Fressssssh

ponedjeljak, 30.09.2019.

Kurac te gleda

Jeste li vi možda primjetili kako su kreteni koji uvik iznova laprdaju o industrijalizaciji, pa bi najradije da proradu Koksara u Bakru, Jugovinil u Sućurcu, i Jugoplastika u Postirama postali najedanput Greteni koji bi zabranili avijonima da lete i kravama na argentinskim pampasima da prde.

Svaki jugonostalgičarski kreten koji drži do sebe i kojem se srce kida jer nema više željezare a i rafinerija ode u kurac, istovremeno je i Greten, koji se nesmiljeno bori protiv globalnog zatopljenja.

Ono šta je najjače ti idioti će kad shvate da su popušili s Gretom, opet Počet bez i malo stida laprdat o industrijalizaciji, i zujanju mašina kroz koje poput šapat dopire ime voljenog maršala.

Srićon eto da smo ode mi da im kažemo da se moraju odlučit Oće li bit kreteni ili Greteni, nemore piškit ću kakit ću, ili ćemo ih pretvorit u hobite u majicama s likom Će ge vare.

Nego jel vas zabavlja kad ovi rade budale od sebe.

Prijateljskom i nesvrstanom Austrijskom narodu čestitamo izbor Kurca za prajmministera, mi smo imali patološkog lažova i veleizdajicu, glupu nedepiliranu skojevku, Neodlučnu komunjaru, kleptomanijaka, kretena i sad anemičnog dezertera.

Kad Čovik malo bolje pogleda bolje bi bilo da smo imali tri Kurca nego ove idijote.

- 21:41 - Komentari (20) - Isprintaj - #

nedjelja, 29.09.2019.

Braco te gleda

Moja frendica Annaboni je pisala post o lajf kaučovima jer nemore komentirat kod druge blogerice, šta je mene potaknilo da razmišljam, a to je uvik opasno, o tome kako je baš lipo šta ode niko s nikim ne govori.
Recimo kad bi bilo manje tih netolerantnih osebujnih likova koji okolo blokiraju sve redom kako bi sačuvali svoju istinu, bilo bi i masu manje postova, jer bi recimo blokirana blogerica napisala komentar, i gotovo, a vako smo dobili cili post, tako da svi moremo iskazat zahvalnost radosnim usklikom Fala ti Alchajmeru.

Dakle svi ti lajf kaučovi su vrhunski likovi od Brune Šimleše, priko Tajči, Ivane Plechinger, dr. Ante Pavlovića, Ane Bučević, Danijele Martinović, do Brace sa Srebrnjaka.

Lajf kaučovi su spoznali koliko u stvari oko nas reste debila, koji su spremni platit da ih Braco gleda.
Upravo u tome je vrhunac umjetnosti lajf kaućinga, spremni platit, jer da imamo samo debile koji bi mukte vibrirali ka pulsirajuća vadžajna sa Anom Bučović, taj lajf kaučing bi propa.

Ono šta je u stvari zastrašujuće, je to da ta gomila likova ta amorfna masa koja slijedi Ljubavologa Šimlešu i ostale, izgleda sasvim normalno, sudjeluje u svakodnevnom životu, da ljudi koji su popušili foru i za plastičnu kanticu dali dvista kuna, jer se zove Tupperware, možda uče našu dicu ili su po zanimanju sudci.

Užasavajuće je u stvari u konačnici da oni koje Braco gleda, imaju pravo glasa.

Temperatura zraka je ugodnih ne prevrućih 27, temperatura mora ugodnih 24, sad sam se bija kupat i bilo je lipo, more miriše cvrčki pivaju pismu, ovde je još lito.

- 14:05 - Komentari (28) - Isprintaj - #

subota, 28.09.2019.

Samo ime sve ti kaže

Prvo su Dica dobivala moje stare mobitele, onda su Dica prva
Dobivala nove mobitele, a sad ja od dice dobivan njiove stare mobitele, pa san tako dobija ajfon veći broj od onoga prije, koji slikava slike koje ne mogu metit na blog jer su nešto, umisto da su nešto nešto.

Sarah be je pokvarila blog zato šta je smotana, i sad ga ne zna popravit, a ona stara lezbača blognjuz se pravi da ne vidi njezine emajlove, i pravi se blesava, iako svi znamo da mrzi Sarah be zato šta je cila vrckasta i nesputana i mlade blogerice, više se volu družit s njom nego sa starom lezbačom.

Mislim koja bi to bila katastrofa da naša Sarah be nemore se ulogirat na blog i da mi ostanemo uskraćeni za njene promašene jubavi, užas jedan.

Mislin nije da je Sarah be jedina uspaljenica ode, ima ih još, čak bi se moglo reć i dosta, jedva ih Kupus sve obiđe u jednom danu,

Inače te ženske su skroz manite, one se prema muškin ponašaju ka prema autin, a znamo svi kakve su vozačice, kad vidiš nešto malo žuto na autoputu kako se vozi 90 na sat u livoj traci odma znaš da je žensko ili grubnić.

Mislin auta su kompleksni strojovi, jel tako, a njima je najvažnije koje je boje i ima li veliko ogledalo ispod oni suncobrana.

Dakle one se ponašaju nako kako je opisala blogerica Antilopa u svom dirljivom oproštaju od aVuta, di je zorno prikazala kako ga je izbubala, izgrebala, satrala ga, a sad jon ga je ža.

Blogerice se tako isto, a ka šta smo vidili iz priloženog isto tako ponašaju prema muškima, jer znamo kakve su vozaćice, izbubaju i, ogrebu, dušu in iščupaju, i onda posli kad i dibiduz sataru kukumavče za njima.

Draga Blogerico, da baš ti, baš se tebi obraćam, mukte je kukumavčit kad čovika satareš, i izgrebeš jer eto malo nisi pazila, i bubneš jer si mislila da je ono drugo desno u pitanju.

Baš mi je ža šta van ne mogu metit slike, slika san plažu i more, i gradele, danas popodne ću se ić kupat, pa bi van moga uslikat i svoje vretenaste mišiće, a šta kad ne mogu objavit, pitat ću u stvari Purgericu more bit da ona zna prominit to nešto u nešto nešto.

Ona šta se zove Magnet, šta je sigurno mlada i nevina blogerica, čim jon ona uspaljena lezbača svaki post meti na naslovnicu, se eno izrugiva sa svojin bolesnin mužon, i cili kokošinjac se skupio tamo kod nje na blogu, i oduševljeno kokodaču.

Zamislite one su oduševljene, zato šta one i kad su bolesne mogu laprdat bez veze, i ponašat se ka luđakinje, umisto da dostojanstveno odboluju ka navedeni gospodin.
Uostalom kakvo je to ime magnet, biće je prikoviše puta gledala fatalnu privlačnost.
Srića da nije gledala Psiha.

- 08:10 - Komentari (35) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.09.2019.

Brejking njuz


Bill Gates, Cuki i Madona, prodaju svoje vile na Malibu biču u bescjenje i bižu na Kavkaz od nadolazećeg plimnog vala.

Svjecko udruženje banaka odlučilo da pristaje davat kredite za sve šta se ziđa ispod trista metara nadmorske visine.

Meryl Streep i Elton Đon kupili parcele u Ogorju gornjem, koje će 2038. Bit prvi red do mora.

U Mekiću svaki koji kupi dva amburgerića, dobiva limenku komprimiranog ugljika, u stvari kravljog prdeža, koji se dobija direktnim umetanjem uređaja za komprimiranje ugljika u kravlju guzicu.

Siniša Vuco u paničnom strahu posta vegan.

U Obrovcu u bivšoj ambulanti doktora Jusupa otvoren referentni centar, za obuku tica za izbjegavanje propelera od vitroelektrana.

Zabranjena pisma Zaustavi se vjetre od Marka Perkovića Thompsona zbog antiglobalističkih stihova o zaustavljanju vjetra, dok se ne utvrdi radi li se o zaustavljanju vjetrova od krava, ili vjetrova šta vrtu vitroelektrane.

Uz taktove ode radosti isplovijo električni trajekt, sa dizelašima za Afriku, uz prisustvo sekcije antifašista s bloghaera, koji su razvili transparent od 42 metra na kojem je pisalo, Tesla je Srbin, sa slikom Će ge vare.

U Bosanskoj Dubici, vlasnik golfa dvojke izazvao talačku krizu, jer su mu rekli da se ne smi vozit na lož ulje.

Osviješteni građani listom otkazali krstarenja po mediteranu, zbog zagađenja koje kruzeri proizvodu.

Josip Đakić, na kruzerima na Mediteranu organizira sabor HVIDRE, pod geslom Osuditi pojavu, spasiti druga Milorada.

U prodaju pušten ajfon 14 u obliku goluba pismonoše, prvih sto tisuća kupaca dobija i dva kila rane za golubove.

Organizacija Are You Syrious, organizirala masovan home exchange event, u Stockholmu, Berlinu, Parizu, i Bruxelesu, očekuje se preko milijun učesnika koji će minjat svoje vikendice za šatore u izbjegličkim naseljima, program vode Maja Sever i Ida Prester.

Bloger Euro se odreka sisa u korist izbjeglice iz Afganistana.

- 12:41 - Komentari (29) - Isprintaj - #

srijeda, 25.09.2019.

Računajte na nas


Hitler je imao Hitlerjugend, Tito je imao Skoj, a onda su se odlučili na stepenicu niže, pa su imali pijonire koji su veselo skakutali na sletovima dok su skojevci nosili štafetu mrtvome maršalu, elgebete pederi su otišli još dalje pa svoju bolesnu ideologiju šire slikovnicama u vrtićima.

Da dobro ste primjetili svaka bolešćina da bi se održala doć će po vašu djecu.

