Fressssssh

utorak, 31.03.2020.

Guantanamo



Moj život je napokon dobio smisao.
Hamed Bangoura je prezentira rješenje ekonomske krize, a vladi se obratila i Nevena Rendeli kako bi ih savjetovala koje poteze trebaju uraditi.

Kad tome dodamo i intelektualce s bloga, Čovik ne zna šta bi od veselja.
Sad možemo dalje sa sportom i glazbom.

U stvari moga bi se i ja priključit lumenima pa predložit vladi, da svima nama koji ostvarujemo određen prihod na kladionici, od kojega sam ja prošli mjesec svojoj izabranici kupio Dysona, uplati neke novce ka obeštećenje.
Ovaj misec sam planira uprihodit dodatna sredstva za kupovinu gajnc novog štednjaka, koja radi odluke raznih svjetskih vlada, da se ne igra nogomet, neće bit realizirana.

Obzirom da se radi o međunarodnoj zavjeri protiv štednjaka, vlada bi tribala tražit od ujedinjeni naroda da naredu svjeckoj banki i ememefu, da mi kupu štednjak.

Osvrnut ćemo se na još jednu nepravdu, u režiji blognjuza i uredništva koje ne postoji, naime te protuhe svojim djelovanjem sugeriraju, da su kojekakvi mački, patkovi, ćurke, i druga živinčad pametniji od nekih blogerica.

Odmah da se ogradim od navedene pojave mi u udruzi Top blogera nemamo s tim nikakve veze, dapače kolega Euro i ja smo vodili mukotrpnu bitku za dostojanstvo Top blogera, i jedva smo se izborili za povišicu u iznosu od pedeset eura za početak za nas dvojicu.
I taman sad kad smo upali u kesu, šta se dogodilo, napala Korona i euro se nemore ni ošišat, evo pogledajte braćo i sestre našta liči Euro



Eto šta se dogodi s čovikon kad ga se zatvori u podrum i kad ga se muči poezijom s bloga, gore nego Guantanamo.

Moj Euro šta si ti Bogu skrivijo.

- 20:33 - Komentari (24) - Isprintaj - #

Aprilili

Na današnji dan je prije 29 godina, ubijena prva Rvatina, Josip Jović.

Bio je Uskrs na Plitvicama.

Da je Josip Jović poživio, danas bi ga zvali Rvatinom, Šatorašem, i ostalim epitetima koje je intelektualni kapacitet ološa u stanju iznjedriti.

Zato ćemo se Danas bavit pojmom Rvatine, koji se od strane pojedinaca koristi na blogu, to je pojam koji se kojekakav ološ koristi kao pogrdnim nazivom, za one kod kojih je po njihovom ukusu hrvatstvo previše izraženo.

Tako ćemo čuti taj izraz od domaćih Srba, Jugoslovena, tzv. Antifašista, ološa koji je ko zna ispod kojeg kamena dogmizao u Hrvatsku, masnih pederčina i radodajki:

Zanimljivo je da za razliku od Rvatina , Ne postoje oni koji su previše ili po vašem mišljenju na pogrešan način Srbi, Slovenci, Japanci, Talijani, Španjolci, Papua Nova Gvinejci.

Nije valjda da je nemoguće Napravit neku izvedenicu, možda u ovim drugim državama nema neodgojenog ološa, ili možda u ovim drugim narodima nema idiota koji bi se glupo smješkali, pravili mrtvi, ili povlađivali ološu, i tako ga ohrabrivali da orgija.

Doduše ne zanima me ološ, ja znam zašto ološ vrijeđa nazivajući bilo koga u ovoj zemlji rvatinom, mene zanima zašto im vi to tolerirate, je li vam ikad neugodno kad se ološ kurči a vi šutite ili se smješkate.

U konačnici zanima me zašto se družite s ološom.

Zar nismo već zaključili, s kim si takav si.

Da ne iznevjerimo tradiciju ološu jebem mater, to je jedini jezik koji ološ zaslužuje i razumije, jer ga kuje koje su ga okotile ničem drugom nisu naučile.

Sretan vam prvi travanj, vama koji slavite po gregorijanskom kalendaru.

- 11:09 - Komentari (27) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 30.03.2020.

Tko pjeva zlo ne misli, ili ipak...

Prvo su pivali Talijani Bella Ciao, i sve progresivno, antifašistički nastrojeno, građanski orjentirano pučanstvo je sa knedlom u grlu i suzom u oku je pjevušilo s njima.
Onda je bijo potres, pa su u Beogradu pljeskali, u Sarajvu je Vučko nosa ranjenog Zagija, i opet je bila plima nježnosti srca su letala po enternetu, bratstvo i jedinstvo se širilo ko virus korone, grudi su se nadimljale od ponosa, i sve progresivno je cvitalo ka trišnje u trećoj šetemani u ožujku.

I onda su Hrvati morali sve zasrat, oni su kako kaže kolumnista jednog internetskog portala, krenuli pljeskat i kolektivno urlat Moju domovinu.

Sve progresivno antifašistički i građanski orjentirano je na prve taktove Moje domovine, osjetilo ko da je nešto umrlo u njima.

Moraju, jednostavno moraju ti Hrvati sve pokvarit, da su se bar sjetili zapjevat Po šumama i gorama, ili nešto drugo avantgardno, a ne njihovu domovinu, i onda će se još na kraju čudit, zašto ih sve progresivno antifašistički i građanski orjentirano, tako beskrajno mrzi, njih i njihovu domovinu.

- 20:09 - Komentari (26) - Isprintaj - #

Čekajući post od Kupusa

Reka je gradonačelnik Mile da neće obnavljat privatno vlasništvo stradalo u potresu, pa se nejač antifašista koji su pobili Hrvate i uselili u njiove stanove, i stanove Židova koje su pobile ustaše, jako uznemirila.

Evo recimo bivši precjednik, doktor prava, profesor na pravnom fakultetu, kojem ni jedan zakonski prijedlog nije proša na ustavnoM sudu ima zavidnu kolekciju stanova, u centru Zagreba jer su njegovi dosta tih Hrvata pobili, a i nešto židovski stanova jamili, je jako pogođen tim potresom.

Zato bi tribalo svakome ko ima stan u centru otkupit stan po onoj cijeni po kojoj ga je kupio.

Recimo ako je neko kupio stan od sto kvadrata u koji je njegov deda uselio nakon što je ubio nekog Hrvata, ili nakon što je neki ustaša ubio nekog Židova, taj stan platio deset iljada eura, triba taj stan pod istim uvjetima i otkupit od njega.

Kad se stanovi otkupu, onda triba sve sorit i Napravit Zagreb još stariji i ljepši, onda te sve stanove u tom novom starom Zagrebu treba prodat i obziron da bi se to ziđalo novcima građana Zagreba, novce od prodaje Vratit građanima, ja bi predložio da gradonačelnik Mile baca novce iz helikoptera a da ih razdragane mase vataju.

Mislite li vi da bi se skupi privatni stanovi u centru Zagreba tribali obnavljat novcima sviju građana Zagreba, i koliko ste vi osobno uplatili u fond za obnovu.

- 15:52 - Komentari (28) - Isprintaj - #

Korona, potres, Annaboni

Pomno proučavajući komentatore po portalima, uz jedan opći zaključak koji se nameće, da bi ipak trebalo uspostaviti neki model koji bi psihičkim bolesnicima priječio pristup internetu, pokazalo se da su ipak komentatori na indexhaeru, najveći idioti.

Doduše ne zaostaju previše ni oni suprotne desničarske provenijencije, ali ipak dojam je da su ti više glupasti, dok su ovi levi značajno poremećeni.

Ipak mora se uzeti u obzir da je na indexhaeru, i dosta Srba zbog cenzure koja je uobičajena na njihovim portalima, pa se na navedenom portalu pomno njeguje bratstvo i jedinstvo, među idiotima.

Kao nikada prije do izražaja dolazi i šizofrena situacija u kojoj se obožavatelji lika i djela masovnog ubojice, i neslavno propale tvorevine, poznate po sustavnom kršenju ljudskih prava, zalažu za ljudska prava.

Da bi idioti koji spadaju u tu skupinu shvatili o čemu pišem, to je jednako ko da poklonici endeha, i onog drugog masovnog ubojice, pričaju o humanizmu.
Jel tako da je nakaradno.

Još jedna skupina mi je sociološki zanimljiva.
Ajmo ih nazvat parazitima po istoimenom filmu.

To su kobajagi subverzivni likovi koji, svoju subverzivnost dokazuju tako da uvijek i u svakoj prigodi gledaju samo vlastitu guzicu.
Znate oni koji najviše prigovaraju po internetima, kritiziraju državu, i slično, kokošari koji stalno očekuju, da neko nešto napravi za njih, a sami nikad ništa ne bi napravili za nekoga drugoga.
Znate oni šupci koje su pretjerano zaštitničke majke, uvjerile da se planeta vrti oko njih, koji onda odbijaju odrasti duboko razočarani, jer niko drugi osim njihovih majki ne vjeruje u to.

Svi su se uzjebali oko smanjenja plaća u javnom sektoru.
Zato bi bilo dobro da se pojavi neko ko neki kurac razumi o ekonomiji, za razliku od mladog Vuka kojeg nam je stari Aco jučer doveo na televizor.
Ne triba bit naročito pametan, da bi se shvatilo da će psihološki efekt smanjenja plaća u javnom sektoru, kroz smanjeni prihod iz pedeveja Napravit veću štetu nego šta će bit korist od smanjenja plaća.
Zato bi nan triba neko s mudima, ka recimo Martina Dalić, da navuče na sebe bijes javnosti i kaže ne, mi ćemo se othrvat populizmu i nećemo smanjivat plaće, realni sektor ćemo pomagat iz drugih izvora.

U javnom sektoru ionako nikad nije bio problem u visini primanja, dapače poželjno je da ista budu što veća, problem je uvijek bio u višku zaposlenih, pa bi recimo kudikamo učinkovitija mjera bila kad bi se svim savjetnicima dao otkaz.

Jedna stvar je postala jasna, da je nužno pod hitno redefinirati pojam ljudskih prava, jer smo se trivijalizacijom, zlouporabom i šarlatansko aktivističkim pristupom istome, doveli u situaciju da nam idioti objašnjavaju kako ne možemo ugrožavati ljudsko pravo onih koji svojim ponašanjem ugrožavaju ljudske živote.

Da bi idioti koji spadaju u ovu skupinu shvatili o čemu pričam, to je kao da branim pravo nekoga ko šeta po ulici s pištoljem, i ubija ljude, da šeta po ulici i ubija ljude.

Nekad mi se čini da se oko idiota uzalud trudim.

Šta vi mislite ima li među idiotima onih koji su ipak u stanju nešto razumit.

Naša kolegica Annaboni je postala blog tjedna, blognjuz nije moga odabrat bolju osobu za širit optimizam u ovim teškim vremenima, bravo blognjuz :)))

- 10:03 - Komentari (45) - Isprintaj - #

nedjelja, 29.03.2020.

Cest la vie

Ja mislin da bi tribalo otvorit neku liniji sa psihološkim savjetovanjem za ove šta se švalerišu.
Njima je ipak najteže.
Zamisli jebate sad oni moraju stalno bit sa vlastitin muževin i ženan, sa jubavnicin se mogu vidit samo negdi isprid dućana ili apateke.

I to samo vidit nema njušenja ni pipanja a kamo li šta drugo, jer bi in ovi ostali šta čekaju red jebali mater i još zvali policiju.

I zamisli sad kako je njima, idu srat i pišat svaki pet minuta, ono partner u preljubu mu pošalje poruku, a zakoniti partner ga ima na oku ka sokol i samo Sinjaje je li primija poruku.

Pa onda bidan preljubnik mora ić srat kobajagi da bi odgovorija na poruku.

Ka da i vidin.

Zakonita: di ćeš
On: iđen pišat
Zakonita: pa maloprije si bija
On: pa šta opet mi se piša
Zakonita ajme a da nisi priladija mijur
On: a more bit
Zakonita: di ćeš sad
On: iđen srat
Zakonita: a baš te napalo
Zakonita: jel opet iđeš pišat
On: Iđen
Zakonita: triba bi prigledat prostatu
On: a je baš me napalo

Neki plješću i pivaju za Dat podršku ovima na frontu, nekima ide nakurac šta ovi plješću i pivaju, pa ne radu ništa za Dat podršku ovima šta su na frontu, neke na frontu boli kurac šta ovi pivaju i plješću, pa onda ovi kojima idu nakurac ovi koji pivaju i plješću, guštaju šta ove koji su na frontu boli kurac šta ovi pivaju i plješću, doživljavaju to ka vlastito dostignuće, valjda maštajuć kako će unucima pričat kako oni bisu nikako davali podršku ovima na frontu.

Kad sam ja bija na frontu, mi smo bili ka neki ekskluzivni klub, jebalo nas se jel ko piva i plješće, imali smo pametnijeg posla, a onda kad je sve bilo gotovo, onda smo tili da nam neko piva i plješće, a sve je bolio kurac šta mi oćemo, jer život je iša dalje.

Radite braćo i sestre šta oćete, pivajte, plješćite, ili nemojte, kad ovo sve prođe bit će ti sa fronta kolko Oćeš sa pitiespijom, svi će imat pitiespi, jer samo budala nema pitiespi, kad ljudi umiru oko tebe, i kad i ti moreš umrit.

Kad sve prođe očekivat će od vas da i razumite, da slušate njihove priče, možda čak i da im plješćete, a vama će život otić dalje, pljeskat ćete nekima šta trču za balunom, ili nekima šta ponosno marširaju, jer se jebu u guzicu, ili nekima šta nebi pobacivali dicu, ili onima šta bi je pobacivali.

A ovi kojima ne znate bi li pljeskali i pivali ili bi vas bolio kurac za pljeskanje ili pivanje, oni će umirat mlađi nego šta bi tribali, i dizat ruku na sebe, kad ne budu mogli platit kredite, ili kad ne bude nikoga da bi saslušao njihove priče, naši heroji.

Cest la vie, rekla bi moja pokojna baba.

- 23:05 - Komentari (17) - Isprintaj - #

Super post

Dobro i šta ćemo sad, kao nikad do sada znanost i znanstvenici u koje se nerijetko kunemo, zovemo ih da presude i ultimativno zahtjevamo od svih da je prihvate bezrezervno poput religije, pokazala je sve svoje slabosti i manjkavosti.

Na stranu šarlatanstvo koje se naziva znanošću a laprda o rodovima, i tvrdi da je dovoljan jak osjećaj da bi blognjuz postao žena, i sijaset sličnih idiotarija koje nam se ideološki nameću, te budalaštine ćemo ovom prigodom zanemarit, jer su sada u pitanju ljudski životi.

