Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Proljeće


Aleksa Vučić, je u jeku okupacije Crne Gore, posla specijalnu policiju na Hrvatsku granicu.

Nije ih Aleksa, bez obzira koliko to naši antifašisti želili, posla da okupiraju Hrvatsku, a bome niti da bi granicu branio od migrantskog vala koji će navalit iz Beča li Minkena prema Stambolu.

Jel se pitate vi sad zašto je onda Aleksa posla specijalce na hrvatsku granicu, aj dobro nije ni čudo, da se pitate, nije ni zabrinjavajuće, zabrinjavajuće je šta najbliži suradnik anemičnog Čeda Jugoslovena i vojne lekarke, inače sin jugooficira i vojne lekarke, po zanimanju ministar unutarnjih poslova, ne zna zašto je Aleksa posla specijalce na granicu.

Kad Čovik vako pogleda, precjednik države lik s bolnim preponama, koji se srami članstva u savezu komunista, pa laže ko Srbin, prajmminister, govno kojem je mater pisala potvrdu da je nesposoban, ministar unutarnji poslova, lik koji je bio pobočnik veleizdajnika koji je svjedočio protiv države kojoj je bio precjednik.

Eto i sad bi Ta trojica dezertera tribala osigurat granicu i znat zašto je Aleksa posla specijalce.

Mogli smo državu tako Dat i Jugoslovenima s bloga da je čuvaju, isti kurac bi bio.

Inače proljeće je došlo, vidimo to po tome šta su se uspaljenice probudile, pa tako blogerica justica, Oće zaskočit blogere i prostituisat ih, a Annaboni daje savjete nevinim blogericama, kako zavest nevinog blogera i iskoristit ga.

Primjetit ćemo da se tu blogere ništa ne pita, oni su objektivizirani, svedeni na seksuValno pomagalo, ka oni feminizirani stari prdonja, Majkl Naglas, šta mu je ćaća Krik Niki dan umra, koji je onon svojon Zeti poslužija da se dokopa novaca, a sad kad je još stariji prdonja Krik umra i nije ostavijo novce, ona Oće ostavit starog feminiziranog prdonju.

Mislin jebate Čovik cili život nosi neku fudbalerku, našta to liči.

Dakle proljeće je definitivno tu uspaljenice mlade i one starije se bude, pa bi uskoro na našim livadama mogli svjedočit rojevima leptira, čela i seksuValno iskorišteni blogera.


Post je objavljen 01.03.2020. u 10:02 sati.