Fressssssh

srijeda, 31.10.2018.

Hygge


Nevjerojatna je mržnja koju objektivni i profesijonalni ljevičarski mediji zadnjih dana ispoljavaju prema Srbima u Hrvatskoj.

Počevši od Srbina Igora Vukića koji je napisao nekakvu knjigu o Jasenovcu, pa do Milanke Opačić koja je pristupila klubu Milana Bandića.

Posebno je odvratno i suprotno Istanbulskoj konvenciji, da se prema našoj Milanki koja je osim što je pripadnica manjine, još i žena tako odnosi.

Koji je Milankin krimen, što je tako strašno uradila, nakon što je trideset godina krvarila za partiju, trenutni partijski faraon Bero jon je jasno stavijo do znanja da ona nije Stevo Culej i da njene krvave gaće ne znače ništa.

I šta je tribala Milanka učinit, nego se javit starom drugu još iz saveza komunista, čovjeku koji je novcem građana Zagreba partiju dizao iz pepela, sve dok i njemu jedan od partijskih faraona nije rekao da svoje krvave gaće nosi kud god zna.

Otkad je Mile uskratio financijsku pomoć građana grada Zagreba partiji, ista je u stečaju, tako da će ostat samo faraon i sedam patuljaka, a naši Mile i Milanka će mržnji ljevičarskih medija na nacijonalnoj osnovi uprkos, sa sinovima članova saveza komunista i vojnih lekarki i dalje gradit samoupravni socijalizam, bratstvo i jedinstvo, te miroljubivu aktivnu koegzistenciju.

Chernobyl boys

Kamen se izgleda smanjio i spustio tako da ponovo mogu hodat, pa sam jučer prohodao nešto više od 13 km, još nije izašao, ne zna se ni kad će, i to me nervira, stalno očekujem kad će oni veliki bolovi pa da to riješimo, ali eto možda prođe i bez njih.

Sutra ćemo spremati patku i češnjovke i krvavice, kiselo zelje, mlince, pečeni krompir i bundevu, razmišljam i o bunceku, iako je i ovo previše, ali ravnoteže u svemiru radi, feng shuija radi, i Hyggea, buncek bi bio nužan.
Ne znan oće li ko kolače neke Napravit, ja ih ionako neću jesti, iako ako budu paradirali ispred mene ko zna, niko ništa ne zna, krhko je znanje.

- 10:02 - Komentari (31) - Isprintaj - #

utorak, 30.10.2018.

Say no to racism

Napokon se otkrio pravi razlog za rasizam.
Stoljećima je vladalo uvjerenje da se rasizam događa zbog drugačije boje kože, i uglavnom se pripisivao muškarcima, što se u konačnici pokazalo vrlo pogrešnim.

Pravi razlog za rasizam ćemo spoznati kroz fotografiju koja govori tisuću riječi



Kaže Julka da je u fazi kad joj blog i Blogeri idu na živce, i da nije mene i mog kamenca da ne bi ni dolazila.
Ovako je moja patnja zabavlja pa svrati vidit šta se događa, i zeru mećat trash glazbu po blogu.

Kamen se ne da, i Anđelija je posustala a on se ne da, na koncu će na svitu ostat multi kulti Blogi i moj kamen.
Zanimljivo je da se multi kulti Blogi koji stalno briše našeg Mirka, i naš Mirko slažu oko Anđelijine politike, nji oba volu Anđu.

Anđa je vodila i vodi, takozvanu Frankenstein politiku, iako ni nakon trideset godina i ko zna koliko milijardi eura nije uspila u Njemačko društvo integrirat Nijemce iz bivšeg DDR a, o balkanjerosima tipa Mirko i Blogi da ne pričamo, ona je odlučila nadodat još i Alahu akbare, s kojima ni Turci neće da imaju posla.

Ali da vas ne zamaram s politikom evo jedan film koji se sastoji od milijun slika, a svaka slika od tisuću riječi, da shvatite šta je Frankenstein politika i kako izgledaju glupani koji to puše.


Ljepotica

Mlada Austrijanka, nije bombe bacala, nego je čitala kako je prorok Muhamed oženio Aišu, kad joj je bilo šest godina a općio s njom kad joj je bilo devet, i rekla da je navedeni bio pedofil.

Njen istup je proglašen nekom inačicom govora mržnje te je kažnjena, tako da osim što ne smijemo blasfemisat liberalnu demokraciju, pedere, i Alahu akbare, ne smimo ni Muhameda, znači jedino je politički korektno blasfemisat kršćane i njihovog Boga, to je dapače progresivno i na tragu pronalaska žene u sebi.

- 11:06 - Komentari (25) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 29.10.2018.

Zora rudi, majka sina budi



Zora rudi, majka sina budi
Ustaj sine, prolaze djevojke
Nek prolaze, moja proći neće
Sinoć sam joj pod pendžerom bio
I bjelo joj lice obljubio


Jučer su bili izbori u Vrankvurtu, pa je Anđelija opet popušila i to skupa sa kovalicijskin partnerin iz partije.
Ne znan šta mi je s Blogijem, da se nije počejo drogisat ili nešto još gore, svako malo mu naguze njegovu Anđeliju i onog liječenog alkoholičara, a tolike je nade polaga u tu kovaliciju.

Kod nas je sekretar partije, za otok Brač i okolinu Bauk, bivši ministar uprave, reka da članovi bilo koje partije ne mogu odgovarat za laži koje izgovore u Saboru, da bi to bijo udar na demokraciju, jer eto poznato je da je bit demokracije u tome ko bolje laže.

Sa sekretarom partije za otok Brač i okolinu svakako bi se složio i sekretar partije za otok Brač i okolinu Kuščević, sadašnji ministar uprave, čiji poslovođa, žrtva teških napadaja anemije, laže kad god to zatriba.

Dakle možemo zaključit da među frakcijama partije, postoji konsenzus, o tome da je partija uvijek u pravu, pogotovo onda kad laže, te da sekretari i šefovi partija dosljedno slijede put svojih očeva, koji su slijedili velikog vođu, koji je ne jednom rekao, nećemo se valjda držat zakona ko pijan plota.

Sekretar partije za Srbe i vaseljenu Milorad se jutros u Saboru uznemirio zbog krađe trupaca iz hrvatskih šuma, što je razumljivo samo po sebi, nije u redu da nepoznat neko krade trupce, jer šta ako Miloradova partija osjeti potrebu stavljat trupce ilitiga balvane kako to oni kažu, stavljat po cestama po Hrvatskoj i po vaseljeni, krađa trupaca je ozbiljan atak na ljudska i manjinska prava mećanje balvana na cestu.

Da se vratimo stihovima sevdalinke po kojoj je post dobio ime.

Sevdalinka je inače narodna urbana ljubavna pjesma, sa naglaskom na urbana, dakle nije krkanska ka ovi turbofolkovi, nastaje za vrijeme turskih osvajanja u Bosni kad se formiraju manje urbane sredine a one već postojeće rastu.

Dakle život se strukturira na način da su ženski dijelovi urbanih sredina odvojeni, i zagondžije više ne mogu naganjat bildale po šumama i gorama, ka partizani, nego in moraju pivat.

O sevdalinkama koje su inače preteča bluesa, bez ikakve pretenzije da bi postale jazz, bi vam možda više mogla reć Viviana, a o mamljenju nevinih blogerica pismon El dijablo.

El dijablo kad uoči nevinu blogericu, počne ispuštat milozvučne zvukove, ka sirena, dakle ne svirena nego sirena, koja je zamatala Odiseja, i onda i lagano pismon kuva dok in ne postane vruće, pa se moraju Počet skidat, od čega bi se i Domenicu nakostrišili brkovi.

Dakle pjesma govori o blogeru koji kad mu dođe obljubi djevojku, i onda more spavat kolko oće, ne mora jon više ni komentare pisat, ona čezne, za razliku od oni blogera šta i mater budi da ne prispavaju ostavit komentar djevojci, koju je rečeni bloger već obljubio.

Dakle zaključak je, ako bloger ima podočnjake nit je jebač, nit je jebača vidio.

Drugi pokazatelj još sigurniji je da blogera pitate voli li više Amiru Medunjanin ili Božu Vreću.

Ovisno o odgovoru, ne samo da ćete znat je li dotični bloger zagondžija ili nije, nego ćete ako više voli Amiru odma znat i da ne traži svoju žensku stranu ni viši smisao.

- 12:05 - Komentari (32) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.10.2018.

Krećo Hakija



Zenico mrzim svaki kamen tvoj
Zbog tebe ja mrzim život svoj
Ko preživi dvanaest godina
U KP domu Zenica
Taj je pravi hadžija



U prijateljskoj i nesvrstanoj Danskoj se priprema zakon po kojem će se oni koji budu govorili ili pisali po fejspuku protiv liberalne demokracije i NATO pakta ić u zatvor na 12 godina.

Dakle ako Hamlet bude nešto govorijo protiv NATO pakta, ili protiv Alahu akbara, pedera i istanbulske konvencije, ne gine mu 12 godina strogog zatvora.

Vidljivo je da su se maloumnici koji su se kod nas nazivali komunistima i socijalistima, koji su imali sličan odnos prema slobodi govora, u prijateljskoj i nesvrstanoj Hamletovini, a i diljem Europe nazivaju liberalnim demokratima.

Naši liberalni demokrati, njih oko 60 održali su veličanstveni protest protiv Vatikanskih ugovora, bili su Igor Mandić, Rada Borić, Danijela Trbović, Marijana Puljak, Anka Mrak Sararaš, i onaj Tahirović šta se zove Richtenberg.

Obzirom na broj prosvjednika tribalo bi iznajmit bus i vozat ih okolo po zemlji da građani vidu koje su nakarade ti liberalni demokrati, našto to liči i koja je to pamet.
Šteta da se samo onih deset slučajnih prolaznika upozna s likom i djelom velebnog prosvjeda, take performanse triba u svako selo odvest, i još triba uzet liberalnog demokrata Olivera Frljića da režira kako Rada Borić izvlači odojak iz pizde od Anke Mrak i onda Igor Mandić sa glavon od odojka govori Tahiroviću, Tahiroviću, zašto si Rictenberg, Tahiroviću, oš bit Richtenberg il neš bit Richtenberg, Tahiroviću.

