22

utorak

ožujak

2022

Ako su vam birači budale, morate slušati budale




Ustav (RH) i demokracija (kao osnovni temelj/i Republike Hrvatske) podrazumijevaju zastupanje glasača/birača a ne korištenje zastupničkog mandata za provedbu vlastitih stajališta zastupnika (i državnih institucija) (što je naknadno, protustavno naklepano u Ustav u vrijeme račanove-smradokoalicije).
Namjerno ne spominjem vlast, jer vlast postoji u samo jednom obliku - vlast naroda.

Pozivanje na ustavne ovlasti zastupnika, bez odgovornosti prema biračima je suspendiralo demokraciju, suspendiralo Ustav a samim tim i dodanu krpicu o slobodi zastupnika samostalno donositi odluke bez odgovornsoti prema biračima.

I s tom ustavno-neustavnom "krpicom" kradu izbore (grijeh grijeha), jer je bitno tko će kršiti Ustav i obezvlastiti narod.
Sad vidimo da ruski novci i ruske ubojice stoje iza svih postuđmanovskih vladavina nevladavine ustavnog prava.

Spomenici ruskom imperijalizmu

Ruska federacija dotira novce za obnovu jugoslavenskih ideja, partizanskih spomenika i omalovažavanja spomenika Hrvatskog rata za neovisnost (od dijela prorusko-prosrpskih huligana (ftužman) po sovjetskom ratu s i protiv Hitlera nazvan Domovinskim).
Tako su dotirali novce za obnovu spomenika i proslave u srbU (Sanaderu Ivi, Kosor Jadnici, Jusipović Mutavcu, Milanović Cvetka Zoranu, Plenković mutantu Andreji. Dotirali novce i udijelili odlikovanje pokojnom mili jer je spomeničkim fontanama i nekakvim spomenikom domovini (u koju kao nevjernik nije stigao) kojim je pokušao razmontirati spomenik na Medvedgradu (kamo, opet, mile neće stići).
I jUsipović je odlikovan putinovim ordenom kretena velereda debilčine (partizanskog sina s dva razreda muzičke i jednim razredom poluprava).

U pokušaju restauracije anti-protiv-nesvrstano-ruskih teritorija prvo je ISIL rezervirao Hrvatsku za granično područje (s razvijenom Europom). Sada Putin traži novu Jaltu (Jestedebili 2), ali pod uvjetom da Bruce Willis ne sudjeluje (Umri muški) nakon čega bi Hrvatska bila granična s razvijenom Europom, pod srpskim i ruskim nadzorom (raseljavanja profašističkih građana, a ostatak bi komunistički služio širenju srba i rusa - kao pravi kreteni (nekad su ih zvali orjunaši).

Izborne prijevare, postizborni kriminal bi trebali okarakterizirati kao visoku politiku u kojoj smradovi (gjuro pucar stari) zauzimaju visoka mjesta.
Nenarodni režim u ime naroda.

Dobro, sve treba p*klati, pa se onda ispričati i okrenuti budućnosti (u kojoj bi, ako ste se zapitali zašto bi bili pogranični teritorij, trudom i radom izgradili društvo dostojno življenja).

Dakle, ako su vam birači budale, nemojte se praviti pametni.


Napomena: Ako iz iskustva Dubrovačke republike niste shvatili zašto kretene treba razvlastiti prije nego polude onda ste za ništa.




Oznake: birači, budale, ustav, RH, zastupnici, vlast naroda, restauracija ruskih teritorija, ordeni, spomenici ruskom imperijalizmu, izborne prijevare, kreteni, pogranični teritorij