Fressssssh

petak, 31.12.2021.

Silvestrovo on my mind

Danas sam dobio poklon, kao dokaz da dobre želje i nakane, uvijek nađu put, malo je reći da sam bio ugodno iznenađen, i bez i malo lažne skromnosti ponosan, zbog saznanja da sam zaslužio da se netko oko mene tako potrudi.

Ukupnom dojmu je pridonijelo i to da tu osobu smatram dragom, i na puno dobrih načina posebnom.

Ako vam se čini da se pravim važan potpuno ste u pravu.



Ako mi zavidite ja vas razumijem, evo ovdje možete vidjeti i mog osobnog djeda božićnjaka, kako vježba penjanje.

Od godine koja odlazi neću se posebno opraštati, neću ni razmišljati o njoj, za neke stvari još nije vrijeme, ko zna kada će i biti.

Ljubav, iznenadni pokloni, i osobni božićnjaci, ublažavaju sve boli i tuge.

Vi koji mislite da vas volim, ne morate osjećati nikakvu zahvalnost prema meni, sve ste odradili sami, ja vas takve vidim, pa ako vam se takva slika sviđa uživajte.

Vi koji mislite da vas ne volim, griješite, ja vas kao i ove prije vidim baš takve kakvi jeste, a ako vam se za slika ne sviđa, uvijek možete biti kakvi god hoćete, meni a i svima drugima je sasvim svejedno.

U godini koja dolazi ja imam samo jednu želju, a nije Eurojackpot niti bi je mijenjao za Eurojackpot, a vama želim svima da budete zdravi, a ostalo si sami izvoljevajte, i nikad nemojte sumnjati u to koliko vas volim :)

Hvala ti na poklonu, još jednom, zbog njega se osjećam boljim, a što bi čovjek više mogao poželjeti u ova šugava vremena.

Voli vas vaš Fresh, njegova uža zagrebačka ekipa, i sve Niprije.

- 23:03 - Komentari (23) - Isprintaj - #

četvrtak, 30.12.2021.

Oće li ko radit

Prije Misec dana je prošlo tri godine kako sam u ovoj firmi, i za divno čudo još mi nije dopizdila, obično mi posli dvi godine bude dosta.

U biti kad bi tija nikad lakše nije bilo prominit posal, svukud po gradu se traže radnici, glavno pitanje među poduzetnicima je znaš li koga da oće radit.

Kad sam ja doselija u Zagreb prije skoro dvaes godina, bio sam sa svojih tadašnjih 37, svima prestar, nikome nisam triba, bio sam i prestručan i prekvalificirani, i preštatijaznan, samo nisam bio potreban.

Jedva sam priko veze dobio posal dostavljača, priko student servisa.

Eto i onda će mi neko reć da je prije bilo bolje.

Prije tries godina je isto bilo sranje, ja sam godinama bio sezonac a zapošljavala se dica šefova i sekretara partije, onda bi ja tu dicu učio poslu pa bi mi onda oni bili sefovi.

Eto i ko bi reka da će se meni živahnom pedeset još malo sedmogodišnjaku, nuditi poslovi ko perspektivnom kadru, cak i oni za koje nemam formalnu kvalifikaciju ali ih znam radit.

Cak su mi i ovi moji podigli plaću za tisuću kuna a da nisam mora tražit, valjda prvi put u životu.

Cak mi pada na pamet da bi se opet moga bavit nekim poduzetništvom, a ko zna možda i aktiviram boračku pensiju, ko bi ga znao.

Vidim na nekom portalu kako je četvero mladih Splićana ošlo u Irsku, a mene kad Got neko pita znaš li koga ko oće radit, ja iskreno kažem, ne znam.

- 20:40 - Komentari (21) - Isprintaj - #

srijeda, 29.12.2021.

jabuke u francuskoj

Jednog dana kad se svi pocjepamo, i riješimo se te korone ka šta smo se riješili drugi bolešćina, našim antivakserima će se srušit svit, i njiov život će izgubiti smisao.
Nadajmo se da će budaletine i blogove pobrisat.