U liberalnon demokraciji jako je važno da svaki idiot i pijana krmača more vozit auto i gliser, jer tako se troši puno benzina, a kad se troši puno benzina onda država puno zarađuje, pa se po cestama vozu alkoholičari, narkomani, psihopate i kreteni i gazu ljude.

Ako nekoga ubiješ pištoljon, onda si ubojica, a ako nekoga ubiješ auton ili brodon onda imaš sinkopu, ili si iz dobre obitelji, ili samohrana majka.

U liberalnon demokraciji ako udariš ćuku, dobiješ zatvorsku kaznu, i ako crncu kažeš da je crnac isto, a ako malo pedofilišeš neku djecu ili siluješ neku ženu, dobiješ dobrotvorni rad.

U liberalnon demokraciji ako rumbaš trafiku, isto ideš u pržun, a ako orobiš državu, penzijoni fond ili tako nešto, dobiješ bonus.

Zadnje šta je od demokracije ostalo, kad je postala liberalna, bila je sloboda govora, i sad su Hamletovi sinovi rekli, neš majci, dobro došli u socijalizam, koji je samo prelazni oblik do komunizma.

I onda retardirane američke feministice pričaju o distopijama u kojima neko kontrolira njiove maternice.

Jebale vas maternice, verbalni delikt i liberalna demokracija.

- 10:12 - Komentari (30) - Isprintaj - #

subota, 27.10.2018.

Klimatski utjecaj na tvrdoću bradavica



Za mog kolegu Eura prijevod, neki rođo je negdi u Ikei nacrta na podu lažne strelice pa ekipa nije znala izać vani, i onda je njega uapsilo.

Ako me nešto nervira to su najčešće žene, a nekad i muškarci koji traže ženu u sebi, sa kolicima u Ajkii, kad se očajna kućanica s praznin kolicima vozi po Ajkii brzinom od pola metra na sat, i blokira cili prolaz dok gleda Set podmetača od pluta za 9.99, ja bi jon stavio petardu u guzicu.

U biti najbolje je nikako ne ić u Ajkiu, ja kad san zadnji put bio sam diza neke kutijetine, ono dvokrilni ormar u maloj kutiji, i sutradan me počelo bolit. Prvo san mislija da san nešto istega i čeka da prođe, pa san onda mislija da je slipo crivo i čeka da dobijen temperaturu, i onda san mislija da iman kilu, ali nisan moga napipat ništa to di je puklo.
Ukratko kad sam iscrpio sve mogućnosti dijagnosticiranja uz pomoć interneta, otiša san kod doktora, jer bol ni nakon dva tjedna koliko sam ga ja tjerao metodama Ane Bučević, nije tio otić.

Tako sam prekjučer bio na uzv i na nagradnoj igri dobio kamenac na bubregu od 6 mm, koji sad trebam popišat.
Tako da sad sve vi kojima san se ruga radi porođajni bolova morete guštat :))

Šta je najgore, ja sam već jedan put piša to nešto i znan kako boli, pa san se naoruža spasmexom, pijem čajeve ko deva vodu, onaj od peršina je užasan, gutam maslinovo ulje i limun, i sve ostalo što internet preporuča u cilju eventualnog topljenja i mrvljenja kamenčića da lakše izađe.

Neki lik je izumio grudnjak koji onemogućava da se sise njišu i poskakuju, i spriječava da se bradavice vide kad je ladno.
Legenda kaže da ga je nakon prezentacije natamburala grupa bijesnih muškaraca.
Eto kojin se pizdarijama ljudi bave, umisto da izumljivaju nešto za pišanje kamenaca, a ne da se moran prasit ka krmača.

Nesretna žrtva pedofilije Emanuel Makaron je iša u Slovačku i tamo je napa Mađarsku i Poljsku jer eto Mađari i Poljaci ne razmišljaju ka Emanuel Makaron žrtva pedofilije.

Emanuel Makaron žrtva pedofilije, ne priča ništa po Francuskoj, naime tamo ga podržava i želi slušat 29 % građana, pa je zato eto otiša u Slovačku pričat o Mađarima i Poljacima.

Dakle nakon šta smo saznali da psihički bolesne osobe mijenjaju vjeru i ime, saznali smo i da žrtve pedofilije kad odu u jednu zemlju pričaju o drugima jer ih kod njih doma niko ne jebe, to me nekako podsjeća na blogere koje na njihovim blogovima niko ne jebe pa su znali doć i dolaze kod mene na blog, i opet mi je bed jer sam im svašta govorio, a oni su u stvari nesretne žrtve pedofilije.

Čaj od peršina je stvarno grozan.

- 10:36 - Komentari (29) - Isprintaj - #

petak, 26.10.2018.

Ne vjeruj blogerima koji lažu

Sinead O' Conor je bolesna žena, ima nekoliko dijagnoza raznih mentalnih bolesti, i sad je odlučila ne znam koji put promijenit vjeru i ime i sad će se zvat Shuhada.

I sad je meni bed, koja sam ja seljačina ispa zato šta san se ruga onima koji su postali budisti, Hari kriške ili Jehovini svjedoci, onima koji puše svamiđije i Bracu sa Srebrnjaka, ili kad sam se ruga Jovanovićima koji su postali Šprajcovi, ili Mariji koja je postala Ingrid.

Eto ja se sad ispričavam zbog toga, ja sam se ruga s ljudima jer sam mislio da oni to rade pri zdravoj pameti, a sad vidim da su to pokazatelji mentalnih bolesti, zato Ajmo sad svi skupa podržat naše osviještene kolege blogere koji su prominili vjeru, i koji stalno mijenjaju nickove, jebiga nisu oni krivi šta su mentalno bolesni.

Neki tamo likovi su odlučili izbacit Johnny Deppa iz Pirata s Kariba, koji su to idioti, ti tamo u Olivudu, prvo su nas satrali sa time da je normalno bit peder, pa onda sa time kako glasnici side nisu nikad krivi za ništa, pa da je svak onaj ko nije crnac u kurcu, i sad su se konačno pogubili, Eno oće da crnac bude supermen, a da u Piratima s Kariba nema Jacka Sparowa, mogli su isto tako reć da će Pirati s Kariba sad bit Pirati sa Bundeka; eto recite vi more li to ikome pametnome past na pamet.

Jeste li vi primjetili da su od svih blogera najnervozniji oni koji lažu, i to šta više lažu da su to nervozniji, kad si na blogu blogera koji laže, moraš odat ka po jajima, jer Blogeri koji lažu svako malo ispalu na živce, i svi su im stalno nešto sumnjivi.
Stvarno je zajeb to kad se Čovik upetlja u vlastite laži pa ga počnu pucat paranoje, najradije bi prominija ime i po mogućnosti vjeru.

Koliko vi lažete, služite li se lažima da bi odvukli popularnog blogera u krevet, kakvu posteljinu volite, koristite li Silan, Lenor ili Ornel, jeste li nekad partnera namazali s šlagom, pa ga lizali.



Pale li vas opaki robijaši, tetovirani :)

- 11:18 - Komentari (37) - Isprintaj - #

četvrtak, 25.10.2018.

Čuvaj se žene s knjigom

Opet su navalili Alahu akbari, predvođeni Majom Sever u potrazi za izgubljenon ćeri, oće u Nemačku na socijalu. Zrakon lete limunovi i esemesovi, i šta je najgore od svega dolazi žena s knjigom.
Po Zagrebu palicama naoružane skupine progone Dalmatince, tako da svi moramo naučit govorit kaj ka gradonačelnik Mile, policija nemore nać počinitelje jer nosu palice a ne limun.

Signifikantno je da ovi teroristi nisu uzeli palice pa se ošli tuć sa rodbinom u Vukomercu, nego su udarili na Dalmatince u sveučilišnoj knjižnici, svukud su tražili Dalmatince po gradu i na kraju su prvi put u životu morali otić u sveučilišnu knjižnicu, sa palicama.

Neki dan su isto tako Dalmatinci tražili knjižnicu po Karlovcu pa su usput palicama malo popravljali interijere i eksterijere.
Policija ni njima ništa nije mogla jer nisu imali limun sa sobom.

Ljudi sa palicama se uredno snime i mete sebe kako vježbaju rad palicom po nečijoj glavi na jubito, i niko pa ni Hrvatska policija im ne može ništa jer nemaju limun.

Ako uzmu pesticide i crtaju svastike isto im ništa ne mogu, jer nije bilo krunskog dokaza, da su uzeli limun pa ga štrukali pi livadi, sve bi bilo drugačije.

Martina je napisala knjigu, Kako smo gazdi jamili preduzeće, i zeru novaca, u kojon će rastumačit kako je dr. Ivo kriminalac a ona i anemični nisu, jer on je kra u ratnin vrimenima, a oni u naponu socijalizma.

Sad kad je i Martina napisala knjigu, samo je Annaboni ostala od relevantni blogerica bez knjige, čak nije sudjelovala ni u izradi slikovnice koja je tiskana na blogu, jer jon je bilo ispo časti sudjelovat u ton grupnon seksu.

Inače taj grupni seks je bez veze, recimo kad bi se tribalo organizirat grupni seks na blogu, koga s kim sparit, dal ić na animalnu privlačnost ili gradit napetost na animozitetu.

Majke mi ja u tome ne bi sudjelova, prvo zato jer bi me Purgerica zadavila, a dugo zato jer previše ima blogera sa homoseksuValnin sklonostima.
Kakav bi to uopće doživljaj bijo da stalno moraš pazit na guzicu.