Globalisti imaju malu Gretu und jaranen, i gomilu idiota koji puše tu priču, gomilu idiota su imali i fašisti, i komunisti, jer kako bi inače uopće šačica njih napravila toliko zla, za to su imali idiote, i priču o vanjskom i unutarnjem neprijatelju.

Globalistima su unutarnji neprijatelji ekstremna desnica, dakle svak ko ne misli da je jebanje u guzicu civilizacijski doseg, oni koji misle da se granice moraju poštivat, i da se tisućljeća naslijeđa ne trebaju brisat da bi oni imali jeftinu radnu snagu.

Vanjski neprijatelj pošto još nismo našli vanzemaljce je ugljik, kako to zlokobno zvuči, pa su idiotima prodavali priču o kiselim kišama, koje najednom volšebno nestadoše, pa o ozonskim rupama koje su eto opet nekako volšebno manje nego ikada iako krave i dalje prde, i sada globalno zatopljenje koje će nas sve ubit ako ne pristanemo ist meso, grijat se, vozit aute, i imat mobtele.

Idioti će se naravno i dalje vozit u autima, kusat mesinu, grijat se, i telefonirat mobtelom, ali će bezrezervno vjerovat u Gretu i njeno poslanje.

Zato pazite na vašu djecu, okružena su kojekakvim idiotima, onima koji su ih učili da je Adolf svima otac i majka, onima koji su ih učili da je šepavi masovni ubojica najveći sin naroda i narodnosti, tako i ovima danas koji će ih učit da je jebanje u guzicu civilizacijski doseg, i da je svukud oko nas strašni ugljik koji samo čeka da nas pojede vako iscrpljene nesmiljenim bitkama s kiselim kišama i ozonskom rupom.

- 18:43 - Komentari (20) - Isprintaj - #

utorak, 24.09.2019.

Sretna nova 2021.

Kažu da žene sazrijevaju prije nego muškarci.
To je jedna od najvećih i najgnjusnijih laži uopće.
To šta njima narestu cice, ne znači da su i sazrele, ni emocijonalno, ni socijološki, ni intelektualno.
Evo recimo ako pogledamo naše kolegice blogerice od kojih su tek rijetke u cvitu mladosti, šta vidimo, nezrele samožive teroriste koji misle da sve mora bit nako kako su zamislile, s kojima ne triba pregovarat, nego uteć od toga glavom bez obzira, jer ćete inače dobit oni štokholmski sindrom.

Ona Livija piše sama sebi, Smjehuljica meće Gole pedere po blogu, Meca Miri palčove, a o onoj Sarah be i maloj provokatorici da ne pričam, to je ljudi moji pristravično šta njima pada na pamet.

Vjerojatno je za to kriva ona laž s početka priče, pa one čim im narestu sise pristanu sa sazrijevanjem, i ostanu razmažena deriščad, koja misli da sunce ujutro izlazi da bi obasjalo njiovu guzicu.

A šteta, stvarno šteta, ženama bi da su samo malo normalnije sva dostignuća bila na dohvat ruke.

Šta bi ja napisa sebi u 2021.

O tome i sutra mogu mislit

- 21:49 - Komentari (21) - Isprintaj - #

Još jedan post o jeseni

Ma što vam govorili Impotentni starčeki, i zle vještice, Podatci su neumoljivi, a Podatci kažu da se u svim bivšim socijalističkim zemljama živi daleko bolje nego u socijalizmu.

Izuzetak su jedino Bosna u kojoj se živi nešto lošije i Srbija u kojoj se živi dosta lošije.

Bosna jer je nefunkcionalna država, a Srbija jer su se umjesto prosperitetom vlastitih građana bavili pokušajima otimanja tuđih teritorija.

Dakle radi se o dva poremećaja takozvanom refleksu impotencije, kad žale za vremenom dok su još mogli, i takozvanom efektu fantomske boli kad žale za nepostojećom tvorevinom.
Ovi s efektom fantomske boli su i latentni homoseksualci jer je fantomska bol prirođena nadrkanim ženama, a manifestira se kroz ispade nadrkane pojedinke koja viče boli me kurac.

U stvari boli vas vadžajna, kako je bilo prije, šta vas briga, imate samo ovo danas, ovo sada.

Nastavlja se zlostavljanje male Grete, kako joj tepaju librardski mediji, bilo je mučno gledat zadnji nastup, očito bolesnog djeteta, inače projekta bolesno ambiciozne majke, koja se nije mogla pomirit da ima djecu s posebnim potrebama, pa je od njih napravila dvorske lude za zabavu nadobudnim skojevcima.

Mala će se vjerojatno ako joj ikad dopre do mozga da su je iskorištavali oni koji su je trebali zaštitit, i da sve te ljude oko nje boli kurac šta ona laprda, ubit, i onda će se javit silni stručnjaci koji će reć ono što većina ljudi misli, a sada šute ko pičke u strahu od političke korektnosti.

U biti svaka diktatura se uspostavi i traje zbog toga što su većina ljudi pičke, koje dozvole skupini bolesnika da ih maltretiraju, a dovoljno bi bilo odmah u početku nazvat stvari pravim imenom.

Inače ako ste pomislili da je ovo nešto originalno, varate se, još 1992 tada mala dvanaestogodišnja Severn Suzuki je držala dramatične govore u ujedinjenim narodima, ali eto ovaj put drkadžijama nije bilo dovoljno naći dijete, nego su našli bolesno dijete.

U biti ono što se događa je da globalisti financiraju kojekakve idiote koji govore gluposti, pa se riječ stručnjaka rijetko čuje, znanstvene teorije koje nam se poturaju su znanstvene jednako kao mogućnost da muškarac koji se tako osjeća bude žena, plasiraju nam se čudaci s teorijama o kiselim kišama, ozonskim rupama, i globalnim pizdama materinima, Sektaški pristup najviše odgovara globalistima, koji onda ne uvažavaju stručnjake koji predlažu konkretne mjere, koje pazi sad, nešto koštaju, njima je puno jeftinije financirat poneki putujući freak show, koji će koješta bulaznit, i zabavljat nedojebane skojevke i muškarce koji traže ženu u sebi.

kažu da je stigla jesen

- 10:46 - Komentari (13) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.09.2019.

Uvijek ćemo imati Pariz

Dinamo je pobijedio, pa je Dinamo izgubio, Hajduk će i ako izgubi bit prvi na tablici, a Srbi, Jugosloveni, pederi, i ostali “levičari” i dalje raspravljaju u cilju da obrane četnika Milorada i masnu Bosansku pederčinu Duhačeka.
Našli su čak i zanimljivo rješenje u Nemačkoj, po kojem kad kažeš da su svi policajci kopilad, to more ali nemoreš policajcu Hansu reć da je govno, ja mislin da bi to tako tribalo i kod nas metit u zakon tako da moreš reć da su svi Srbi Jugosloveni, pederi i ljubitelji šnaucera govna, a nesmiš reć da je četnik Milorad govno ili masna bosanska pederčina Duhaček govno, jer triba zaštitit dignitet svakog pojedinačnog pedera, i četnika.

U Parizu su štrajkali progresivni i profesijonalni borci protiv klimatskih promjena, i prigodno zapalili pola grada, šta je vrlo zanimljivo, uvik kad štrajkaju levičari i ekstremni islamisti, zapalu Pariz, razbiju izloge i opljačkaju banku.
Za razliku od manjina koje su naše bogatstvo, i osviještenih progresivaca kad štrajkaju desničari, koje se voli nazivat ekstremnima, Pariz ne gori osim ako se pojavi neka skupina antifa kojima se ne sviđa što ovi štrajkaju pa zapalu Pariz.
Moremo zaključit da se desničari s pravom nazivaju fašistima jer su u kurcu i ni štrajkat ne znaju, jebeš štrajk ako nisi zapalio Pariz.

Ljevičari su ka i žene,

Reka je Winston Churchil, ako kad si mlad nisi ljevičar onda nemaš srca, a ako si ljevičar kad ostariš onda nemaš mozga.

Tako i one, mogu imat sto godina, one se zaljubu, to leptirići bumbari, cvjetići, lipu postere od Vlade Kalembera po sobi, i šta ti ja znam.
Zašto se žene tako nenormalno ponašaju a i neki muškarci, možda je odgovor u tomen šta je reka dobri stari Winston.

Ja mislin da je problem u odgoju, nas muške se odgaja da moremo jebat šta oćemo, a ženskinjama se natura da se prije jebanja moraju, jeli ono ka zaljubit.
Obzirom da sva živa bića imaju potribe i nenormalno se ponašaju kad i uvati nejebica, onda se naše kolegice blogerice svako malo zaljubljuju da bi riješile taj problem.
Da nestanu svi muški sa planete, naše kolegice bi se zaljubljivale u one njiove vajbratore, i lipile postere s njiovin slikama po sobi.

Pa sad ti budi pametan.

- 08:42 - Komentari (25) - Isprintaj - #

subota, 21.09.2019.

Onceuponatime

Jeste vi sinjali svako malo se pojavi neka wonabe pojetesa, i sve paru ka da su klonirane, kičaste, netalentirane, nekako liču na omote long plejki iz ne tako davne prošlosti



Šta vi mislite jesu li ljudi stvarno u dubokoj Anastaziji, ili su ipak svjesni svoje nesvijesti, ali su toliko Očajni da pribjegavaju bilo čemu samo kako bi prikupili mrvice pažnje od nebitnih likova ko što su i sami:



Nevjerojatno je ipak kako se raznorazni freakovi ipak nađu, i onda se još ispovežu pa onda imamo freak show, čovika uvik iznova šokira koliko neki ljudi mogu bit glupi, ono baš neinteligentni.