Bavit ćemo se šarlatanstvom zbog kojeg umiru ljudi.

Uzet ćemo primjer, doktora kojeg je Aleksa Vučić nedavno doveo na TV a koji je pričao da je Korona najsmešniji virus na svetu, i koji je ohrabrivao Srbe da idu i Milano po krpice i taške.

Dakle predsjednik jedne države je doveo, idiota da laprda na televiziji, ali ne bilo kakvog idiota, nego idiota s diplomom, valjda i s doktoratom, idiota koji je sigurno i nekoliko knjiga napisao, i ko zna koliko sličnih idiota odgojio.

Vjerojatno je takve idiote s diplomama, slušao i Boris Johnson, vjerojatno i Trump, u Italiji u kojoj umiru tisuće, najveći njihovi stručnjaci su kao uostalom i Ivan Đikić do neki dan govorili da ne treba nepotrebno dizat paniku, i tako dok ljudi nisu počeli umirat kao muhe.

Dakle ne govorimo o Marici koja prodaje sir i vrhnje na placu, ili umirovljenom branitelju, s kraja šanka, koji je uvijek spreman podijelit svoje mudrosti, niti o nadobudnim blogerima koji citiraju, Yuvala Hararija ko Milanović, nego o ljudima koji imaju diplome, doktorate, objavljenih gomilu knjiga, i koji odgajaju nepregledne kolone idiota sličnih njima, govorimo o ljudima koji umjesto da kažu da nešto ne znaju kockaju se ljudskim životima ko ja kad uplatim dvaes kuna na šest parova na kladionici.

Mi u Hrvatskoj, iako najgore tek dolazi, smo imali nevjerojatnu sreću, najviše po mom mišljenju s profesoricom Markotić, koja se ni u jednom trenutku nije libila reći da nešto ne zna, čime je pokazala iznimnu ljudsku veličinu, zbog koje je valjda ono društvo impotentnih mrtvih pjesnika u HAZU nije htjelo ni primiti.

Upravo ta svjesnost o vlastitom neznanju je nju a izgleda i ostatak ekipe, motivirala da pristupe problemu najodgovornije moguće, i na taj način spase, to je svakome kome je jasno što znači pojam eksponencijalni rast, već do sada mnoge živote.

Kako će sve završiti s kolikim žrtvama, niko ne zna niti može znati, ali možemo biti sigurni da će ovi koji se ne libe priznati svoje neznanje dati sve od sebe da nauče.

A moglo je sve biti drugačije, mogli su u ovoj krizi upravljat i oni koji sve znaju, kojekakvi Kujundžići, Varge, Đikići, Korolije Marinići, i mi bi sada umirali kao muhe, jer ne bi nepotrebno dizali paniku.

Na koncu ne preostaje nam drugo nego zaključiti, da i među znanstvenicima, kao uostalom i među svim drugima, ima barem pedeset posto budaletina, svim diplomama, doktoratima i objavljenim knjigama uprkos.

Jedino što je zajeb kad o njihovom šarlatanstvu ovise ljudski životi.

Pa neka mi sad neko kaže kako sreća nije značajan faktor u životu, i čisto da iznerviram neke, možda nije u pitanju sreća nego Božja providnost, kako neki dan reče profesorica Alenka Markotić, žena koju društvo impotentnih mrtvih pjesnika nije htjelo primit u HAZU, Zagrepčanka po rođenju, čije su roditelje, vrhunske intelektualce, ponosni vlasnici kursa iz političke škole u Banja Luci protjerali iz Zagreba u bosanske gudure

- 09:03 - Komentari (30) - Isprintaj - #

subota, 28.03.2020.

Evo mene moji ljudi



Samo da se vratim na naslovnicu.

- 18:36 - Komentari (32) - Isprintaj - #

Prije kiše

I ovako dok čekamo da katastrofa prođe, a ona u stvari tek dolazi, funkcioniram kako najbolje znamo, i sve je nekako ispotencirano, oni pametni postaju još pametniji, oni glupi još gluplji.
Mene osobno najviše sa sociološkog stanovišta zabavlja kad neki kreten, koji si utvara da je intelektualac, bubne nešto stravično glupo, a onda Blogeri i blogerice koji sebe smatraju ozbiljnim muškarcima i ženama, u komentarima, s očiglednom nelagodom lupetaju bez veze.

Uskoro ćemo usljed života u izolacijama postat lagano neuračunljivi, pa možda sebi dopustimo ono što, ni u kom slučaju u normalnim okolnostima sebi ne dopuštamo, iskrenost.

Iskrenost si naime dopuštaju samo glupani, i oni kojima kalkulanstvo nije zapisano u genetskom kodu.

Dakle onaj kreten koji si umišlja da je intelektualac, je u stvari iskren, i baš takav krkan kakvim se pokazuje, uprkos vašim željama da je drugačije
Samo je pitanje hoće li ovo stanje dovoljno potrajat, da vi postanete iskreni i kretenu kažete što stvarno mislite, ili će iskrenost Ostat samo misaona imenica, o kojoj pišete postove nakon što nekom kretenu, uz očitu nelagodu napišete neku glupost, zbog vlastitog kalkulantskog karaktera, jer eto i on si utvara da je intelektualac kao i vi, pa bi neko mogao posumnjat i u vaše intelektualne dosege.

Dakle da zaključim Sukladno mom iskustvu stresne situacije visokog intenziteta navedu pametne ljude da pročekiraju vlastite stavove, te da se nerijetko i promijene.

Za razliku od njih iste takve situacije budaletine samo učvrste u njihovim uvjerenjima.

Kakva su vaša iskustva sa stresnim situacijama, dopuštate li im da vas promijene, ili nepokolebljivo ostajete pri svojim uvjerenjima.

- 13:00 - Komentari (12) - Isprintaj - #

Danas će nam Aco Srbin Stanković, koji se pretvara da je jugosloven, dovest u svoju emisiju mladog Vuka da nam objasni kako ćemo izać iz krize.
Vuk je isto Srbin pa je dirljivo kako se Srbi brinu za dobrobit Hrvatske.
Vuk će naravno pričati u kako Hrvatska vlada nema pojma, ne zato što Vuk mrzi hrvatsku vladu, nego zato jer Vuk misli da niko osim njega nema pojma, ko i svi ostali ekonomski guruji.

Ulazimo u krizu, onu ekonomsku, i to dulje vrijeme, davno prije Korone, i to ne samo mi u Hrvatskoj, nego do jučer cijeli svijet osim Amerike, a sada izgleda i oni.
Korona će samo ubrzati i ispotencirati stvari, i poslužit neopseudoliberalčićima, da prikrivaju promašenost globalnog liberalnoglobalističkog ekonomskog projekta.
Kao što nam je očito potreban naš osobni zaokret, u promišljanju koječega tako nam je potreban i zaokret u promišljanju gospodarstva, ekonomije, i ostalih za život važnih stvari.
Zadnjih dana se u javnosti javljaju kojekakvi ekonomski gurui, koji nikad u životu nisu ništa uradili, osim što mantraju na temelju kao što rekosmo promašenog koncepta, i lupetaju bez veze.

S druge strane se javljaju i idioti koji kao alternativu ovom pseudoliberalnom sranju nude socijalizam, navodeć komunističku Kinu kao pozitivan primjer.

Jedino su ljudi koji su djelovali u onoj jedinoj pravoj krizi koju smo imali, za vrijeme rata, oprezni, oni naime znaju da se iz krize ne izlazi teorijom.

Da svakog od vas recimo kao mikroekononistu upitamo kako ste preživjeli radne godine s plaćama od 80 ili 120 maraka, jel tako da ne bi znali, a kamo li kako je preživila država, a preživila je i ni jedan dan mi na ratištu nismo bili bez hrane, pa i cigareta.

Hrvatska je bogata zemlja s nevjerojatnim potencijalima, i sve što je potrebno je da se ukinu nepotrebna radna mjesta, te da se počne više raditi i manje krasti, te bi svakako trebalo promijenit radno zakonodavstvo na način da svak onaj ko ukrade spajalicu automatski dobija otkaz, i gubi sva radnička prava, i to redom od žene koja je ukrala dvi fete pršuta, do onoga koji je spaja struju na crno i jamio s jaranima milijune, koji nikad nije dobio otkaz. U stvari trebalo bi bilo kakvu krađu na radnom mjestu tretirat ko kazneno djelo s zapriječenom zatvorskom kaznom.

Samo kad bi ukinuli nepotrebne, više radili, a manje krali svi skupa, i kad bi policija radila svoj posao, svaki od nas bi mogao imati dvostruko veća primanja i Hrvatska bi ovako bogata i s nevjerojatnim potencijalima, bila ono baš ugodno mjesto za život.

Svi ostali pseudoliberalizmi, socijalizmi i ostale pizdarije, sa puko teoretiziranje i prodaja magle.

- 08:41 - Komentari (17) - Isprintaj - #

petak, 27.03.2020.

Da nam živi, živi ....

Uvijek kad je kriza hrvatsko društvo se rasloji na četri segmenta, vladu, poslodavce, djelatnike u javnom sektoru koji ne mogu dobit otkaz u daljem tekstu uhljebe, i radnike u realnom sektoru koji su uvijek do sada bili potpuno na vjetrometini, bez ikoga da ih predstavlja i da se bori za njihova prava.

Ovo je prvi put da se jedna Hrvatska vlada koliko toliko sjetila i radnika u realnom sektoru, te je i za njih osigurala sredstva u proračunu.

Jedini je to razlog zašto danas nemamo još 150.000 nezaposlenih više.

Legitimno je da se uhljebski sindikati bore za prava svojih članova, ali je jednako tako legitimno da mi iz realnog sektora koji osiguravamo lovu vladi da se može kurčit s njom, bogaćenje poslodavcima i plaćice uhljebima da tražimo od svih da dijele našu sudbinu.

Mi iz realnog sektora ne želimo ništa drugo nego da svi ostali imaju plaće i prava isto kao i mi, jer da nije nas svi vi ostali bi mogli jedino pušit penis jedni drugima,

Zato bi bilo lijepo da se donijela odluka da svi u Hrvatskoj dobiju prosječnu plaću za veljaču, niko ni kunu više i niko ni kunu manje, ali kad nije tako onda je i ovo dobro, da se neko po prvi put sjetio radnika, koji kao što vidite jedini šute, poslodavci kmeče, uhljebi divljaju, bijednici cvile nad plaćicom, samo mi šutimo.
Tako se naime ponašaju ljudi koji uvijek žive od svog rada, njima niko ne treba davati dostojanstvo, i njihovo dostojanstvo se ne može kupiti, za razliku od nekih drugih.

Da budemo na čisto i ja bi volio da nam je vlada dala više, ali ni za ovoliko nema love pogotovo ako potraje, pa eto pozivam i ostale aktere poslodavce da nešto kanu, i kolege ubljebe da prebace koju kunicu s njihovih računa na naše.

Svi smo na istom brodu u oluji zar ne, ne bi li bilo lijepo pokazati solidarnost, nije valjda da ste pičke koje gledaju samo sebe.

- 17:11 - Komentari (42) - Isprintaj - #

Till we meet again

danas idem malo radit, a more bit da ću i u lov na snickers, jučer kad sam lovio Bounty šetam ja oko placa na kojem je inače uvik nemila gužva, i nema nigdi nikoga, samo na parkingu oni rođo šta piše kazne obilazi ona četri auta na cilom parkingu

Jeba svoji fotografiju, moga je ić Radit nešto korisno a ne prigledavat je li neko platija tri kune za parking, sigurno je neki bivši član esdepeja koji je priša kod gradonačelnika Mile u partiju, pa sad piše kazne

Jebate da anemični nije pobijedio onog s bolnim preponama, sad bi morali gledat onog Vargu, i onog Koroliju Marinića, i ostale šarlatane, koji su izdali partiju, antifašizam, i bratstvo i jedinstvo, i uhljebili se kod gradonačelnika Mile u stranki Mile 365 Saša Tin i Kedžo.

Jel vama zanimljivo to kako se ovi iz partije prebacuju u leglo kriminala i korupcije kod gradonačelnika Mile, neupućen neko reka bi da je kod gradonačelnika Mile samo rezervni položaj za istaknute članove partije

Kad drugi put vidin onoga šta piše kazne, natirat ću ga da sve prizna

Gleda san jučer doktoricu Markotić kako trola kojekakve idiote, koji prosipaju pamet, žena je ladna ko špricer, mogla bi i profesijonalni ubojica bit, šteta jedino šta nepregledne kolone idiota i ne kuže da ih žena jebe ko mlade majmune, vjerojatno kuže neki od širitelja zla, koji bi kao što smo već milijun puta rekli bili nemoćni bez nepreglednih kolona idiota

Ne znam jeste li se vi bavili ovim epidemijama i virusima, ili samo laprdate tu po blogu, ja malo jesam, nevjerojatno je široko potrebno zahvatit, da bi se bar nešto moglo razumit.
U stvari bolje je da ne proučavate ništa jer ćete naletit na enternetu na kojekakve luđake, pa ćete se izbezumit, iako nije problem pripoznat luđake, oni u svojim tekstovima ne ostavljaju nigdje prostor sumnji.

Dakle čim vidite da je neko sto posto siguran u sve to je garant luđak.

I za kraj prije nego Annaboni zabrani svima koji nisu iz hrvatske da pišu na blogu, da vam poželim sreću, možda se jednom kad sve ovo prođe, u nekom sretnijem vremenu, ponovo vidimo.
Nije tajna najviše će mi nedostajati Euro i Kojotica, ali i oni kao i svi ostali shvatit će da čelnica stožera Annaboni nije imala drugog izbora nego proglasit karantenu, jebiga virus je virus, svak se brani kako najbolje zna i može, Slovenci su poslali vojsku na granice, Srbi specijalce na granice, Bosanci vojsku na granice, mi u Hrvatskoj se nismo odlučili na tako dramatične mjere, sa sada je samo stožerna narednica Annaboni proglasila karantenu na blogu.

Dakle braćo i sestre, ništa nam drugo ne preostaje nego da slušamo naše stožere vjerujemo doktorici Markotić i kolegici Annaboni, i prebrodimo sve ovo u nadi da srest će mo se opet.

- 09:29 - Komentari (38) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.03.2020.

Prva linija obrane



Jebate stvarno su naporni ovi koji me maknu s naslovnice, pojavi li se još jedan novi pjesnik, tražitelj smisla, ili nešto slično ispalit ću, najjadniji su ovi slučajevi koji po ko zna koji put na stosedamdeset i šesti put pokušavaju postat popularna blogerica

Možda je stvarno vrijeme da ugasim blog.