Šta vi mislite o tome,

Koja blogerica bi polugola iskočila iz torte
Koji bloger bi ima roze oćale ka i njegov pas
Koji bloger bi nosija pršut priko ramena i recitira poemu o Anđi
Koja blogerica bi imala body painting sa člancima ustava
Koji bloger bi doša gol na biciklu
Koja blogerica bi kupila erotsko rublje na enternetu
Koja blogerica bi ponila rolcange
Koji bloger bi užasnuto gleda rolcange sa paprčnjakom u zubima
Koja blogerica bi imala bušilicu i vikala oš da ti pokažem macu
Koji bloger bi pokušava svima napuhati sise
Koja blogerica bi tražila Vranju
Koja bi ko stjuardesa pokazivala pladnjeve s ćevapima
Koji bloger bi tražio ustaše pa se slomio i prizna da je gej
Koja blogerica bi skrivala pladnjeve s ćevapima i donosila pladnjeve sa salatom
Koji bloger bi slika salatu i ćevape u točno određenim omjerima
Koji bloger bi izveo makedonsku nacionalnu poeziju
Koja blogerica bi o svemu skupa napisala pjesmu
Koja bi tila zaskočit popularnog blogera
Koji bloger bi pišu zamota u iljadu dolori
A koji bi doša gol na vespu

Lipo san ja reka ja u tome ne bi sudjelova, matere ti našta bi to ličilo.

Čuvaj se žene s knjigom i grupnog seksa.


- 09:02 - Komentari (52) - Isprintaj - #

srijeda, 24.10.2018.

Mlada Nizozemka bombe bacala

Ja baš volin ovu demokraciju.

U onin totalitarnin ljevičarskin sustavima, to je tamo di vladaju ljevičari, ka Hitler, Musolini, drug Tito i Obama, kad in se neko ne bi svidija oni bi ga ubili, neki u Aušvicovin, neki na Golin otokin, neki u Guantanamin, još je Benito bija najbolji, on je više bija jebivjetar nego ljevičar.

U demokraciji se ljudi ne ubijaju, pa ako naš dobri Donald, ne gađa neprijatelje raketama šta se zovu Tomahawk, nego ih gađa tweetom, a u našoj demokraciji su prvog Srbina gađali limunom, a na anemičnog nam
Premijera napadaju esemesovima, a ne ka neka divlja plemena koja svog premijera ubiju s puškon, nema tu demokracije.

Na nepravednom od strane udbe montiranom suđenju našom velikom vođi doktoru Ivi kojem Udba smiješta jer je prvi rekao Hristo Stoičkov se rodi. Udba ne more podnit da se Srbi i Hrvati pomire, jer ako bi počeli razgovarat vrlo brzo bi zaključili da su Jugoslaveni isprovocirali rat među narodima i narodnostima, iako su obećali da će čuvat bratstvo i jedinstvo ka zjenicu oka svog.
Jugoslovenima pogotovo onima u medijima smeta i šta je doktor Ivo pukovnik, pa nedaju nikome da mu piše.

Oni više vole naše anemično u majke čedo koje se grčevito bori protiv esemesova, jer samo dijete Jugoslovena može uspješno posredovati između Srba i Hrvata, da se slučajno ne pomire, jer pomirbom Hrvata i Srba, postojanje Jugoslovena bi postalo bespredmetno, oni naime egzistiraju ne hrvatskosrpskom sukobu i održavat će ga do posljednjeg antifašiste.

Mlada Nizozemka je na Velebitu išla pomazit poskoka koji je gleda svog posla, pa je onda on nju ugriza, šta je još jedan dokaz da ljudi koji žive u lijevo liberalnim demokracijama postanu debili, kome normalnom more past na pamet mazit poskoka.

Nekad kad san ja bio mlad i sustipletičan, mlade Nizozemke su mazile nešto drugo šta ne grize, ali to je bilo vrime zdravog kapitalizma, prije nego li su zapadnom civilizacijom počeli upravljat otromboljene babuskare trajno oštećene odrastanjem u komunizmu, homoseksualci i žrtve pedofilije.

Jebiga bit će bolje.

- 11:27 - Komentari (24) - Isprintaj - #

utorak, 23.10.2018.

Sült kacsa gesztenyével

Jer ja ne mogu, više ne mogu
I neću i ne dam, pred svima
Neko drugi da te ima

Politika je ka prodaja svijeća za predstojeći nam Dušni dan, prije nekog vremena kad nisu baš bile aktualne mogli ste paket od četri svijeće kupit za deset kuna, a sada kad se najviše prodaju možete isti paket od četri svijeće kupit sa pedeset posto popusta za dvadeset kuna.

To da se ono što ste do jučer mogli kupit za deset kuna, kad se približi dušni dan uz veliki popust možete kupit za dvadeset kuna, znaju oni koji i inače otiđu na groblje, prigodničari koji jedan put godišnje svrate misle kako su super prošli sa tako značajnim popustima.

Tako je i s izborima, prigodničarima koji se tu i tamo sjete obić mrtve, možete koješta prodat, pa i Daliju bljedunjavu Orešković, ili Borisa Jokića kakvog do sada niste vidjeli.

Dovoljno je samo pričati nešto o ukidanju vjeronauka u školama koje je Jugoslovenima nešto ko mir u svijetu misicama, i eto ti ga na, 0,4 % je zagarantirano na izborima.

Mađarske K plus patke su po 22 kune kilo, i skroz su dobre, nemojte virovat ksenofobnim blogericama koje se zalažu za uvoz Alahu akbara, a mađarskim patkama ne bi dale prić granicu.

Neki dan sam bio u šumi i skupio kestenja pa ćemo spremit Mađarsku patku, domaće mlince, i šumske kestene, ali tek za vikend kad moremo ist ugljikohidrate.

Mladen Burnać iz čijih stihova gori na početku izbija očaj ko kod naših Jugoslovena u potrazi za idealnim kandidatom je u vezi s Iskrom Brajović, vjerojatno vam to ne znači ništa ko ni meni, ali eto neka znate, zašto bi samo ja bio riznica nepotrebnih znanja.

Ako neko ima neki savjet glede patke, neka govori sada ili neka šuti zauvijek.



- 12:49 - Komentari (27) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 22.10.2018.

KonceptuValna umjetnost

Poznati konceptualni umjetnik i performer, Siniša Labrović porijeklom iz Glavica kod Sinja, odakle su i bivši premijer s bolnim preponama Milanović i Piruška Canjuga, odselijo je u Berlin, Dojčland.

Moram priznat da me prenerazila vijest da je umjetnik poznat između ostalog po pišanju po Markovom trgu, zato šta ga žena s plaćon tete u Vrtiću u Vinkovciman nije mogla više uzdržavat dok on performiše po Zagrebu, pa su morali odselit u Berlin, Dojčland di će ona ka teta u Vrtiću u Berlinu zarađivat više, pa će ga lakše uzdržavat.

Siniša je s druge strane obeća da će on ipak dolazit i performisat po Zagrebu, jer nemore pustit da mračne sile osvoje Hrvatsku zato šta njegova žena mora ić u Njemačku da bi njega uzdržavala, dok performiše.

Ne Triban vam ni govorit koliki je to gubitak za Hrvatsku, nakon što je Jelena Veljača ošla u Beograd a Siniša u Berlin, sve je pusto.

Dva stara druga iz Saveza komunista BiH, Dragan i Milorad, uspila su drugarski prevladat činjenicu da je jedan postao Četnik a dugi Ustaša, i sklopili postizbornu koaliciju, evocirajući uspomene kad su bili u istoj partiji a nisu imali svaki svoju.

Mediji u regijonu nisu događaju za razliku od naših posvetili veliku pažnju, bošnjački šute, jer bi neko moga postavit pitanje je li se kombinatorika s Komšićem isplatila, i ako nije kome je to trebalo i koja budala je to smislila.
U komšiluku isto tako nema previše odjeka, jer eto nezgodno bi bilo na velka zvona reklamirat kako favorit srpskog faraona, nakon svega što je Amon Ra rekao o Hrvatima i Hrvatskoj, koalira s ustašama.

Samo kod nas mediji su slobodni, našim građanima je normalno da najdomoljubnija stranka, majka domovine, koalira s Četnicima, kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Mile Kekin je sa Momčilom Bajagićem snimio duet u kojem njih dvojica nariču za vremenima u kojima su svi Srbi živeli u jednoj državi, prije nego je Sloba na Gazimestanu rekao, Niko ne sme da vas bije, i krenuo da radi veliku Srbiju.

Šta se sporta tiče Tigi je bija na utakmicu, i navija za Lokomotivu, a sve zato jer je naš dobri Ćaća kojega nevinog sude dušmani, prvi prigrlio koaliciju sa Četnicima, a naše anemično čedo samo oponaša velikog državnika i vođu, našeg Ćaću, koji stoički podnosi sve udbaške podvale navijača Lokomotive i Tigija naravno.

Vratit će se Ćaća, a onda Tigi drž gaće.

- 19:22 - Komentari (24) - Isprintaj - #

nedjelja, 21.10.2018.

Razumijevanje SituVacije



Ako ništa drugo naša domovina se može pohvaliti činjenicom da vodi računa o idiotima više nego li i jedna druga zemlja na svijetu.

Dakle rijedak je slučaj da se u nekoj zemlji totalno neupotrebljivo stanovništvo zbrinjava zapošljavanjem u javnim i državnim tvrtkama i službama kao kod nas.

Recimo kod nas onaj ko nije u stanju bit konobar postane načelnik općine, oni koji nisu u stanju vozit se za kamionom šta kupi smeće postaju pročelnici za prostorno uređenje, a oni koji nisu u stanju biti ništa postanu komunalni redari, ili već nekakvi referenti.

Zli proroci su sigurno pomislili da će u ovim teškim trenutcima kad je sve šta je imalo upotrebljivo ošlo patit u kapitalizmu po Europama, i kad kod nas nema više radne snage, da će se smanjit broj eksperata zaposlenih u javnim službama, koji se kolokvijalno nazivaju uhljebima, i da će ti uhljebi navalit u realni sektor, jer su tamo veće plaće.

Pri tom su zli proroci namjerno zaboravili da te naše uhljebe, niko nigdi da nije bilo naše socijalističke domovine, ne bi ni zaposlio, nisu oni krivi šta su neupotrebljivi.

U okrutnom kapitalizmu takvi metu ulice, rade ka pomoćni radnici negdi, ili primaju socijalnu pomoć, za razliku od toga kod nas postaju, načelnici, pročelnici i komunalni redari.

Zato naša domovina koja sad ima stanovnika ka Berlin, kojim upravlja trista ljudi ima u javnom sektoru 250.000 zaposlenih.
Samo lani je država u svojim skutima zbrinula više od 4.000 pročelnika načelnika i komunalni redara.

