Fressssssh

srijeda, 19.12.2018.

Ključ životaSvu ljubav svoju
Tebi sam dao dok srce diše
A ti me učiš
Da ljubav znaći još mnogo višeSve ovo oko tebe je ljubav.

- 08:54 - Komentari (123) - Isprintaj - #

utorak, 18.12.2018.

Dječaci s šibicama 6

Domenicoooo, oj domenico, đava te gluvog nosa
Šta je jubavi, čuja san te odma, samo san se nešto bija zamislija
Ako te ja prokinen, zamislit ćeš se, ja ti kažen, vamo dolazi, nu ovi šta radu, ovo ni pasi ne radu, potiraj i odma
Koga da potiran, di su šta radu
Eno vidi kroz ponistru tamo na zapadnon ledini, di je predviđena lokacija za moj frizerski salon
Nu i isukrsta ti, aloooooooo, jeste li vi normalni, šta to radite, a vidi onoga, šta ti majmune čekaš red, sad ću poslat, pasa Lorda, Zlaju i Mačka od Kojotice, poznatijeg ka Patagonijska zvir da vas potiraju s ledine, ili da vas izidu.
Jubavi potira san one redikule, ajmo u sobu da ti nešto pokažen.
Ajme Domiću oli si popija vajagru, pa me oš iznenadit.
Nije to, uvik ti je isto na pameti, gora si od one Mece, naša san na enternetu, tajno oružje protiv oni žuti prslučića, neće mene niko zajebavatGospe moja šta si to navuka na sebe, jesi manit i gotovo, lipo je mene mater svitovala, udaj se ćeri za doktura ka Annaboni, imat ćeš sve šta ti triba i vikendicu i palmu, a ja navalila oću u dvorac i gotovo, u onin pričan za dičicu u dvorcin živu prinčipese ka ja, i prinčovi na bilon konju, a ne mone ka ti, majko draga zašto te slušala nisan.
A mogla san bit i gospođa Fresh, pa se razvijat u leksikografskon okruženju, ka Purgerica, a ne da po cili dan moran guglisat ka i ovi drugi tvoji kmetovi
Jesi li ti zna da je i Aleksandar Makedonski, oni rođak od Geove žene, šta mu je mater bila Anđelina Đoli, isto volija muškiće, zato i je bija naki nervožast pa je prisika grop, i tija okupirat cili svit.

Tribala si se udat za tog rođaka od Gea pa bi ti ta Anđa bila svekrva.

Domenico vidi ovoga, ajme meni šta je ovo danas, sve ludonja ovog svita napale name.

Šta je sad di da gledan?

Doli di ćemo posadit one palme šta ćemo i uvest iz Afrike, šta nan je obeća oni Frešov čovik, tamo di ćemo vezat jahtu šta će se zvat Princess Prinčipesa.

Ajme koji je sad ovoAlooooooo, koji si ti?

Ja sam bauštelac, čuo sam bolan da neka traži ljubavnika, pa sam se došo prijavit.

Ako te ja prijavin, i prokinen mater će ti doma zabolit, biži ća odatle budaletino, vidi se na šta ličiš, plašiš mi Prinčipesu, Ajde biži dok nisan odveza kojeg antifu.

Domenico kaš mi saziđat novi frizerski salon.

Iza nedilje jubavi.

A bi pi moga poslat nekoga da ispravi one stupiće.

Koje stupiće?

One ispri salona nakrivili su se ka da i je Leptiruša uslikala.

Ko i je iskrivija.

Nema veze ko i je iskrivija, neko i je pogrešno stavija, na krivo misto, pa svaka blogerica kad dođe na frizuru zeru pukne u stupić, ne vidu se od haube, one na autu ne one u salonu.Gospe moja šta je ovo.

Eto jesan ti rekla da su i krivo metili

- 13:52 - Komentari (36) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.12.2018.

Dječaci sa šibicama 5

Umirem, sto puta dnevno, umirem, a tebi je svejeeednoooo

Šta ti je šta zavijaš?

Ne zavijan nego pivan, Domenico pivan

A koja ti je to pisma?

Umireeeeeen

Dobro jebate čuja san umireš sto puta dnevno, ka ovi Blogeri šta nikako da umru. Jubavi šta to čitaš koja ti je to knjižurina?

Ovo je leksikon, iđen vidit šta to ovin našin kmetovima nije kjaro, oš da ti pročitan.

Ajde reči.

Peder nije uvreda nego rič koja označava muškog koji voli muške, i to mlađe, a dolazi iz Krčkog jezika, još su stari Grkljani, jubav muški prema dječkima nazivali pederastija.

Lezba isto nije uvreda nego pojam koji označava žensku osobu koja voli druge žemske, isto dolazi iz jezika starih grkljana.

Srbin nije uvreda nego pojam koji označava osobu srpske nacijonalnosti.

Jugoslaven nije uvreda nego pojam koji označava osobu koja se smatra pripadnikom nepostojeće nacije, iz nepostojeće zemlje.

Komunista ili komunjara nije uvreda nego pojam koji označava pripadnike, bivše pripadnike, i simpatizere neke od komunističkih partija, poznatih po tome da su prouzročile najmasovnija stradanje u dvadesetom stoljeću.

Kreten nije uvreda nego pojam koji označava osobu koja boboluje od kretenizma, bolesti koja za posljedicu ima mentalnu retardaciju.

Idiot nije uvreda nego osoba koja boluje od idiotizma, patološke zaostalosti uvjetovane najčešće bolestima mozga.

Glupost nije uvreda nego, nedostatak inteligencije, razumijevanja; razuma, humora; ili zdravog razuma.

Meni se čini moj Domenico da su ovi naši kmetovi neuk svit, pa pizdu na Fresha zato šta ima vako široko leksikografsko znanje.

A biće je tako jubavi kad ti kažeš.

Umireeeeeeeem sto puta dnevno umireeeeeeem.

Oš umrit više matere ti.

E neću, vidiš kako naše kmetuše umiru sto puta dnevnoooooo, umiruuuu, sto puta dnevno.

Oš vidit šta san još našla.

Aj da vidinManija je karakterizirana slijedećim simptomima:

pojačana do ekstremno ubrzana životna i vegetativna i ukupna aktivnost, koja nije u skladu s uobičajenom bolesnikovom aktivnošću
osnovni životni dinamizmi su prenaglašeni i najčešće neusklađeni (hiperhormičnost)
povišena stanja emocija (hipertimičnost)
Manija obično počinje postepeno i često se poneki simptomi razvijaju i po nekoliko tjedana. Samo u slučajevima jatrogeno izazvane manije simptomi počinju vrlo naglo, ponekad tijekom jednog dana.