Ipak je ovo neki krešendo, u kojem se koliko god idioti to ne shvaćali, i smradovi ne htjeli priznati, kad su Bog i priroda, i sve ostalo urotili da dokažu da sam sve ove godine bio u pravu.

I sad ne znam ima li smisla opet se bakćat s idiotima i smradovima, jer opet će oni ka govna isplivat i plutat po naslovnici u režiji milo nam blognjuza.

Ne osjećam neku satisfakciju, Jer na žalost niste i nećete naučit lekciju.
Sutra ćete opet tumačit kako masovni ubojica može bit dobar, kako muškarac koji to jako želi može postat žensko, i kako je ubijanje nerođene djece civilizacijski doseg.

Ova civilizacija ima samo jednu šansu da vas koji vjerujete u navedeno zatvori u umobolnice, a vas koji samo širite zlo rasporedi na društveno koristan prisilni težak rad.

U protivnom svi ćete pocrkat, već od nečega, i neće bit neka šteta civilizacija koja je ustuknula pred ološem i psihičkim bolesnicima i odrekla se zdravog razuma ni ne zaslužuje bolju sudbinu.

Zato vi braćo i sestre, koji čuvate blog kao zenicu oka svog, nemojte ustuknuti pred ološem i psihičkim bolesnicima, nemojte im dozvolit, da unište blog ka šta će sjebat civilizaciju.

Oni će sve Pokušat pod ravnateljskom palicom blognjuza, a vi se morate oduprijeti, i to ne poslovičnom hrvatskom šutnjom, morate dignuti svoj glas, i kad vidite nekog od štovatelja masovnih ubojica morate iz svega glasa kriknuti, odjebi ološu nijedan.
Kad vidite nekoga ko tvrdi da blognjuz more bit žena jer to jako želi morate mu reć, odjebi bolesniče ni jedan.
A pogotovo ako sretnete nekoga ko kaže da bilo tko, bilo kada ima pravo odlučivat o nečijem životu ili smrti, morate odma zvat Julku da ponese srebrne šurikene da ga prokine i Staru Tetu da mu zabije glogov kolac u leđa.

Budaletine, bijednike, i ostali talog, samo ignorirajte, jer znate onu staru kinesku, s kim si takav si, e pa nemojte biti takvi, nema tog komentara koji je toga vrijedan.

Ili je možda vrijeme da počnem pisat pjesme.

- 19:29 - Komentari (25) - Isprintaj - #

A šta ja cilo vrime govorin

Šta ti ja znam, nekako to uvik dođe na isto, kad je frka skupimo se zapivamo Čavoglave, i udri rođo.
Nema nigdi Frljića ni Lazovića, ni Kurspahića, ni Vilija Matule a bome ni Radeta, ni Lenke ni nejači.

Ovih dana vas s malih ekrana hrabre, Čilići, Modrići, Bogdanovići, Vrsaljko, Vida, Brekalo, Vlašići i brat i sestra.
Ovih dana oni za razliku od onih šta kad himna svira drže ruku na mudima, oni koji je drže na srcu uplaćuju milijune kuna, eura, dolara, u fondove za pomoć Zagrebu i za nabavku respiratora.

Šime Vrsaljko je sam iako je uplatio skupa s ostalima još i sam iskešira šezdeset i nešto tisuća eura bolnici u Zadru.

Sićate li se Šime to je onaj šta je na svjetskom prvenstvu zaspa na zastavi, a onaj drugi šta mu je sin trča po igralištu to je Vida, e i on je odrišio kesu.

To su oni šta gle čuda ne žive ovdje pa i ne plaćaju porez, zbog kojih se vi tako uvijek iznova nervirate.
Znam i sada ćete reći lako je njima kad imaju milijune.
Pa me baš zanima koliko ćete vi dat, vi koji ste morali susjede i rodbinu prijavljivat da bi vam partija dala stanove.

Ne mora Urša Raukar, ni Rada Borić, kupit respirator, eto mogle bi se udružit sa Sandrom Benčić, Borom Dežulovićem, i Viktorom Ivančićem, pa da skupa kupe paket slamki i doniraju.

Ali avaj, ne mogu oni, oni od ove zemlje znaju samo uzimat, njima je ova zemlja dužna i bit će im dužna dok su živi, jer je onomad dopustila huliganima, da je obrane od njihovih istomišljenika s petokrakama i kokardama, i ona i ovi koji se drznu držat ruku na srcu dok svira himna.

Ali ne brinite neće dugo proć javit će se ološ, uključujući i ove naše s bloga, već će oni nać nešto što ne valja, zbog čega će im opet ova zemlja bit nešto dužna, samo su se privremeno na trenutak utišali, da ih neko ne bi za junačke slamke upitao.

Njih samo nikad nema u vremenu davanja i odricanja, čim ocijene da je došlo vrijeme uzimanja, eto čuvara plamena bratstva i jedinstva da vam rastumače kako nema Boga.

Inače na blogu nema ništa novoga u tijeku je akcija pismicama protiv korone, u kojon autori prestrašnom poezijom tiraju koronu s bloga.

Inače da vam objasnim kako će izgledat borba protiv ove korone, i šta triba uradit.

Borba protiv korone je isto ka borba protiv gaštrapana, to su vam žohari ili buba švabe, uspješna je tek kad i zadnjeg ubijete, inače ako i jedan ostane živ džaba ste krečili eto njih opet.

Jel da da nije problem za shvatit, zato ćemo Morat stavit po strani ljudska prava, i koješta, ili se okanit ćorava posla, i pustit da sve ide svojim tokom pa ko crkne, crkne.

Zato ako vam se čini da ka šta moja omiljena blogerica kaže zemlje vodi gomila debila koji ne znaju što će, i jedan dan pričaju jedno drugi dan drugo, oni se samo ne mogu odlučit, hoće li branit ljudska prava ili će branit pravo na život, onih koji će crknit.

Odluka bi im bila kudikamo lakša da će pocrkat samo sirotinja, ili pederi, ili neka druga manjina, zajeb je šta može crknit bilo ko, od Grette do princa Čarlija.

Dakle borba protiv virusa je čisto etičko pitanje, nešto poput prava na izbor, u kojem se odlučuje između komoditeta pojedinca i onih koji će crknit radi komoditeta, koji smo titulirali ljudskim pravima.

Nekako mislim da će pobijedit komoditet, ne može ta starčad i ostali bit važnija od našeg prava na izbor.


- 07:31 - Komentari (69) - Isprintaj - #

srijeda, 25.03.2020.

Charlie i tvornica čokolade

Bože kako me nervira, kad me maknu s naslovnice.

Kaže Gretta da ona ima koronu, ali da se neće niti testirat, pun jon je penis korone, svi laprdaju o Koroni, nju više niko i ne spominje pa je cila dešperatna.

Princ Čarli je dobija koronu, to mu je garant Mater uvalila da Čarli umre i da nikako ne bude kralj, a ona zubata Camila šta liči na konja, kraljica.

I Hana Hadžiavdagić liči na konja, a i glupa je ko kurac, jebate od onoliko krasnih Ljudi u toj Bosni i Hercegovina, vamo dogmizao samo šljam, od konjoglave priko masne pederčine Duhačeka, pa do psihopate Frljića.
Neko ko ne zna kad vidi ove, reka bi da tamo niko nije normalan, a nije tako, baš krasni ljudi bivaju u toj BiH.

Muž od Hane je Tarik, Mirza je oženio Belmu, Tarik je oženio Lejlu, Zlatko je oženio Lamiju, i tako redom nabrajajte, i dobro sapunajte ruke dok ne ubijete sve viruse.

Danas sam bio na poslu, nešto malo odradit, šta nisam mogao od doma, na cesti je malo ljudi, pa se kroz grad brzo prolazi.
U dućanu ima svega i nema ljudi, najbolje je ić u dućane u koje ljudi ne mogu doć pješice, u tima je najmanja gužva.

Ja mislim da će ovo trajat, moja frendica iz Patagonije je izračunala da bi tribalo trajat ja mislim 73 godine, valjda neće baš toliko, ali će trajat, zato je obračun sa sljedbenicima Pernara i Kolakušića, nužnost, jer da nema njih uz određen stupanj discipline i poštivanja razmaka, i higijenskih navika, mogli bi relativno normalno funkcionirat.

Svak onaj ko misli da je cilj pravit se mrtav, i da će ovo proć je u zabludi, cilj je naučit se živit s ovim.

Ova Korona je rodica od Side, a od side je do sada umrlo 35 milijuna ljudi, i ove godine će ih umrit sigurno nekoliko puta više nego od Korone, trenutno je zaraženih negdi oko 37 milijuna, i već četrdeset godina nema cjepiva.

Razlika je jedino šta se ne moraš bost u venu ili jebat u guzicu da bi dobio koronu, da bi dobio koronu ne moraš Radit ništa.

Korona ne bira možda je i manitu Grettu i berlavog Čarlija napala.

Od korone su jači samo kraljica Lizbeta, Joža Manilić, i Chuck Norris.

- 16:27 - Komentari (37) - Isprintaj - #

Retrogradni Merkur

I opet je treslo, gledam ljude oko sebe, svi su napeti, boje se.
svi kašlju, ne sjećam se kad sam zadnji put sreo nekoga ko ne kašlje, nije ni čudo s ovim oscilacijama temperature od minus ped do dvaespet.

I oni koji nisu kašljali, nakon onog ranojutarnjeg kampiranja, uzrokovanog potresom sada kašlju, svi koji dođu na televiziju kašlju, biće je to zeru i neki psihosomatski poremećaj.

Slovenci su odlučili smanjit plaće u javnim službama trideset posto, naši još nisu, nadam se da i neće, imamo iskustvo da smanjenje plaća još nikada nije dalo rezultat.

Za obračun sa javnim službama, odnosno uklanjanje viškova iz sustava je propuštena prilika, imali smo period kada je tržište rada vapilo za radnicima i kada se bezbolno moglo višak otrgnuti od državnih jasala, jer bi ga tržište apsorbiralo, naravno osim onih neupotrebljivih kojih je u javnom sektoru popriličan broj.

Sada smanjivati plaće, i otpuštati viškove kad ih tržište ne može prihvatiti bilo bi totalno kontraproduktivno.

Doduše trebalo bi svima koji sada ne rade, a u javnom sektoru su isplatiti minimalac, jednako kao i onima u realnom sektoru koji ne rade, to bi bilo jedino pošteno.

Ako se javite ovih dana Crvenom križu za volontiranje, dobit ćete poruku da su vas zabilježili, ali da trenutno imaju dovoljno volontera.

Kad ovo prođe definitivno bi morali redefinirati status udruga u Hrvatskoj.

U Zagrebu je registrirano više od 14.000 udruga, koje su od države i lokalne samouprave dobile više od 500 milijuna kuna, i zapošljavaju otprilike 10.000 ljudi.
Kad god je frka tu su Crveni križ, Caritas, Dvdeji, hgss, i BBB, svi ostali junaci mukom zamukoše.
Baš me zanima Oće li i udrugaši sebi isplatiti minimalac u naredna tri miseca, jer neće radit, a višak uplatit u fond sa obnovu Zagreba, barem ovi registrirani u Zagrebu.

I inače bilo bi zanimljivo vidit koliko je ljudi slijedilo vladin primjer i doniralo plaće, mogli bi odma recimo provjerit saborske zastupnike, ko zna možda bi nekome to bio pokazatelj za koga glasati na slijedećim izborima.

Vrijeme je za reset, ovo će trajati dugo, dolazi vrijeme odgovornosti prema sebi i prema drugima, u kojem neće bit mjesta za one koji se busaju u prsa slobodama i pravima, kako bi ih mogli zlouporabiti.

Evo dao bi svoju muškost na panj u opkladi da su kršitelji samoizolacije, koji svojim postupcima ugrožavaju živote drugih, veliki pobornici slobode kretanja.

- 09:41 - Komentari (35) - Isprintaj - #

utorak, 24.03.2020.

U ime obitelji

Jučer je opet treslo,dva puta jače, prvi put oko jedanaest, drugi put sinoć iza osam, neugodno je, iako svi znamo da će još neko vrijeme tresti, i da bi trebalo postepeno slabiti, podsvjesno svi očekujemo opet neki jači, odnosno ne očekujemo nego se bojimo.



Ljudi uglavnom ne izlaze a ako i izađu, pridržavaju se pravila, mislin da je krajnje vrijeme, da se obračunamo s idiotima koji krše zadana nam pravila, u stvari trebalo bi zato jer policija ima pametnijeg posla, možda angažirat huligane da objasne idiotima kako stoje stvari.

Mogli bi organizirat neku prisegu da huligani prisegnu da će svakom idiotu kojeg ulove poravnat rebra i Napravit još jedan šupak, kao trajnu uspomenu na vrijeme kad smo se borili sa koronom.


Nema se više što čekat, ovo neće završit za tjedan ili dva, da se epidemija zaustavi Trebat će mjeseci možda i godine, idioti i psihički bolesnici koji nisu da sada shvatili, nikad i neće, i prema njima ne treba imat milosti.

Surfajući neku večer po bespućima enterneta naletjeh na fejspuku nogometnog kluba Hajduk, status u kojem je pisalo laka ti i mirna noć naš Zagrebe, uz pjesmu jednog jedinog i neponovljivog Miše Mate Kovača, Poljubi zemlju, i bi mi toplo oko srca.

I inače me nerviraju mužovi od Doris i Žanamari, Nives, Jelena, Nataša, Grubnići, Nikoline, Ide, i ostali polusvijet, ali sada njihova pojava u medijima je toliko groteskna, da mi izaziva alergijsku reakciju.

Očito je da i u ovim vremenima koje definitivno iznjeduje heroje, puno veće od onih koji su dobili rat, vjerujte mi na riječ, bio sam i tamo i ovdje sada, u interesu urednika i vlasnika medija držat vas u stanju tupila.

Onda je bilo kudikamo lakše, dok smo mi bili na fronti, naše obitelji su bile negdje daleko iza nas u relativnoj sigurnosti, danas je dijete od medicinske sestre na zaraznoj, dok ona tuče duplu smjenu, ugroženo kao i svi mi ostali, kao i supruga od smetlištara koji mora i za vrijeme korone skupljati smeće sviju nas, uključujući i one koji su zaraženi, jer bi u protivnom imali i kugu i koleru, kao i majka policajca i sestra vatrogasca.

Zato su ovi današnji heroji kudikamo veći od nas onda, i zaslužuju, našu zahvalnost, ljubav i priznanje, jer oni su stvarno jedni od nas, i svaki od nas bi jednako tako bio heroj, i bit će ako bude trebalo.

Eto baš zato, bilo bi bilo lijepo da nas se prestane zatupljivati, da se polusvijet ne pušta ni na ulicu bez kese na glavi, da ih se ukloni iz javnosti jer smrde užasno smrde, po truleži dekadencije u kojoj su isplivali na površinu pa tamo plutaju poput govana.