Dakle zlim prorocima možemo reći samo jedno, samo je jedna zemlja na svijetu na putu da ostvari ideal komunizma, Socijalistička Republika Hrvatska.

Program Saveza komunista se uspješno realizira, sve one koji oće radit, iselit će se kapitalistima da se oni njima bave, svi oni koji su dovoljno neupotrebljivi zaposlit će se u javnim službama, a i te radnike ćemo valjda negdi nać, u krajnjoj liniji kad ti turisti dođu neka ih dovedu sa sobom, moraju i oni razumit situVaciju.

- 10:56 - Komentari (28) - Isprintaj - #

subota, 20.10.2018.

Nogom stani, maramicom mani

U trenutku kada se činilo da je sve izgubljeno, da se Hrvatska ljevica nepovratno raspada, i da će naša draga domovina biti prepuštena, na milost i nemilost klerofašistima i mrziteljima svega progresivnog i tolerantnog, ukazao se po ko zna koji put naš gradonačelnik Miki.

Miki na razvalinama hrvatske ljevice ka tica Feniks skuplja zastupnike ljevice i nacionalnih manjina i promiče se u jedinu branu povampirenim ustašama iz hadezeja i Pupijevim četnicima.

Miki ko prekaljeni komunista suvereno brodi mutnim vodama hrvatskog pravosuđa, ne mogu mu ništa ni UDBA ni SOA, ni Uskom ni Poskok, a kako bi i mogli, pa oni su svi još u pelenama bili kad je Miki partijskim kolegama zabija noževe u leđa.

Tu je Miki pravi virtuoz, tako da njegova umjetnost izbjegavanja noževa u svojim leđima i zabijanjem u tuđa, jasno upućuje na to da je obučen u supertajnom centru za obuku, zabijanja noževa u leđa koji vodi Stara teta.

Svi oni koji prođu obuku u supertajnom centru su taki virtuozi u zabijanju noža u leđa i izbjegavanju istih, da se ta vještina s pravom uspoređuje s baletom, i nerijetko se mora upotrebljavat slow motion tehnika da bi se vidilo šta se u stvari dogodilo.

Nekad ranije je to bio općenarodna vještina, posebno njegovana u Savezu komunista, di je bila najviše korištena za pomicanje na listama za društvene stanove i u hijerarhiji u društvenim firmama.

Zato je nevjerojatna sreća što u Hrvatskoj nije provedena lustracija, zamislite koja bi tragedija bila da se našem gradonačelniku Mikiju kao istaknutom članu saveza komunista zabranilo političko djelovanje zbog sudjelovanja u totalitarnom režimu, ko bi sad sakuplja zabludjele ljevičare, i bio jedina brana pred povampirenim ustašama iz hadezeja i Pupijevim četnicima.

Naš gradonačelnik je uvik zna odgovorit izazovima vremena u Savezu komunista, u esdepeju i sada kad u svome toplom krilu čuva ideju bratstva jedinstva i socijalne pravde.




Pjesma

- 10:17 - Komentari (33) - Isprintaj - #

petak, 19.10.2018.

Pussy





Samo danas, i samo za naše blogerice, proizveli smo univerzalnu kremu koja liječi

- neugodne tjelesne mirise
- ahilovu vodu u kolinu
- modne jauke
- stilske katastrofe
- čukljove
-ljubavne jade
- ljubavne trokute

I još puno toga

Nema smisla da zaudarate, riješenje postoji, i tu je za vas, univerzalna krema Pussy.



Ali to nije sve, ako ste pomislile da nećete dobit stalak za lakat, naravno da se varate.

Svaka koja nazove u slijedećih pola sata i kupi kremu, dobit će zbirku erotske poezije i incesta od Jovana Predraga Salopeka, i blind date s Top blogerom.

Ako ste pomislile da je to sve prevarile ste se, kupite li dvije kutije ove čudesne kreme, dobit ćete i dezić s mirisom ćevapa s lukom.

Možda ne rješava sve vaše probleme, ali rješava one najgore, univerzalna krema Pussy.




Vaš recept za emocionalne veze, registrirana partnerstva, i uspješne brakove



PUSSY


Na zahtjev druga Sagitt imamo mali Apdejt

Faraon

Salama

- 12:08 - Komentari (26) - Isprintaj - #

četvrtak, 18.10.2018.

Cjeloživotno obrazovanje

Vi pišete vrhunske postove a niko vas ne jebe dva posto.

Vi slinite po postovima blogerica, a neko drugi ih odvede u krevet.

Vi se nevjerojatno trudite i ulažete veliki trud a drugi postaju Top blogeri.


Ne očajavajte

Organiziramo za vas Slijedeće tečajeve

- kako postati popularni bloger
- kako zavesti blogericu
- kako postati Top bloger

Cijena sitnica

Za simboličnu naknadu

Julkina agencija vas reklamira nemilo.
Dobijete obnažene slike blogerice o kojoj maštate, imamo sve tri nad kojima slinite.
Sredimo vam s Blognjuzom da postanete Top bloger.
Zavucite svoje ručice tamo di kobre čuvaju vaše novčiće, ako ste cili život bili luzeri, ne morate umrit ka luzeri.

Svi polaznici dobivaju univerzalni stalak za lakat.

Ali to nije sve, ako uplatite. U slijedećih pola sata, dobijete i tečaj pravljenja bureka koji vodi naša Gurmi.

Ako ste pomislili da je to sve prevarili ste se, oni koji uplate dva tečaja dobivaju i tečaj rađenja selfija, koji će vodit naša Nisa.

Dosta je toga da na selfijima izgledate retardirani, naučite od najboljih kako se uslikat i bit normalan.

- 21:28 - Komentari (49) - Isprintaj - #

Imagine

Danas ćemo se igrat Đona Lennona.

Odma ćemo vako natašte zamislit da je adeze na vlasti, je da je to nekima bolno, ali na muki se poznaju junaki.

Jesmo zamislili, jesmo, sad ćemo zamislit da su Boris Jokić i Rada Borić organizovali referendum o uzgoju graška s okusom marijuane u kontroliranim uvjetima.

Sad ćemo zamislit, da su Boris i Rada skupili četristo iljada potpisa, i da ih adezeov Faljen Isus i Marija, Lovro veliki Kuščović broji ka šta je brojio ove sada.

Jeste to sve do sada zamislili, jeste.

E sad ide veliko finale, Ajmo sad zamislit šta bi o katoliku Lovri, njegovom velikom anemičnom vođi, i adezeju napisali jugoslavenski mediji u Hrvata, kako bi sve grmilo, kako bi svi Tomići, Dežulovići, Pavičići, Duvačeki, Tomaševići i ostali jaukali nad sudbinon demonkracije u Rvata o klerofašističko talibanskoj diktaturi, prekrasnu ranu jesen poput ove presijecali bi leleci Baba, Gongova, Esenvea, digli bi se na noge Srbi, Jugosloveni i antifašisti, svoje bi rekli i Mile Kekin, i Ida Prester, Jelena Veljača, i Nataša Janjić.

Dobro dosta smo zamišljali, jebeš Lennona Ajmo dalje.

Dakle referendumi

Ka prvo ko od vas viruje da u Hrvatskoj ima tri milijuna sedansto i nešto iljada birača, vjerojatno nemamo više toliko ni stanovnika, a ako su uzeti u obzir svi državljani s pravom glasa, onda su se potpisi morali moćn prikupljat i u Bosni, Irskoj, Njemačkoj i Patagoniji, šta koliko ja znam nije dopušteno.

Ka drugo ovi šta su sakupljali potpise su mogli iznajmit mene, a je nazvat svog čovika u telekomu ili rođu javnog bilužnika, pa smo mogli uzet deset petnajst dice priko student servisa, da i kompjutora vadu ta imen i bezimena i oibove, i nešo zeru začaraju, i imali bi potpisa kolko Oćeš.

Ka treće Lovro Faljen Isus i Marija Kuščović bi da mu je anemični vođa reka i lemozinu sa oltara ukra a kamo li nebi potpise za referendum.

Ali dosta o referendumu sad ćemo malo od ljudskim pravin.

Dakle šta su ljudska prava.

Ljudska prava su univerzalna prava koja se odnose na sva ljudska bića, bez obzira na spol, rod, seksuValnu orijentaciju, nacinonalnost, vjeru, nevjeru, boju kože, kose, očiju, veličinu sisa, nosa i guzice.

Dakle metodologija zaštite žena i djece od nasilja ne spada u ljudska prava, ljudsko pravo je da se na nikomen bez obzira ke li muško žensko ili ono ne smi radit nasilje, a da li će se neka grupacija unutar općeljudske štitit Istanbulskon konvencijon ili na neki drugi način, to ne spada u domenu ljudskih prava nego je tehničko pitanje, ništa više od toga.

Pravo nacionalnih manjina da imaju rezervirana mista u saboru, tek pogotovo nije ljudsko pravo, čak niti demokratsko pravo birati i biti biran nije ljudsko pravo, jer ka ljudsko pravo bilo bi dostupno svom ljudskim bićima, a znamo da nije, maloljetnicima recimo ili onima kojima je oduzeta poslovna sposobnost, i onima kojima su oduzeta građanska prava, apatridima, azilantima i još nekim skupinama.

Dakle kad Milorad Pupovac, Furio Radin i ostali etno biznismeni, ili Rada Borić i Neva Tole kažu da se radi o ljudskim pravima, lažu ka pasi.

Kad bi pitanje glasačkog prava manjina bilo pitanje ljudskih prava, onda bi rezervirana mista u saboru imali i pederi, lezbe, dijabetičari, slijepi, crnci, Hercegovci, radioamateri, i drugi.

Dakle šta smo danas naučili, naučili smo da će Lovro Faljen Isus i Marija Kuščović i njegov anemični vođa ili neko drugi, jednog dana doć i po vaš referendum i uzalud ćete onda skupa s Antom Tomićem, Jugoslovenima, pederima i lezbama, lelekat u prekrasnu ranu jesen, jer ako ste se pitali kome zvono zvoni, vama zvoni.

- 09:19 - Komentari (14) - Isprintaj - #

srijeda, 17.10.2018.

Oj svijetla majska zoro

Šta sve Čovik neće vidit na ovom blogu.