Imam ja tog frenda Mustafu, Mustafa je Sirijac iz Alepa, ima četri sina, jedan je u osnovnoj školi, jedan u srednjoj, jedan je mehaničar, a četvrti studira medicinu u Osijeku, došli su u Hrvatsku prije šest godina, dosta prije nego je krenuo izbjeglički val, kaže da se djeca neće nikad Vratit u Siriju a on nekako bi, iako mu je kod nas dobro.



Mustafi je drago kad pričamo o Siriji, pogotovo što ima sugovornika koji razlikuje Šiite od Sunita i koji zna da su Asad i njegova ekipa Alaviti, malo mu je doduše u početku bilo čudno da neko uopće zna za Alavite, i bio je sumnjičav pomalo, ali to smo davno apsolvirali.



Malo me sve to podsjeća na mene, kad sam svojim poslovnim partnerima Talijanima pokušava objasnit ko s kim i zbog čega ratuje, njima smo svi mi bili Zlavi i bolio ih je penis ko koga tu kolje, zato mi je bilo izuzetno drago kad sam upozna Melanie, o kojoj sam već ovdje pisao, Irkinju koja je točno znala ko su dobri a ko loši momci u toj priči.

Zato da vam rastumačim to sirijsko pitanje, možda nekad, pogotovo vi osviješteni osim što laprdate po internetu, jednom i porazgovarate s nekim migrantom.
Tamo su Suniti većina, ali na vlasti je manjina koje ima otprilike oko 10 %, koja se održava ma vlasti uz pomoć prvenstveno Šijita iz drugih zemalja.

To je ko da su recimo nekad u Hrvatskoj vladali Jugosloveni uz pomoć Srba.

Mustafa mene zove prijatelju, i slaže se sa mnom da ovi ilegalni migranti najviše štete nanose upravo takvima kao što je on, koji je najnormalnije sa svojim dokumentima došao u Hrvatsku, prijavio se policiji, dobio privremeni boravak, ima stalno zaposlenje, i djecu koja navijaju za Hrvatsku.

- 17:46 - Komentari (8) - Isprintaj - #

petak, 20.09.2019.

Blogo škandal

Nećemo odma pričat o nemilin događajin na blogu, prvo ćemo se malo sprdat sa gejizokej kanadskim debilom, šta oda okolo sa umjetničkim obrvama, precjednikom Trubom.

Kanadski precjednik Truba se suočijo sa činjenicom da revolucija izde svoju dicu.

Prvoborac političke korektnosti se volijo maskirat u crnca, šta je rasizam, jer precjednik Truba more bit žena ako se tako osjeća, ali nemore bit crnac jer je to rqsizam, tako da se naš tužni Truba triba maskirat u pulsirajuću vadžjnu a ne u crnca, samo je mora pazit da vadžajna ne bude od crnkinje jer bi to bijo rasizam.

Kod nas je neki crnac koji je svećenik kažu zlostavlja neku djevojčicu, a on kaže da mu to štele zato šta je crnac, zato bi tome crncu svećeniku politički korektnom sikiron tribalo odsić pišu, i Poslat ga precjedniku Trubi da ga stavi na čelo i glumi jednoroga.

A sad da se vratimo na nemile događaje na blogu, jedna blogerica klase namiguša, mene i kolegu Kupusa gonja sa svog bloga, iako mi nismo ništa uradili, oba smo bili ka sunce.

Iz toga je razvidno da je najgore bit dobar, onda najebeš ka ja i kupus.

Da bi stvar bila još gora Julka je u štrajku, pa se ja bojin da Kupus ne izgubi orijentaciju, naime kolega Kupus je jedna osjećajna duša koja teško podnosi to zlostavljanje, kad ništa nije kriv.

Da je Julka ode ona bi njemu skuvala nešto, i to bi ga utješilo.

Mislin ono sutra je subota, ja radin, ali neko od vas bi moga kupit po janjca pa pola ispeć pola lešat i zovnit Kupusa.

Nećete valjda Ostat brezosjećajni na patnje kolege kupusa.

Dođe mi da pokrenem revoluciju, da ja i Kupus protestiramo u majicama s Će ge Varom, jel morete vi mene i Kupusa zamislit s Će ge Varama, jel tako da nemorete jebate moremo bit maniti, ali nismo ebete, nam bi više sličilo da imamo majice sa ovcom Dolly, šta je bilo sutin, ja i Kupus smo jako zainteresirani za kloniranje janjaca.

Evo sad sam od ovog pisanja ogladnija

- 21:11 - Komentari (16) - Isprintaj - #

Ubij Downa

Kažu mediji kako se u nesvrstanon i prijateljskon Nemačkoj vodi polemika oko testova kojima se na nakupinama stanica utvrđuje imaju li Down sindrom pa da se mogu na miru pobacit.

Imatelji Downovog simdroma radi kojih nedepilirane skojevke i ostali zagovaratelji pobačaja, obavezno jedan put godišnje obuju šarene bičve, i tako ispune sve dužnosti i obveze prema njima, i metnu se na fejs, se bunu.

Za razliku od osviještenih građana, i borkinja i boraca za prava žemskinja, Downići mislu da svako pa i oni imaju pravo na život.

Neki dan je kolegica brez garancije pisala kako se pobacivaju i ženska dica, šta i nije neka novost.

I sad je meni ka neukom primitivnom desničaru nejasno kako to da nakupina stanica za koju znamo da je žensko, i da ima Down sindrom, pa je moremo na vrime pobacit da se ne zajebajemo šnjon, nije dite, nego nakupina stanica.

Pa bi ljubazno molio ove lumene šta podupiru pravo na izbor, da mi to rastumaču.

Baš će bit lip taj svit kad pobacu ove sa Downovin sindromon i žensku dicu, cila vaseljena će bit puna arijevski pederčina i nedepilirani skojevke koje biraju.

Inače sve je to moguće zato šta žene rađaju dicu, da to muški radu, ne bi toga bilo ni približno jer muški nisu tako nemilosrdni, a i boju se Anastazije, a o tome kako njih boli da ne pričan.

Inače nije mojim kolegama ljevičarima zadnji dana lako, a bome ni mojin fejspuk prijateljicama, prvo je jedna ikona ljevice , Milorad pokaza po ko zna koji put da je četnik, a onda je masna bosanska pederčina pokazala da homoseksualci nisu odmjereni intelektualci sa svilenim šalom oko vrata, nego više netalentirane, proste, bosanske krmčine, u peemesu, zadojene mržnjom.

Ali avaj kako ni jedna nevolja ne dolazi sama precjednički kandidat poznat po bolnim preponama, počejo je govorit, šta nikad nije dobro.

Da sve ne bude tako bljak, potrudio se Dinamo, i satra one Talijane, ja pratim nogomet već eto pedeset godina, prva sjećanja iz djetinjstva su mi vezana uz stadion, i ovo je najbolja utakmica ikad koju je Diname odigra, pa im zato njima i svim navijačima iskreno i od srca moremo čestitat.

Dakle da rezimiramo meni je drago da ste se svi eto uvjerili da kad sam ja ode pisa da je Milorad četnik, da je Maja Sever glupa laživa kokoš, da je Duhaček masna bosanska pederčina opterećena mržnjom, i koješta drugo nisam bijo fašista nego u pravu.
Ne morate mi se ispričavat šta ste ružno mislili i govorili o meni, ja nisam zlopamtilo, znam da su neki od vas jednostavno bili naivni, neki ste priglupi, a određen broj vas ste isto smeće ko i četnik i masna bosanska pederčina, od vas ispriku ne tražim niti bi vam je dao.

Da se vratimo na početak, šta mislite kad bi se testovima moglo utvrdit Oće li nakupina stanica bit peder, da se ista na vrime more pobacit, kakav bi bijo odnos prema testiranju naših osvišćenih kolega.

Šta ti je pravo na izbor, Adolf je bijo čisti amater.

- 06:56 - Komentari (36) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.09.2019.

P.S.

Ozonske rupe su izmišljene u sedamdesetima, pa je nakon njih u cilju spasa planete došlo do ograničenja emisija takozvanih stakleničkih plinova, i do transfera tehnologije i proizvodnje u Kinu Indiju, i slične vukojebine, iz kojih su staklenički plinovi išti samo do kineske granice, a tamo su ih ljubazni carinici zaustavljali ko Vulinovih 11, i nisu in dali priko granice da ne učinu ozonske rupe

danas znamo da su ozonske rupe bile izmišljotina, iako to još niko nije javno priznao, nego kažu da se zbog smanjenih emisija zatvaraju, u čemu su ključnu ulogu odigrali kineski i indijski carinici, a ni turski ni bosansko hercegovački carinici se ne smiju zanemarit

ozonske rupe, njihovo postojanje, ni razloge zbog kojih nastaju ili ne naastaju nije trebalo objašnjavat ni argumentirat, jer su drkadžije u Toyotama Prius virovale u ozonski bauk

cili manevar je u stvaari izveden samo zbog smanjena cijene radaa, i većeg profita globalista

isti manevaar se događa i saadaa i to u dva smjera, prvi je isprovociraati što je moguće više nesreće po siromašnim zemljama, bolje reći kontinentima, i pokrenuti migracije, sa ciljem da se u konačnici ukinu naacionalne države, i stvori poredak kojim će upravljat veliko globalističko vijeće, a drugi je proširit bauk globalnog zatopljenja, koje je isti kurac ko ozonske rupe, samo su mu prominili ime kako bi se imalo opravdanje za transfer proizvodnje tamo di su cijene rada niže a profiti veći

sve to će rezultirat time da će se onako kako su se u prvom navratu mnoge industrijske grane iz zapadnog svijeta preselile u Kinu, preostale sada preselit u neku Afriku, ili već gdje su zamislili

globalno zaatopljenje se naime događa, egzaktni podatci upućuju na to, i ako bi se proces nastavio, za četristo godina bi se neke promjene dogodile, ono što ne možemo sa sigurnošću tvrdit su razlozi zbog kojih se to događa, dovoljno je da drkadžije koji su se preselili iz Toyote Prius u Teslu, vjeruju u to nešto, i da tom salonskom ljevičarskom smeću ništa nije sveto, pa ni autistična djeca

inače korištenje električnih automobila šteti okolišu više nego dizelaši, što će naravno Bare i plaćenici opovrgavat samo kako bi vam prodali auto na struju, na kojem će više zaradit nego na dizelašu, istovremeno broj vozila će drastično rast, i to upravo dizelaša, u zemljama u koje će globalisti preselit proizvodnju, dok vas zagljupljuju s pričama o Greti, i moćnim afričkim carinicima koji će globalnom zatopljenju jebat mater

mislim ono ako vam neko jedan put ponudi bananu, pa vam uvali kurac u usta, drugi put kad vam ponudi istu bananu ne bi tribali bit glupi majmuni, tribali bi znat da je kurac u pitanju


zato kad god niste sigurni je li neko nidiot ili nedojebana skojevka, samo ga pitajte, šta ono bi s ozonskim rupama

- 12:53 - Komentari (20) - Isprintaj - #

subota, 14.09.2019.