Iako svjedoci smo da i danas nakon trideset godina postoje umobolnici koji o u krvi nastaloj i nestaloj tvorevini pišu hvalospjeve, tako će i ovi novovjeki vjerojatno narednih trideset godina tumačit kako su nas u stvari tili čipirat, ti ljudi gušteri.

Kažu na anketi da su blogeri prije bili bolji, to je mišljenje uglavnom onih koji su došli na blog onda kad ga je većina starih napustila, dijelom zato što su ih privukle druge suvremenije platforme, a dijelom i jer nisu htjeli imati posla s novopridošlim snagama, držeći se one narodne, da pametniji popušta.

Dakle Moremo zaključit da su blogeri prije bili pametniji, od ovih glasača sada.

Sad se događaju nemile stvari, pa je neka pevaljka Ava Max, koja sebe naziva Belladona ili Donnabella ili tako nekako, izvršila nesmiljeni atak na seksi nedepiliranu studenticu, koja je frendica od psihijatrice, pa zato zna da triba ostavit prvi komentar.

Nesriknja studentica nije stigla ni okačit sliku pulsirajuće vadžajne, na blog da mladi umjetnici soboslikari ne moraju plaćat da je vidu, a već su je mračne snage bloga predvođene blogericama koje nećemo imentovat nego ćemo ih samo značajno pogledat, napale iz sviju oružja.

Ako se ta praksa nastavi niko od nas više pulsirajuće vadžajne neće vidit.


Mećete li vi jabuku u francusku salatu?


Mislim kome je to uopće palo na pamet, stavljat jabuke u francusku, dobro nije banane uvalio unutra ili limunove, baš svašta.

- 08:53 - Komentari (12) - Isprintaj - #

utorak, 28.12.2021.

ladno je

Europski sud za ljudska prava presudio je da države mogu zabraniti stranke koje njeguju tradiciju komunističkih partija.
Dobro da su se sitili obzirom na razmjere zločina i broj žrtava koje su te partije ostavile za sobom.

To naravno neće pokolebat glomazni otpad kojem su te partije dijelile stanove, pa se tom glomaznom otpadu, nikakve žrtve ne cine pretjerane.

Vjerojatno neće pokolebat ni fekalije koji ovdje po blogu uzdišu za propalom tvorevinom i masovnim ubojicom koji je istom rukovodio.

I onih idiota koji se kao bore za slobodu, zajedno s fašistima i vjerskim fanaticima, je sve manje, nevjerojatno je koliko štete može napravit nekolicina poremećenih likova, uz pomoć velikog broja glupana, sad kad se broj glupana smanjuje, poremećenost onih poremećenih se više ističe.

Sad kad se to svelo na stotinjak bolesnika, glupani bi najradije da svi mi zaboravimo, kako su i koga slijedili, da se mogu dalje pravit da nisu glupani.

U stvari nije zgorega da svako toliko osvijestimo koliko nas glupana i kukavica okružuje, da se ne bi opustili, jer ima ih sasvim dovoljno da nas vrate u srednji vijek.

Uostalom nije li se to i dosada kroz povijest uvijek događalo, kad bi elite zabrazdile u incestu i pederastiji, i laprdale o slobodama, došli bi glupani predvođeni idiotima, i počeo bi mračni srednji vijek.

Inače, glupani su odgovornost svih nas, jer ako im jasno i gtlasno svaki put ne kažemo da su glupani, oni će postajati sve glasniji, i uslijed te svoje priglupe larme, biti uvjereni da su u pravu.

eto pa se vi držite one ne bi se štel mešat, dok se ne probudite u mračnom srednjem vijeku

- 09:09 - Komentari (15) - Isprintaj - #

subota, 25.12.2021.

U Božićno jutro

Od prije nekoliko godina, Božić za mene ima jedno sasvim drugačije značenje, jer život nam stalno šalje poruke što je stvarno važno, koje većina pogrešno tumači, ili ne shvati uopće.

Ovog Božića Chiara je otišla u svoj Betlehem po nadu, po život,



Zato maloj Chiari, svoj djeci Božjoj, i vama naravno, želim puno zdravlja, nade i života, jer to je ono sto je stvarno važno.