U nepsihotičnim manijama kliničkim slikama dominira hiperaktivnost, pojačani seksualni nagoni, pojačani apetit, ali bolesnici često "nemaju vremena jesti", skloni su pretjeranom trošenju novaca, zaduživanju, logoroični, skloni nezgodnim šalama, izrazito veseli i/ili razdražljivi, aktivni u organizaciji različitih poduhvata, zabava, druženja, žele pokazati svoje vrline (estetske, seksualne i sl.), ekscitiran, upadno se odijevaju, obično se pretjerano kite, skloni su pisati pisma, udvarati se, mimika im je živa, ne ispunjavaju obećanja, bježe s teme na temu, govor im je logoroičan (vrlo često zbog ubrzanog i dugotrajnog pričanja postaju afonični), duktus pseudoinkoherentan

Ništa te nisan razumija

Kad nisi načitan ka Fresh

Ko ga jebe zato san ja kralj.

- 22:34 - Komentari (23) - Isprintaj - #

Dječaci sa šibicama 4

Domenico, nesrićo vamo dolazi, zaštopa si kondut
Čekaj zeru, prinčipesice moja, moran nešta vidit, aaaaj, ajme nemoj me tuć, zašto si me prokinila
Zato šta vidin ja šta ti gledaš


Iščupat ću jon sve te crvene dlake, jednu po jednu i uzet jon mač i tebe probit ka mijur od praseta, paš gledat okolo, ako mi padne mrak na oči, bolje da te nema jesi čuja, uzet ću onu njenu bušilicu pa ću te izbužat ka oni sir elementaler
Dobro jubavi, nisan ja tija, vengo moran pazit da nas ne napane kogod, vidiš u Vrancuskoj, kako su napali onog dragog dječka, šta čuva svoju baku
Iđen zeru na enternetu proučit obranu od ti žuti prsluka

Aaaaaj, zašto si me sad opet pukla, ako me nastaviš vako prokidat, zvat ću oni plavi telefon, pa ti njima tumači šta je bilo kad te uvalu u pržun

Zovi, zovi, neka cili svit vidi kaki si, kraj mene vako lipeTi gledaš okolo, tako mi i triba kad san poletila za dolorin a mogla san bit gospođa Fresh

Dopizdila si mi sutizin Freshon, oš da sastavin vijeće psikijatrijski slučajova, pa da ga kraljovskin ukazon, izbrišen s liste Top blogera.Neto di su ovi moji podanici, ka da su u zemlju propali.

Šta di su, znaš di su, Eno i tamo kod one šta traži ljubavnikaStoju ka oni pasi šta i je doktor Ante Pavlović centrira pa radijo eksperimente s njizin, imaju ispažene jezikove i slinuPrinčipesa moja najlipja šaš ti popodne radit.

Baviću se umanitarnin radon, imaću prežentaciju.

O čemen jubavi moja?

O temi o čemen drugo.

Jebate a koja ti je tema.

Gubitak doticaja s realnosti, ljudi šta mislu da neko mrzi njiove izumišljene likove koji laprdaju Brez veze.

Ništa ja tebe nisan razumija.

Zato se i ne baviš umanitarnin radon ka ja, tebi je samo do zajebancije, ka i onon Freshu, vi dva nikad nećete moć razumit odnošaje među izmišljenin likovin, i kompleksalnost svega toga.

A more bit da je tako, iđen ja marendat štagod

- 12:18 - Komentari (45) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.12.2018.

Dječaci sa šibicama 3

Domenico diži se.

Mmmmmmm.

Diži se jeben ti sunce, linčino diži se revolucija je, najebat ćemo ki kralj Lujo i Mara Atonijaneta, glavu će nan okinit, a more bit da će nas prija i silovat.

Šta ti je Prinčipesa, šta fantaziraš kakva revolucija, jebate.

Eno ti indijote lini šta samo rče pogledaj kroz ponistruGospe moja šta je ovo, usraću se od straja, ko nas ovo napada, ajme meni iđen se ja sakrit a ti prigovaraj šnjima.

Kako ko nas napada, ko je zadužen za revoluciju, Mela Domenico, Mela, i još nas na napada samo ona nego i ona Zvonka s bušilicon, najebali smo moj Domenico, di mi je pamet bila, a mogla san bit gospođa Fresh i guštat ka Purgerica.

Nu i jebate jesu strašneAjme proliv me uvatija, trčim u kondut, Aj ti vidi zašto je revolucija, da in damo šta oće, pa da idemo zeru prileć, iscrpljiva me ti rat.

Mela ooooooo Melaaaaa, pita Domenico šta oćete.
Reci mu da oćemo da debili ostavu našu Anči na miru, ili ćemo poslat treniranog ubojicu Staru tetu na nji
Šta je rekla, dodaj mi kartu ta brisat guzicu, ali brzo udušit ću se ode, u ovi kondut, jebate pari da san krepane mačke ija ka oni Alf.

Rekla je da će poslat Staru tetu da ubije nekoga.

Ajme biće mene oće ubit, ajme moran opet u kondut, šta me je ovo napalo.

Neće tebe niko ubit seronjo ako te ja ne zadavin, rekla je da oće da odjebu oni šta tlaču Anči.

Ko tlači Anči, šta se događa, svaki dan san ka i svi drugi po cili dan na blogu, ali eto nisan primjetija ništa.

Prvo je ona neka pričala o oralnon seksuOnda je Anči rekla da nju ne zanima ko kome puši, pa je onda oni šta ćiribimbi mater dok se tušira, mislija da bi mogla čuda da se dese i Miljacka mostove odnese pa da će i njemu neko popušit, pa je napa Anči jer se pripa da će pristat pušenje po blogu i da on neće doć na red, i da će cili život morat ćirit mater i ić vidit pizdu u kazalište.

Jebate Prinčipesa koji je to imbečile, a lipo je meni Freš reka da potiran sve antifašiste i atejiste, jerbo su nenormalni, koji je ono jebate, Nu onogaE to ti je taj šta napada Anči

U sljedećoj epizodi žuti prsluci napadaju na dvorac
Kakva igra prijestolja
Moš mislit

- 21:22 - Komentari (18) - Isprintaj - #

Dječaci sa šibicama 2

Nediljko, Nediljkoooooo
Đava te manitog nosa, jesi li kupija bakalar, ušta san ja gledala, šta ćemo ist za Badnjak, travu od one tvoje kuvarice, a mogla san se udat za Freša i živit ka gospoja, da mi dvorac po bakalaru miriše.

