Fressssssh

subota, 07.03.2020.

Pucanj u prazno

Moran se ispričat kolegi blognjuzu, iako je žena u peemesu zarobljena u tijelu ružnog muškarca, nemore se reć da nije pažljiv, evo recimo svaku prigodničarku koja odluči svake dvi godine urbi et orbi objavit poslanicu svekolikom pučanstvu, on to odma meti na naslovnicu da slučajno kome ne promakne.

Isto je i sa psihičkim bolesnicima, naš blog njuz i njih promovira kako bi mogli širit svoje ludilo po vaseljeni, sve u svemu baš jedna krasna ženica, šteta šta je tako gadna.

Da je bar zeru lipša mogla bi nać istospolnog partnera pa onda naša naslovnica ne bi ispaštala radi nejebice i drugih seksuValnih frustracija.

Stvarno je taj Čarli Darwin bijo okrutan prema ovim nekima koji su nastali od majmuna pa nisu lipi, ka moja prijateljica Sarah be, ili mlada i njezina kuma, od kojih je Kupus uteka pa se mlada morala udat za Elvisa, pri tom naravno ne mislimo na tu vanjsku lipotu, jer se to nesmi, ako danas rečimo kažeš nekom subjektu da ima lipe sise to je zlostavljanje, zato mi koji nismo zlostavljači govorimo samo o unutarnjoj lipoti.

Kod kolegice Lirski subjekt imali smo vrlo zanimljivu raspravu o mogućnosti usporedbe homoseksuValne poezije i turbofolka, jer je kolegica v iznjedrila tezu o istovrsnoj fatalističkoj crti homoseksualizma i turbofolka, što bi neki neuki Blogeri nazvali permanentnim kukumavčenjem.

Dakle Blogeri koji uvik nešto cvile kukumavče i prenemažu se su u biti mješavina homoseksualca i seljačina, ili kako bi se u narodu reklo krkanske pederčine.

Srića šta mi ode takvih nemamo, jel da :))

Ali zato razmažene deriščadi imamo ka u priči, ponudi im Čovik napolitanke, a oni božemesačuvaj, jedna je na dijeti, druga ne voli slatko, treća Oće druge napolitanke, četvrta žmigavac od golfa dvojke, nemore Čovik svojin očima virovat.

Nije ni čudo šta kolegica Julka svako malo popizdi, ona napravi lipe zeru kičaste kolače, a onda evo kupusa on bi janjetinu, mislin dobro da ga onin kalupon za kuglof ne pukne u tintaru.

Jedina gora od kupusa je blogerica koja kad neko napiše da mu je krepa hrčak ostavi komentar :)))))

Nemore Čovik svojim očima virovat.

- 05:48 - Komentari (48) - Isprintaj - #