O tome jesmo li na ovom svijetu zbog drugih ili zbog sebe, ćemo se raspravljati i dalje, samo nek smo živi i zdravi, ako već niste još stignete, uplatiti poneku kunu, svaka će dobro doć.

- 06:11 - Komentari (20) - Isprintaj - #

petak, 24.12.2021.

Sorry Bahro

Ne znam zašto se za Božić svi nesto uvate opraštanja, ka da će svitlo bejbi Đizusa uć u njih, pa bi oni najradije dili oproste.

Meni su ti šta opraštaju masu sumnjivi, jebate ja neman nikoga kome bi nešto oprašta, a oni imaju cile liste.

O opraštanju isto ka i o toleranciji laprdaju oni koji bi minjali druge ljude, i to bi ih navrćali na svoj kalup.


Kaže Noletov ćale da nikad neće oprostit NATO u jer su bombardovali Beograd, ni on ni Jelena ni Nole.
U njega bejbi Đizus nemere unić ni da oće, bacače cvijeća po tenkovima nije spominja pa ne znamo je li njima oprostio.

Mi bi na blogu tribali uvest praksu slanja limuna jedni drugima, recimo umisto da nekome kažemo da je glup, da mu pošaljemo limune, i šta mislimo da je gluplji to mu više limunova pošaljemo.

To bi ako ništa drugo pokrenulo ekonomiju tribali bi proizvoditi limunova ka Izrael, poštanski kombiji bi letali tamo vamo, umisto pašta šute Aleksa bi izijo tortu od limuna.

Jel vama idu na živce ovi turbo čestitari, ovi šta Božić čestitaju pet dana ranije, i taman čovik misli da su negdi ošli i da nas neće neko vrime tlačit, kad evo njih opet i tako svaki dan do Božića, njima Noletov ćale isto ne bi oprostio.

Tribalo bi počet organizirat doček Božića po restoranima, ionako još malo i niko neće znat zamotat sarmu, ispeć odojka, skuvat bakalar, napravit orahnjaču i makovnjaču.

Zato je najbolje pribacit se u restorane, pa neka neko drugi kuva a mi moremo surfat i gledat turske seraje, i pratit situVaciju sa kuglofom.

Mogli bi u McDonald'su napravit Božićni meni, koji bi se prodava na Badnjak a sastoja bi se od Bakalara i odojka,

U stvari ionako ovi progresivni oće ukinut Božić, Ne uklapa se u tolerantnu agendu tražitelja novog nivoa Svijesti, a i migrante uznemirava, pa ćemo ima bit Božić slaviti samo u svoja četri zida, ili skroz u ilegali, i onda ćemo po uzoru na gej paradu organizirat Božić parade, svak će imat malog bejbi Đizusa i mavat šnjimi.

Već se sad veselim tom novom ejđu, kad ćemo svi bit ponosni članovi nove svijesti, s bejbi Đizusom u jednoj i limunovima u drugoj ruci, s Bahrom i Noletovim ćaletom na čelu parade.



- 05:56 - Komentari (10) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.12.2021.

Bahrina svakodnevna jadikovka


Drugovi i drugarice, kao što smo se više puta osvjedočili omiljena zabava nas blogera i blogerica je kukumavčenje, i to po načelu što veći glupan veće kukumavčenje.

Tako smo svjedočili da blogerkama i blogerima za pocetak ne valja država, pa ne valja uredništvo koje ne postoji, pa ne valja bug, ne valja stožer, ne valjaju drugi blogeri, u biti još nismo našli nikoga i ništa a da valja.

U rijetkim trenutcima opuštanja, i zanosu ljubavi prema pisanoj rici očajne kućanice same sebe i svoje istomišljenike proglašavaju uzorom tolerancije jer eto toleriraju sve osim onih koje ne toleriraju.

Krivci za tako stanje, nesretne ljubavi, to šta ih niko ne razumi, i ostalo, su razasuti po svim meridijanin i paralelan, i svako je adekvatan kandidat za krivca osim blogerki i blogera samih, pošto se oni tako skromni i književnici od formata nepogrješivi.