- 10:43 - Komentari (29) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.03.2020.

Krizni management

Loše sam spavao prošlu noć budio sam se otprilike svakih sat vremena, i gledao vani u tamu tražeći neki znak da bi moglo opet zatrest.

Jučer kad je treslo sam bio cool, smirio sve oko sebe, preuzeo upravu, da to su oni dragocjeni trenutci kad će vam vaša odabranica dopustit da upravljate, recimo kad je potres, ili erupcija vulkana ili udar nekog meteorita.

Ja u tim kriznim situacijama reagiram kirurški precizno sabrano, bez emocija zdravorazumski, valjda da bi eliminirao strah koji je emocija, zar ne, eliminiram i sve ostale.

Ne mogu reći da me je budio strah, više neka potreba za biti spremnim ukoliko opet bude treslo.

Prije nekog vremena sam imao jednu stresnu situaciju, malo goru od ove s koronom i potresom, u kojoj je bilo nužno isključit emocije, jer bi se u protivnom bio raspa ka boca koja lupi o pod, i samo bi me se metlon i škovaceron moglo pokupit.

Mora san Ostat pribran da svi ostali koji su bili uključeni u navedenu situaciju znaju uvik di je oslonac.

I sad moram priznat da sam malo umoran od te dugotrajne emocionalne isključenosti.

Inače u jednoj ranijoj fazi me je prakticiranje emocionalne isključenosti, i nereagiranja na negativnosti, dovelo do napadaja panike i svih onih lipih stvari koje idu uz to.

Zato od sada imam terapiju, kako bi moga i dalje savršeno funkcionirat u kriznim situacijama, ne prešućujem negativnosti, nego stalno govorim što mislim, neki to zovu vrijeđanjem, ali nije to to, vrijeđanje je kad o nekome iznosiš laži da bi ga diskreditirao, ja naime kad nekoga nazovem kretenom to stvarno i mislim, ne činim to iz nikakvih niskih pobuda, nego samo u cilju očuvanja učinkovitosti.

Kako se vi nosite sa stresom, i koliko ste učinkoviti u kriznim situacijama.

Prešućujete li negativnosti i kako to utiču na vas.

Na koji način kretenu kažete da je kreten a da ga ne uvrijedite.

- 08:04 - Komentari (47) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.03.2020.

Potres i bijednici

Jutros je cijeli jedan grad bio na ulici, nečije dijete se bori za život, ljudi su ostali bez svojih domova, tek rođenu djecu su u inkubatorima vozili huligani, i vojnici, a egoističnog kretena je briga samo za njegovu uhljebničku plaćicu.

Mi ćemo idući mjesec dobit minimalac, ako ga dobijemo, ako nam ga država isplati, inače radimo svaki dan devet sati osim subote kad radimo 6 sati, radimo svaku subotu, i niko nam ne plaća pripreme po doma, umorni od iscrpljujećeg posla se tuširamo neplaćeno u vlastitom vremenu.

Mi svaki mjesec uprihodimo milijune kuna i u državni proračun iz kojeg se bijedniku isplaćuje uhljebnička plaćica, uplatimo stotine tisuća kuna poreza i doprinosa.

Idući mjesec ćemo jer nam je zabranjeno raditi, dobiti minimalac, ako ga dobijemo, i bit ćemo sretni ako ga dobijemo, jer nismo naučili na uhljebničke plaćice koje se dobiju i onda kad se ne radi, nas niko ne plaća da se pripremamo za bilo što, niti nam plaća tuširanje nakon napornog dana.

Dakle evidentno je da su neke stvari nepromjenjive, niti Korona od budaletine ne može Napravit genija, niti potres od gnjide može Napravit čovjeka, biti bilo što od priglupog starog prdonje može Napravit išta drugo osim priglupog starog prdonje.

Nešto mi govori da su za to krive previše zaštitničke majke koje proizvode kretene, ili se kreteni rađaju sami po sebi, možda je ipak u putanju manjak inteligencije.

Što vi mislite?

A što mislite o gnjidama koje im povlađuju.

E da ne zaboravim da svima vama kojima je smetalo bilo kakvo ulaganje u Hrvatsku vojsku jebem mater, jel sad znate zašto.

- 18:21 - Komentari (25) - Isprintaj - #

Moj crni labude

Bijo je potres, bome je dobro treslo, vozalo nas je vamo tamo ka u luna parku, onda smo izašli vanka, pa smo bili u parku, onda smo išli kupit kumpire, pa smo išli ulit gorivo da moremo uteć, ako budemo tribali bižat, ili ako budemo tribali spavat u autu, da se moremo grijat.
Tako smo potrošili tri ure a onda smo se vratili doma.

Ljudi su bili dosta disciplinirani i držali su razmak, barem oni koje sam ja vidio.
Mislim da smo imali puno sriće, da je potres bio zeru jači, sve bi sorilo, ovaj je bio onako rubni, korak do razarajućeg.

Inače vojska je već na terenu više manje sve funkcionira, problemi se rješavaju začuđujuće brzo i u tišini, ljude je strah, ali nema panike.




Ovo na sliki je broj kreveta u intenzivnoj njezi na sto tisuća stanovnika, doduše Podatci su iz 2012 pa je omjer u Hrvatskoj sigurno nešto povoljniji, jer je manje stanovnika nego tada a vjerojatno više kreveta.
Dakle moremo konstatirati da smo u ovom segmentu puno bolji od nekih razvikanih na koje se budaletine uvijek pozivaju.

Po enternetu se inače šire dezinformacije o tome kako sad zato šta je Korona pa nema turista po Veneciji oduševljeno skaču pliskavice, i kojekakve druge pizdarije koje ljudi onda oduševljeno šeraju u nekom svom tupilu.

Jučer je u Italiji umrlo skoro osamsto ljudi, a Grettini sljedbenici ili pripadnici neke druge sekte, pričaju pizdarije o izmišljenim pliskavicama, koje skakuću po Veneciji.

Isto tako su kojekakvi crni labudovi, tri minute nakon potresa, krenuli širit lažne vijesti, i paniku.

Kad sve ovo prođe, predložio bi da se prema takvim likovima Odnosimo s posebnom pažnjom u psihijatrijskim ustanovama, i da ih se pod obavezno sterilizira kako se taj poremećeni genetski materijal ne bi širio dalje.

- 10:47 - Komentari (31) - Isprintaj - #

subota, 21.03.2020.

Samoizolacija



Evo da i ja obilježim međunarodni dan poezije, inače me ne nerviraju toliko, vaši nemušti pokušaji , ali nemojte se uzbuđivati, do mene je nije do vas vi ste uvijek jednako netalentirani.

Evo 24. Je svjetski dan tuberkuloze, nadam se da onda nećete kašljat po blogu.

Ima taj jedan lik, između ostalih koji svaki dan dođe nešto prodat, dobije dvaes, tries, rijetko pedeset kuna, nemam pojma di živi, otkad ga ja znam ima skoro godinu ipo dana, hoda unaokolo u kombinezonu koji nikad nije opra.
Danas je dobio 20 kuna, ali je molio da mu damo 25, dali smo mu više, ne znam šta će bit s njim u ponediljak kad više ne bude ima od koga dobit 20 kuna.
Kad je bio onaj rat, bivše komunjare su čuvale svoju dicu da bi nam danas mogli vladat, u ovom ratu opet ista priča, bolnicu u Splitu sele huligani iz Torcide, bolnicu u Zagrebu su selili huligani iz BBB, volonteri crvenog križa su kao i obično tu, ekipa iz Caritasa isto, Hrvatska vojska.

Samo nema nigdi mladeži adezeja, ni esdepeja, oni se čuvaju da bi sutra vladali nama.
Nema ni smeća iz više od 50 tisuća udruga, da samo precjednici dođu njih 50 tisuća mogli bi nabavit rat i Mađarskoj i Sloveniji odjedanput, a ne preselit par stotina kreveta.

Ono što me frustrira je to da su ljudi nevjerojatno glupi, velika većina njih, i zato bi molio koronu da pobije idiote, bez obzira koliko stari ili mladi bili, a poštedi nedužne, huligane, ekipu iz Caritasa i Crvenog križa, hrvatske vojnike, policajce, vozače, žene u supermarketima, apotekama pekarama, medicinsko osoblje, onima koji pomažu susjedima.

Danas sam ljut i pun mi je kurac, loših pjesnika, teoretičara zavjera, mladeži adezeja, idiota svih vrsta, mladeži esdepeja, nadobudne starčadi, salonskih levičara i male Grete .

Šta vi rekla moja frendica Julka sve teže neke stvari podnosim i idem u samoizolaciju.



- 19:31 - Komentari (37) - Isprintaj - #

Prije sumraka

Danas ću vam pisati o ljubavi, ne onom uzdisanju sa intencijom da pređe u stenjanje, srnećim pogledima, blago telećim osmijesima, i sličnim stvarima.

Daklen pišemo o ljubavi koja zasigurno neće završit u znojnim grčovima, jer to i nije ljubav, ako ne virujete meni morete pitat čuvenu ljubavologinju Sarah be.

Prava ljubav se očituje u sposobnosti organizacije proslave imendana, a zna se dragi gledatelji ko u tome nema premca.

Zato ćemo danas svi metit kapice na glave i puvat u one svirke, slavit ćemo božicu proljeća, koja je inače najvažnija od svi božica.
Ona nije ka ove druge influjencerice, da se samo šminka i čupa obrve, ona kad dođe vrime, otvori ponistre, istrese lancune, stavi kušine na sunce i razgovara se s ticama.

Mi ode koliko ja znan imamo dvi Vesne, meni obe svaka na svoj način drage, koje mene naravno s razlogom jako vole.

Ima tako nekih osoba kao što sam ja, koje puno pričaju, pa mislite da o njima sve znate, a u stvari ne znate ništa, od te silne prašine koja se stalno kovitla vidljivost bude jako smanjena.
E kad u tim trenutcima smanjene vidljivosti znate prepoznati kad neko nije dobro, kad čujete i one prešućene vapaje, onda je to ljubav, od one najplemenitije vrste koja zasigurno neće završit tim smiješnim grčovima.

Oni koji vide kroz prašinu nikad neće recimo ko ja larmat i reklamirat sami sebe, oni su više nako samozatajni, i šta je najgore nekad i viču na mene i to ne rijetko, nekad neće ni da pričaju sa mnom što je Bože sačuvaj, mislim ponašaju se ko da sam ja razmaženo derište, koje bi najradije zadavili, ali ga previše vole.

Ako se pitate koji su to koji vide kroz prašinu, to su oni koji su shvatili da ovo nije samo još jedna priča o meni, da ja uopće ovdje nisam subjekt, nego puki objekt, koji diže prašinu.

Ako niste razumili o čemu se radi, držite tu kapicu na glavi i pušite u svirak.

Vesna sretan ti imendan, i tebi Vesna također, i hvala na svoj ljubavi i brizi, i što vidite i onda kad drugi ne vide.

- 06:24 - Komentari (12) - Isprintaj - #

petak, 20.03.2020.

Prije svitanja

Vjerojatno će se neko od ekipice, kojoj eto smeta spominjanje Boga, i koja je uvjerena da je sve ovo skupa neka teorija zavjere, i da se stvara panika bez veze, još javiti, iako su se primirili.
Te budaletine, su bazično osobe smanjene inteligencije, zloba i pasivna i ne baš uvijek pasivna agresija koju ispoljavaju je samo dodatna oprema.

To su jednostavno idioti, iako na momente djeluju normalno, nisu; to je samo mimikrija, negdje ispod privida te nermalnosti se krije isti onaj kreten, s početka priče.

Ali dobro ja sam barem odavno na čisto s njima, ali me zanimate vi koji se druškate povremeno s idiotima, radite li to iz neke glupe samilosti, ili zato da dobijete komentar, bi li se uživo danas u doba korone, družili s idiotom koji misli da je sve to pretjerano, bi li takvom idiotu ostavili pasa na čuvanju, a kamo li dijete recimo.

Nije li bijedno druškati se sa takvima, jer će eto stati na vašu stranu pogotovo onda kad ste u krivu, zašto mislite u konačnici da ste vi drugačiji od idiota s kojima se druškate.

- 19:52 - Komentari (25) - Isprintaj - #

Kuća bez kredita

Ka i obično dok vi spavate i ne mislite o ničemu, vaš omiljeni bloger je naša rješenje za ekonomsku krizu.
Aj dobro nije baš skroz rješenje al ono za zeru premostit i da ljudi ne dobivaju otkaze.
Dakle vako triba odma zabranit otkaze, i država svima koji su zaposleni u javnom sektoru, a koji će sad još više svirat kurcu, nego inače triba isplatiti minimalac, a razliku Dat realnom sektoru.
Ili još bolje, ne triba zabranit otkaze, nego javni sektor triba za svakog otpuštenog iz realnog sektora otpustit dva leziljebovića.

Triba pod hitno napisat i uredbu da ni jedna pensija ne more bit veća od minimalne plaće, jel tako braćo i sestre da nije normalno da bilo ko ko ne radi dobije više od nekoga ko radi.

Triba pod hitno zatvorit u pržun sve one koji su ikad potpisali i jednu subvenciju brodogradilištima, svu državnu imovinu prodat i novce uložit u proizvodnju brašna ulja piletine, krmadi, i tariguza.

Jebali vas brodovi, kad naiđe Korona biće ćeš brodon otrat guzicu.

Eto toliko za sada o ekonomskim mjerama.

Sad ćemo zeru o kulturi.

Eno kojekakve glumičice zapomažu da one ka slobodne umjetnice nemaju nikakvi prihoda.
Šta su to slobodne umjetnice, saćemo to slikovito objasnit.

Recimo da ste načelnik Tompojevaca, i da otvarate oni vrtuljak šta Dica u parku sidnu na njega, i vrtu se.
Onda organizirate catering, i platite ga tries iljada kuna, zovete saborskog zastupnika, kojem je žena iz susjednog sela i ministra za nešto, naručite Slavonske lole, date im iljadu eura da tri ure pivaju, i onda naručite i neku od glumica koje stalno ventuliraju vadžajne, sad po Maldivin, sad po Sejšelin, sad na Balijima, i date jon deset iljada kuna da pozdravi ministra saborskog zastupnika i vas.

Dakle to su inače slobodne umjetnice u doba kad nema Corone, reka bi Čovik da bi za deset iljada kuna moga jebat i nju i sestru joj blizanku, i da pročita ilijadu i Odiseju a ne one četri rečenice.

U doba bez Corone slobodne umjetnice brez kredita kupuju kuće i stanove, pa onda nas misecima jebu sutin, čak postoji i titula, iliti zanimanje muž od slobodne umjetnice, koji isto budu influjenceri ka i oni.