Zaključak

Eto došlo je vrime da na ovom blogu napišemo zaključak, posli 1437 postova, nešto više od četri godine piskaranja, 48100 komentara od kojih sam ja napisa barem pola, šta uvik napomene naša brojačica komentara, šake suza i vriće smija.

Zaključak mi nije doša ka Arhimedu dok je sidija u kadi, niti mi je jabuka pala na glavu, nego je produkt studioznog razmišljanja, gomile statističkih podataka, izračuna, i zdravog razuma.

Na donošenje zaključka me ponukao zapis blogerice koja me je blokirala nakon prvog ili drugog komentara, koja uvik kuka kako nju niko neće da prihvati naku kakva je.

Doduše ta blogerica nije usamljena u tom njenom kukanju, ako malo bolje razmislimo većina ljudi ima isti problem, neki povremeno, neki stalno.

Naravno da su činjenice potpuno drugačije, ali koga je ikad bilo briga za činjenice, važan je dojam.

Činjenica je da nas ljudi prihvaćaju baš onakvima kakvi smo, problem je u nama samima, koji nismo u stanju prihvatiti takvima kakvi smo, barem velika većina nije, nego svaki ponaosob fotošopira svoju osobnost, pa oni koji to rade u manjoj mjeri liče na Grubnića, a oni koji to rade u većoj mjeri liču na Ciganovića.

Eto došlo je vrime da vam neko kaže da vam je trud uzaludan, sva glumatanja, izmišljanja bolje prošlosti, i uljepšavanja samih sebe, sve ja to za kurac.

Možete milijun puta ponovit kako ste baš vi otvorena i tolerantna osoba, svi znaju da ste nasilna i netolerantna luđakinja, možete milijun puta laprdat o kulturi i glumit urbanost, svi znaju da ste malograđanska seljačina koja je susjede prijavljivala za dobit društveni stan, možete milijun puta ponovit kako ste nevjerojatno sretni, svi znaju da lažete, možete napisat sto pjesama i predstavljat se kao pjesnici ili književnice, ljudi vam se smiju.

Zato se opustite budite to što jeste sredovječni muškarci, ili žene, Impotentni starčeki, ili klimakterične babe, budite sretni kad jeste, nesretni kad jeste, ne pokušavajte prodati drugima poboljšanu verziju onoga što fantazirate da ste, niko nije zainteresiran.

U konačnici zašto bi bilo ko prihvaćao vas onakvima kakvi jeste ili niste, imaju ljudi i svog posla.

Zamislite kad bi stvarno neko ima moć da maltretira ljude, i prodaje im bozu o sebi, ili nedaj Bože da svi imamo tu moć.

Našta bi to ličilo.

Pustite ljude da vas vole ili ne vole, i nemojte bit u zabludi oni jako dobro znaju kakvi ste, vi ste ti koji fantazirate i imate problema sami sa sobom.

- 20:44 - Komentari (51) - Isprintaj - #

o zakonima tržišta

danas ćemo zeru razglabat o tršištu

šta je tržište

nećemo se sad sutin opterećivat, prvo ćemo se fokusirat, jebate koja rič, na trgovinu

šta je trgovina

neupućeni bloger i naivna blogerica, će reć da je to zgrada u kojon je dućan, šta je skroz krivo

trgovina je skup aktivnosti usmjeren na cilj, da nešto neupućenom blogeru ili naivnoj blogerici uvališ za više nego šta vridi

recimo ako kil kumpira vridi dvi kune, trgovac će vam ih uvatit za pet

dakle trgovina je skup laži koje vam prevarant, koji se još zove i poduzetnik, prezentira da bi vam kumpire od dvi kune proda za pet

evo recimo objektivni i profesijonalni mediji u Hrvatskoj, oni prodaju laži, ka i ovaj s kumpirin, i šta onda njima triba, tribaju in kupci

obziron na to da smo mi mala zemlja sa ograničenin brojen kupaca, šta onda oni radu, oni izvozu svoje laži

obziron da te naše objektivne i profesijonalne medije uglavnom niko ne jebe, oni su orijentisani na regijon, odnosno na Bosnu i Srbiju, i Slovence u ekstremnin slučajevin, kad slovenska mornarica sidne u gumenjak, i krene u napad na istrijana Svetozara šta lovi lignje

šta je to šta objektivni i profesijonalni hrvatski mediji mogu prodat u nesvrstanim vukojebinama iz regijona, a nisu kumpiri

najkurentnija roba koju se uvik more prodat u komšiluku je netrpeljivost, da ne kažemo mržnja prema Hrvatskoj

da bi dojam kad se kumpiri od dvi kune prodaju za pet bijo uvjerljiviji, hrvatski Srbi i Jugosloveni, iako ih u ukupnoj populaciji ima možda četri posto, su u medijskoj populaciji zastupljeni ko da su većina, zato šta moraš bit Srbin ili Jugoslaven, da bi moga Bosancima i Srbima uvjerljivo prodavat netrpeljivost, da ne kažem mržnju prema Hrvatskoj

nekad se ta prodaja mržnje, honorira studentskim ugovorima, a nekad ka kod nas miston na naslovnici, jer je davno odlučeno da niko osim mene i Eura nemore dobivat lovu za pisanje na blogu

tako da je kod nas situVacija taka da objektivni i profesijonalni Srbi i Jugosloveni, kad prodaju netrpeljivost, da ne kažem mržnju bivaju honorirani jebate koja rič, miston na naslovnici

dakle zabluda je ako neko misli da se radi o bilo čemu osim o trgovini, odnosno lažima koje služe da se postigne veća cijena

sve to bi mogli preslikat i inače na međuljudske odnose, jer ljudi se svi rađaju jednaki, ko male blagajnice, šta oće ić nba more, i onda trguju

recimo muško ženski odnosi, muški su uvik spremni lagat ženskoj kako je lipa, mršava, ima lipe postole, pametna, i ona i mater jon, i sestra, i sve to samo da bi se dokopali vadžajne, i to po mogućnosti pulsirajuće, a žene te pulsirajuće vadžajne žele prodat šta skuplje, pa lažu kako su uspaljene, treperave, i šta ti ja znan, dok budali ne prodaju priču, a onda i posli boli glava

dosta često i te s pulsirajućim vadžajnama, završu na naslovnicu, šta znači da se osim netrpeljivosti honorira i pulsiranje vadžajne

evo već u biblijskim tekstovima starozavjetnim, imamo eklatantne, jebate koja rič, primjere kako je trgovina najveće zlo

ka šta svi znamo bija je adam, pa je bog izvadija njemu rebro, i napravija evu, ka da je nije moga i od lego kocaka uradit, ne mora je bidan adam patit, onda je jedan dan adam pita evu

eva daj pičke

onda je ona rekla, evo oću ako izideš jabuka, i tu je sve krenilo naopako

da nije eva tipično ženski tila naplatit ulazak u njenu vadžajnu, mi bi svi još živili u raju, nako nas je radi evine pulsirajuće vadžajne istralo iz raja

ili kako moj kolega Euro, koji jedini osim mene dobiva lovu od bloghaera, kaže

ljubav su izmislili partizani da bi mogli mukte jebat

- 12:12 - Komentari (11) - Isprintaj - #

petak, 13.09.2019.

O totalitarizmu

Jedan bloger mi je prije davno dok san još ima emajl objavljen na blogu, priča kako on ujutro kad se probudi, nesmi objavit post, dok to ne učini jedna eminentna blogerica, nego je mora čekat da ona objavi pa njon komentirat, i tek onda je on moga objavit post, nakon šta bi ga ona prigledala i odobrila.

Daklen to je eklatantan primjer totalitarizma.

Sad kad smo raščistili šta je totalitarizam, i upoznali Hiću iz našeg sokaka, moremo utvrdit oklen ljudima dolazu tako bolesne ideje.

Ljudi su svaki ponaosob uvjereni da su najpametniji na svitu, a nisu, evo recimo ode na blogu ima nevjerojatnih budaletina, glupana i ono baš retardiranih likova, a da ih pitate svi bi rekli da su pametni za popizdit.

Evo moremo imat malu vježbu u kojon će svaki reć jednog blogera ili blogericu koji su pametniji od njega, ako neko Oće more ih nabrojit i više.