E jubavi bija san ti zeru zauzet, ka da je lako bit kralj, gore je bit kralj nego Blognjuz, jesi vidila kako je on odjeba pancijente šta mu pišu, jubavi more bit da je Freš kupija bakajar pa će nan dat pinku, Ajmo se volit.


Za to vrime na Trsteniku


Bakice bakice šta to radiš.

Ništa zlato babino, zeru bacan uroke po šupjačama, ajme vidi onoga, brzo pokrij oči ne gledaj tamo, alo ti redikulu biži ća odatle, kako te nije sram stoko jedna, obisit ću te na palmu, jesi vidija znak majmuneBako Reci mu da je retardirani antifašista, vidi ga kaki je, na šta liči, bakice potiraj ga da ide negdi drugo tražit ženu u sebi.Ajme šporkog jezika, to si od onog Freša vidija, jesan ti rekla da ne čitaš blog da to nije za malu dicu, šta ti majmune Oćeš, Ajde biži odavde, strašiš mi dicu, jebate moran se sredit, neće mene ona Sarah be provocirat, vidit će ona šta je seksi baka, a ne ona, da je ona nesrića ne reklamira, ko bi zna za nju

Bakice a di odlazu Blogeri i blogerice koji se samoubiju.

Na selo, to su ti vlaji, srićo Babina, ka oni Bandić šta zida fontane.

Jel vamo bakiceE tu srićo babina.

Evala in šjor ministar, ja san umitnik, reka mi je šjor Freš da van triba slika za kancelariju, pa san ja zeru šara, znate ja nisan oni akademski umitnik, oni su svi maniti, ja vako zeru šaran u slobodno vrime, evo recimo jučer san....

Dobro je jebate, moš pričat više nego Stara teta, daj da vidin šta si donijaJebate jesi meštar i gotovo, a crtaš li ti aktove, ili samo vako sa krznon.

A šta ja znan, šjor ministar mogu van ja i tu aktovku nacrtat, samo ne bi tija crtat Gole ženske, uvik mi da prostiš ispanu ka da imaju vuka među nogaman.

U dvorcu

Jubavi ja bi kupija Ajduka

Štaš ti kupit, berle jedan, da nije Freša ni bakalar ne bi bija kupija, pa bi za badnji dan sa onon tvojon kuvaricon pasli trave, ili bi klice od tikve, na pjenici od organski artićoka, napuvali bi se ka žabe, mogli bi vatromet za Božić ispaljivat iz tvoje gujice.

Ali jubavi, uvik san tija bit glavni u Ajduka

E moja Prinčipesa ušta si i ti gledala vako lipaDa san imalo glavon mislila mogla san bit gospođa Fresh, cila kuća bi mi po bakalaru mirisala, jebate blago se onon Purgerici.

- 11:48 - Komentari (37) - Isprintaj - #

subota, 15.12.2018.

Dječaci sa šibicama

Dragi naši

Evo krećemo sa onim šta vi najviše volite, posli reklama, i igre asocijacija.

Pogodili ste ide nova sapunica.

Misto radnje : prijateljsko i nesvrstano kraljevstvo Santo Domenico E prinčipesa, najlipše misto na svitu i okolokoliniGlavne uloge :

Kralj domenico, dobri i blagi vladar kojega podanici masu volu, osim oni šta nikad neće postat top Blogeri, dili božićnicu tako da baca dolore iz reoplana
Prinčipesa, za popizdit lipa ženska, koja se na opće čuđenje zajubila u Domenica gadnog ka pasDomenicov Čovik zadužen za pismu, otrov za Slovenke i mnoge druge, ponosni vlasnik crvene vespe, jedan i jediniDomenicov Čovik zadužen ta zabavu, popularni bloger, genijalac u činu Niprije, ljubimac i tiha patnja gomile blogerica, čije srce je osvojila zanosna Purgerica.
Na njegove partije dokazi svak ko nešto znači i ko drži do sebe, a ponekad provaljuje i grupa luzera pod kodnim imenom TehničariMinistar poljoprivrede, lik s briljantnom znanstvenom karijerom, koji je sa godinu ipo odlučija bit ministar sa tri diplomira, sa tri ipo doktorira a sa četri posta ministar.Kraljica susjedne prijateljske i nesvrstane Patagonije, poznata kao kraljica koja je volila gradit mostove, po uzoru na gradonačelnika jednog grada u prijateljskoj i nesvrstanoj Hrvatskoj, ziđala je mostove svagdi di je našla mista, ka on fontane.Vesela eskimska obitelj, migranti iz sjeverne amerike, koji biže prid razularenom Meryl Streep i hordom napušenih ljevičara
Glavna kuvarica, u latentnom sukobu sa ministrom poljoprivrede, radi njegove opsesije janjetinomPametna manipulatorica u potrazi za ljubavnikomPosli reklama ćemo prestavit i druge glumce

Kalimera koji uvik neki kurac grinta, Žuto prsluče vremešnog anarkištu, Retardinja mladića koji je sisao mamu do šeste godine što je ostavilo neslućene posljedice, Tuduma, skojevca kojem iz komiteta nisu javili da je kraj, i još mnoge druge.

Otiđite do frižidera napravite kokice dok traju reklame, jer kad se vratite slijedi naša najnovija nova sapunjara

Dječaci sa šibicama

- 20:45 - Komentari (39) - Isprintaj - #

petak, 14.12.2018.

Sandokan

Malo je onih koji se na ovom blogu usude meni suprostavit barem direktno, naravno osim onih koji su na čisto da su u pravu, koji nemaju putra na glavi, i oni koji iako nerijetko misle slično kao i ja, ali smatraju da pretjerujem.

Takvima se gle čuda nikada ništa nije dogodilo, uvijek sam ih saslušao, ukoliko sam zaključio da su u pravu, priznao grijehe i obećao da ću se popravit, i uglavnom prekršio obećanje.

Moji neistomišljenici uglavnom šute ko pičke, ili laprdaju nešto unaokolo, nesvjesni koliko su jadni i tragikomični.

Od svih tih muškaraca u potrazi za ženom u sebi i nedojebanih skojevki, jedina koja se nikad nije libila, izrazit svoje neslaganje sa mnom, pa čak i u nekim situacijama kad je bila svjesna da sam u pravu, ali eto to se nije uklapalo u neku imaginarnu ljevičarsku agendu; je bila moja cijenjena kolegica Annaboni.