U doba brez Corone, slobodnim umjetnicama država plaća doprinose, a oni udaraju gaže i nemilo troše lovu na pizdarije, poreze ne plaćaju nisu blesavi, bolje je ventulirat vadžajne po Balijima i kupovat kuće brez kredita.

- 06:56 - Komentari (38) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.03.2020.

Kad priroda progovori


Zajebana je ta priroda, evo recimo ona je tila pokazat pederima da nije u redu jebat se u guzicu pa im je poslala sidu, od te side je umrlo do sada 35 milijuna ljudi, ali pederi ne popuštaju, ponosno marširaju, a usput su zarazili i mnoge druge, gomilu narkomana recimo kojima je priroda isto poručila da se ne bodu, dakle priroda je nedvosmisleno poručila ne bodite se u venu i u guzicu to je pogrešno, ali avaj stoka neobrazovana neće da shvati poruke i gotovo.

Zato me je straj da će i ova infekcija uzet milijune žrtava, ova Korona napada pensijonere, priroda im poručuje da se ne vozu u trajvanima baš kad je najveća gužva, jer ljudi idu na posal, da ne idu u vikendicu subotom jer in je subota svaki dan, i ne moraju radit gužvu na autocesti, da ne moraju stalno visit po bankama i nešto pitat, i da se ne moraju prigledavat kad im je dosadno nego kad ih boli, i pogotovo da ne moraju subotom pobit pola stanovništva na tržnici onim njihovim kolicima.

Poruka prirode je jasna i nedvosmislena, virus napada najvjernije glasače hadezeja i esdepeja, jer priroda nesmi dopustit da oni cilu planetu drže ka taoce propale komunističke ideologije.

Svidoci smo da se pederi i narkomanijaci nisu opametili, pa vjerojatno neće ni pensijoneri, ista je to tvrdoglava sorta ovisna o pogreškama iz prošlosti, koja neće da prizna da su upravo oni ti koji su najviše zla u povijesti ovoj planeti uradili, zato im i je poslala koronu.

Unaprijed se ispričavam svim pensijonerima koji se ne vozu tramvajem u sedam ipo, i onima koji ne vise po bankama, i onima koji se ne pregledavaju jer in se čini da ne mogu sve ka kad im je bilo tries godina, onima koji u vikendicu ne idu subotom, i onima koji nisu nikad glasali za adeze i esdepe, pogotovo onima koji ne gazu ljude onim kolicima, na njih se ovo ne odnosi i lipo molim koronu da ih zaobiđe.

- 17:22 - Komentari (34) - Isprintaj - #

srijeda, 18.03.2020.

Apel

Zašto mene blognjuz ne voli, zna li ko od vas, ja bi tako volio bit na naslovnici, recimo blog tjedna, a on me ignorira gore nego Annaboni.
Mislin meni je jasno zašto neki nikad neće postat top blogeri, i ne zaslužuju, ali šta sam mu ja uradio.

Evo moremo sad organizirat da vi kažete blognjuzu da me meti na naslovnicu, ili bilo šta drugo šta vam je na srcu, i ako je neko dobar s njim more se zauzet za mene.

Evo svašta se događa, ko zna ko će priživit ovo, recite mu da mu nije u redu to šta radi, impotencija se ne liječi tako da si zločest prema omiljenom blogeru.
Za to služi ona vijagra i one smokve ili šljive iz Afrike, a more bit da su i dunje.

Eto budite pametni, slušajte upute stožera, mi koji radimo te važne poslove, bez kojih bi sve stalo, ćemo Dat sve od sebe, a vi se odmarajte, čitajte knjige, ili svog omiljenog blogera, tako ćete ko zna šta naučit.

Seksajte se ali tako da vam partner na puše u facu, ima ti poza di taj virus more past jedino na guzicu, a tamo je brezopasan, i nema ljubljenja, jel jasno, vi ženske budite bar jedan put normalne, ne inzistirajte na pizdarijama.

- 19:50 - Komentari (30) - Isprintaj - #

žudnja vojnika

Dakle šta smo naučili osim da tribamo prat ruke i da nije lipo puvat u druge ljude.

Ka prvo naučili smo da triba živit u Dalmaciji jer osim šta ima najlipše more, najlipše žene, najpametnije muškarce, najlipše pisme, najbolju spizu, dok tamo Korona dođe po svita će pocrkat.

Ka drugo naučili smo da je virus gluposti najpogubniji od svih virusa.

Ka treće naučili smo da su žene hrabrije od muškaraca, jer kad je bio oni drugi rad, onda su se Jugosloveni homoseksualci, oni koji traže ženu u sebi, i gomila najveći domoljuba skrivali po ormarima, neki ode a neki i Minkenu.
Za razliku od njih, sve blagajnice, medicinske sestre, likarice, farmaceutkinje, tete iz pekare, simpa cure iz kladijonica, tete čiste po bolnicama, su na prvoj liniji fronta.

Ka četvrto smo naučili da je nužno redefiniranje poimanja slobode, i povezivanje iste s odgovornosti, tako da se ubuduće moramo boriti za reciprocitet između prava i odgovornosti, tako bi idioti imali onoliko prava koliko su u stanju biti odgovorni.
Naime svjedoci smo onoga što vaš omiljeni bloger sve ove godine tupi, da je poimanje sloboda nakaradno, i da je konstantno laprdanje o istima i način na koji se to radi, rezultiralo time da egoistične i osobe smanjene inteligencije smatraju da u ime nekih njihovih sloboda imaju pravo ugrožavat tuđe živote.
U normalnom svijetu u kojem bi se poredak oslanjao na odgovornosti, takvi bi bili na liječenju u ustanovama zatvorenog tipa gdje u stvari i spadaju.

Ka peto naučili smo da su globalisti ka Noah Yuval i tako dalje, i njemu slični idioti, kao i svi oni koji misle da kokoš raste u konzumu i da se sve more Napravit tamo negdi di je radna snaga najjjeftinija, a da ćemo mi ode filozofirat i imat velike plaće, ništa drugo nego budaletine.


Sad kad je frka svi su se sitili nacijonalne ekonomije sa naglaskom na Nacijonalnu, potaknuti valjda saznanjem da odojak ne raste u konzumu a ni Alibaba ga ne isporučuje.

Dakle empirijski je dokazano da su svi oni koji se zalažu za globalističke ideje i Tzv slobodno tržište jeftinom radnom snagom, nacionalni neprijatelji te ih kao take triba i tretirat.

Ka šesto naučili smo da triba pod hitno redefinirat školske programe, i uvest tri nova predmeta, higijenu, odgovornost prema drugima, i domaćinstvo, zašto domaćinstvo, zato da budući naraštaji budu u stanju sašit Jebenu zaštitnu masku o kojoj mu sutra Može ovisit život.

neda mi se više pisat, za kraj jedan citat cijenjenog influjencera Siniše Vuce

Obuci se kako umiješ i isturi grudi,neka tvoja gola noga krene,nek' polude ljudi,nek' se žudnja vojnika probudi.


- 08:37 - Komentari (34) - Isprintaj - #

utorak, 17.03.2020.

A budaletina


Dobro mi ovde smo bili i do sada svjedoci, da diploma ne znači da je Čovik pametan, dapače imali smo i onih koji su se kurčli s dvi diplome i bili glupi ko kurac, profesora kojima bi svakako tribalo zabranit rad s dicom, i kojekakvih drugih budaletina.

Međutim likari s Rebra koji su za vikend ošli na skijanje u Austriju, zarazili se koronom, došli Nazad i zarazili gomilu kolega, su nadmašili sve do sada poznate idiote.

Obzirom da je ukinuta smrtna kazna tribalo bi im Dat deset godina robije i trajno oduzet lječničku licencu.

Upravo zato ne smijemo govorit o pozivima, nego o zanimanjima, radi idiota koji se skrivaju iza poziva a intelekt im je dobrano ispod intelekta čimpanze, da ne uvridimo čimpanze.

Danas sam na nekom portalu vidio slike iz Splita, nigdi nikoga osim penzionera, koji inače ne bi smili izlazit iz kuće, tako da moremo zaključit da osim Torcide koja pomaže u bolnici imamo i masu idiota koji su u penziji.
Ni u Zagrebu nije drugačije, grad je poluprazan, ljudi su uglavnom na poslu, i doma, samo penzići harače.

Očito je da mudrost ne dolazi s godinama, šta smo se bezbroj puta uvjerili i kod nas na blogu, zar ne.

A ništa barem će se oslobodit, određen broj stanova.

Mogu reć i dvi riči o ekonomiji, ministar Marić je pripremio mjere za pomoć gospodarstvu, znali smo i onako da je najsposobniji ministar, ali moram priznat da sam u nevjerici sluša, ako ovako nastave radit, Morat ću se javno na blogu ispričat Anemičnom za sve uvrede koje sam mu uputio, mislim anemiju i Lovru referendumskog mu neću nikad oprostit, ali Ono što je dobro sa zadovoljstvom ću priznat

- 18:34 - Komentari (41) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.03.2020.

Huligani na djelu

Gomile Hrvata koji su nas zadnjih godina zasipale izvješćima iz obećanih europskih zemalja, o blagostanju, sigurnosti, dobrim plaćama, nedostatku nepotizma, i zakletvama da se ni mrtvi ne bi vratili u Hrvatsku, neki niti na godišnji, jer im je jeftinije i bolje u Grčkoj i Španjolskoj, dobili su po Njemačkama, Austrijama i Irskama, dva sata da spakiraju svoje stvari, i napuste objekte koji se zatvaraju.

Nadam se da će im bar malo bit neugodno zbog sranja po Hrvatskoj sve ove godine, naš zdravstveni sustav ako nedaj Bože bude potrebe, će ih i ako se zaraze, prihvatiti kao hitne slučajeve, i neće im naplatiti ništa, nikome neće bit dužni ništa samo zato jer su Hrvati, pa makar i oni koji ni mrtvi ne bi u Hrvatsku.

Po kvartovskim grupama, na fejsu punom parom se organiziraju volonteri, koji će starima i nemoćnima bit pri ruci, donijeti im lijekove, hranu i ono što je potrebno, ljudi bez i malo straha istupaju pod vlastitim imenima, ostavljaju brojeve telefona, javljaju se i potrebiti, s dirljivim pričama, kako oni koji trebaju pomoć, tako i oni koji se samo žele zahvaliti.

U tijeku je preseljenje bolnice u Splitu, jedna bolnica se prazni kako bi bila centar za četiri dalmatinske županije, u koji će ako bude potrebe, biti smješteni zaraženi Korona virusom.

Nagradno pitanje je koja se organizirana navijačka skupina stavila na raspolaganje stožeru civilne zaštite, za pomoć, pri preseljenju bolnice i sve Ostalo što bude trebalo, da vam pomognem ista ona koja je gasila onaj katastrofalni požar skupa s vatrogascima.

Jelena Veljača, Vlatka Pokos, i muž od Doris Pinčić će svoje mišljenje iznijeti kasnije.

- 19:34 - Komentari (29) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.03.2020.

Zemlja čudesa

Obzirom da mi Top Blogeri imamo informacije koje vi obični nemate, pa nas zbog toga ona olinjala lezba blognjuz neće da stavi na naslovnicu iz čiste ljubomore, radi našeg uspjeha kod žena, red je da s vama podijelimo neka saznanja, glede novonastale situacije.

Kao što vidite, iako vas većina to ne razumije naš stožer civilne zaštite, odrađuje silno dobar posao.
To je naime razlog zašto još uvijek imamo relativno mali broj zaraženih, i značajno sporiji rast nego li je to u drugim zemljama.

Razloga za to ima više, od sustava javnog zdravstva koji je uspostavio još dr. Andrija Štampar, preko stručnjaka koje imamo, i ne nevažne činjenice da mnogi lječnici uključujući i doktoricu Markotić imaju iskustvo djelovanja u najtežim ratnim uvjetima.

Ono što je važno je da se mi odgovorno ponašamo, i ignoriramo kojekakve budaletine koje lupetaju kojekakve gluposti.

Svi dosadašnji koraci, za koje sam recimo ja kao Top bloger znao nekoliko dana prije nego li su uvedeni, za razliku od drugih zemalja su poduzeti na vrijeme, uključujući i ove koji će sutra stupiti na snagu, kao i one koji tek dolaze, jer ovo je tek početak.
Najgore će biti za dva do tri tjedna, a koliko će loše biti ovisi o nama, je trebamo brinuti ni za medicinsko osoblje, ni policiju, vatrogasce, civilnu zaštitu, vojsku, i sve ostale koji će biti angažirani, oni će kao i uvijek kad je bilo najteže dati više nego što itko može očekivati.
Ključno je koliko ćemo mi biti disciplinirani, koliko ćemo u sebi zatomit idiotske porive da idemo tamo gdje baš i ne moramo.
O tome ovisi koliko će ljudi umrijeti, jer ljudi će umirati, zahvaljujući idiotima kakvih imamo i ovdje kod nas na blogu.

Vrijeme je za razum, na žalost Bog ili priroda ili majmun, nevažno tko kad gađa tim ciglama, nije baš precizan pa stradaju pogrešni, budaletine su alat kojim se služi Nečastivi kako bi napravio zlo, jer od budaletine gora je jedino zla budaletina, kakvih isto imamo kod nas na blogu.

Ako znate neku budaletinu u narednim danima je bez razmišljanja i bez imalo grižnje savjesti prijavite, i smatrajte da ste uradili dobro djelo.

Pazite na sebe i nemojte biti budale, među nama žive stariji i bolesni, kojima i bezazleniji virusi od ovoga mogu biti kobni, mislite na njih nemojte se ponašat ko samoživi kreteni, nije vrijeme za to.

Imate pravo ne bojati se za sebe, skočite u Savu što se mene tiče, nemate pravo ugrožavat druge svojim budalaštinama.

I dajte si oduška budite sretni jer živite u zemlji u kojoj kad je stvarna frka stvari funkcioniraju, proći će i ovo pa ćete opet moć pisat postove u kojima ćete pljuvat po domaji, i bit na naslovnici.

Lakat kolino Ahilova peta.

- 22:44 - Komentari (43) - Isprintaj - #

La la land

Šta ti je život, dok trepneš od tebe napravi budalu.

Eto bilo je dosta da naiđe zeru virusa, pa da svi postanu suverenisti, ne jebe više niko bratstvo i jedinstvo, sve osviješteno i progresivno se pravi mrtvo, a ako zeru i potraje prvi će uzet toljage i Počet mlatit one druge koji god bili, tako svejedno važno da nisu naši.

Evo nesvrstana i prijateljska Bosna i Hercegovina, neki dan nije tila primit ni svoje, koji su došli iz Italije, nema više braćo i sestre brojanja krvnih zrnaca, broju se virusi i bakterije.



