Fressssssh

srijeda, 17.10.2018.

Oj svijetla majska zoro

Šta sve Čovik neće vidit na ovom blogu.

Ona bi tila bit astronaut, ni više ni manje nego astronaut, ko zna šta bi ove druge tile bit, betmeni, supermeni, hi meni, a kad triba zaklat kokoš nigdi ih nema.

Jebate šta bi bilo da tribaju priklat mamuta, a ne običnu kokošurinu, svima nan je jasno da bi ljudi još dok su bili u pećini umrli od gladi, da nije bilo nas muški, ne bi ima ko izać iz pećine, i saziđat sve te piramide, koloseumove i fontane.

Zadnji dana se mnoge žene kurče sa svojin bolovima kad rađaju, i govoru kako mi muški to ne bi izdurali, isto ka da mi da prostiš nismo imali nikad jako tvrdu stolicu, šta nije tila izać, pa ne znamo da se triba natezat dok ti oči ne zasuze.

Matere ti ko je naša pričat o tome ko šta more podnit a ko ne more, individue koje ne mogu zaklat kokoš, još samo fali da se i osviješteni Blogeri koji tražu svoju žensku stranu uključu u diskusiju sa njiovin herojskim držanjem kad se jebu u guzicu, jer eto i oni ne mogu beknit kokoš.

U nesvrstanoj i prijateljskoj Crnoj Gori, uveli su kazne od dvi iljade Eura, jebate zamisli koliko je to, mi imamo jednog Eura i on nam je previše a oni dvi iljade, onima koji se ne dignu na noge kad svira himna.

Oni kojima u Crnoj Gori smeta himna su Srbi, Jugosloveni i antifašisti, šta je jasan pokazatelj da istima uvik neki kurac smeta, kakvi su najradije bi zabranili Geu da bude Makedonac.

Svekolika javnost se masu uznemirila, zato šta Jelena Veljača, Severina, Nikolina Pišek, Ida Prester, Nataša Janjić, i ostale važne žene, kurcon nisu mrdnile zato šta doktori u Hrvatskoj vežu žene a onda ih muču.

Ovaj put nisu sa kolegicon Annaboni organizirale štrajk na Pujankama, ka za malog Cezarea, niti su mučenički a ponosno ko klisurine ustale, ka kad je Tonson piva na trgu, nego su ostale sidit ka Srbi, Jugosloveni i antifašisti na crnogorsku himnu, ni a ni be.

More bit da je to zato jer su dotične prije nego šta su se udale bile nevine, pa in je malo nezgodno pričat o tin pobačajin, struganjima maternica, zavrćanju ušiju, i vezanju lisicaman sa uzorkom leoparda za postelju.


- 11:28 - Komentari (40) - Isprintaj - #