Annaboni je bila uvijek tu me ukori kad sam ja kretene nazivao kretenima, i jebavao mater takvima po blogu, kad sam glupima ko kurac, govorio da su glupi ko kurac.

Anči nije glupa žena, ona zna da ja nepogrešivo nanjušim, kretene, lažove, i besprizorne, beskarakterne gnjide, ipak to joj nije smetalo da ih uzme u zaštitu.

Ipak iz nekog neobjašnjivog razloga, od onog kretena Mariana, preko Tome, do onog retardiranog Lucida, svi su zbog mene napadali Anči, Anči je najebala kad sam ja naprašio Luki, a i ova zadnja događanja iako ne znam kako je sve u stvari počelo, a počelo je prije oralnog seksa, vjerojatno sam opet ja nešto uradio a Anči je najebala.

Najzanimljivije je da su Anči u obranu uzeli oni koje Anči nije branila, jer nije imala od koga, jer ih niko nije ni napadao, a svi oni zbog kojih je barem sa mnom ulazila u sukobe, ili se prave mrtvi ili navijaju za agresora.

I šta sad.

Ništa takvi smo kakvi smo, ja ću i dalje naganjat smeće po blogu, Anči će i dalje vikat na mene kad nekom jebem mater, ljudi će bit ljudi, a govnari će se pravit mrtvi.

cest la vei

Rekla bi moja prijateljica neodoljiva Sarah be

I još jedna važna stvar, Anči nije bez grijeha, nije niko, ali baš niko od nas, ali u ovih sada skoro pet godina našeg neprekidnog svađanja, ni jednom, ali baš ni jednom me nije uvrijedila, ja nju vjerojatno i jesam jer je kao prava žena daleko osjetljivija nego, ja i svaki put mi je u roku od par sati oprostila bez obzira jesam li bio kriv ili nisam.

Da zaključim, s nečim što sam već nekoliko puta do sada rekao, ja se s mojom frendicom Annaboni ne slažem u koječemu, ali ako bi triba svoju rođenu dicu ostavit nekom s ovog bloga da pati na njih ona bi bila u užem izboru svakako.

I ono najvažnije, svjedočili smo ovih dana ružnim scenama ovdje, jedna od nas je pukla, pogubila se, na žalost oni koji se predstavljaju da su joj bliski, nisu je makli odavde, nego su svaki iz svojih sebičnih razloga ili očitih intelektualnih hendikepa, gurali je do sloma.

Nadam se da će se ipak neko nać ko će se pobrinut, za ženu, a da će se poluretardirani likovi kojima se pričinilo da su došli do svojih pet minuta slave, koristeć nečiju očitu bolest, odjebat u pizdu materinu iz koje su izgmizali, i završit s ovim lešinarenjem.- 21:18 - Komentari (72) - Isprintaj - #

Tračovi s bloga

Nakon šta su se ispravno zaštitili od boleštine po blogu naša dva vesela reportera Domenico i El dijablo nan donose najnovije, najfriškije tračove.Iz pouzdanih izvora saznajemo da je blogerica Zvonka svojoj prijateljici Meli popravljala retrovizor na PuntuEvo imamo i sliku koja govori više od tisuću riječi, iz koje proizlazi genijalnost blogerice Zvonke, inače poznate kao žena s bušilicom.

Napokon smo nabavili i sliku blogera koji traži ženu u sebi, tako da taj mistični lik, više neće biti mističanPogledajte tu impozantnu pojavu, frizuru oplemenjenu trovremenskim taftom, taj nepokolebljivi stav, našeg antifašiste, jugoslovena

Blogerica Smjehuljica za koju znamo da ne voli zimu i snijeg, jer nam je dopizdila kukajuć, nabavila je vrlo praktično pomagaloVrlo praktičan uređaj znakovitog imena, za sve vas koji ne volite zimu.

Naša najtajnija agentica Mara Hati, je obučena u sexy kostimić superherojine kupljen na enternetu, pribavila nam je tajno snimljeni razgovor blogera i blogerice koji nikada neće postat Top blogeri, pa da vidimoNaš odbor za suosjećanje sa blogomamama poznat i kao tri mušketira izda je uputstvo za preventivno djelovanjeMorate priznati da je to hvalevrijedna akcija koja će mnogim sadašnjim i budućim mamama, pomoć da prebrode izazove roditeljstva.

I za kraj izjava bivšeg ministra, sveučilišnog profesora iz koje je više nego razvidno da socijaldemokracija u Hrvatskoj nije mrtva, dapače smiješi joj se blistava budućnost.Odlučili smo da se naš klan zove po uzoru na Mizino jato, Domenicovo jato, a borbena pisma će nan bit.

Apsolutno tvoj, apsolutno moj
Samo mi smo taj, genijalan spoj
- 05:37 - Komentari (41) - Isprintaj - #

srijeda, 12.12.2018.

Vijesti iz KlanaDa ne bi ispalo da uredništvo koje ne postoji, a imenuje svoje sljedbenike Top blogerima na bilo koji način, protežira članove Klana kojem je na čelu precjednik diler Domenico, koji nesebično dila dolore, kako se u Narodu kaže, Šakom i kapom.

Donosimo i ekskluzivne vijesti iz drugog Klana koji poput uredništva isto ne postoji.Dakle kao što vidimo za razliku od našeg Klana koji se veseli Božiću, što nas automatski svrstava u ekstremne krajnje desničare, na našom blogu u ozračju tolerancije egzistiraju, i obožavatelji mrtvoga maršala, sljedbenici pandit babe, sai babe i čukun babe, vidovitog Milana, i Mile Kekina.

Dakle važno je da uredništvo kojeg nema drži ovaj blog uravnoteženim, jer vidjeli smo na što liči kad muškarci imaju višak progesterona, ili žene višak testosterona, ne daj Bože ni najvećem dušmaninu, isto tako moramo suosjećat i s radikalnim atejistima, i onima koji mijenjaju vjeru, vidili smo na primjeru popularne blogerice Sinead o Conor da je to posljedica šizofrenije.

Zato budite mi zdravi veseli i uravnoteženi.

Uz tradicijonalni adventski pozdrav.

Komercijalizirani cmokić, Pusić i kisić.

Živijo precjednik Domenico, naš uzor i dika.

- 22:29 - Komentari (43) - Isprintaj - #

Upis u KlanSvi vi koji ste mislili da je Domenico samo simpatični starčić koji dili dolore okolo, nemate pojma u kolikon ste zabludnosti bili.