Kaže žena na televizoru, radili smo u Austriji u hotelu, i samo su nam rekli da se spakiramo i idemo kući, koji će im kurac, kad u hotele ionako niko ne ide, a da ih oni mukte rane ne pada im na pamet.

Inače najveći i najgori prenositelji virusa su budale, pa je tako policija utvrdila da pedesetak onih koji su u samoizolaciji mantaju okolo, dakle osim loših higijenskih navika, i manjak inteligencije, je značajan uzrok širenja epidemije.

Zato dragi prijatelji, braćo i sestre Blogeri i blogerice, izbjegavajte budale, sada a i inače u životu, ne vjerujte onima koji vam govore da nam granice nisu potrebne, da svak ima pravo mantat kud oće, da su prava važnija od odgovornosti, ne vjerujte onima koji se ničega ne boje, koji su nastali od majmuna, a pogotovo ne vjerujte onima koji se pozivaju na znanost i tvrde da bi Nenad Stazić moga postat žena ako se tako osijeća.

Vjerujte onima za koje do jučer niste znali da postoje, iza kojih se danas skrivaju kojekakve posvuduše, stručnjaci opće prakse, koje su danas u nekim mišjim rupama.

Pokušajte iz ovoga nešto naučiti braćo i sestre, da o epidemijama najviše znaju epidemiolozi, o udomljavanju socijalni radnici, o ekonomiji ekonomisti, o početku života biolozi, o mogućnosti da Neša postane žena genetičari, o teorijama zavjere psihijatri, o vjeri vjernici, o nevjeri ateisti.

Osvijestite, vi koji ste slušali, Jelenu Veljaču, Brunu Šimlešu, Zorana Milanovića, Anu Bučević, Andreja Plenkovića, dr. Antu Pavlovića, Sandru Benčić, Bracu sa Srebrnjaka, Yuvala Noaha Hararija, Radu Borić, Antu Tomića, Severinu, I ostale lakrdijaše, koje ste budale bili.

Važno je da shvatimo da La la land, u kojem caruje drugarstvo, i u kojem Neša može bit žena, ako se tako osjeća nikad nije postojao niti će postojati, i da sve svoje snage usmjerimo razvijanju kulture odgovornosti, poštivanja volje većine, i međusobnog uvažavanja, i da one koji tvrde da Neša može bit žena, dijelimo na one koji to vjeruju i pošaljemo ih na liječenje, i one koji to tvrde iz koristoljublja i pošaljemo ih na robiju.

Dakle naučili smo da se trebamo izolirati budala, sva ostalo o tome kako se treba ponašati, možete pročitati kod kolegice Lion.


- 10:12 - Komentari (35) - Isprintaj - #

subota, 14.03.2020.

Na muci se poznaju junaci a bome i oni drugi

Zamislite samo kad bi kao neki drugi nevažni borci za dignitet struke, liječnici medicinske sestre, i ostalo medicinsko osoblje osoblje, proglasili štrajk i tražili povišicu.

Jel tako da ne morete to niti zamislit, a ljudi po kojima nerijetko pljujete u vašim osvrtima, na prvoj liniji fronte, riskirajući vlastite živote, padajuć s nogu pokušavaju koliko mogu pomoći svakome od nas.

Ja ne mogu zamislit niti da krenu u štrajk ili da nešto prigovaraju vozači autobusa, žene šta rade u pekari, smetlištari, ili bilo ko drugi, ma koliko bio ugrožen dignitet struke.

Kad smo već kod struke u nedavnim raspravama kad sam pisao o tome da, se odluke o udomljavanjima kao i o ostalom trebaju prepustiti stručnjacima, ljudima koji su se školovali za to, onda su se javljali i idioti, koji su takve odluke htjeli prepustiti valjda gej udrugama, Vlatki PokoS i Jeleni Veljači.

Najvažnije Od svega je upotrijebiti zdravi razum, i ispravno procijeniti dvije vrste budala, one idiote koji proizvode paniku, i one druge koji se ničega ne boje.
Poznato je naime da je odsustvo straha, simptomatično za budale, što manji strah to veća budala.

Matematička vjerojatnost kaže da ste već i do sada sigurno susreli nekoga ko ima virus, te da će se to u narednim danima događati sve češće, mogućnost da se zarazite, smanjujete time da ne budete idioti i da u narednom periodu ne mantate okolo bez veze, nemojte bit idioti, smanjite socijalne kontakte na one najnužnije, i čekajte da prođe, jer sve prođe pa će i ovo.

I dajte malo podrške likarima, i posebno medicinskim sestrama i ostalom osoblju, tribat će im, jer najgore tek dolazi, dok se mi budemo skrivali u našim toplim domovima, i gledali izvješća o zaraženima i mrtvima, oni će tamo negdje na prvoj liniji fronte, branit dignitet struke.

- 06:48 - Komentari (42) - Isprintaj - #

petak, 13.03.2020.

burek rules

Osnovno obilježje fašizma je da u njemu ljudski život ne vrijedi ništa, pa bi mogli zaključit da je i komunizam samo inačica fašizma, jednako kao i društvo u kojem se njeguje kult prava na izbor

U biti fašizam je jedna od rijetkih konstanti, tako u svakom sukobu među, plemenima, državama, narodima, svi dobiju pravo nekažnjeno uzimat život, a život je vrijedan onoliko koliko je teška kazna onome ko ga uzme, dakle nikoliko.

Evo recimo ova simpatična korona, ona je razotkrila naš fašistički karakter, u italiji nemaju dovoljno respiratora, pa neko tamo odlučuje koga će spašavat, koga neće, pa život onih koje neće vrijedi apsolutno ništa.

Ako situacija eskalira, imat ćemo i logore u koje ćemo pakirat bolesne.

Kinezi ih već imaju, zato i jesu tako efikasni u suzbijanju epidemije, kad kinez kaže nema mantat okolo, nema mantat, svaki Kinez više voli umrit od korone, nego otić u kineski zatvor, patnja je neusporedivo manja.

Kod nas u liberalnim demokracijama, kad neko kaže nema mantat okolo, onda svi krenu mantat, guraju se po vlakovima, busovima, brodovima, i dišu, svi dišu, kašlju, šmrču.
Jutros sam bio u dućanu, iša kupit nešto za spremit marendu, bilo je nalijevo krug i pravac pekara, burek je vrlo efikasan lijek protiv gužve.
I nije bilo tako puno ljudi, ali svi imaju po dvoja kolica.

U svakim kolicima ima dvaes kila brašna, brašno se mora kupovat, jebeš pandemiju ako ne kupuješ brašno.
Gledam ja te majke žene kraljice, ne bi uspile zamisit kruv, ni da im pravo na izbor ovisi o tome, ni kvasac nisu kupile, ali važno je imat dvaes kila brašna.
Inače suvremena domaćica troši, oko četri kila brašna godišnje, možda, pa jon je sad dosta brašna za pet godina, neće nju neka korona jebat.

Najveća drama je ipak s toalet papirom, kad vidimo tu silnu paniku i strah u očima da bi mogli ostat bez tariguza koji život znači, teško bi mogli osvijestit činjenicu da sedamdeset posto čovječanstva ne koristi tariguz, nego guzicu taru s nečim drugim.

Od ponediljka dica opet neće u školu, najbolje bi bilo poništit cilu ovu godinu, jer prvo su drkadžije štrajkale, sad korona, a još malo pa će lito, a zna se da profešuri ne mogu radit kad je vruće, samo je pitanje kako ih iskoristit, profešure mislim, kad ih i nako plaćamo cilu godinu, ili vi možda mislite da su neupotrebljivi, eto izgleda da im informatička pismenost nije jača strana, u zemlji di se nemoreš zaposlit ka portir, ako ne vladaš kompjutorom, o ženama šta rade u pekari da ne pričamo

- 14:47 - Komentari (30) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.03.2020.

Poštar uvik zvoni dvaput

Danas ćemo se bavit pobačajima ma zahtjev, od njih se 2 posto obavi zbog ranije utvrđene malformacije ploda, 3 posto zbog opasnosti po život žene, iz raznoraznih razloga još desetak posto, a više od osamdeset posto, zato što se to ženama prohtjelo.

Ovih 2 i ovih 3 posto kao ni bilo koji drugi medicinski opravdan slučaj ne pada mi na pamet problematizirati.

Posvetit ćemo se onih više od osamdeset posto, zanimljivo je da taj postotak gotovo u potpunosti korespondira nešto više od osamdeset posto žena koje su obavile pobačaj na zahtjev, a koje su izjavile da nisu koristile kontracepciju.

E sad smo došli do suštine problema, iza maloljetničkih trudnoća, malformacija ploda, i opasnosti za život žene, kojima se larma i maše, a koji služe samo kao dimna zavjesa za osamdeset posto žena koje ne koriste kontracepciju, nego im je metoda kontracepcije pobačaj.

E te žene koje se pare ko krmače a onda probleme rješavaju pobačajem su one koje i zbog kojih se traži pravo na izbor, potkrijepljen debilnim floskulama, i idioskim argumentima.

Važno je također napomenuti da krmače koje se jebu bez zaštite pa se onda čiste od nakupina stanica zahtijevaju da to bude na naš račun, nikako na račun krmače i njenog jebača.

Morete li braćo i sestre Blogeri zamislit spektakl kad bi udate žene, a takvih je među onima koje vrše pobačaje više od pedeset posto, tribale dobit suglasnost od muža.

Šta bi bilo veselja kad bi bildala, tribala dobit suglasnost od muža koji je na baušteli u Nemačkoj, dok nju taslači poštar :)

Evo ja bi predložio da bračni i izvanbračni pa i istospolni partneri imaju pravo uvida u zdravstveni karton onog drugoga.

Šta vi mislite o tome.

Što mislite o ženama koje ne koriste kontracepciju pa vrše pobačaje.

Želite li ih plaćat umisto bildale i njenog jebača.

Ako već nije bilo dragovoljaca koji su tili bit pobačeni, niti onih koji bi bili uspavani, nadam se da ćete podržat moju ideju da pobornici pobačaja, plaćaju troškove bildalama i njihovim jebačima, ima li dragovoljaca.

Iskreno boli me kurac, oćete li vi pobacivat ili nećete, meni se samo ne da da bilo ko radi budalu od mene, ja eto baš volim stvari nazvati pravim imenom.

Dakle kao i obično iza nekih kobajagi plemenitih i općeljudskih ciljeva, uvijek se valja osamdeset posto ološa koji se pari bez ikakve odgovornosti, i još zahtjeva da neko drugi plati račun.

I taj ološ koji bi se samo jebava na tuđi račun, bi da ja povirujen, da se nakupina stanica u nekom volšebnoM trenutku pretvara u dite, i da muškarac koji to baš jako želi, more postat žena.

Moš mislit.

- 06:46 - Komentari (26) - Isprintaj - #

srijeda, 11.03.2020.

Što sam ti uradio od ćerke mama


danas nastavljamo s našim serijalom, kojem nije cilj da pronađemo konačno rješenje, nego da se educiramo, tako da ne lupetamo gluposti, i samim tim ispadamo budale

Pri tom se nećemo služiti floskulama parolama, dojmovima, ni bilo čime, čime se inače služe budaletine bez argumenata.

Mi ćemo se za razliku od njih služiti isključivo znanstvenim spoznajama, iz podataka koji su svima dostupni u izvješćima hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pa bi svaka budaletina, da joj je u interesu, se mogla informirat a ne lupetat bez veze.

Danas ćemo se baviti prvim od nepokolebljivih argumenata onih koji su za pravo na izbor, maloljetničkim trudnoćama.

Kao prvo moramo izraziti zadovoljstvo jer, se broj maloljetničkih trudnoća, otkad smo izišli iz ralja socijalizma smanjio za dvije trećine, što je i inače trend u postkomunističkim zemljama, te da je taj broj iz godine u godinu sve manji, za razliku od liberalnog zapadnog svijeta u kojem je u značajnom porastu.

Inače teško bi se u slučaju maloljetničkih trudnoća moglo govoriti o nekom pravu na izbor, jer odluku u konačnici donose roditelji, koji maloljetnoj osobi moraju dati suglasnost, pa bi se onda moglo smatrat to pravom na izbor nekoga drugoga što će maloljetnica Radit sa njenim tijelom.

Da bi do kraja rasvijetlili značaj maloljetničkih trudnoća i pobačaja, moramo znati da se pravo na izbor, roditelja da odlučuju o tome što će njihova kćer uradit sa svojim tijelom, događa u svega 50 slučajeva godišnje što je otprilike oko 2 posto od ukupnog broja pobačaja.

S druge strane moramo znati da bi bili potpuno osviješteni, da je maloljetničkih trudnoća godišnje oko tisuću, završi porodom, što znači da je onih roditelja koji se ne odluče da tijelo njihove kćeri ne pobaci njihovog unuka dvadeset puta više od onih koji odluče pobaciti svog unuka.

Eto kad to sve znamo sad možemo svečano obećat da nećemo lupetat o pravu na izbor, kad su maloljetnice u pitanju, a pogotovo da nećemo prikazivat nužnost tog istog prava na izbor radi pošasti maloljetničkih trudnoća, jer 2 posto od ukupnog broja pobačaja, nikako se ne može smatrati pošasti.

Moramo dakle u komentarima pohvalit mlade Hrvatice, koje su savjesnije po pitanju odgovornosti prema vlastitom tijelu, nego li su to mlade žene u liberalnim demokracijama, unatoč tomu što ove liberalne uče spolni odgoj, a naše imaju vjerojauk, i žive u zatucanoj katolibanskoj Hrvatskoj.

Dakle moremo zaključiti da nije sve ni u spolnom odgoju, ili da barem ti liberali tu svoju djecu nešto pogrešno uče.

Ko bi ga znao, možda nas osvijeste, svi ovi koji su ošli uživat u Nemačku i Irsku, pa im sad ona anemična budaletina, oće Dat neke novce da se vratu, i to tako da ih uzme od nas koji smo ostali ovde, ja mislin da je i on učio neki liberalni spolni odgoj o jebanju bez kajanja, ili je možda budaletina ko i ovi koji neinformirani lupaju o koječemu.

Dakle jesmo li zapamtili, samo ih je pedeset godišnje, i ne odlučuju one nego roditelji.

Jel triba još ponavljat.

- 07:04 - Komentari (26) - Isprintaj - #

utorak, 10.03.2020.

Joyful joyful

Na jednom blogu na kojem se uglavnom skuplja ološ se raspravljalo o komentaru mog kolege Meka, koji je po mišljenju tog ološa neprimjeren.

Iskreno tako mi je svejedno što ološ misli o bilo čemu, ali zgodna je tema jer se kolega Mek kobajagi neprimjereno izrazio o Srbima što se i meni često spočitava.