Ona bi tila bit astronaut, ni više ni manje nego astronaut, ko zna šta bi ove druge tile bit, betmeni, supermeni, hi meni, a kad triba zaklat kokoš nigdi ih nema.

Jebate šta bi bilo da tribaju priklat mamuta, a ne običnu kokošurinu, svima nan je jasno da bi ljudi još dok su bili u pećini umrli od gladi, da nije bilo nas muški, ne bi ima ko izać iz pećine, i saziđat sve te piramide, koloseumove i fontane.

Zadnji dana se mnoge žene kurče sa svojin bolovima kad rađaju, i govoru kako mi muški to ne bi izdurali, isto ka da mi da prostiš nismo imali nikad jako tvrdu stolicu, šta nije tila izać, pa ne znamo da se triba natezat dok ti oči ne zasuze.

Matere ti ko je naša pričat o tome ko šta more podnit a ko ne more, individue koje ne mogu zaklat kokoš, još samo fali da se i osviješteni Blogeri koji tražu svoju žensku stranu uključu u diskusiju sa njiovin herojskim držanjem kad se jebu u guzicu, jer eto i oni ne mogu beknit kokoš.

U nesvrstanoj i prijateljskoj Crnoj Gori, uveli su kazne od dvi iljade Eura, jebate zamisli koliko je to, mi imamo jednog Eura i on nam je previše a oni dvi iljade, onima koji se ne dignu na noge kad svira himna.

Oni kojima u Crnoj Gori smeta himna su Srbi, Jugosloveni i antifašisti, šta je jasan pokazatelj da istima uvik neki kurac smeta, kakvi su najradije bi zabranili Geu da bude Makedonac.

Svekolika javnost se masu uznemirila, zato šta Jelena Veljača, Severina, Nikolina Pišek, Ida Prester, Nataša Janjić, i ostale važne žene, kurcon nisu mrdnile zato šta doktori u Hrvatskoj vežu žene a onda ih muču.

Ovaj put nisu sa kolegicon Annaboni organizirale štrajk na Pujankama, ka za malog Cezarea, niti su mučenički a ponosno ko klisurine ustale, ka kad je Tonson piva na trgu, nego su ostale sidit ka Srbi, Jugosloveni i antifašisti na crnogorsku himnu, ni a ni be.

More bit da je to zato jer su dotične prije nego šta su se udale bile nevine, pa in je malo nezgodno pričat o tin pobačajin, struganjima maternica, zavrćanju ušiju, i vezanju lisicaman sa uzorkom leoparda za postelju.


- 11:28 - Komentari (40) - Isprintaj - #

utorak, 16.10.2018.

K plus Tuki


Veliki vođa Hrvatima prodaje Tuđmana po 9,99, nije neka cijena a nije ni kvaliteta, taj K-plus Tuđman čiju ideju mirne reintegracije eto nismo za razliku od velikog vođe razumili, neće imat baš neku prođu ali kažu da svaka roba ima svog kupca pa će valjda neko i K-plus Tukija popušit.

Naš veliki vođa je kad je Tuki doša na vlast ima 20 godina, i što je zanimljivo nije tad nako mlad i neiskusan osjetio potrebu da se priključi još većem vođi Tukiju nego je gleda svog posla, i u vrime kad ako nisi bio hadezeovac, barem tako legenda kaže, nisi moga ić pišat, učinija briljantnu diplomatsku karijeru, dok su njegovi vršnjaci ginuli po Vukovaru.

Veliki vođa nije se hadezeju priključio ni slijedećih deset godina, ne zato šta nije pripozna veličinu Tukija po 9,99, nego upravo zato jer nije tija zasjenit Tukija kojeg će jednog dana prodavat u K-plus varijanti.

Ni poslin toga kad je hadezeju bilo najteže, veliki vođa nije pristupijo istome, sve do onog prijelomnog trenutka, kad je veliki vođa u četrdeset prvoj godini, osjetio zov domovine, i njenu potrebu za njegovon mudrosti.

Dvadeset jednu godinu je naš veliki vođa samozatajno na državnim jaslama lamentira, borio se protiv nemile anemije, sluša mater i ćaću, do trenutka kad je dobio viziju u kojoj Hrvatima prodaje K- plus Tukija po 9,99 i onda se je upisa u hadeze.

Nevjerojatno je koliko je K-plus Tuki popularan, svako malo evo neke budale koja oće držat prezentaciju kod tebe doma i prodat ti multifunkcionalnog K-plus Tukija, pa nam ga je prodava doktor Ivo, pa Hrvatska mučenica Jaca, onda Zoka, pa sad Bero, Plenki, čak i etno Milorad, koji kad ne zna šta bi izvuče K-plus Tukija, koji će uskoro dosegnuti nevjerojatnu popularnost multifunkcionalnog stalka za lakat.

Čak i neke blogerice kad oće ukorit nestašne desničare izvuku fluorescentnom K-plus Tukija koji svitli u mraku, i ponavljaju, otiđi sotono, iz moje duše izađi, iz moje duše izađi, sve dok nestašnom desničaru ne dopizdi to slušat pa ne ode ća.

Mogli bi se i mi na blogu igrat kazališta, evo ja bi moga bit Frljić i režirat predstavu u kojon bi blogerice iz vagine izvlačile K-plus Tuđmana koji svitli u mraku, i onda bi mogle mavat sa tim K- plus Tukijima, i pivat, dajte nam sunca sjaj, onda bi mogla sekcija antifašista koji bi svi bili isti ka Plenki priuzet od blogerica K-plus Tukije pa ih nosit ka štafetu i mavat s njima sve dok ih ne bi pridali nekom od kolega građana koji je u stvari Srbin ali to skriva koji bi utjelovio lik i djelo etno Milorada, koji bi onda jednog po jednog K-plus Tukija gura u guzicu, a vesela blogerica bi bacala cvijeće po pozornici ko onomad po tenkovima u Beogradu.

Jebate koji bi to bija spektakl, dobili bi Oskara garant, a cili svit bi kupova svitleće K-plus Tukije, Kinezi ih ne bi stizali Napravit kolika bi bila potražnja i Madonna i Đej zi, i sve Kardašianke bi nosile majci sa slikon K- plus Tuđmana šta svitli u mraku za 9,99.

- 09:05 - Komentari (19) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.10.2018.

Kraljevska obitelj

Danas su me Yutarnji, Slobodanka, i Yudex, mediji koji djeluju u Hrvatskoj a koji su izrazito Jugoslavenske orjentacije, za razliku od Večernjeg koji je prosrpskih orjentiran, informirali šta ima novoga sa sinom Đorđa Balaševića.
Ti Balaševići dođu nešto ka jugoslavensko socijalističko plemstvo, pa nas onda ti jugoslavenski mediji bombardiraju vijestima o Balaševićima ka da su božemiprosti u rangu sa Meghan i Kate, šta znači da bi naš Đokica bio nešto ka britanska kraljica majka, koja neće da umre jer ne želi da Čarli bude kralj.
Naravno jugoslavenski mediji kao što su Yutarnji, Slobodanka, i Yudex, nas ne informiraju kad se Srbija, ceo svet i vaseljena sprda s Bebom Balašović, o čijoj su nad jutarnjoj stolici i mišljenju o bilo čemu u Hrvatskoj informirali, jer Beba je toliko glupa da je popušila priču da je Vučić proda neku tvornicu Iliji Garašaninu.

Da objasnim vama koji ne znate ko je Ilija Garašanin, to je srpski terorista koji je osmislio projekt velike Srbije.

Tako nas Yudex Yutarnji i Slobodanka informiraju o socijalističkoj jugoslavenskoj kraljevskoj obitelji, i tako podgrijavaju nadu da će se kraljevska obitelj prognana u Srbiju, kad tad vratit u Jugoslaviju, pa ako kralj Đorđe, nekad i umre, tu su prestolonasljednici na čelu s Bebom koja je nešto pametnija od brata, kojeg su mnogo udarali u glavu pa nije tako bistar kao Beba.

Upravo je u tijeku talačka kriza u Kolnu u Nemačkoj, i sad san ja na sto muka, straj me je da neko nije oteo blogija, ili da Blogi isprovociran debaklom socijaldemokrata i ceesuja Anđini koalicijskih partnera na izborima u Bavarskoj nije oteo tu ženu u Kolnu.

Izdrži Blogi, sve će bit dobro, Hrvatska te neće zaboravit nikada.

Kad već pišem o dijaspori, puno najvećih pozdrava šaljem u daleku Patagoniju.

Inače i Meghan je izgleda trudna, za razliku od Bebe Balašović pa će Englezi opet dobit unuče prije nego Jugoslovenski podanici.

Kod nas nema ništa novo osim šta smo dobili prvog pasa, šta je iznerviralo kolegicu Annaboni, i četrdeset Jugoslovena, a nema nikakvog razloga za nervozu.
Ako mi Hrvati i imamo prvog pasa, imaju i oni prvu Bebu, i njenog brata također.

- 14:39 - Komentari (31) - Isprintaj - #

nedjelja, 14.10.2018.

Mjesečina ko limun žut

Naš veliki vođa se danas pojavio u javnosti, jučer ga nije bilo, mater mu nije dala da izađe iz kuće, da ga ne napadne anemija.
Danas je otiša na vojnu vježbu, mater mu je rekla da more ić, da ne smi ić samo u pravi rat i služit vojsku, jer kad se brani domovina anemija vreba iza svakog ugla.
U ovim kobajagi ratovima anemija nije angažirana, pa onda more
Ić jer se tu sve događa po ranije utvrđenom scenariju koji ne predviđa anemiju, a dobro je bit u dobre s vojskom, jer nikad ne znaš kad će narod krenit na tebe, i onda ko će te branit od Hrvata nego JNA.
Mama zna najbolje ona je toliko godina liječila pripadnike JNA pa su jon odali sve tajne i pomogli da velikog vođu sačuva od anemije.

Bubnjar Dine Merlina je reka da bi na prosvjednike Hrvate u Mostaru tribalo poslat tenkove, srića da to nije reka bubnjar od Marka Perkovića Tonsona, jer bi mu Miletić čiji je ćaća bijo s Plenkovićevon materon skupa u JNA, zabranijo da svira u Areni u Puli.
Tonsonov bubnjar nikad nije reka da bilo koga triba ubijat iz tenka, zato Tonson nemore ni u Dubrovniku svirat za novu godinu za 80.000 eura.