Naime osim šta je mecena koji pomaže mlade književnice i pisnikinje na blogu, on je i precjednik Klana

Kojeg klana sad se vi pitate, kad svi tumaču da klanovi ne postoju, šta naravno nije istinaNaravno da klanovi postoju, čemen je dokaz i naš današnji upis u Klan

Sad iđe svečana zakletva Klana

Danas kad postajen član Klana, svečano se zaklinjen da ću
Čuvat dignitet Klana.

Svin članovima klana uvik pisat komentare

Svin članovima Klana ostavljat kisiće cmokiće i ono još drugo, čega se amantalno ne mogu sitit

Slidit politiku Klana sukladno uputama poslovođe, kojega ne zovemo nikako, jer on i onako sam dođe

Sprdat se sa svima koji su protivnici Klana

Laprdat o svemu i svačomu

Pravit se pametan i kad nisan El dijablo

Falit kolače koje skuvaju članice Klana

Pravit se da san razumija pisme koje napišu članice Klana

Sudjelovat u svin revolucijan koje pokrenu pripadnici Klana sa posebnin naglaskon na rodcu Melu

Promovirat vegeterijanstvo i ono drugo

U svakon prigodi odat počast janjetini

Držat se za ruku sa curon kad iđen špancirat

Zajebavat atejiste i antifašiste

Pomagat budalastin ljudin da se istaknu

Glasat za članove klana da postanu Top Blogeri

Uvik lipo pričat o precjedniku klana

Bit sumnjičav i nikad ne spavat

Imat na oku neprijatelja; uvik

Bunit se protiv uredništva koje ne postoji

Bunit se protiv svega i svačega

Podupirat otcjepljenje Patagonije

Ako se ne buden pridržava pravila Klana, Dabogda me mater manitog vodama u kazalište da vidin vadžajnu.

- 10:26 - Komentari (46) - Isprintaj - #

utorak, 11.12.2018.

akcijska prodaja

danas ćemo se baviti reklamom

pokušat ćemo vam prodat nešto, znate kako to ide s reklamama, uzmeš nešto šta vridi sto, i pokušaš prodat za dvista pa ko se zajebe zajebe


prvi artikl koji vam nudimo je Dezintegrator

ponekad je biti cjelinom jednostavno nepodnošljivo, svako od nas poželi sakriti onaj svoj najranjiviji dio, tu nastupamo mi s našim multifunkcijonalnim dezintegratorom, koji vas dijeli u onoliko sastavnica koliko poželite, i svaki vaš dragocjeni dio vas samih, pakira u ručno oslikane kutijice za nakit


drugi artikl koji ćemo vam sigurno uvalit jePersonalni semafor

inače su semafori one naprave po cesti što vas užasno nerviraju jer vas onemogućavaju u kretanju, osim kad ste u kretanju s voljenom osobom pa se na semaforima morete ljubit, Personalni semafor, pak koji mi prodajemo je uređaj koji vam omogućava predah, ukoliko ste pomalo umorni, izranjavani, na rubu snaga, naš Personalni semafor vam osigurava nužan predah, kako bi specijalnom japanskom tehnikom s kojom nas je upoznala naša draga blogerica, Srah be, koja sebe iz nekog njoj poznatog hira povremeno naziva i Kikiriki, čistim zlatom polijepili krhotine sebe, zasjali u punom sjaju i rekli, nu lipote


treći artikl kojeg jednostavno morate imati je


Memory box sa X
u ovom vremenu kad se svi nekud žure, pa onda da sami sebi ne bi izgledali kao idioti, i vas tjeraju da žurite, s posebnim naglaskom na odricanje od uspomena, jer ništa ne troši tako vrijeme, dragocjeno za žurbu kao uspomene, kako bi se mogli nesmetanano posvetiti istima, a da vas niko ne tlači s njegovim prohtjevima, nabavite još danas naš memory box sa X, raspoloživ u veličinama S, M, L, XL, XXL, I XXXL

četvrti artikl koji je danas u ovoj neponovljivoj ponudi je osvježivač prostora


Neobičan dan

učinite svoje dane neobičnima, kako bi ih više voljeli, upoznajte sebe aromaterapijom uz pomoć naših multifunkcijonalnih osvježivača prostora, neka svaki vaš dan bude neobičan, dojmljiv i pamtljiv, jer stara kineska poslovica kaže, vaši dani su jedino bogatstvo koje vam je dano


ali to nije sve niste ni mislili da je sve, ne date se prevariti u našoj genijalnoj ponudi je i dvodjelni komplet za slučajne susrete s deja vu efektom

Destinybudite uvijek spremni da vas sustigne prošlost, vaš vjerni pratitelj, jer i kada vi posustanete, ona neće, prigrlite je kao neodvojivi dio sebe u našem dvodjelnom kompletu, i zablistajte u punom sjaju, budite joj zahvalni što vas je učinila baš tako posebnim kao što jestei za kraj naše današnje ponude, jer šećer uvijek dolazi na kraju, naš dijetetski preparat

Zamalo


koliko ste se puta u životu zapitali, jesam li mogao drugačije, jesam li trebao biti hrabriji, nije li moja srodna duša u onom tramvaju što je upravo napustio stanicu, jesam li pogrešno odabrao, jesam li pogriješio što nisam odabrao, na sva ta pitanja, kao i na pitanje što ja uopće radim na blogu, pronađite odgovor uz naš dijetetski preparat, od kojeg vam neće narasti kosa ali ćete se osijećati bolje

kupujte kod nas

jer mi govorimo istinu, samo istinu, i ništa osim istine

i ne zaboravite

kisić, pusić, cmokić

- 13:24 - Komentari (39) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.12.2018.

Svečano obećajem
Obzirom na boleštine koje u zadnje vrijeme haraju blogom ja ubuduće ovamo Brez da navučen goldun ne iđen
Vi se isto čuvajte :)**

- 22:23 - Komentari (28) - Isprintaj - #

Nek se dijete zove kao jaaaaa

Naša igra asocijacija je izazvala neviđen interes kod sponzora.
Valjda su u ovo predbožićno vrijeme svi darežljivi, i žele pokazat svoju dobrotu, pa vam možemo predstaviti još neke od nagrada koje možete osvojiti ako se igrate s nama.Univerzalnu naljepnicu kojom se izražava podrška slobodi pedera i slobodi marijuane, must have komad za svakog osvišćenog levičara.Privatna seansa s Bracom sa Srebrnjaka i njegovim pogledom, nagrada za par koji dokaže da je ludilo prelazno.Ranije obećana juha od pizdicaModerna kolekcija intimnog donjeg rublja za blogere koji traže ženu u sebi.Dizajnerski žuti prsluk, za anarhiste prikopčane na državnu sisu.Dramatična ispovijest u kojoj ljubav ne poznaje granice.