Pa da jednom raščistimo tu situVaciju.

Na mog kolegu suborca su pucali Srbi i Jugosloveni, dakle kad se oni spomenu, mi osjećamo potpuno isto, što i pošteni antifašisti kad im se spomenu fašisti.

Naime ako se neko od vas ne sjeća, mi smo od strane domaćih izdajnika potpomognutih od strane vanjske fašističke sile koja je na svom teritoriji i logore imala, napadnuti, i veliki dio teritorija je bio okupiran, ubijeno je šesnaest tisuća ljudi, prognano više od pola milijuna, spaljena i opljačkana sela i gradovi.

Dakle ja i moj prijatelj Mek reagiramo tako iz svima znanih vam razloga.

Ja osobno ovu prigodu koristim, za svečanu izjavu, da onim Srbima koji misle da se Srbi u Hrvatskoj nisu imali pravo latit oružja, kojima je neugodno zbog onoga što su njihovi sunarodnjaci uradili svojim sugrađanima, koji priznaju bez ikakve rezerve suverenitet naše domovine, i osjećaju se lojalnim građanima, te bi je branili od nasrtaja bilo kojeg a pogotovo srpskog fašizma, i koji misle da bi svaki onaj koji je uzeo oružje trebao biti kažnjen kao terorista, u duhu antifašizma, metodama kojima su se antifašisti oduvijek obračunavali, s agresorima i domaćim izdajnicima, izrazim svoju izrazitu naklonost, te da im se ujedno ispričam ukoliko su bili povrijeđeni tijekom mojih verbalnih obračuna s fašistima koji su me prognali iz mog doma, istoga opljačkali i nekoliko godina pucali po meni Meku i ostalima.

svim ostalima koji nisu takvi jebem mater tradicionalno.

- 20:22 - Komentari (17) - Isprintaj - #

Reciprocitet

Obzirom da je prethodni post, izazvao veliki interes, odlučio sam proširit temu.

Dapače eto ja bi proširio, odnosno izjednačio prava.

Mi muški kad je rat imamo pravo ubijat druge ljude a da nikome ne polažemo račune.

Žene imaju pravo ubijat dicu prije nego se rodu.

Samo Dica nemaju pravo ubijat nikoga.

Zato bi ja na bazi reciprociteta da dici pravo da ubijaju matere, i to priko socijalnog, da svako Dite ima pravo kad mu mater dopizdi i odluči da je ne želi, odvest mater kod likara da je uspava.
Ili recimo ako Dica imaju tešku ekonomsku situaciju, nemaju stan nego moraju ić u Irsku, ovin pristupom bi omogućili dici u teškoj ekonomskoj situVaciji da uspavaju mater i usele se u njen stan.

Mislin zašto bi matere imale veća prava od dice, ne zaklinjemo li se svi u ravnopravnost.

Jedino bi likari imali pravo na priziv savjesti, ali bi svaki ravnatelj bolnice triba osigurat likara koji će uspavljivati matere od dice.

Ja virujen da su Dica manje krvoločna, pa da nikad ne bi došli do brojke od 59.000.000 matera koje bi odveli na uspavljivanje, da bi izjednačile broj dice koju matere ubiju prije nego se rodu.

Obziron da nije bilo ni jednog kandidata koji misli da je triba bit pobačen, sad se morete javit i ka kandidati za uspavljivanje.

Mislin ako ženama teška ekonomska situacija more bit opravdanje za abortus onda i dici more bit za uspavljivanje matere.

Ako slučajno mislite da ćete na kraju ove serije tekstova ispast budale, ta mogućnost uvijek postoji, ali nemojte da vas to spriječi da komentirate, ako mislite da su vaši argumenti na mjestu i ako stvarno vjerujete u to što pričate.

Ja sam recimo u mladosti bio veliki pobornik pobačaja, dok nisam došao u situaciju da suodlučujem, tad sam promijenio mišljenje, ali sam ostao tolerantan prema tuđim odlukama, poslije su se u životu dogodile neke stvari koje su me približile razmišljanju da je to potpuno pogrešno.

Ne znam što ću misliti sutra, samo budale misle da su uvijek u pravu, a kreteni dopuštaju da mogu nekad biti u krivu ali im se to nikad nije dogodilo.

Ostaje činjenica da imamo mogućnost prekinuti život, na ovaj ili onaj način, pitanje je imamo li pravo na to, ikada.

Meni recimo činjenica da se isti ljudi koji zagovaraju pravo na izbor, istovremeno protive smrtnoj kazni djeluje pomalo šizofreno, kako je to grijeh uzeti život, nekome ko je dobio priliku, i zajebano stvar, a nije grijeh nekome oduzeti priliku uopće.

Jel tako da je to nako malo retardirano gledanje na stvari.

Ja u stvari mislim da su ljudi prilično neinteligentni, i da su što su neinteligentniji sigurniji u svoje pogrešne stavove.

Kako vi stojite s tim.

Koliko ste sigurni da su vaši stavovi ispravni?

- 06:02 - Komentari (32) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.03.2020.

Znanje i imanje

Zanimljivo je kako ljudi gorljivo diskutiraju i najčvršće stavove imaju o onome o čemu nemaju pojma, valjda zato što znanje o nečemu otvara pitanja sumnje, dileme, suprotstavljene osjećaje.

Evo recimo o pobačaju.

Zato bi trebalo to jedinstveno iskustvo priuštiti, svi pobornicima pobačaja, da recimo uđu u neki veliki balon, i onda da u taj isti balon ulaze neka metalna kliješta i kidaju ih komad po komad.

Ne bi li to bilo neprocjenjivo iskustvo, za pobornike pobačaja, napokon bi znali o čemu pričaju, ne bi ko zadnji idioti lupetali o nečemu o čemu nemaju pojma.

Ja sam eto uvjeren da bi velika većina njih izrazila žaljenje, što njihove majke nisu iskoristile pravo na izbor, taj ultimativni civilizacijski doseg.

U stvari šteta je što su njihove majke bile tako aljkave pa nisu dobro obavile posao, ne bi li ovaj svijet bio bolji bez njih.

Da ne bi ispalo da samo o njima vodimo računa, i protivnicima pobačaja bi trebali priuštiti to da se rode, makar i kao neželjena djeca, da neki od njih postanu doktori, inženjeri, kriminalci, da ih udomljavaju, makar i istospolni partneri, pa da vidimo koliko bi njih reklo da bi volili da ih je mater pobacila.

Evo možemo i na blogu Napravit anketu, da vidimo koliko bi vas volilo da su pobačeni, da ne ispadne da ste u stvari kreteni koji zagovarate pobačaj ali samo kad se to radi nekome drugome.

Onda kako vi stojite s time

Lupetate li o nečemu o čemu nemate pojma.

Zagovarate li pravo da neko učini ono, što ni u kom slučaju ne bi htjeli da se uradi vama, ili bilo kome koga volite.

Ne vjerujem da među vama ima i takvih šupaka.

- 06:58 - Komentari (23) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.03.2020.

Homeland

Vrlo smo kritični prema ovoj našoj domovini, gotovo redovito nesvjesni,’da smo u stvari to mi sami, i da je baš sve onako kako mi hoćemo, i da to hoće li biti drugačije ovisi upravo o nama.

Evo opet ja moram pohvalno pisat o Hrvatskoj, kad treba pljuvat po njoj sjati se cijela horda govnara, građana, progresivaca, antifašista i ostale žgadije, a kad bi trebalo reć koju tipu rič onda mora Freš.

Kad je zadnji put neko osim Freša napisa nešto lipo o Hrvatskoj, i onda ćete mi posli pričat o tome kako je volite, jeben mu mater tretirate je ko sluškinju ka da vam je nešto dužna i jedva čekate da je neko počne cipelarit, da se pridružite, navijate ili u najboljem slučaju pravite mrtvi.

Ako je nekome bar malo neugodno i triba vam bit, ljubav se pa i ona prema domovini iskazuje na drugačiji način, to kako vi radite, nedaj Bože nikome.

Ali ajmo na meritum stvari, u ciloj ovoj frtutmi sa ovon koronon, Hrvatska je zahvaljujući prije svega medicinskom osoblju,’epidemiolozima i ostali likarima i znanstvenicima odradila silno dobar posao, pokazali smo da u onim slučajevima di je presudna uloga stručnjaka, ukoliko se sveznalice i političari ne mišaju, nemamo na svijetu ozbiljne konkurencije.

Triba pohvalit ovom prihodom i medije prema kojima sam ja obično kritičan, da su uglavnom uz tek poneki izuzetak koji ne može odolit senzacionalizmu bili na visokom nivou.

Zato braćo i sestre zastanimo, budimo ponosni, pokušajmo bit jednako dobri i onda kad nisu životi u pitanju, ili barem približno, i nikad nemojmo zaboravit reći svojoj zemlji da je volimo.

Jer domovina se voli kao djete, kao voljena žena, kao majka, bezuvjetno nježno i predano, sve ostalo je pogrešno i zato ne slušajte lažne proroke kad već imate svog omiljenog blogera.

Sretan vam dan žena.

- 09:26 - Komentari (39) - Isprintaj - #

subota, 07.03.2020.

F.Y.B.N.

Jebate ja jedva čekan kad će taj post od naše kolegice Annaboni, u kojem će osudit divljački mizogini ispad, čelnika esdepeja, inače stranke poznate kao utočište Srba, Jugoslovena i četnika, koji je reka da u njegovon
Partiji žene ne mogu bit koordinatorice za nešto, jer su to ozbiljne stvari za koje tribaju iskusni muškarci.

Dakle nečuveno, zato ja jedva čekan kad će Anči osut paljbu po ženomrscu koji misli da žene u njegovon partiji mogu eventualno drugovima kuvat kavu, i plesat oko štange, ka Goga, a da se ozbiljnom politikon mogu bavit samo muški, jer eto one kurca tebe ne razumiju,

Njihovo je da muče i glasaju kad triba, onako kako im javu iz komiteta.

Zato vas molim u ime kluba Top blogera, kad Anči objavi post da joj date nepodjeljenu i nedvosmislenu podršku, kako bi svojim primjerom pokazali da je skandalozno ponašanje šefa partije koja je oružje teritorijalne obrane predala četnicima, nedopustivo.

Ujedno vas molimo da zbog dugogodišnjeg šikaniranje naše Anči od strane blognjuza u komentar dodate i F Y blognjuz, šta na hrvatskom znači jebi se blognjuz.

Hvala

- 18:04 - Komentari (25) - Isprintaj - #

Pucanj u prazno

Moran se ispričat kolegi blognjuzu, iako je žena u peemesu zarobljena u tijelu ružnog muškarca, nemore se reć da nije pažljiv, evo recimo svaku prigodničarku koja odluči svake dvi godine urbi et orbi objavit poslanicu svekolikom pučanstvu, on to odma meti na naslovnicu da slučajno kome ne promakne.

Isto je i sa psihičkim bolesnicima, naš blog njuz i njih promovira kako bi mogli širit svoje ludilo po vaseljeni, sve u svemu baš jedna krasna ženica, šteta šta je tako gadna.

Da je bar zeru lipša mogla bi nać istospolnog partnera pa onda naša naslovnica ne bi ispaštala radi nejebice i drugih seksuValnih frustracija.

Stvarno je taj Čarli Darwin bijo okrutan prema ovim nekima koji su nastali od majmuna pa nisu lipi, ka moja prijateljica Sarah be, ili mlada i njezina kuma, od kojih je Kupus uteka pa se mlada morala udat za Elvisa, pri tom naravno ne mislimo na tu vanjsku lipotu, jer se to nesmi, ako danas rečimo kažeš nekom subjektu da ima lipe sise to je zlostavljanje, zato mi koji nismo zlostavljači govorimo samo o unutarnjoj lipoti.

Kod kolegice Lirski subjekt imali smo vrlo zanimljivu raspravu o mogućnosti usporedbe homoseksuValne poezije i turbofolka, jer je kolegica v iznjedrila tezu o istovrsnoj fatalističkoj crti homoseksualizma i turbofolka, što bi neki neuki Blogeri nazvali permanentnim kukumavčenjem.

Dakle Blogeri koji uvik nešto cvile kukumavče i prenemažu se su u biti mješavina homoseksualca i seljačina, ili kako bi se u narodu reklo krkanske pederčine.

Srića šta mi ode takvih nemamo, jel da :))

Ali zato razmažene deriščadi imamo ka u priči, ponudi im Čovik napolitanke, a oni božemesačuvaj, jedna je na dijeti, druga ne voli slatko, treća Oće druge napolitanke, četvrta žmigavac od golfa dvojke, nemore Čovik svojin očima virovat.

Nije ni čudo šta kolegica Julka svako malo popizdi, ona napravi lipe zeru kičaste kolače, a onda evo kupusa on bi janjetinu, mislin dobro da ga onin kalupon za kuglof ne pukne u tintaru.

Jedina gora od kupusa je blogerica koja kad neko napiše da mu je krepa hrčak ostavi komentar :)))))

Nemore Čovik svojim očima virovat.

- 05:48 - Komentari (48) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.03.2020.

Napolitanke


Rekla je Julka da idem nekog maltretirat, pa evo di će suza neg na oko :))

Upravo je nevjerojatno koliko je razočaranje novi precjednik, prvo se je hvalijo sa didon ustašon, pa je onda reka da su Srbi šaka jada, onda je za savjetnicu za obrazovanje uzejo prijateljicu od Željke Markić, i sad Oće Poslat vojsku na migrante.

Ja mislin da je sve one koji su glasali za njega sad sram.

Jedinstveni stav cijele EU je da se migranti ne puštaju preko granice, po cijenu primjene sile, i da se granice moraju branit svim snagama pa i vojskom.

Ja sam sto posto siguran da je one koji su razapinjali bivšu predsjednicu, kad je prije nekoliko godina govorila to isto, sad užasno sram i da bi silno volili priliku da joj se ispričaju.

Užasno me čudi da idioti kojima je smetalo jer bivša predsjednica pjeva i ide na utakmice, sad kad je predsjednik ovaj ustašofil, šovinista, simpatizer homofobnih udruga koji bi pucao po nedužnim migrantima sada šute.

Možete li uopće zamislit koji je to šljam kad su u stanju šutit na takve ispade predsjednika, nije li prestrašna ta fašizacija Hrvatske od strane novog predsjednika, šta bi trebao taj šovinista Napravit da bi ološ koji je bivšoj predsjednici spočitavao koješta, reagira, valjda bi ko Stipe Mesić triba pivat Juru i Bobana.

Šta vi uradite kad vam se dogodi da nešto tvrdite, pa ispadnete budala, ili kad nešto zagovarate, i onda ispadne da ste falili, kad ružno pričate o nekome pa ispadne da je taj netko bio u pravu.