Inače za toliko eura su mogli dovest i Beyonce i još orgijat s njom i sestrom, ali ni ona ni njen bubnjar ne žele slat tenkove na Hrvate, pa onda ni ona ne more pivat u Dubrovniku a ni njen bubnjar udarat po bubnju, za razliku od Dine Merlina i njegovog bubnjara, koji bi tenkove na Hrvate posla taj čas.

Umrla je Milena Dravić, u srpskim medijima u Srbiji kažu da je bila Srpska glumica, a u jugoslavenskim medijima u Hrvatskoj da je bila jugoslavenska glumica.
Od Milena su se od viđenijih oprostili i Krešo Beljak i Elizabeta Gojan, što bi njoj sigurno puno značilo, a velik broj komentatora po portalima, potreseno komentira kako je otišla svom Ljubiši, toliko o tome.

Nevažno, bila je dobra glumica, i zaslužila je da počiva u miru, a ne da je uznemiravaju likovi poput Kreše Beljaka i Jugoslovena koji znaju da je otišla svom Ljubiši.

- 12:15 - Komentari (32) - Isprintaj - #

petak, 12.10.2018.

Da se ne lažemo

Svi mi koji smo bili za neovisnu hrvatsku znamo zašto smo bili za nju kao što znamo i zašto su neki bili protiv.
Svi mi koji smo branili domovinu znamo zašto smo je branili, kao i zašto je neki drugi nisu branili.
Svi mi koji podržavamo prosvjed u Vukovaru znamo zašto ga podržavamo, kao što znamo zašto ga neki ne podržavaju.

Zar ne ?







Onaj srpski bagerista koji je gazio bagerom, one koji su još uvijek bili živi u jami na Ovčari, i oni koji su zbog svog neznanja, nesposobnosti, nemara ili bilo koje drugog razloga odgovorni za neprocesuiranje zločina, su potpuno isti.

Vilim Karlović, preživjeli s Ovčare.


Kažu da je sutrašnji prosvjed protiv Andreja Plenkovića, šta je naravno skandalozno jer je nedopustivo dirat u Kralja Sunce, koji je eto sa svojim pobočnikom sinom kapetana JNA i vojne lekarke, čuda radi da se ufatu zločinci. Nije on kriv zato šta se prije nije radilo, oni iz hadezeja su svemirskim brodom iz vaseljene transportirani u miroljubivu i nesvrstanu Hrvatsku, ima nedavno.

Njonjo nikad prije nije bio u adezeu, ministar pravosuđa Bošnjaković isto, nit je bio u adezeu nit je radijo u pravosuđu, Branko Bačić ni sada nije siguran da je u adezeju, a ministar Faljen Isus i Marija Kuščović nije siguran u ništa osim da je Kralj Sunce reka, Lovro referendum nesmi proć.

Kralj Sunce bi se naša u problemu da opozicija može iskoristit trenutak i napast ga svim silama, ali vođa opozicije Bero u zemlji čudesa, radi Srba i Jugoslovena koji su mu većina u stranci, mora držat štangu anemičnom govnaru, jer sve je bolje nego da Srbe i Jugoslovene stigne zaslužena kazna.

Sramotno je da u Hrvatskoj postoji stranka pojedinac i bilo koja grupacija koja će problematizirat zahtjev da se procesuiraju ratni zločini, bez obzira od koga dolazio i koja mu pozadina bila.

Ne može biti nikada i ništa problematično u zahtjevu da se kazni zločin i zločinci privedu pravdi.

Kažu da prosvjed ima političku pozadinu.

Eto mene zanima kakvu pozadinu ima činjenica da 27 godina nakon zlodjela na Ovčari Veleprometu i Vukovarskoj bolnici, mitskim mjestima naše povijesti, počinitelji šetaju slobodni, osigurane egzistencije u državnim službama.

Ima li to ikakvu političku pozadinu ili je to tek pitanje odnošaja koalicijskih partnera,

Da se ne lažemo

- 14:49 - Komentari (23) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.10.2018.

Dođi meni sa Pojila diko


Idu dva blogera ulicom i gledaju svog posla, prvi bloger pita drugog blogera, kumpanjo a jesi li ti silova koju blogericu, ajme jesi li ti normalan kaže drugi bloger, ja san pola Slovenije da prostiš ali sve dragovoljno, nije meni potriba silovat, jebate kumpanjo kaže prvi bloger, koja si ti sirotinja, oš da ti dan koji dolor.

Šta ti je došlo u vrime ove sveopće komercijalizacije Božića, ako nemaš para nemoš ni silovatelj bit, evo recimo moremo uzet nekog igraća iz Mračaja iz Runovića.

Prvo da riješimo ko ne zna di su Runovići, odma jedan iz zemljopisa, povijesti, tjelesnog i vjeronauka.

Sad moremo dalje, Mate koji igra u Runovićin nema para, ima za piće desetog kad baba dobije pensiju pa mu dadne sto kuna, srići babinon.

Koliko je ženski Mate silova, ni jednu, nije luda ni jedna da se fali da je silovana od strane Mate koji nema za piće nego kad baba primi pensiju.

S druge strane recimo, moremo ako pažljivo pratimo medije, a pratimo, vidit da je Christiano Ronaldo serijski silovatelj, sve više žena se javlja da ih je silova Ronaldo.

Ono šta je fascinantno je bezočnost njegovi postupaka.

To nisu bila obična silovanja, kad Ronaldo recimo meti kapu fantomku na tintaru, iskoči iz grma, opandrči bildalu, i onda je nako opandrčenu zaskoči.

Ne on je to radija krajnje perfidno, prvo bi cilu večer plesa s njima, pijo šampanjac, stiska se, bavijo se s onin petingom, onda bi oša s njima u sobu u hotelu, i taman kad bi nevina blogerica klekla kraj postelje molit krunicu, Ronaldo bi je zaskočija i breskrupulozno penetriso u nju.

Eto dokle je došlo to sa ton komercijalizacijon Božića, naš junak Mate šta ganja balun po Pojilu more postat silovatelj samo ako mu umre baba, ostavi mu onu ledinu na kraj sela i na njon nađe rudnik dijamanata, inače more ka i do sad, kad baba primi pensiju otić u Gaudeamusa u Pošušje, štagod jebat bez ikakve nade da će se neka pofalit da je, dok je klečala i spremala se molit krunicu, penetrisana od strane Mate iz Runovića, perspektivnog igrača Mračaja.

- 08:37 - Komentari (34) - Isprintaj - #

srijeda, 10.10.2018.

Supertalent

Na Supertalentu je nastupio autistični mladić s još cijelom kolekcijom bolesti koji svira i pjeva, doduše ne baš naročito ali uzevši u obzir njegovo stanje začuđujuće dobro.

Tako da sad nakon dvije emisije imamo dva istaknuta natjecatelje, Kanađanina koji slika kurcon i autističnog mladića koji svira, i to ne kurcu nego gledateljima.

Ko zna šta nas još čeka, možda djevojka u komi kojoj se dimi iz pičke, u svakom slučaju je uzbudljivo.

Moja fejspuk prijateljica Julka je napisala knjigu, koja mene zanima, knjiga s popustom košta stosedam kuna, i sad sam u dilemi dal dat stosedam kuna, ili čekat dok Sarah be kupi knjigu i pročita je.
Da mi je rođendan blizu naručio bi od nekoga da mi kupi, vako sad ne znan šta ću.

Neki dan sam bio u Ikeji, tribalo je sestri od više sile pribacit ormar, zato šta dostava košta četristo kuna, malo manje nego ormar.

Prvo raste drvo, dvaes godina, onda dođe Poljak pa ispila drvo, a možda nije Poljak nego Bosanac, whatever, onda odvezu drvo u pilanu, tamo od njega napravu daske, onda te daske izvezu u Švedsku, tamo osušu daske pa ih odvezu u Bugarsku, tamo rade od dasaka druge daske i letvice, a otpad pošalju u Bosnu, tamo od otpada napravu ploče od iverice, onda te ploče odvezu u Austriju di ih opituraju, opiturane ploče odvezu u Švedsku di ih izrižu i probušu rupe na njima, take izrizane i izbušene ploče pošalju u Rugvicu u Ikeju, i onda oće četristo kuna da ih dovezu do Zagreba, ka da je Zagreb u Tadžikistanu, a ne priko puta.

Mislin ono puno je četristo kuna, more Čovik četri knjige kupit, dobro nisan ja mora platit četristo kuna, meni ne triba ormar, niti bilo šta iz Ikeje, ali opet.

Mladi bračni par iz Istre je kažu dobio razvod od Pape zato jer on ima prevelikog pišu koji njoj ne može uć, jednostavno ne stane.

Možda su se i oni tribali prijavit na supertalent, mogli su skupa izać na pozornicu, njoj se moglo dimit iz pipice, a onda je ona mogla s njega zubiman iščupat tigraste tange, i oslobodit neman.

Jebate koji bi to slikar moga bit, altroke Kanađanin, naš Pikaso bi od Kanađanina mrtvu prirodu učinija.

Ne znan kako je Papa donija odluku da in da razvod, je li gleda samo njegovog pišu, ili je gleda i njenu pipicu.

Mislin ono ne znan kakvog iskustva Papa ima sa time šta se sve more uvalit u pizdu, to je prilično rastezljiv objekt, dica tuda izlazu, šta bi u ovon slučaju tribalo značit da mladi supružnik iz Istre ima pišu većeg od po metra i priko pet kila, jer kako kaže arhimedov zakon, nako tijelo kakvo izađe mora moć i uć.

Kakva su vaša iskustva, jeste li srili nekoga čiji je bijo toliki da van nije moga uć, i jeste li onda zvali papu.

Molimo blogere da ne odgovaraju na pitanje, ne zanimaju nas njihova istospolna iskustva, mogu pričat s Papon, možda njega zanima.


- 09:13 - Komentari (35) - Isprintaj - #

utorak, 09.10.2018.

Jednoumlje


Od svih fenomena meni je najjači fenomen Bandić.