Oni koji ne budu komentirali ili budu nešto laprdali, a ne navedu nikoga, oni su gori od Staljina i Hitlera zajedno, a šta god ih više nabrojite to je vaša sklonost totalitarizmu manja.

Inače u tijeku je akcija spašavanje vojnika Milorada, sva sredstva se koriste da se skrene pažnja sa sranja koje je velikosrpsko govno izgovorilo, smeće sustavno već skoro trideset godina, od pokrštavanja desetina hiljada srpske nejači na ovamo, na sve načine pokušava opravdat srpsku agresiju na Hrvatsku.
Samo idiotima nije jasno da je cilj, da ideja da su Srbi imali pravo oružjem krenuti na Hrvatsku, jer su se eto bojali nekih ustaša, stekne pravo građanstva, za neki slijedeći pokušaj kad se nekome učini da vidi ustaše.

Kako bi se priča razvodnila, i Milorad se pregrupirao, a da usput ni u kom slučaju ne prizna Hrvatsku kao bezuvjetnu činjenicu, posegnulo se za koječime, pa su idioti oduševljeno dijelili pazi sad, video u kojem Kolinda čita priče za djecu.

Eto Kolinda čita priče već godinama kao što to rade i drugi političari, glumci, pjevači, sportaši, znanstvenici i druge javne osobe, to je čudno i skandalozno, jedino Srbima, Jugoslovenima, i idiotima.

Srbi i Jugosloveni dobro znaju zašto to rade, a idioti su idioti.

Ajmo sad da vas čujem ko je to na blogu pametniji od vas.

Evo ja ću kao prvi nominirat meni dragu blogericu Kojoticu, koja mi je toliko draga da eto mogu podnit i da je pametnija od mene.

- 06:31 - Komentari (56) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.09.2019.

Tarniq

Jebate cilo lito su nas trali da nema furešta da je sve prazno da smo propali, i sad kad je finija feragosto, znamo da je furešta bilo 800.000 više nego lani, jebate 800.000 pa to je skoro koliko je Srba pobijeno u Jasenovcu.

Zaradili smo 1,6 milijardi, to je ono sa devet nula više nego lani, a sezona još nije gotova.

I ne bi li se sad Čovik s guštom najeba matere onima koji su zazivali, predviđali, i veselili se katastrofi.

Ima ta jedna skupina psihičkih bolesnika, koji jedva čekaju da se u ovoj zemlji dohodi nešto loše, pa onda svršavaju nad time, imamo ih i mi na blogu, doduše psihički bolesnici je malo preteška kvalifikacija, prije bi se moglo reć idioti.

To su likovi na nivou Ide Prester, ili Ivane Bodrožić, koje otkad su se počela jebavat sa Srbima, ne propuštaju ni jednu priliku da se poseru po ovoj lijepoj zemlji koja im stvarno ništa nije kriva, mislin dobro da su otišle u Švicarsku ili barem Kanadu, ka Vlatka pokos pa ajde, ali u Srbiju, dobro nisu u Južni Jemen.

Jedna moja fejspuk prijateljica je bila sasvim normalna, lijevo orjentirana, sve žene su uglavnom više lijevo, one puše ta sranja bratstvo ljubav i bla bla. Onda jon je muž posta neki manager, pa su se preselili negdi pa su se počeli družit s Mirkovićima, Severima i ostalima, i žena se pretvorila u zapjenjenu luđakinju, koja mrzi sve redom, osim Srba i Jugoslovena, nešto ko naša Anči.
Eto i ona je danas na fejspuku objavila video kako Kolinda čita bajke, ni kod nje osim dežurnih Jugoslovena niko se nije javio.

Jučer smo imali baš lipu diskusiju o demokraciji koju bi svi ali ne u njihovoj kući.

Tako smo došli i do ideje kolege Kupusa koji bi ovima od sedamdeset godina zabranio glasat, jer su oni a ne suluda politika EU i Angele Merkel krivi za Brexit.

Zanimljivo je to sa tim zabranama, evo kolega kupus bi zabranio glasat seniorima, sigurno bi neko, recimo Mek zabranio glasat Srbima, našli bi se i oni koji bi zabranili glasat ženama, koje bi i ja podrža za raspisivanje referenduma, svi Srbi Jugosloveni antifašisti, i Annaboni bi zabranili glasat dijaspori, ali samo Hrvatima, neki bi zabranili glasat onima koji ne plaćaju porez, i tako dalje i tako dalje

A Hrvatski Ustav lipo kaže da Svaki punoljetni poslovno sposobni državljanin Republike Hrvatske ima pravo birat i biti biran.

Šta vi mislite o ovima koji bi eto nekome nešto zabranjivali, recite slobodno, nemojte se ustručavat, ja mislim da ne to jako pogrešno i nedopustivo.

Niko nije pozvan da bi oduzimao bilo kome njegovo ustavno pravo, to je dapače agresivan i neciviliziran čin, pogotovo što imamo mogućnost promjene ustava na referendumu, doduše ako o tome ne odlučuju djeca bivših komunista, i lažni Faljen Isus vjernici.

Zvijezda dana je bila sindikalna povjerenica ili tako nešto, učitelja ili profešura ili jednih i drugih, ne da mi se provjeravat, koja je nako zeru nepismena.
Mislin nije to strašno da ne znaš di je č a di ć, ali onda ne ideš u profešure, ima milijun zanimanja di ti nije od velikog značaja.
Doduše ti sindikalni predstavnici i jesu uglavnom najveći neradnici i ne baš pretjerano pametni.

Milorad je održa dramatičnu presicu i potreseno reka da nije četnik, i to nije slaga, svaka ideologija ima svoje političko i militantno krilo, tako je Milorad pripadnik političkog krila velikosrpske ideologije, koja je radila i radi pripremu za militantno krilo ono četničko.

Blog još nije nesta a ne zna se ni kad će, more bit da ćemo svi do onda imat sedamdeset godina i nećemo moć glasat, s druge strane među tim sedandesetogodišnjacima ima dosta onih šta se boju žena ka Geo i još neki, pa moraju bit atejisti i Jugosloveni, pa ne bi bilo loše tu kupusovu ideju malo bolje proučit.

Mislin nije da je kupus neka moralna vertikala, dosta je da se sitimo situVacije s tikvicama, i šta je sve obeća Julki pa ga ona ka manita u vinčanici gonja po blogu, ali to je već neka druga tema kojon ćemo se posvetit nekom drugom prigodom.

- 06:48 - Komentari (36) - Isprintaj - #

srijeda, 11.09.2019.

Platone, Platone, sunce ti....

Vidili smo u komentarima na jučerašnji post, kolike je posljedice na naše svekoliko pučanstvo, a poglavito na pripadnike blogerske zajednice, ostavio život u totalitarnom sustavu.

Dakle evidentno je da gotovo svi oni suštinski ne razumiju demokraciju i vladavinu prava, iz svakog pojedinog njihovog komentara izvire totalitarni karakter, i nedostatak sluha za pravdu i pravednost.

Dakle moremo zaključit, da je pokojni Bušić bio u pravu kad je u svome oproštajnom pismu govorio o Platonovoj špilji, jer eto iako smo tisućama života platili slobodu i demokraciju, vidljivo je da kolege Blogeri i najdraže nam blogerice, kad im se ista ponudi na pladnju hrle u naručje totalitarizmu u kojem su odgojeni.

Zato bi kako bi neke nove generacije koje dolaze, pošto ih je nemoguće oduzeti roditeljima koji će izvršit poguban utjecaj na njih, trebalo u sklopu škole za život ili kako god će se to zvati, učiti prije svega demokraciji, njenim osnovnim principima; poštivanju volje većine, poštivanju zakona, institucija, demokratskim pravima i obvezama, jer je evidentno da ih doma tome nema ko naučiti.

Veliki problem je naravno kadar koji bi ih tome podučavao, jer je postojeći trajno oštećen životu u totalitarizmu, ili odgojem u totalitarnoj sredini.

Možda onda kad neki novi budući bloger u postu ponudi referendum kao sredstvo iskazivanja volje većine, u komentarima barem neko bez straha prihvatiti i takvu mogućnost, a ne ko u prispodobi o Platonovoj špilji na sami spomen demokracije trčat u naručje smrdljivog trulog ali tako poznatog totalitarizma.

A ko zna, možda kad bi prihvatili demokraciju, onako istinski je prigrlili, i moć od totalitarizmu sklonih elita, uzeli u svoje ruke, možda bi nam svima bilo bolje, za početak bi bilo nužno da osvijestimo, da nije problem u njima nego u nama, da smo mi jednako oštećena roba, koja je u stanju ne poštivati volju većine, ne zato što je pogrešna, nego jer nam se ne sviđa.
U normalnom Svijetu naime postoje ljudi koji su recimo protiv vjeronauka u školama, i protiv pobačaja, kod nas nema takvih jer je desetljećima njegovana tradicija odlaženja po mišljenje u komitet tako duboko ukorijenjena da i najbolji među nama ustuknu pred slobodom.

Demokracija je doduše manjkava, zna iznjedriti kojekakve budale i budalaštine, ali ako se osvrnemo oko sebe vidit ćemo da su zemlje u kojima se ukorijenila, daleko prosperitetnije nego li su to one u kojima sv vladali veliki vođe, najveći sinovi naroda i narodnosti, ajatolasi, proroci, i komiteti.

Obzirom da od demokracije jednako zaziru fašisti i antifašisti, kao i nositelji drugih vrsta poremećaja, mora biti da je nešto dobro u njoj, pa bi joj eto za promjenu mogli dati priliku, sinovima i kćerima komunista i lažnim faljen Isus kršćanima, uprkos.

- 09:20 - Komentari (35) - Isprintaj - #

utorak, 10.09.2019.