Jel se onda pravite blesavi, ili se pravite mrtvi ko Vlatka Pokos kad u Kanadama Sritne medvida.

Jeste li ikada osjetili potrebu ispričati se nekome, priznati pogrešku, ili ko zadnji idioti čekate da neko vrijeme prođe, da bi vi mogli nastaviti tupiti po svome.

A ?

Oće li neko malo kraš čokoladnih napolitanki.

Inače tvornica Kraš je osnovana 1911 godine, ako niste znali.

- 20:16 - Komentari (35) - Isprintaj - #

srijeda, 04.03.2020.

My personal Idaho

Ako pitate bilo koju feminističku aktivisticu, simpatizerku, ili promatračicu, svaka će reć da je mater najvažnija za dite, i da zato kod razvoda uvik Dite triba Dat materi, a oni idiot od ćaće triba plaćat, triba ga oderat, sve mu uzest.

Svaka feministica će poduprit mater koja je otela, Dite i skrivala ga godinama od ćaće, i naravno Severinu da malog Aleksu vođa po koncertima umisto da ide u školu.

Daklen ako pitate bilo koju feministicu, svaka druga opcija osim da Dite bude s materon je put u propast.

Ali avaj

Svaka feministica koja drži do sebe, i mrzi muškarce, cila se rastopi kad vidi dvi pederčine, koje bi imale bebu, feministkinja momentalno zaboravi sve blagodeti utjecaja majke na dicu, i odma bi uvatile lasom nekoliko komada i dala ih pederin.

Iz toga moremo zaključit da su feministice pod

a) retardirane
b) lažljive egoistične licemjerne kučke

Danas imamo nagradno pitanje u kojoj europskoj zemlji je zabranjeno zidanje minareta, i udomljavanje i usvajanje dice pederima i lezbama.


Kakav je vaš odnos prema feminizmu, mislite li da je djetetu potrebna majka, ili je sasvim svejedno ima li je ili nema.

Mala Greta se izasrala po nekim evropskim nečemu, ne mogu reć da me to ne veseli, neka ih mala lujka sere, oni su je pustili da budalače okolo umisto da je neko pozva socijalnu službu da se izuzme iz obitelji, i smjesti u ustanovu u kojoj će imat primjerenu skrb i Nastavit sa obrazovanjem, kao i svi ostali normalni teenageri.

Inače moj osobni migrant, dakle onaj kojem pomažem da preživi, za razliku od vas koji se kurčite po internetima, a nikad niste niti ćete nekog takvog pozvat na ručak, je neki dan ženio sina.
Mali je oženio sukladno njihovim običajima, sestričnu, kćer od očevog brata, muškarci su na svadbi bili u jednom a žene posebno u drugom restoranu, inače oni znaju da kod nas zakon ne dopušta ženidbu bliskih srodnika, ali njih boli kurac za to, jedino je relevantno što kaže kuran.

Eto volio bi čut feminističke stavove o tome.

- 22:12 - Komentari (27) - Isprintaj - #

glup i gluplji

Na blogu je najjača ova ekipa koja je toliko glupa, da se na momente čini da su ludi, a nisu, u ludilu ima nečeg plemenitog, skoro uzvišenog, a u ovom tupilu gluposti, a glupani uglavnom imaju i tu karakteristiku da im je glupost proporcionalna zloći, nema ama baš ničega.

Glupani su kao i svi ostali uvjereni da su najpametniji na svitu, pa što je veći taj jaz između realnosti i njihovog poimanja sebe, to je njihova pojava grotesknija.

Ako niste na čisto s time koliko ste glupi, glupi ste onoliko koliko je glup najgluplji pripadnik vašeg klana.

Kao što znamo sve na blogu počiva na klanovima, recimo ako se ja pokefam s nekim onda se oko toga okupi njegov klan, za moj klan se zna ko je u njemu i mi smo svi glupi onoliko koliko je glup najgluplji pripadnik našeg klana, jel tako sljedbenici moji :))

Isto tako u tim drugim klanovima su svi glupi točno onoliko koliko je glup najgluplji od ekipice.

Ja sam izuzetno ponosan na najglupljeg pripadnika mog klana, i glup sam isto kao i on.

A vi što vi mislite o vašem klanu, ili ćete ko zadnji šupci pričat kako niste u nikakvom klanu, jer vam je neugodno s kim se družite.

U Turskoj je kažu u logorima 3,7 milijuna izbjeglica, u Europi ima 17 država koje imaju manje stanovnika od toga, čisto da bi bistrooki shvatili, razinu problema.

Na bliskom istoku se ratuje oduvijek i ratovat će se valjda zauvijek, tako da ne možemo reći da su neki sukobi generirali ovakovu izvanrednu situaciju, u krajnjoj liniji za vrijeme rata u Iraku je broj pogođenih ratom bio kudikamo veći pa nije bilo nikakvih izbjegličkih valova.

Uzrok svemu ovome je želja ishlapljele babuskare da obnovi zeru biološki materijal u Nemačkoj, odnosno da pribavi, kmetove za arijevce.

Kad je vidila da se zajebala onda je angažirala Turčina ko pripadnika niže rase, da počisti sranje koje je ona napravila.

A možda je Anđelija tila revitalizaciju fašizma, ili komunizma obzirom da je trajno oštećena životom u komunizmu u formativnoj fazi.

More li ikako gore, nego fašistički gen oplemenjen zlom komunizma, jer da nije bilo kreiranja kaosa, idejom da se preko granica more mantat kako kome padne na pamet, sve bi bilo u redu.

Na bliskom istoku bi imali još jedan od ratova za koje ne razumijemo zašto su počeli ni ko protiv koga ratuje, migracije bi se događale onim tempom kojim ih društvo može apsorbirat.

To je bio scenario koji je traja od kraja drugog svjetskog rata i mogao je trajati još sto godina, da se nije u Europi stvorila kritična masa šizofrenih idiota, potpomognutih neradnicima, jer neradnici su uvijek tu za neke revolucije, koji nametanjem homofeminističke ideologije, nisu napali na zdrav razum koji je bio temelj mira, kao preduvjeta za razvoj čovječanstva.

Kao i za vrijeme prošla dva krvava eksperimenta zvana fašizam i komunizam, bolesna manjina nameće vlastitu ideologiju šutljivoj većini, ili vi možda mislite, da je nametanje bolesne fašističke ili još bolesnije komunističke ideologije, bilo nešto drugačije od političke korektnosti, može li uopće jedan totalitarizam biti drugačiji od drugog, jedna dogma drugačija od druge, jedan bolesni idiot drugačiji od drugog bolesnog idiota, jel da da nemore.

nije li ono vaš omiljeni bloger još tamo davne 2015, reko da će oni koji su zagovarali politiku otvorenih vrata, jednog dana poslat nekoga drugoga da puca po migrantima

sjećate li se toga, onda kad ste ga proglašavali fašistom, ksenofobom mriteljem svega progresivnog

eto sad imate priliku da se ispričate

a u stvari i ne morate, niste vi loši, nego glupi :)*

- 08:04 - Komentari (33) - Isprintaj - #

utorak, 03.03.2020.

Mala zbirka horora

Sad ja ne razumin šta se dogodilo.
Taman su nas ksenofobne kockoglave rvatine uvjerili, kako se migranti super integriraju, odma nađu posal, da nije došlo do porasta kriminala, ni seksualnih delikata, i sad ih niko neće.

Baš me čudi to, Nijemcima treba u sljedećih nekoliko godina šest milijuna radnika, i sad kad su krenuli Grci pucaju po njima, svi meću žice, i šalju vojsku na granice.

Posebno me čudi šta Angela muči, liberalna Finska vlada ni da zucne, Nizozemski socijalisti se prave mrtvi, a Švedski se tresu na sam spomen migranata, ni Papa Frančesko se ne javlja.

Evo ja bi recimo dopustio pederima da udomljavaju migrante, i nedepiliraniM skojevkama, i antifašistima, i građanima, svima bi da šansu da na djelu dokažu svoju ljubav prema migrantima.

Ja sam recimo svog zbrinuo, idući misec mu idemo tražit stalni boravak, a na jesen idemo skupa u Siriju, letit ćemo sa Beirut i onda 400 kilometara, autom do Alepa, skoro svaki dan zovemo njegovog zeta da provjerimo je li mu kuća još na mistu, sad opet neki drugi kontroliraju autoput, ali još je sve prohodno.

Imate li vi koga kome ste pomogli, ili samo laprdate po internetima hrabro se boreć tipkovnicom za prava migranata da odaju kud oće.

Na blogu se odvija prava drama, kolegica Aniram je ostala u drugim stanju, i sad je blogerice plašu sa porodom, ne daju jon da vodi muža sa sobon, i šta ti ja znam, uglavnom potvrđuje se ono što ja svima govorim, ljudi nemojte slušat savjete ovih s bloga, da nešto znaju ne bi ovde dangubili.

Inače je užasan taj ženski fetiš na priče o porodima, otkad nema JNA muškarci su postali dosta normalnija bića, nemaju tu neku turbozajedničku temu, ka one o porodu, jebate ka da je nama lako Napravit dite, ja san jedan put zamalo pa u nesvist, od toga, i nemojte mi samo pričat da vi nešto o tome znate, evo recimo naš prajmminister koji je nemilo anemičan, još kad mu se digne, pa krv ode doli, on se svaki put onesvisti, ili ajde ti napravi Dite sa bolnim preponama, ili ako voliš dječke ko njonjo, a tamo ti se namisti neka što jon vadžajna zinula ko vuk.

I niko ne traži značku ni orden zato šta je napravijo dite, niti radi dramu od toga.

Ajmo sad složno, da pomognemo našoj kolegici, kakva su vaša iskustva sa porodom, je li to osobno, pa su neke žene jedva jedno Dite rodile, a iz nekih ka naša Justica Dica ka iz škole izlazu.

I nemojte mi sad tu kukumavčit, da nam kolegica ne utekne u grupa Mame i bebe, na fejspuku.

- 06:47 - Komentari (34) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.03.2020.

zameo ih vjetar

naš precjednik se stidi toga što je bio član saveza komunista, i mora se čoviku odat priznanje za tako nešto, bilo bi strašnop da je bio član jedna takve zločinačke organizacije, a da mu nije neugodno zbog toga, još kad bi reka da mu je neugodno što je bio predsjednik esdepeja, ja bi mu prvi iša stisnit ruku, pa ko jebe koronu

doduše najveća govna su oni koji su bili članovi saveza komunista, pa onda članovi adezeja, ili još gore oni koji su bili jugosloveni pa upisali dicu u adeze

vesele čovika te sitne demokratske promjene, ka to da se precjednik stidi šta je bijo komunista, to je dobra poruka, i možda je pravi trenutak da se napravi luštracija, i da se zabrani političko djelovanje, svima koji su bili članovi saveza komunista, i svih ostalih stranki ikada registrirani u Hrvatskoj.

jebate šta bi to bilo lipo

da se da prilika ljudima koji nisu nikad bili u ni jednoj partiji, mogli bi odma i svima koji su ikad bili u bilo kojoj partiji, a zaposleni su u državnom sektoru, dat otkaz, i pozvat mlade Hrvate da se vrate iz Irske i Nemačke, i ponudit im posa u državnom sektoru pod uvjetom da nikad nisu bili u ni jednoj partiji

eh šta ti je idealizam

ne znam šta se događa sa welkam refjuđis ekipom, svi junaci mukom zamukoše, niko ni riči, a milijuni migranata čekaju, živu u neljudskim uvjetima, u sabirnim logorima, gladni, šugavi, i niko ništa, ni Jelena Veljača, ni Tvrtko Barun, ni antifašisti s bloga, sve živo boli kurac za migrante, mogu crknit šta se njih tiče

jebate ispast će da su se svi ti humanitarci samo kurčili, priko leđa ishlapile Anđelije, a da su u stvari šupci bez premca

i kako niko ne napada Anemičnog, koji kaže da će poslat vojsku na granicu, otkud najedamput to silno razumijevanje, i ljubav prema precjedniku adezeja

nema nikoga da krikne, da digne svoj glas protiv fašista koji nedaju migrqantima da odaju di oće

braćo i sestre u šta smo se to pretvorili

- 14:18 - Komentari (30) - Isprintaj - #

nedjelja, 01.03.2020.

Proljeće


Aleksa Vučić, je u jeku okupacije Crne Gore, posla specijalnu policiju na Hrvatsku granicu.

Nije ih Aleksa, bez obzira koliko to naši antifašisti želili, posla da okupiraju Hrvatsku, a bome niti da bi granicu branio od migrantskog vala koji će navalit iz Beča li Minkena prema Stambolu.

Jel se pitate vi sad zašto je onda Aleksa posla specijalce na hrvatsku granicu, aj dobro nije ni čudo, da se pitate, nije ni zabrinjavajuće, zabrinjavajuće je šta najbliži suradnik anemičnog Čeda Jugoslovena i vojne lekarke, inače sin jugooficira i vojne lekarke, po zanimanju ministar unutarnjih poslova, ne zna zašto je Aleksa posla specijalce na granicu.

Kad Čovik vako pogleda, precjednik države lik s bolnim preponama, koji se srami članstva u savezu komunista, pa laže ko Srbin, prajmminister, govno kojem je mater pisala potvrdu da je nesposoban, ministar unutarnji poslova, lik koji je bio pobočnik veleizdajnika koji je svjedočio protiv države kojoj je bio precjednik.

Eto i sad bi Ta trojica dezertera tribala osigurat granicu i znat zašto je Aleksa posla specijalce.

Mogli smo državu tako Dat i Jugoslovenima s bloga da je čuvaju, isti kurac bi bio.

Inače proljeće je došlo, vidimo to po tome šta su se uspaljenice probudile, pa tako blogerica justica, Oće zaskočit blogere i prostituisat ih, a Annaboni daje savjete nevinim blogericama, kako zavest nevinog blogera i iskoristit ga.

Primjetit ćemo da se tu blogere ništa ne pita, oni su objektivizirani, svedeni na seksuValno pomagalo, ka oni feminizirani stari prdonja, Majkl Naglas, šta mu je ćaća Krik Niki dan umra, koji je onon svojon Zeti poslužija da se dokopa novaca, a sad kad je još stariji prdonja Krik umra i nije ostavijo novce, ona Oće ostavit starog feminiziranog prdonju.

Mislin jebate Čovik cili život nosi neku fudbalerku, našta to liči.

Dakle proljeće je definitivno tu uspaljenice mlade i one starije se bude, pa bi uskoro na našim livadama mogli svjedočit rojevima leptira, čela i seksuValno iskorišteni blogera.

- 10:02 - Komentari (23) - Isprintaj - #