I na koncu za sve one koji misle da su podcijenjeni, rukovodeće radno misto.

Evo prolazi još jedna godina, a ka da je jučer bilo kad smo ispraćali Ninu i dočekivali Rebeccu, koja nas je tribala spasit od one vištice Nine.
Koliko jon je uspilo ne znan, ali došlo je vrime da se po malo i od nje opraštamo, jerbo zna se da svako vrime ima svoju kraljicu maturalne zabave.
Sukladno tomen raspisujen natječaj za ime nove kraljice koja nan tek dolazi, a koja će bit lipša i bolja nego i jedna prije, nje.

Kralja ka i obično nećemo birat, da se neke blogerice ne nađu pogođene rezultatima izbora.

- 06:32 - Komentari (22) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.12.2018.

Nove akvizicije

U suradnji s našom dijasporom smo nabavili nove nagrade koje ćemo dijeliti u našoj igri asocijacija, a sve kako bi vas motivirali da sudjelujete i adekvatno nagradili vaš trud.

Pa da pogledamo najnovije nove akvizicije u naš nagradni fondUniverzalna krema za jaja u kojon možete uživati i vi i vaš partner Brez obzira na homo ili heteroseksualni status veze, Drugarice lezbe kremu pošto ni jedna od njih nema jaja, mogu aplicirat negdi drugo, recimo na kapke, jer relaksirajući efekt kreme je ka i sve drugo šta mi dilimo multifunkcijonalno.Multifunkcijonalni priručnik za ljubitelje seksa, i ljubitelje kulinarstva, kako kokoš upotrebiti u svrhu postizanja orgazmičkog zadovoljstva, s posebnim osvrtom na oralne tehnike.Vrlo praktičan modni detalj, moglo bi se reći posljednji modni jauk za tridesetogodišnjake, koji još uvijek žive s roditeljima, a koji vadžAjnu idu vidit u kazališće.Multifunkcijonalni tariguz za one koji misle da su pametniji od ovih koji se svađaju po blogu, kako bi snagu svog intelekta mogli demonstrirat dok seru.Praktičan i hranjiv obrok za ljubitelje malih prinčova, poruka sa boce, Brune Šimleše, Ane Bučević, i Mile Kekina.Vrlo praktična unisex vesta, idealan poklon koji si međusobno mogu darivati slobodoumni, parovi Brez obzira na seksuValnu orjentaciju, za Drugarice lezbe imamo varijantu sa dvi pizdice ali nismo našli sliku, pa nan morate virovat na rič.Ručnik Mehak ko duša s više motiva, za osviještene blogere koji uvijek iznova ko udomljeni biglovi plazu jezike kod seksi blogerica, a onda sutin blogerican opći neka agresivna seljačina.

Eto toliko ta danas, idemo tražit dalje, sponzori javite se, šta se čeka.

- 13:52 - Komentari (33) - Isprintaj - #

subota, 08.12.2018.

Zaželjeli ste pogledajte

Moja Rodca Mela je bila bolesna, pa je poželila da ja repriziran post u kojem sam glumija Anči, uvidom u arhivu sam ustanovio da sam ja za razliku od ostalih koji su nekog drugog blogera/icu glumili u jednom postu, valjda zbog moje sklonosti pretjerivanju glumio Anči u 6 postova, ovo je zadnji, svojevrsna kompilacija prethodnih, u ovome je puno slika jer nemoš moju frendicu Anči dočarat bez više tisuća riječiSve ide k vragu

prvo je ovi popušija

pa je došla ova


pa mi je pa mrak na oči i morala san otić po jednu od mojih palmi

onda je i ovi sve zajeba


još bi samo falilo da se ovi vrati

oni escajg bi mi krv popija

mukte san ja kuvalapekla kolače
nije za mene bilo mista na naslovnici, tamo je Lionica kuvala špinat
ne mogu je očima vidit otkad joj je Stefanio pisa pisme, kakva lavica evo šta je ona


onda je oni bug doša za mnom na fresh listu i tamo me izija


aoni besramnik Blog njuz se još zajebava na moj račun

jebi se Blog njuz ja bi tribala povirovat kako je oti bug baš mene naša i slučajno me izija baš mene, isti si ka onaj divljakescajg sad guštajte oba i jebite se


evo da znate šta vas čeka divljaci


zaključala komentare u 21:18

- 21:12 - Komentari (29) - Isprintaj - #

Igra asocijacija 4

Danas smo tribali imat ogovaranje blogerica ka temu, ali obzirom na to da je moja frendica Annaboni spriječena, jer je morala ić na vikendicu, a ogovaranje bez Anči nema smisla, onda ćemo to ostavit za neku drugu prigodu.
Vi ako oćete morete ogovarat koga god oćete, u komentarin, važno je naime da ogovaranje bude transparentno, a ne brljanje po emajlovima.
U svitu se ne događa ništa novo, prijateljska i nesvrstana Vrancuska, se suočava sa terorom poremećene žrtve pedofilije, u liko i djelu svog precjednika, koji šalje jake snage milicije na srednjoškolce, još samo fali da pošalje tenkove na radnike, da Johnny more pivat, Lyon dvi i devetneste, tenkovi na radnike, Vrancuska, u mome srcu, u mome srcu Marseljezaaaaa
Iz toga vidimo da zlo nikad ne spava, mislili su mnogi kad smo se riješili Adolfa, da je gotovo, pa su onda došli članovi komunističkih partija, i kad se sorija zid u Berlinu parilo je da je gotovo, da neće više bit fašizma, ali avaj, zlo nikad ne spava, ono samo mijenja oblik, i djeluje zavodljivo dok ne pokaže svoje pravo lice
Tako je i vrancuski precjednik Makaron, parija simpatičan dečko, koji pazi na svoju baku, dok na vidjelo nije iskočila prava istina