Zli jezici bi doduše rekli da svi problemi proizlaze iz karaktera samih blogera i blogerki, te da su za sve probleme, nesriknje jubavi, i to šta ih niko ne razumi sami krivi, šta je brezočna laž, jer onda bi precjednik s karakterom bio kriv, šta ga se Aca Srbin stidi, jer lupeta.

Zato je ključno da se stalno iznova blogerke i blogeri međusobno podupiru, borbenim pokličima tipa, draga ovo ti je fantastično, najbolja si, volim ljubim žvalim, moćna si, to si ti, nemoj se nikad mijenjati, ovo ti je za antologiju, i slično.

Jer ako se međusobno u svakoj prigodi ne podržavamo moglo bi nekome past na pamet preispitivanje karaktera od strane Ace Stankovića, i sve će otić u pizdu materinu ka oni kuglof šta ga je Gibonni zgazija.

- 06:48 - Komentari (15) - Isprintaj - #

srijeda, 22.12.2021.

Bahra i Pocahontas u Lijevom sredičku

Danska ministrica je osuđena na zatvor, jer je razdvajala migrantske parove, ako je ženski dio para bio maloljetan.
Eto kako je navika migranata da natežu maloljetnice, sjebala cili taj feminizam, i mukte se ministrica pravda da je tila zasititi djevojke.
Pravo migranata da ne jebu ta ženska prava je najjače od sviju prava skupa.

Precjednik Zoka je reka da će adeze ukrast referendum, ne zna se još oće li angažirat Lovru faljen Isus Kuščovića da broji glasove, ili Ce neko drugi, Lovre je ipak čouk sa iskustvom.

Precjednik Zoka je ka i sva druga govna, muča ka zaliven kad je zadnji put adeze ukra referendum, kad se tribalo glasat mora li Pupovac doživotno bit u saboru makar niko ne glasa za njega, a sad kad je već ušlo ne zna bi li se jeba.

Kako to stoji kod vas jeste li se ogorčeno protivili kad je zadnji put adeze kra referendum, mislite li da je u redu da i ovaj put ukrade referendum, mislite li da se referendumi tribaju demokratski održavat onda kad se to adezeju vama i Zoki sviđa.

Tribali bi napravit akciju da svi ponovo dignemo postove u kojima smo ogorčeno protestirali protiv izigravanja volje naroda od strane politički elita, da se jasno vidi šta smo i kakvi smo.

- 07:18 - Komentari (17) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.12.2021.

Bahra i plamteći grm



nije li dirljivo gledati one malo pametne, kad im prođe pet minuta slave

- 15:59 - Komentari (16) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.12.2021.

Bahra u Mrdavoj ribi

Pita se novinarka na nekom portalu, da smo bili ovakvi za vrijeme domovinskog rata, bi li uopće bilo Hrvatske, aludirajući valjda na sljedbenike Tonija Cetinskog, Marka Franciskovića i Noletove Jelene.

Vidi se da je naivna i neiskusna blogerica, za vrime domovinskog rata, bilo je jos gore, onda su se borci za slobodu, upisivali na fakultete, jedni drugima raspisivali radnu obavezu, donosili liječničke potvrde, bježali u Nemačku, i ko zna šta još poduzimali da ih ne mobilizira.

Dok se po Slavoniji, Lici, Dalmaciji, Banovini, Posavini živilo u podrumima, u Zagrebu, Istri, Kvarneru, Međimurju, se Sviralo kurcu i zabavljalo po kafićima, oni koji su bili na sigurnom nisu se previše uzbuđivali oko toga sto neko negdje gine.

I ne nije nas bilo pola milijuna, bilo nas je malo više od sto tisuća, ostali su lažnjaci, a sve i da nisu to je malo više od deset posto.

Srećom pa je protiv Srba i to bilo dovoljno, ali da je bila potrebna opća mobilizacija, svi bi mi ćirilicom pisali.