Pičim, pičim, pičit ću....

Baš mi je drago vidit da je kolega blognjuz dosljedan u pomaganju mladih i novih blogerica, da steknu širu čitalačku publiku, čak bi eto predložio da im dok se ne ofucaju objavljuje svaki post koji napišu na naslovnici.

Kod kolege blogera se još jednom poteglo pitanje vjeronauka u školama, a onda je sekcija antifašista proširila temu na financiranje crkve od strane države.

Meni stvarno nije jasno zašto se toliko mučimo umisto da raspišemo referendum i riješimo ta pitanja.

Moremo odma postavit slijedeća pitanja

Jeste li za vjeronauk u školama
Jeste li za to da se crkva financira iz proračuna
Treba li zabranit sve fašističke simbole
Treba li zabranit sve komunističke simbole
Treba li dijaspora imat zastupnike
Trebaju li nacionalne manjine imat zastupnike
Treba li objavit registar članova saveza komunista
Treba li objavit popis suradnika tajnih službi

Eto to bi mogli metit na referendum pa jedan put zauvik to riješit ili barem do idućeg referenduma.

Evo ja san siguran da među vama Blogerima nema niko ko bi bija takav idiot, da ne bi poštiva volju većine, nego bi silom inzistira na svom mišljenju, mi smo svi ovde uglađeni ljubitelji pisane riči, nismo nasilni kreteni koji bi iz bilo kojeg razloga suspendirali demokratsku proceduru.

E mogli bi usput i pitanje pobačaja riješit :))

U stvari što se tiče financiranja crkve, ja bi u visini od recimo 100 kn godišnje, uveo obavezan porez, koji bi plaća svaki punoljetni građanin, uz uvjet da svaki građanin ima pravo odredit kome od nevladinih organizacija će lova bit uplaćena, crkvi, babama, pederima, distrofičarima, kome bilo, i da to bude jedini način financiranja vjerskih i drugih nevladinih organizacija, pa kako ispane

Kad već raspisujemo referendum morete i vi nadodat šta god vas pati, ka šta eto naše kolege pati vjeronauk u školama.

- 18:37 - Komentari (28) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.09.2019.

sramota


javio se Mile Martić, nakon dugo vremena, sasvim prigodno kako bi potvrdio ono što govori Milorad Pupovac, o fašističkom karakteru Hrvatske

svi komentatori su zgranuti lažima, fantazijama i mitovima koje lupeta milicajac Mile, inače osuđeni ratni zločinac, na 35 godina zatvora, na sudu u Hagu

pogotovo su užasnuti članovi vladajuće stranke, jer velika razlika je kad istu stvar govore osuđeni ratni zločinac i njihov koalicijski partner

inače za vikend je prikazivana akcijska drama Vulinovih 11, u kojoj je 11 hrabrih vojnika iz Srbije, mučki iz zasjede ufatila hrvatska carina, i sterala u pizdu materinu otkud su došli, film je bio prepun akcijskih scena ko da ga je režirao Veljko Bulajić, te su o njemu svoje mišljenje rekli i gore spomenuti Vulin, srpski predsednik Čube, i onaj simpatični dečko koji je premijer, svi listom su se složili da će navedena akcijska drama zasigurno postati jedan od istorijskih događaja, u rangu bitke na Kosovu, koje je btw., pobijedilo Češku 2:1 i ima velike izglede da se plasira na Euro iduće godine.

održala se i prva gej parada u prijateljskoj i nesvrstanoj Bosni i Hercegovini, bilo je dosta ljudi, kaže moj fejspuk prijatelj, koji je iša podržat gejove u Sarajvo, da je najmanje bilo Bosanaca, skoro ništa, njih više dođe paradirat u Zagreb, jer ih tamo niko ne pozna, policija je ko i obično u takvim prigodama, ogradila gejove, i nije nikome dala blizu, šta je sigurno iznerviralo i one koji ne mrze gejove, ali mrze policijske blokade

nije li vrhunac licemjerja, da policija ogradi gejove jedan put u godini, ka majmune u zoološkom vrtu, a da ostale dane u godini može nesritnog geja natamburat ko oće, i nikome ništa

ne bi li bilo poštenije da se napokon zauzme ispravam stav prema nasilju i nasilnicima, bilo koje vrste, i da se ta djela primjereno sankcioniraju, nije li kretenizam najvišeg reda da ako pijani Srbin natambura Srbina, što se nedavno dogodilo u Vukovaru, da je to prekršaj, a ako pijani Srbin natambura Hrvata, što se obično zataškava, da je to kazneno djelo, jer eto Srbin je Hrvata natambura iz mržnje, a Srbin Srbina očito iz ljubavi

selektivan pristup nasilju je apsolutno i potpuno pogrešan,najbolji i jedini ispravan način da bi se zaštitila bilo koja manjina pa tako i gejovi, je da se štiti baš svaki pojedinac jednako na isti način i u istoj mjeri, kao što nam uostalom i ustav nalaže, bez obzira na vjeru, nacionalnost, seksualno opredjeljenje, političku pripadnost ili bilo što drugo

da je tako ne bi dolazilo do zloupuraba nacionalnosti kakvima smo svjedočili u zadnje vrijeme, i zatvaranja ljudi bez ikakvog kriterija

nije li suludo da ako zbog parkinga prokineš hrvata, da je to prekršaj, a ako prokineš Srbina onda je kazneno djelo

inače znakovita je šutnja zadnjih dana, svih nikogovića, pa i revnih brojača ustaša na bloghaeru, ka i obično se prave mrtvi, negdi u svojim smrdljivim rupama, jednako ka i članovi vladajuće stranke, koji eto čekaju da se zaboravi nastup njihovog koalicijskog partnera

zato valjda niko ne povlači paralelu između ta dva skeča, onoga koji je izveo milicajac Mile i onoga kojeg je izveo etno Pupi

malo što je danas tako sramotno biti u ovoj zemlji, kao član hadezeja, koalicijskog partnera etno Milorada, koj nam po poučku iz centrale, slaveći ustanak u Srbu, tumačit kako su četnici antifašisti koji su se borili s partizanima rame uz rame, i kako svaka pomisao na samostalnu Hrvatsku nosi klicu ustaštva u sebi

baš kako kažu milicajac Mile, Čube, simpatični dečko koji im je premijer, i Vulin sa svojih 11



- 13:26 - Komentari (20) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.09.2019.

Armagejdon


Ova situVacija sa Nisinim slikama koje nestaju je isprestravila sve nas zbog mogućnosti da cili blog nestane, šta bi bilo šteta

Jer mi se ode super družimo, učimo gramatiku, i općimo sa pisanon riči.

Gledamo slike s putopisa



Razvijamo multikonfesijonalni dijalog



Žalimo se na partnere



Spremamo carpaccio od inćuna



Diskutiramo o migracijama



Podupiremo školu za život

- 18:15 - Komentari (20) - Isprintaj - #

Viva Espana

Španjolska je postala mračno i nasilno mjesto na karti Europe.

Da je ovaj post pisala objektivna i profesijonalna nounarka Ivanka Toma, ovo bi bio naslov, jer će u postu bit spomenut Placido Domingo, poznati operni pjevač, koji doduše Miši nije do kolina, jebiga moreš naučit pivat ali sa karizmon se rađaš.

Dakle naš dobri stari Placido, ima bit da zadnji sto godina siluje ženske, po cilomu svitu, pa je valjda ako se Ivanku Tomu pita vrime da Španjolsku proglasimo mračnim i nasilnim mjestom na karti Europe.

Ako bi pitali Ivankine profesijonalne i ovjektivne kolege iz drugi medija, onda bi morali primjetit da je Placido i katolik i optužit i cilu katoličku crkvu za silovanje.

Ajmo sad malo o silovateljima, Placidu Domingu, radi kojega niko nije Španjolsku proglasio mračnim i nasilnim mjestom na karti Europe, i Damiru Škari radi kojega je Ivanka Toma proglasila Hrvatsku mračnim i nasilnim mjestom na karti Europe, a ostali mediji razapinju katolike.

Nasilje nad ženama je problem, nešto apsolutno nedopustivo, bez obzira je li počinitelj skupina migranata, Placido, Škaro, ili bilo tko drugi, nasilje nad ženama je akt ravan ubojstvu ako ne i gori, jer se žrtva ubojstva barem oslobodi muka, a žrtva silovanja mora živjeti s tim i dalje.

Nasilnici nad ženama, su jednako kao i ubojice, patološki slučajevi psihičkih bolesnika, i trebaju biti uklonjeni iz društva.

Ja bi za silovatelje recimo umjesto sadašnjih besramno niskih kazni predložio da ih se kastrira tupom hrđavom satarom, i da ih se onda ugluši njihovim spolovilom, a ove kazne od godinu dana zatvora bi ostavio kao preventivu za idiote koji žene fotografiraju bez njihovog pristanka.

Tako da moremo zaključit da bi šta se mene tiče Placido, Škaro, skupine migranata i svi ostali završili sa kurcom u grlu, njihovim vlastitim.

A objektivne i profesijonalne novinarke ka šta je Ivanka Toma, radi koje je Hrvatska postala mračno i nasilno mjesto, na karti Europe, bi mlatio spolovilom po čelu, sve da se zove i Aleksandar Stanković recimo, čisto radi ravnopravnosti spolova, sve dok ne bi pitala ko je ugasio svjetlo.

- 08:29 - Komentari (35) - Isprintaj - #

subota, 07.09.2019.

Mjesec je il sivi soko


Ovo ispod je link, da ne bi bilo nismo znali


Narod koji ima ovakvu omladinu ne mora se bojati za svoju budućnost

Danas ćemo o komentarima na blogu, mnogi će vas uvjeravati kako smo mi ovde radi jubavi prema pisanon riči, gramatiki, i pravopisu, a ne radi komentara.