Kod nas su učeni zastupniki u Saboru, nakon Zakona o pravima nacijonalni manjina, i Izbornog zakona, donili još jedan protuustavan zakon, da pederi i lezbe ne mogu udomljavat dicu, naši učeni zastupniki nikako da shvatu da svi prid zakonom moraju bit isti, ne more neko moć nešto samo zato šta je Talijan, niti ne može neko nešto nemoć samo zato šta je peder
Protiv zakona su glasovali predstavnici okupatora, tri Srbina i jedan Talijan, koji su postali zastupniki konzumirajuć svoje pravo koje proizlazi iz neustavnog zakona, šta se u stručnin krugovin naziva Rašomon, ili ko tu koga jebe

Kod nas na blogu je evo došla i druga nedilja došašaća, sve protiče neuobičajeno mirno, imali smo tek jedan ili dva bijedna pokušaja, napisa o komercijalizaciji božića, jer je dio atejista zauzet masovnim progonom i pokušajem genocidisanja moje frendice, blogomučenice Annaboni, koja se na neki samo njoj poznat volšeban način uspije pošajbat sa svakom budalom koja naiđe putem, umisto da se mirno svađa sa mnom, a ostalima je neugodno istupat u javnost da i oni ne postanu predmetom sprdnje
Doduše još se nisu oglasili prigodničari, oni koji se javljaju samo o blagdanima, kako bi svjedočili dosljedno svoju nepripadnost tim plemenskim običajima, prije nego krenu kod dede čekat da se Stoičkov rodi

Ako ste se zabrinuli da se danas nećemo igrati asocijacija, potpuno ste u krivu, današnja asocijacija je naziv pjesme, jedna riječ, iako slika govori više nego tisuću riječi

Izvođači su riječki bend, sastavljen od sexy pjevačice i još neka tri lika.- 09:19 - Komentari (41) - Isprintaj - #

petak, 07.12.2018.

Igra asocijacija 3

Nakon dva neuspješna kruga, naše igre, neko drugi bi odustao, jer bi mislio da je to samo igra, ali mi znamo bolje i više od toga, zato ćemo u ovom krugu povećati nagradni fond sa kuponom za izradu izgubljenih ključeva od auta za marku po izboru, inače rješenje jučerašnje igre asocijacija je bilo Lidija, što pokazuje da su neki bili na dobrom tragu, ali na žalost nagrađujemo samo točna rješenja a ne i dobre tragove.

Ka šta ste vidili kolega Kupus je posta top bloger, za razliku od nekih koji to nikada neće postat, pa mu ovom prigodom još jedan put čestitamo, nije lako završit uspješno iscrpljujuće pristupne pregovore.

Iznenadit će vas da se na sastanku tajnog društva Top blogera, prijemu Kupusa u taj elitni klub najviše suprostavljala blogerica Julka, koja uostalom i inače sa svojih 6 glasova, blokira cijelu skupinu blogera, uz obrazloženje da Kupus je simpatičan, ali da se previše boji Šefike, i da ona ne podržava koncept po kojem iza svakog uspješnog kupusa, stoji uspješna šefika, ona naime misli da Šefika mora stat isprid Kupusa.

Ateističko antifašistička pobuna još traje na blogu, iako su neki revolucijonari posustali, a oni rijetki Osviješteni koji imaju koje zrno soli u glavi se prave mrtvi ka da su srili medvida u šumi, što ih automatski svrstava u kategoriju Zombi Osviještenih.

Na kraju ćemo doć do zaključka da su svi oni, cila ta ekipa kreteni, kao što ja to oduvijek tvrdim, a vi ka naivne francuske sobarice, uvik iznova istom poremećenim likovima dajete novu šansu.

Današnja igra asocijacija je vrlo lagana za pogodit, održat će se pod radnim nazivom Žena koja je odbila umrijeti, oni koji pažljivo prate znat će rješenje, a oni šta samo blebnu, mogu blebetat i dalje, viš mogli bi uvest rubriku blebetanje subotom, sutra ćemo krenut sa time, rubrika će se sastojat od ogovaranja blogerica i ponekog blogera.Ne to nije ta asocijacija, prelazimo na slijedećuOva je već bila, Bože kako su mi neuredno složene te asocijacijeDakle dvije riječi, na hrvatskom da mi se ne bi neko razbaciva poznavanjem svahilija, i u zadnji čas ugodna novost, nagradni fond se nenadano povećao Kremom za šćegetoušek, donacijom do koje smo došli dobrotom naše koruško patagonijske veze.

Uz stari blogerski pozdrav.

Kisić Pusić cmokić, krenimo u novi dan.


- 07:04 - Komentari (46) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.12.2018.

Igra asocijacija 2

Obziron da van se svidila naša nova zanimacija vrime je da krenemo s novom asocijacijom.Pošto niko nije pogodio prošlu asocijaciju, iako je bilo zanimljivih pokušaja, nagradni fond ćemo pojačat s rabljenim Rolcangama, srebrnim s plavim ručkama, i konzervom goveđeg nareska od gavrilovića.

- 11:08 - Komentari (39) - Isprintaj - #

srijeda, 05.12.2018.

Igra asocijacijaZnate kako ide, vi postavljate pitanja, ja odgovaram, ko pogodi dobija, multifunkcijonalni stalak za lakat, i značku Heroja udruženog rada.

- 20:54 - Komentari (46) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.12.2018.

Još malo o evoluciji
Kad ne ono Bog stvara svit

Pa je stvorija more, brda, Kornate, i onda na kraju Adama.

Adamu je bilo mrak, ija je vegebasice, pušija travu, pija čistu izvorsku vodu, prdija, trča sa gazelan, i tigrovin, u to doba je i tigar Šarko bija vegić pa nije tija izist Adama.

Onda je Bog Sinja da se Adam zajebaje i da mu je bolje nego njemu, jer Adam nije ništa mora stvarat, pa je reka, E nećeš brale.

Onda je smirija strilon nebeskon Adama po srid tintare i reka, stani ne mrdaj, sad ću ti Napravit Evu.

Taman je Adam tija nešto reć, kad mu je Bog reka, ako budeš sra, Napravit ću ti Stevu pa ćeš njega jebat u guzicu.

Adam je umra od straja i zanimija, a Bog mu je jednin Buce Lee karate udarcon iščupa rebro.

Ajme viknija je Adam, štaš sad sutin rebron, a Bog je reka saću zamisit Evu.

Ali u Rebru nema mozga reka je Adam.

Šta si tako dosadan, oš Evu ili Stevu.

Daj Evu reka je Adam i tako i bude.

Kad je obavija posal, Bog gleda Evu i Adama skupa, i kaže ti si dobro ispa, a ti ćeš se jebiga morat zeru šminkat.