To je tako, kako kaže precjednik Zoka, uvijek se radi o malo hrabrih ljudi, ili malo pametnih ljudi, iskreno mislim da ih je ovaj put bilo iznenađujuće puno, valjda zato jer im se činilo da biraju manje zlo, da im je neko mogao, dat potvrdu sa faksa, ili raspisati radnu obvezu, bilo bi on možda sto tisuća ko i onda, jer ljudi su suštinski glupe kukavice, uz eto malo hrabrih ljudi koji samo potvrđuju pravilo.

Zato imajte uvijek na umu, od zla vas brani jako malo hrabrih ljudi, ma koliko se vi ostali trudili da odustanu.

Cijela ljudska povijest je protkana borbama između Davida, odnosno hrabrih i pametnih, i Golijata odnosno glupavih kukavica.

Naravno da svaka budaletina misli za sebe da je David, mnogi se čak uspješno prodaju pod Davida skupa s bozom koju prosipaju unaokolo, ali ih na kraju odaju tragovi u maslacu, unatoč sjaju zvijezda u očima nevinih blogerica.

Naime svi mi uvijek znamo što je ispravno, i nema slučajnih pogreški, ima samo sebičnog stavljanja vlastite guzice na pijedestal, jebate koja rič.

Pijedestal.

- 09:47 - Komentari (14) - Isprintaj - #

subota, 18.12.2021.

Ima li Bahre u avijonu


Kao što ste se sami konzna koliko puta osvjedočili, ovo je serija zapisa o Bahri.

Dakle nije o ko srni ranjenoj progonjenoj preko snijega duboka, niti o djevojci slučajno sličnog imena, kao u pjesmi, tvoje ime moje bezime.

Dobro znamo već da je pojava kad personal u svemu o čemu se piše nađe sebe psikičke prirode.

Zato da ne bi bilo zabune ponavljamo, ovo su zapisi o Bahri, sve ostale koje pronađete, pronalazite na vlastitu odgovornost.

Danas nećemo previše toga pisat jer Bahra je tašta i voli bit u centru pažnje, a kolegica Annaboni je najavila post o seksualnim nastranostima na blogu.

Obzirom da temu ko, kako, s kim, i koliko puta teško nesto može nadmašit možda jedino jedan od epskih obračuna s Freshom, danas ćemo iz prikrajka čekat svoju prigodu za neslućenu popularnost.

Pogotovo stoga jer koliko saznajemo od izvora bliskih istrazi, kod kolegice Annaboni će biti sočnih detalja, tipa koji doajen može najviše puta na noć, i kojoj doajenki je malo tri puta na noć.

Bilo bi lijepo da vlastitim iskustvima s bloga pomognemo da diskusija kod Annaboni bude što visprenija i sadržajnija, ako nemate vlastitih iskustava ili ih ne želite dijeliti računaju se i iskustva vaših ljubimaca ili izmišljenih dečkiju, cura, kumova i prijatelja.

Neka to bude jedna ugodna subota za pamćenje.

- 08:04 - Komentari (17) - Isprintaj - #

petak, 17.12.2021.

Bahra u plamenu

Bahra je napokon našla muškarca svojih snova

pola toga šta je govorio ga nije razumila, pa je zaključila da to mora bit masu pametno, kad ona ne razumi

doduše seksualnu privlačnost je osjećala prema onima koji su mogli za uru iscipat dva kubika bukovine, ali ovoga šta je uru vrimena moga nerazumljivo pričat o smislu života bi mogla gledat po cili dan, je da je bio malo pičkast što je neuspješno pokušava prikrit dugom kosom i bradom, jer su ga odavali feminizirani pokreti, ali to njegovo nerazumljivo pričanje o smislu je Bahru dovodilo na rub ekstaze

skužila je Bahra da i masu pametnije blogerice od nje udivljeno slušaju kako on nerazumljivo priča o preklapanju kolektivnih i individualnih univerzuma, i mislila kako ni one kurca tebe ne razumiju ka ni ona, čak je mislila da ni on sam sebe ne razumi, nego iz osjećaja manje vrijednosti nastalog u disfunkcionalnoj obitelji, nešto blebeće kako bi se svidio očajnim kućanicama

Bahra je imala svoj trenutak slave, i nije traja petnajst minuta kako je reka oni Warhol, nego skoro pola dana, rekla je Njemu ne bi dala ni da je zadnji na svitu, pa su svi koji Njega ne podnose falili njenu odlučnost, karakter i samopouzdanje, i bilo je lipo dok je trajalo, tila je doduše još nešto reć, ali nije mogla smislit ništa tako efektno ka ne bi mu dala, i slava je kako došla tako mi ošla

ostalo je samo sjećanje na trenutak slave, blistav ka bljesak meteora kad izgara na ulasku u stratosferu

- 15:06 - Komentari (16) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.12.2021.