Prema takvima zauzmete isto stav kakav bi zauzeli prema onima s malim pišom, koji vam tumače kako veličina nije važna.

- 19:13 - Komentari (25) - Isprintaj - #

petak, 06.09.2019.

influencišu vas

kako se kreira javno mnijenje

ili bolje reći kako se zlouporabljuje pozicija medija u kreiranju javnog mnijenja

čitam danas članak, apsolutno nevažno o čemu, ali važan je podnaslov u kojem piše većina stranaka je protiv

dakle donosi se mišljenje političkih stranaka o nekom pitanju

u Hrvatskoj ima oko sto pedeset političkih stranaka, pa je za odgovor na gore navedeno pitanje trebalo anketirat sve, ili barem većinu njih

obzirom da je većina stranaka od ovih sto pedeset potpuno irelevantna po broju članova, i biračkoj bazi, moglo se anketirat deset najvećih, po broju birača osvojenih na zadnjim izborima, ako bi bilo pre teško, moglo se anketirat barem prvih pet

ali avaj, objektivni i profesijonalni hrvatski novinari, u anketi su od prvih pet obuhvatili, samo dvije, a anketirali su sveukupno šest stranaka s tim da su preskočili i šestu i sedmu po broju osvojenih glasova na zadnjim izborima

rekao bi neupućeni čitatelj, ili naivna blogerica, jebiga zvali su ljudi pa im se niko nije javio, more bit da je u tim nekim strankama tajnica ošla na marendu baš kad su objektivni i profesijonalni nounari zvali

međutoa, od deset stranaka koje su osvojile najviše glasova na zadnjim izborima, osam stranaka bi bilo za navedeno pitanje a dvije protiv, pa bi odgovor u podnaslovu bio većina stranaka je za, pa su objektivni i profesijonalni hrvatski novinari, kobajagi slučajno, anketirali obadvije stranke koje su protiv, i dvije koje uopće nisu među prvih deset, te samo dvije od osam koje su za

uopće ne bi bilo strašno da je to izolirani slučaj, strašno je što se takva medijska manipulacija kontinuirano događa, i to uvijek s istim ciljem da se pomogne lijevo orjentiranim političkim opcijama, što je direktan udar na demokraciju od strane objektivnih i profesijonalnih medija u hrvatskoj

neupućenog čitatelja ili naivnu blogericu sve to skupa bi začudilo, da drugarica nounarka, kodnog imena Gisela, nije rekla da su svi movinari morali ispunjavat neke formulare, di idu, s kim se nalaze, s kim se sastaju, o čemu se razgovaralo, pa da je valjda tako dospila na listu KOS a, koji nije tica nego neka tajna služba, totalitarnog nedemokratskog režima, tako da od objektivnih i profesijonalnih nounara, i nemoremo očekivat nešto bolje, kako stara kineska kaže, jednom govno, uvik govno


inače da ne bi bilo, previše pitanja, a bit će o čemu se u stvari radi, anketa je bila o intoniranju himne u školama, što je recimo običaj u vukojebinama, kao što su SAD, Švicarska, Japan, Francuska, itd.

jel znate riječi švicarske himne, jedne od najmultikulturalnijih zemalja na svijetu

«Kada se jutarnja nebesa zacrvene, i njihova nas toplina zagrije,

ti se Gospode pojaviš u svjetlosti njihovoj! Kada Alpe u sjaju zablistaju,

moli se Bogu, Njemu se podredi jer znaš i spoznaješ On boravi u zemlji ovoj!»


oni koji ne znaju riječi himne, ne poštuju istu, i čija djeca se ne bi ustala kad himna svira, bili bi deportirani, amantalno

možda upravo zbog drugačijeg prisrtupa, mi nismo razvijeni ko Švicarska, a precjednica nam je obećala

- 12:05 - Komentari (17) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.09.2019.

ovulviranje

Pitali su neku djevojčicu od dvanaest godina, šta ona drkelja po mobtelu.
Mala kokoš je rekla da nema fejspuk, jer je to za starce,da se skinila sa instagrama, da koristi neke druge aplikacije i igra igricu u kojon je došla do 1589 levela.

Jel sad jasno koji ste vi metuzalemi, šta se falite da nemate ni fejspuk.

Lizbeta je aktualizirala problem starenja u odnosu na umjetničke sise, pa se javija kolega el dijablo, koji bi prigledava sise, pa ga moremo zvat i el mamografinjo, Bože šta Tin Blogerin neće past na pamet, a sve kako bi se dokopali sisa od nevinih blogerica.
Jedan dan trlja onu stvar od Grgura ninskog a drugi dan bi trlja sise od blogerice, jebate pari da je Aladin i da je naša onu lampadinu, pa svaki dan mora nešto trljat.

Inače naš kolega El dijablo lipo piva, ka muški bajs, ne kmeči ka oni šta tražu ženu u sebi šta pivaju ka da in se sere, a ne mogu, on piva ka pravo muško, i služi se tehnikon rezonanciranja pri zavođenju nevini blogerica, kad on pusti oti svoj bajs, to nji buba pravo u štumik pa odma ovulviraju i širu noge, jebate koja je to sila.

Kad malo bolje Čovik promisli mala kokoš je u pravu, svi mladi su ošli negdi s fejsa, ko zna di su ošli, more bit u Irsku ili u Nemačku, pa su sad tamo otvorili fejs i zovu se Đoni sa ipsilon ili Hans.

Tako su i kod nas sa bloga utekle mlade blogerice, od žena sa velikin zubima.

u zadnje vrime je ošlo u Nemačku i Irsku masu svita, puno više muški nego ženski, pa se sam po sebi nameće zaključak da će dosta ženski ostat nejebano, šta more rezultirat nesagledivin posljedican, i gadnin problemin

zato bi ja predložija da naš El mamografinjo nastupa na stadionin, da se skupu nejebane ženske, i da onda on ka Ana Bučević držat seminare

ka da ga vidin, pedeset iljada nejebanih blogerica na stadijonu, svitla se ugasu, desetci iljada mobitela svitlu, i onda na pozornicu izađe naš El mamografinjo, i pusti svoj bajs, a blogerice uzdišu i širu noge, jebate koji će to vortex bit

u neku školu u Zagrebu svaki ponediljak pušćaju dici himnu, šta je uznemirilo progresivne i osviještene građane, oni volu samo kad im pušćaju Računajte na nas i PO šuman i goran, nikako ne volu himnu, kaže ravnatelj da u školu imaju i dice drugi nacijonalnosti, koja onda sidu kad je himna, šta znači da ih njiovi osviješćeni roditelji od malena uču da budu nekulturni

srića šta dica nemaju fejspuk, pa ima nade da osviješćenim roditeljima uprkos, budu normalni


- 09:22 - Komentari (25) - Isprintaj - #

srijeda, 04.09.2019.

Svastika

Neki Grk je oženija svastiku, a onda se njegova prva žena žalila, pa mu je sud poništija brak, jer je to u Grčkon zabranjeno, mislin to ženit svastike.

Sad su se Grk i svastika žalili sudu u Strasburu, zato šta Oće bit vinčani.

Moja fejspuk prijateljica je bila bolesna, i bija jon je rođendan, a morala je ić kod likara da vidi Oće li umrit ili neće, pa jon je likar reka da neće, i sad jon moremo čestitat rođendan.
Ona nije udata, ni za Grka ni za bilo koga drugoga, nego ima nekog Bosanca šta skače po njon, to jon baš i nije pametno jer ti Bosanci oni su više vako stručni za upravljanje s bukvama i međedima, ali štaš to žensko kad nešto namisli moš se ti jebat, džaba ti.

Dolazi jesen, minjaju se godišnja doba, saće se svi ludaši, oni s dijagnozaman i oni brez njih aktivirat, neki već jesu, a ostale čekamo, uvik vako u jesen i na Proliće najžešće pomanitaju, ko zna kakvi in se kratki spojovi dogodu.

Nikad nisi na čisto šnjima, najradije bi da mogu pustili pasa na tebe, dosta tih ludaša ima pase, biće je to iz potribe da i bar neko voli, samo šta onda pasi počnu ličit na nji pa budu maniti, a štaš jebiga.

Na blogu nema ništa novo, Julka je nepravila kolače, pa je ona šta glumi neku pisnikinju, a u stvari samo Oće iznervirati Anči doskakutala, vidit jesmo li ja i kupus tamo, Smjehuljica se odlučila bavit poljoprivredom i sadi marijuanu, a Stara teta će jon ka iskusna laborantica reć kako će imat više onog tehaceja da bolje puca, pa će nji dvi dilat, Anči se sa kupuson dopisiva na nekon tajnon mistu i naganja pedere po blogu, Mela i Vranjo su ošli na kvasinu, napatinali su se crnon patinon, i slikali pa se opće ne vidu, i tako sve redom

Obziron da te klimatske promjene godišnji doba izazivaju nemir u našin redoviman, tribalo bi Učinit anketu o važnosti redovitog uzimanja terapije, samo kad bi ona nedepilirana blognjuzača tila nešto Radit i kad bi redovito uzimala terapiju; a ne da svako malo napada našu Anči ni krivu ni dužnu, pa se onda bidna Anči mora dopisivat na tajnim mistima.

- 07:19 - Komentari (18) - Isprintaj - #

utorak, 03.09.2019.

AktuValnosti

U Zadru je pivala Rita Ora, na koncert je kažu bilo pet, šest iljada svita, šta je dosta manje nego šta je bilo prije dvi šetemane na Viru na koncert od Lile Bačić, iz čega moremo zaključit da ta Ora nije Lili do kolina.