Shangri la ne postoji, nikad nije ni postojala, to je izumišljotina isto ka i evolucija, neće nikad ni postojat, niti će zbog želje Miss Sao Tome i Principe, nastat mir u svitu.

Cjelokupna ljudska povijest zasniva se na konfliktu, na revoluciji, na žrtvama, bez žrtava nikad nije došlo do napretka.

Meni je jedan od najdražih filmova Odiseja u svemiru, i antologijska scena u kojoj majmun uzme kost, i počne mlatit s njom okolo.

Prije toga je majmun češa guzicu, i cili život bi mu proša u češanju guzice da nije uzeja onu košćurinu.

Da bi nasta svit, neko je mora Adamu iščupat rebro.

Mora biti krvi i sukoba, samo je važno da ne pobijede oni šta viruju u evoluciju, da je po njima Adam bi i dalje prdija u La la lendu i iz prvog reda gleda majmuna kako češe guzicu.

- 17:06 - Komentari (50) - Isprintaj - #

subota, 01.12.2018.

Još zeru o evolucijiFala još jedan put svima koji su mi čestitali imendan, jako lipo od vas.

Evolucija je izmišljotina, koja tumači da je Čovik nasta od majmuna, majmun od ameba, a amebe po nekim svjedočanstvima od Srba.

Nedavno je istraživanje na pet milijuna ljudi u ne znam koliko zemalja znanstveno potvrdilo ono šta ja odavno tvrdim, da je evolucija pizdarija, naime znanstvenici su utvrdili da svi ljudi na svitu imaju zajedničke pretke, dakle svih sedam milijardi je nastalo od neke Eve i nekog Adama, isti slučaj je i s životinjskim vrstama, pa bi se moglo reć da smo svi i mi i beštije nastali od ekipe iz kaića od onog Noe.

Osim toga mogli smo vidit kod Drugarice Bičvice da je na Misecu bila mačka, šta znači da su Ameri izmislili da su bili tamo, isto ka šta su izmislili Alfa jer da je on stvarno postoja izija bi mačku.

Koliko moraš bit glup da bi popušija tu priču o evoluciji, koja samu sebe pobija i uvreda je za zdrav razum, to je ka da bi mi kršćani virovali u bezgrešno začeće.

Pametni Ljudi kad ne mogu nešto shvatit onda, prihvate da je to iznad njihove moći poimanja, razmišljaju o tome, i razmjenjuju mišljenja, glupani s druge strane izmislu nešto ka šta je oni izumislija evoluciju.

Onda se nađe i određeni broj glupana koji slijede glupana koji je to nešto izumislija, a kako smo u prethodnom postu zaključili, glupani su gotovo uvijek zločesti i agresivni, i ako im se neko ne suprostavi oni zavladaju svijetom.

U povijesti imamo takve primjere kad je recimo šačica agresivnih fašista okupirala cijele države, ili šačica komunističkih ubojica isto.

U Rusiji recimo koja je najveća zemlja na svijetu i sada bez dobrog dijela zemalja koje su se padom komunizma odvojile, ima 150 milijuna stanovnika, oktobarsku revoluciju koja je inaugurirala komunistički teror je izvelo 20.000 ljudi.

Ako bi to stavili u relaciju s Hrvatskom recimo, i njenih 4 milijuna ljudi, to bi značilo da zemlju preuzme 500 ljudi.

Ili recimo da petero blogera okupira blog.

Drugovi Blogeri i sestre blogerice, neprijatelj nikad ne spava, zato mi čuvajte blog ka zenicu oka svog, i svakome koga vidite s podočnjacima recite Sotono, otiđi, iz moje duše otiđi, iz moje čaše otiđi.

I ne vjerujte evolucionarima, ni ženama koje lažu.

- 21:45 - Komentari (28) - Isprintaj - #

Kad evolucija zakažeOvi dana neka kokoš, nekoj drugoj kokoši nije tila dat, ili prodat kontracepcijske tablete, pa se oko toga vodila diskusija, odnosno vodila se diskusija o prizivu savjesti.
Šta je to priziv savjesti, to ne izmišljeni institut za šupke, koji bi se jebali a da im ne uđe.
Recimo kad je rat, kad neko napadne tvoju domovinu, ako si šupak a mater ti ne može dat potvrdu da si anemičan, ili nemaš pesto maraka za dat bivšem sekretaru za narodnu obranu, a u doba novopečenom hadezeovcu, onda to šta si jebena kukavica moreš zvat i prizivom savjesti, istim se moreš koristit ako si pripadnik nacije koja napada zemlju u kojon živiš, i čekat dok tvoji ne dođu a onda bit glavni u logoru.

Tako su i naši kinolozi, koji su pobili dva milijuna nerođene dice, šta znači skoro ka Srba u Jasenovcu, kad su izašli iz Saveza komunista, našli savjest.

Evo kako je to bilo.

Iđe kinolog Recimo Dado Milinović šorom i piva bećarac, u kojem oće da mu se sin od bivše kolegice iz Saveza komunista naguzi da ga izliči od anemije, i najedanput ga zaskoči savjest i veže ga lancima za stablo.

Naš Dado piva, Pokidaću lance sve, ali ne savjest se ne da, zajebana za popizdit.

Eto tako je i kokoš odlučila drugoj kokoši ne dat tablete su kojin će druga kokoš ubit vlastito nerođeno dite, valjda računajuć, da je prva kokoš toliko lina da će radije rodit nerođeno dite, nego prošetat do najbliže ljekarne.

Ljudi su glupi, pamet nije svima od boga dana, a kako nesrića nikad ne dolazi sama, glupi ljudi su i zli, imaju tu potrebu nametat se svima oko sebe, onda ovi sa prizivom savjesti krenu s parolama da pametniji popušta, i tako laprdaju dok ne shvate da ih budala jebe u guzicu, jer je osim što je glup, zao, i seksualno je poremećen.

Zato zajebite priziv savjesti, glupanu triba odma jebat mater, jer to je jedini jezik kojo ta nakupina zloće razumi, inače ako uđete u diskusiju s tima nositeljima poremećaja spolnosti, satrat će vas pričom o tome kako su u stvari oni normalni, i laprdanjem o toleranciji.

Dakle poučeni narodnom poslovicom o kurvi i poštenju, čim neko krene laprdat o toleranciji, triba mu jebat mater, i bavit se normalnim ljudima.

Jer eto evolucija ponekad zakaže, zar ne?

- 12:24 - Komentari (28) - Isprintaj - #