Moje fejspuk prijateljice, koje su uglavnom djeca bivših članova saveza komunista koje su naslijedile društvene stanove i vikendice izgrađene kreditima koji se nikad nisu vratili, i koje su sve bez iznimke na državnoj sisi, štono bi se kod nas reklo uhljebljene, nikako ne volu našeg Milu.

Malo je reć da ga ne volu, svaka Milina aktivnost u njima izaziva odma poplavu urbanog rasizma, pa te velike purgerice, kojima su roditelji došli iz nekih hercegovačkih ili dalmatinskih bespuća, udaraju po Mili iz svih oružja.
O onima srpskog porijekla da i ne govorimo, te bi Milu iz topa ispalile, jednako kao i moji fejspuk prijatelji koji volu dečke.

Muškarci su prema Mili malo popustljiviji, oni ga ne mrze tako kao žene i pederi, vjerojatno zbog toga što uopće nisu u stanju mrziti, tako duboko i postojano kao one i ono.

Muškarci ga više doživljavaju kao mangupa, neku štetočinu, jebivjetra i prevaranta, što on u biti i je.

Inače moje fejspuk prijateljice i prijatelji koji vole dečke, se groze kad se mrzi bilo koga, osim Mile, Vase, Hercegovaca, Hrvata, Željke Markić, većine hadezeovaca koji nisu anemični, katolika, vjernika, Marka Perkovića, i Kolinde.

Sve ove navedene se može mrzit, dapače to je poželjno, i vrlo urbano, time se dokazuje svoja progresivnost, koja se najviše očituje zgražanjem nad svima navedenima za vrijeme radnog vremena, u nekoj od državnih firmi agencija i ministarstava.

Osim navedenih ne smi se mrzit nikoga drugoga, a pogotovo ne manjine, ljevičare, i baštinike nesvrstane miroljubive aktivne koegzistencije.

Inače te moje fejspuk prijateljice, i prijatelji koji vole dečke, su u pravednom bijesu, protiv Hrvata, Hercegovaca, Marka Perkovića i netom umrlog Franje Tuđmana, su svi bez izuzetka prije nešto više od osamnaest godina glasali za Bandića kao kandidata esdepea, i doveli ga na vlast.

Zadnjih dana je aktualna vezana za Milu velika afera oko preuređenja okoliša oko Meštrovićevog paviljona, kojega Zagrepčani zovu Džamija, jer je u jednom trenutku u povijesti imao i tu svrhu.

Sud o tome je li prije bilo bolje ili lošije, ostavljam svakom pojedincu da odluči, a prije svega onima koji su Zagrepčani i Zagrepčanke puno dulje nego ja, meni je iskreno više manje svejedno, nisam nikad živio u tom dijelu grada, i Džamiju bi vidio deset puta godišnje kao i ostali koji žive van centra na zapadnoj strani grada. Ne čini mi se da su značajno prekršena neka pravila struke, ma što to značilo.

Uostalom to i nije tema ovog posta, nego urbani rasizam, koji generira mržnju, i jednoumlje mojih fejspuk prijateljica i prijatelja koji vole dečke, jebate oni baš svi uvik isto misle kad su u pitanju Mile, Hrvati, Katolici, Kolinda i Marko Perković.
Ko zna možda je nešto u zraku u tim državnim firmama, agencijama, i ministarstvima.

Ako se pitate što ja mislim o Mili, što bi mislio o komunisti rođenom u Grudama, koji je karijeru gradio rame uz rame s Nenadom Stazićem.

Čista avangarda.

- 08:52 - Komentari (44) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.10.2018.

Kako prepoznati Judu



Mi Hrvati smo Čudesan narod.

Kod nas u Hrvatskoj o tome tko će vladati odlučuju predstavnici agresora i cigan, a u susjednoj i prijateljskoj Bosni i Hercegovini Hvate će u predsjedništvu iste predstavljat Jugoslaven kojeg su izabrali muslimani.

Ako uzmemo u obzir da je u Hrvatskoj prije rata bilo oko 400.000 članova saveza komunista, i 800.000 suradnika Jugoslavenskih tajnih službi, sve to nas ne treba uopće čudit, razvidno je da je malo koji narod u svom nacionalnom korpusu imao toliko Juda kao naš.

Kako prepoznati Judu.

Vrlo jednostavno, recimo to su svi oni koji kad kolegica obilazi grobove srpskih junaka oduševljeno komentiraju, a kad se u nekom postu spomenu hrvatske žrtve onda ih politika ne zanima.

Da ne bi neko slučajno pomislio da ja imam nešto protiv kolegice koja obilazi groblja srpskih junaka, dapače iako imamo suprotstavljena mišljenja o nekim stvarima, ja izuzetno cijenim njen angažman, i mogu samo žaliti zbog toga što moje Jude ne cijene hrvatske žrtve, onako kako ona poštuje srpske.

Kada pitaju je li Hrvatska onakva za kakvu sam se ja borio, moram reći da nije, nisam se borio za Hrvatsku u kojoj će o vlasti odlučivat oni koji su do jučer po njoj pucali, i sutra bi opet da im se pruži prilika, i cigan.
Nisam se borio ni za hrvatsku u kojoj će vladat djeca komunista u suradnika udbe, niti sam se borio za hrvatsku u kojoj će kad se spomenu hrvatske žrtve okrenut glavu na drugu stranu i reći da ih politika ne zanima.
Uostalom koga zanima za što sam se ja i ostali borili, kad smo mi svoje obavili, na scenu su stupile Jude koje politika ne zanima, koji će uvijek kad treba, da bi sačuvali vlast pružiti ruku agresoru, i crnom ciganinu, i okrenuti glavu od vlastitog naroda, jer ih eto politika ne zanima.

Sretan vam Dan neovisnosti.

- 10:22 - Komentari (56) - Isprintaj - #

nedjelja, 07.10.2018.

Đe nestade Meng

Ako ste slučajno pomislili da je ovo što se događa s nekakvim spisima koje je izgubilo državno odvjetništvo, nekakva katastrofa, pogledajte Interpol njima je nesta direktor.
Zanimljivo je da se niko ne uzbuđuje previše oko toga, mislim direktora, koji je otiša negdi u Kinu i nesta, valjda je normalno da ljudi u Kini nestanu, pogotovo ako su Kinezi.
Da je direktor interpola nesta u Americi bio bi cirkus, neko bi svjedočio prid kongreson, Meryl Streep bi rekla da će emigrirat, i ko zna koja čudesa još bi se dogodila.

Sve afere koje se događaju zadnji dana rezultirali su time da pošteni građani hrvatske uskraćuju potporu hadezeju, neki kalkuliraju za koga bi se opredijelili, većini se sve to skupa gadi, neki su se opredijelili za neke druge, ipak podrška hadezeju kojem svak ko ima imalo karaktera i samopoštovanja mora istu uskratit, raste.

Razlog za rast podrške hadezeu događa se po zakonu spojenih posuda, otprilike onoliko koliko esdepeju podrška pada toliko hadezeju raste, pa bi se moglo zaključit da se štakori iz esdepeja koji tone pribacuju štakorima u hadezeju.

Koalicijski partner anemičnog dezertera, teška žrtva atentata limunom, i kao što se naknadno saznalo, glavama od gavuna, reka je da ako bi to pomoglo da će on otić u Vukovar.
To je mene ponukalo da se sjetim srpske pjesnikinje Desanke Maksimović, i njene Krvave bajke i ubijene čete đaka na brdovitom balkanu.
Možda bi rješenje za Vukovar bilo da se Srbima zabrani ulazak u njega kao svojedobno Nijemcima u Kragujevac.

Inače dotični velikosrbin je u klasičnom sukobu interesa, naime ako bi Srbima u Hrvatskoj bilo dobro, onda bi dotični osta bez posla, i što je još važnije ustaških kuna, zato će on uradit sve da Srbima u Hrvatskoj nikad ne bude dobro, jer šta je Srbima u Hrvatskoj gore, dotični velikosrbin dobija više kuna, tako da se zaključak nameće sam po sebi, ko je kriv za sve probleme koje imaju Srbi u Hrvatskoj.

Inače ako vam se čini da je ovo sa našim pravosuđem šaljivo, morat ću vas razočarat, naime ja sam imao prilično neugodno iskustvo kad se na mene namjerio jedan ministar iz vlade Ivice Račana, kada je protiv moje malenkosti koordinirano djelovala Porezna uprava, i Državno odvjetništvo po službenoj dužnosti, kad je sve to izišlo u javnost i kad mi je sudac inače moj poznanik; čovjek s kojim sam svaki dan pio kavu, rekao, ja te moram osudit.

Nakon sedam godina pravne bitke optužbe protiv mene su odbačene, uz obrazloženje da nije bilo nikakvog razloga za pokretanje istih, nitko mi se nikada zbog toga nije ispričao, i još uvijek se u mom dosijeu vodi da sam imao kaznenu prijavu što je dostupno svakom policijskom službeniku koji me zaustavi na cesti.

O financijskoj šteti koju sam pretrpio ne da mi se razglabati.

Dakle jako je pogrešno vjerovati da je korumpirano pravosuđe, montirani procesi, i suradnja s kriminalom, obilježje i privilegija hadezea, to je obilježje hrvatske politike i svih stranaka koje su do sada obnašale vlast, bez izuzetka.

Atmosfera koja se stvara da je ovo što se događa nešto što radi hadeze i da će se nešto promijenit ako dođe na vlast neko drugi, je prevara, problem je daleko dublji, rješenje je da se Hrvatska napokon obračuna s naslijeđem saveza komunista i prihvati demokraciju, jer provesti lustraciju bilo je jednako važno kao dobiti rat.

E da razlog za obračun onog ministra sa mnom je bio taj što sam bio konkurent tvrtci u njegovom vlasništvu.

Vrlo rijetko se nešto događa zbog nekih ideala ili tako nečega, da bi shvatili o čemu se u stvari radi, dovoljno je pratiti trag novca.

- 10:05 - Komentari (23) - Isprintaj - #

subota, 06.10.2018.

Škatule za sne



Znao bih ponešto o pismima.