Objektivni i profesijonalni mediji su napali nekog adezeovca, jer se neka lova popušila na koncertu, šta je u redu jer su adezeovci govna u rangu članova saveza komunista, jedina olakotna okolnost im je bila da su ovi iz esdepeja gori od njih, šta se ovi sad trude koValiranjem sa Srbima i krimosima iz aenesa demantirat.

Zanimljivo je kako našim objektivnim i profesijonalnim medijima ne smeta kad građani pušu lovu, na ljetovanjima našeg Radeta, sa sve familijom na brijunima, i vozanju našeg, Neše Stazića, sa ratni brod, da vidi kako Rade i nejač glumataju.

Severina je nastupila na roštiljadi u Leskovcu, kažu da je bilo masu svita,’opšti haos, ne zna se jesu li došli radi Sevke ili roštilja.
Po navodima objektivnih i profesijonalnih medija u komšiluku tražila je samo srpsku kobasicu.

na plaži u Posedarju je nastupa neki Ilija iz Knina, koji je prijetio kupačima, i vika da je plaža Srbija, pa je onda došla policija.
Premijer i predsjednica još nisu osudili nacionalističko šovinističke ispade, navedenog Ilije, niti je Milorad Pupovac održa presicu.

Zanimljivo je da DJ Ilija nije optužen za izazivanje nacionalne netrpeljivosti, nego je samo kažnjen s trista kuna, naime nacionalizam bi bio da je neko doša u Posedarje i vika da je plaža Hrvatska jer bi sutin vriđa osjećaje Ilije Srbina, vako kad Ilija viče da je plaža Srbija, to je samo prekršaj jer viče.

Predsjednica je nastupila u Poljskoj, di je nešto laprdala o partizanima, šta je uznemirilo duhove u komšiluku, jer Čube nije ni pozvan na obilježavanje početka rata, jer Poljaci nisu pozvali nikoga od predstavnika nedemokratskih režima, pa tako ni Čubeta ni Putina.

Ni jedan primjer tako zorno ne pokazuje bratstvo i jedinstvo fašizma i komunizma kao Poljski, Poljsku su na početku rata simultano okupirali njemački fašisti i ruski komunisti, s tim da su se fašistički okupator nakon 6 godina povuka, a komunistički je osta 60 godina.

Piruška Canjuga, nigdi nije nastupila, nju su optužili da je skupa s Gazdom popalila neku lovu, inače Piruška, je iz Glavica sela koje jedino nije imalo crkvu, otamo je i Zoka Milanović, poznat po bolnim preponama, koji je triba nastupit kod Ace Stankovića, ali nije jer mu je umra ćaća, istaknuti član saveza komunista, pa adezea, pa esdepea.

umisto Zoke je nastupije neki lik šta oće bit precjednik, obzirom da smo se osvjedočili da u Hrvatskoj svako smeće more bit precjednik, ne čudi inflacija kandidata, ovog lika podržava aeseles stranka s rejtingom od 0,6 posto, pa je Aco isto tako moga ugostit i Sandru Dabo ona bi dobila više glasova nego taj lik,

eto da ne bi posli bilo nismo znali




- 12:45 - Komentari (28) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.09.2019.

levo desno niđe moga stana

za vikend su se osim roštiljanja paprika, i veličanstvene pobjede Hajduka, događale i druge važne stvari

ali prvo da se zahvalim svima koji su čestitali pobjedu Hajduka, prije svega bratskim navijačima Dinama, Meku i Pali, to su gospda, kad je iko njih dvojicu vidio da traže ženu u sebi, niko nikadaaaaa

bili su izbori u Nemačkoj, u dvi pokrajine, pa je bilo zanimljivo gledat kmečanje levo orjentiranih neradnika, radi velikog porasta broja glasača AFD eja

ka i ovde kod nas, borci za jebavanje u guzicu, promicanje pedofilije, i imanje kruva bez motike, imaju na sve strane ukazanja fašista

jer svi oni koji ne misle da je jebavanje u guzicu civilizacijski doseg, da inženjeri i ginekolozi, iz bliskoistočnih i dalekoistočnih zemalja nemaju pravo grupno silovat švabice, sukladno njiovim običajima, i da se prije kruva triba uvatit motike su naravno fašisti

prava istina je da su za AFD glasali najvećim dijelom birači CDU ja, stranke Anđe Merkelove, koji su glasali za njih dok Anđelija nije počela, izvodit egzibicije, i počela glumit ljevicu, kako bi uvezla svježi biološki materijal

dakle ne radi se o nikakvim fašistima nego, umjerenim biračima koje je izdala njihova matična stranka, i kojima se eto ponudila alternativa

znači li to da ljevičari, žele da inženjeri i ginekolozi, grupno siluju švabice, i da su poklonici totalitarnog komunizma

naravno da ne znači tako nešto bi moga tvrdit samo debil poput onih koji sve koji se ne slažu s grupnim silovanjima švabica, nazivaju fašistima

ljevičari u njemačkoj su kao i kod nas, ili bilo gdje u svijetu neprincipijelna skupina, neradnika, seksualnih devijanata, i onih koji bi nešto što im ne pripada, jer nepripadajuće se ne može ostvarit redovnim putem, kroz demokratske procese, nego nasiljem i terorom manjine nad većinom

evo dovoljno je za pogledati primjer iz našeg neposrednog susjedstva, naši komšije Srbi kad je njihova zemlja u pitanju su skoro svi desničari, i smatraju da im je Kosovo nepravedno oteto, a Srbi u Hrvatskoj su svi ljevičari i smatraju da imaju pravo otimat hrvatski teritorij

eno recimo Sadiq Khan, gradonačelnik Londona, je ljevičar, iako u njegovom rodnom Pakistanu tako nešto ne postoji, tamo se ljevičari odma skrate za glavu, i on kaže da je situacija u Europi, ko prije drugog rata kad je nasta fašizam, jer eto neki europljani ne vole da švabice budu grupno silovane

to šta europljanima okinu glavu ako u Sadiqovu vukojebinu dođu ka turisti, to nema veze tamo je taki običaj

nego di je ona Julija šta je pala s kruške

taman je bilo napeto, on plače, ona mu da sise, i sad ništa

oće li slijedeća epizoda

- 15:13 - Komentari (24) - Isprintaj - #

nedjelja, 01.09.2019.

Evo Bebe evo dana

Hrvatski mediji su puni poznate srpske mislilice Bebe Balašović, koja je rekla svi ste dobili svoje države, sad nam se skinite, šta su objektivni i profesijonalni hrvatski mediji s oduševljenjem prenijeli.

Za Bebu se navodi da je jedna od najpoznatijih srpskih instagramuša, šta je već sasvim dovoljno da bi je citirali u objektivnim i profesijonalnim hrvatskim medijima.

Začuđujuće je da jedna od najpoznatijih srpskih instagramuša, ne zna da mi državu nismo dobili, nego da smo je krvavo izborili, ratujuć s njenim sunarodnjacima koji su nam je u većem dijelu htjeli otet.

Dakle obzirom da se poznata srpska mislilica Beba obraća svima nama, ja bi eto u svoje osobno ime, u spomen na onih 13583, poginulih na Hrvatskoj strani, i svih onih koji su stradali vjerujući da Glina nikad neće bit Hrvatska, da odjebe skupa sa svojim starim.

A objektivne i profesijonalne hrvatske medije i sve koji se Slažu sa Bebom isto nabijem.

Paprike su gotove, ribu smo izili, Kupa je topla, saćemo imat čizkejk, nije mi se dalo slikavat, a i nema smisla uznemiravat blogerice koje ne činu zimnicu, uvik in skoči tlak,

Svi dobro znate da sam navijač Hajduka pa mi eto morete čestitat na pobjedi protiv Dinama.

Mislin ono ja kad Dinamo pobijedi čestitam, jel tako.

Idem sad vidit di mi je frendica :))

- 21:38 - Komentari (7) - Isprintaj - #

Kvadrat

Mislio sam jučer napisat skroz nerazumljivu pismu ali san zaspa pa nisan.
To je vrhunac poezije kad pišeš a niko kurca tebe ne razumi, nešto ka apstraktno slikarstvo, ka oni Rus šta je nacrta kvadrat.
Kad san ja bija u muzej, di je bila slika od Rusa mene je najviše zanimala kužina, jer je bija lonac od jedno iljadu litara, zato šta je u zgradu di je muzej prije bilo sirotište, pa je bilo masu dice pa su morali imat veliki lonac.
Bilo je razni pitura na izložbu, oni Matisse, Picasso, Dali, Kandinsky, ali svi u najviše gledali ti kvadrat od Rusa koji je u stvari Ukrajinac.
Jebate nisi moga tek tako otić da dobro ne pogledaš šta je pisnik tijo nacrtat



Jeste primjetili kako nema na blogu antifa, svi junaci mukom zamukoše, svaki put kad ovi njiovi napravu sranje, oni se pravu mrtvi, ali ne brinite eto njih čim odluču da smo tribali zaboravit koja su u stvari oni govna.

Dakle jesmo li naučili vrhunska umitnička djela su kad se ljudi kad ih vidu ponašaju ka budale, recimo bleje u kocku.

Tribali ste vi vidit sa kojin strahopoštovanjem se bleji u ti kvadrat, pa onda uzdišu, ne mogu se odvojit od slike, upijaju svaki detalj da bi se duže sićali.

Danas je oni dan kad se roštiljaju paprike, dakle dok vi budete ode gledali u kvadrat ja ću su hrabro borit sa paprikama.
Ako mi se bude dalo slikat ću paprike na roštilju, pA da vi morete gledat u paprike

- 10:34 - Komentari (11) - Isprintaj - #