Ona su škatule vremena.
Ako ih otvoriš vrijeme iz njih ode i postane svačije.
Ako ih pak, nikada ne otvoriš, onda je vrijeme u njima samo tvoje.

Tada doduše ne znaš o čemu su pisma, no to i nije tako važno.

A vrijeme jest


Magle dolaze


Neke škatule otvaramo i puštamo vrijeme da pomalo curi kao kroz prste, nekad nestrpljivo strgamo ukrasni papir i vrpcu, i vrijeme iskoči kao striptizeta iz torte.
Neke pak škatule, nikad ne otvaramo, znamo što je u njima, i nemamo potrebe hvastati se, nego to zaustavljeno vrijeme, koje izgleda poput onih već pomalo žućkastih crno bijelih fotografija čuvamo ljubomorno samo za sebe. Te škatule, koje ne otvaramo ostaju zauvijek samo naše, i u njima dragocjena zrnca vremena, koja traju točno onoliko koliko i mi sami.

Kažu da kad jednom sklopiš oči, ako te ne zaborave, znači da si živio, stvarno živio.

Magleni je dijelio pisma s nama, otvarao je kutiju za kutijom, bio je jedini bloger kojem sam ponekad zavidio, valjda mi zato sad i nedostaje, da napokon riješimo ko je faca na ovom blogu :))

Mogao si još koju kutiju otvorit, jebiga.







- 08:36 - Komentari (25) - Isprintaj - #

petak, 05.10.2018.

Pi ar

Vi blogerice i Blogeri uopće ne pratite suvremene trendove.

Silno se trudite bit popularni a nikako da napravite nešto za sebe.
Ka šta svi znamo u životu je najvažniji pi ar. Morete bit zadnja očajna kućanica ako imate dobar pi ar, odma ćete parit glamurozno ka Merlinka.

Kako učinit dobar pi ar, za ženske bi priporučija Severina model, odma uzmite mobtel i trk u banju, tamo prvo dobro oribajte banju, i sve poredite, jer ako ove druge vidu da van je neuredno ajme, znate koje su to zmije, to sikće ko Annakonda.

Kad ste to sve poredile sad se skinite i obucite neke mudante, uzmite neke svoje i odrižite po pet centimetara sa svake strane, one tange šta van je kuma kupila iz zajebancije za rođendan, šta ste ih jedanput nosile pa su vas nažuljale ne mogu, samo čobanice nosu tange, nosu se male mudante.
Kad ste obukle mudante, morate se naguzit zeru priko kade, Obziron da se tako nagužene teško morete Slikat a da vas ne uvati išijas, najbolje je da zovete kumu, jer malo je nezgodno da vas dica ili neko drugi od ukućana slika nagužene priko kade u malin mudantama.
Možda je najbolje da kumu zovete odma prije nego počnete, more van pomoć i ošistit banju.

Kad ste se uslikale morete kumi skuvat kavu i nagovorit je da otvori blog, pa da objavi vaše slike kako se guzite priko netom očišćene kade, ka šta i nepoznat neko objavljuje slike od Severine.

Da ne bi ispalo da samo o blogerican mislimo ima i za muške šema kako Napravit pi ar.
Za muške je to ka i obično masu manje komplicirano, vi tribate od doma uzet lancun, razapet ga na vrata od garaže, umočit kurac u kantu jupola, i mlatit kurcon po lancunu.

Eto nemoj da sad još čujem od nekoga da ne zna kako se radi pi ar.

- 09:12 - Komentari (24) - Isprintaj - #

srijeda, 03.10.2018.

Blog naš svagdanji

Obeća san drugarici Bičvici da ću napisat nešto smiješno, a kako je poznato ja sam osoba koja drži obećanja.

U potrazi za nečim smiješnim, sjetio sam se bloga i blogera, s posebnim osvrtom na blogerice.

Kažu da je najbolji humor kad se neko zajebaje na vlastiti račun, pa se onda moremo zajebavat na naš račun, nije da nema materijala.

Mislin ono u zadnje vrime je sve više ovih koji svojim spoznajama u širokom dijapazonu spašavaju svit, od sljedbenika Ane Bučević i Bruna Šimleše, pa do onih malo etzotičnijih koji misle da je uvozni trash bolji od domaćeg trasha, pa slijede kojekakve svamiđije i šta ti ja znam.

Dakle da bi u takvom društvu ostali normalni moramo se zajebavat, jer kao što drug Euro često zna reći, Ko ovde ne poludi, nije normalan.

Mi smo dakle šaroliko društvo.

Ima tu svega



Velikih vjernika



Tražitelja smisla i donositelja novih spoznaja



Blogerica koje očajnički žele biti Top blogerice



Blogera koji su stalno po Sloveniji



Blogerica koje misle da su još uvijek mlade i zgodne



Blogera koji još uvijek žive s roditeljima, i misle da je to normalno



Zanosnih plavuša zavodnica



Kreativnih kuhara



Onih koje niko ne razumije



Dijagnostičara




I naravno klanova

Na slici vidimo pripadnice jednog od klanova, u žustroj diskusiji, predvodnica klana, daje zadnje upute o tajnoj komunikaciji emajlovima, i kome se ide na blog a kome ne, ko prvi objavljuje post, i kako će se glasovat u anketi.

Sve slike su skinute s neta i pitaj boga čije su intelektualno vlasništvo, svaka sličnost sa stvarnim osobama je plod nečije mašte, u vezi nuspojava molimo vas da se javite liječniku ili ljekarniku.

- 09:36 - Komentari (70) - Isprintaj - #

utorak, 02.10.2018.

Nema prikladnog naslova

Prije 27 godina ubijeni su devetogodišnji Alen i četrnaestogodišnja Tamara, ubijeni su i njihovi roditelji Milan koji je bio Hrvat i njihova majka Gordana koja je bila Srpkinja.

Ubili su ih Srbi u tada već dva mjeseca okupiranoj Petrinji.

Nakon 27 godina je pokrenuta optužnica, jedna u nizu optužnica koje se pokreću protiv nedostupnih osoba, jer su isti u Srbiji, a sve pod pritiskom zbog najavljenog prosvjeda u Vukovaru zbog nedjelovanja hrvatskih institucija po pitanju ratnih zločina.

Alen je bio malo mlađi od male Aleksandre, a Tamara jedva koju godinu starija, o maloj Aleksandri koju su ubile zločinci u odorama hrvatske vojske, imali ste priliku čitati, gledati kazališne predstave, i dokumentarne filmove.

Za Alena i Tamaru nikada niste čuli, zbog ubojstva Alena i Tamare, do jučer nije bila podignuta optužnica niti protiv nepoznate osobe, a sigurno ni jučer ne bi bila, da se anemični dezerter ne boji za svoju političku guzicu.

To troje nevine djece, Alena, Aleksandru, i Tamaru, ubili su isti ljudi, ubili su ih zločinci, i sasvim je nevažno koje su nacionalnosti ti zločinci, negažno je i to da li je Munib Suljić koji je ubio malu Aleksandru Hrvat ili nešto drugo, ti ljudi koji su ubili tu djecu su po nacionalnosti su zločinci.

Trebalo bi biti nevažno i što su ta djeca po nacionalnosti, u konačnici što su uopće po nacionalnosti Alen i Tamara kojima je otac Hrvat a majka Srpkinja, koji su ostali u okupiranoj Petrinji.

To troje djece bi po nacionalnosti trebali biti žrtve.

Na kraju ostaje pitanje, zašto o maloj Aleksandri svake godine čitamo, gledamo kazališne predstave, i dokumentarne filmove, a za malog Alena i Tamaru nikad nismo čuli, jer eto dvadeset sedam godina nikoga nije bilo briga, nikome nije bilo dovoljno stalo da podigne niti optužnicu protiv nepoznatih počinitelja.

Za Malog Alena i Tamaru ni sada ne bi čuli, da nije ugrožena jedna anemična politička guzica, o njima vjerojatno već dogodine nećete moći ništa pročitati, niti pogledati kazališnu predstavu ili dokumentarni film.

To troje nevine djece bi po nacionalnosti trebali biti žrtve, i u toj svojoj žrtvi ravnopravni, bez obzira na nacionalnost, kažem trebali bi, a nisu.

- 12:41 - Komentari (30) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 01.10.2018.

Me too ili U2

Danas je počela Istanbulska nevista, proslava u povodu stupanja na snagu iste je počela jučer, kad je neki rođo iz Kanade u kojon svaki peder koji se osjeća ka žena, more bit žena, izvadijo pišu i s njime crta sliku.

To je novi pravac u umjetnosti koji se zove kurcizam, a koji je počejo u Kanadi na gej paradama, kad su gejovi od razdraganosti šta vide toliko šupaka počeli kurcima mlatit po platnu.

Sad bi se još kogod i pobunija, ali ako je ona mala iz Vukovara lani, koju je oduševljeni ćaća gleda kako trese guzicon mogla trest guzicon more i rođo iz Kanade mavat kurcon, šta je njena guzica bolja od njegovog kurca.

Mavanje kurcon je sigurno pozdravijo Ivan Vrdoljak, antifašista i liberal, uz radosno kliktanje Ministrice Blaže, pa je i on izvadijo pišu i popiša se po prosvjetnim radnicima, da ne ispane da mi kurca za utrku nemamo, imamo Ivanov i Blažin.

Također je macanje kurcon izazvalo oduševljenje kod Saveza antifašističkih boraca i članova Radničke Fronte, esdepeja, i Rade Borić jer je neko na televizoru Priko kurca stavija petokraku, pa se more reć da je Kanađanin nosijo petokraku na kurcu.

Sve to je izazvalo kiseli osmijeh kod Miće žrtve atentata limunom, jer Kanađanin nije na kurcu ima kokardu, nego petokraku.

Obziron da je i naš bloghaerić u vlasništvu nove tv, moremo očekivat da se se pojavi i anketa s pitanjem čiji je Veći, pa se morete već sad za svaki slučaj prijavit da vas se meti u anketu ka kandidata.

I šta sad bit liberalan i promicat ljudske slobode ili nastup lole s isukanim pišom smatrat uvredljivim za žene u suprotnosti s odredbama Istanbulske neviste.

Me too ili U2 question is now.

Šta vi mislite.

- 18:53 - Komentari (33) - Isprintaj - #