Tri ratna druga


Baš je dirljivo vidit ljude koji su danima mogli mlatit praznu slamu, pretenciozno se prenemagat, držat se kao da su bolji od ostalih, kao da znaju nesto više od drugih, lupetat bez veze o smislovima života i preseravat se s višim nivoima svijesti, kako ih sada dijeli nešto tako prizemno kao sto je Cyrus the vyrus.

Sad eto jedni za druge misle da su kreteni, ali se još ustručavaju to izgovoriti, kao da daju priliku onima drugima da se u ime pretencioznih idiotarija koje su ih spajale, čudesno preobrate.

Inače sve je to folklor, imali smo ovdje idiota koji su se furali na živi zid, ridikuloznih sljedbenika Mirele Holly, o budaletina koje su uzdizale Mislava Kolakušića, pa i debila kojima su ovi iz moremo bas super, i nikome zbog toga nije neugodno.

O notornim slučajevima koji su podupirali ili podupiru bivše komunjare, bilo u adezeju ili esdepeju da ne pričamo.

Tako Ce se i kreteni koji su se zato šta su kukavički šupci, udružili s fašistima glupim anarhistima, jer pametni anarhisti ne postoje, turbo katolicima i militantnim ateistima, kad sve ovo prođe pravit blesavi u ko nas bre zavadi maniri.

Kreteni to uvijek rade, jer ih silno nervira sjećanje na sranja koja su radili i žrtve koje ostave za sobom.

A tri ratna druga Ce se pravit da se ništa nije ni dogodilo, jer su poznati po lakoći opraštanja sebi samima u potrazi za višim nivoom svijesti.

- 21:44 - Komentari (9) - Isprintaj - #

srijeda, 15.12.2021.

Apolon i Bahra

Eto rugali ste se kolegi incestuozno erotskom pjesniku kad se žalio da bug nesmiljeno napada njegovu omiljenu pjevačicu izbosne.

I šta sad, sad ćete tvrdit ka da je to slučajno, da Annaboni nema nikakve veze s tim.

Valjda je svima jasno da Annaboni ne može podnit da sada neka tamo Bahra, bosanska cajka, miluje preplanulo mišićavo tijelo incestuozno erotskog Apolona, i da je zato poslala dresiranog Buga samoubojicu.

I ne samo to nego je aktivirala i superbuga iz klase srbožder, da guta Apolonove komentare.

I šta smo mi ostali nevini blogeri dobili, nesuvisla obećanja uredništva koje ne postoji da Ce mali ali tehničari, koji isto ne postoje opravit blog.

Eto baš smo mi naivni, ko vrancuske sobarice pa ne vidimo da je u pitanju nacijonalostički komplot, usmjeren protiv međunacijonalne ljubavi Apolona i Bahre izbosne, a sve u režiji mračnih sila.

Lijepo je Rade dok se privijao uz toplo Borino dupe, rekao tvoj savjet ne tražim niti bi ti ga dao.
Našto je Boro mazno kao da prede rekao daj mi ga daj.

- 08:23 - Komentari (14) - Isprintaj - #

utorak, 14.12.2021.

fatalna privlačnost

Jel vas zabavljaju glupani?

Meni je najdraže gledat kako se koprcaju kad brane neobranjivo.

Pa postanu agresivni, ultimativni, i šta ti ja znam.

Koji su to likovi, ufurani u ideju da je do njihovog mišljenja nekome stalo, je isto kao i do moga, moš mislit.

Mislim da sam vrhunac svog spisateljskog umijeća i ljubavi prema pisanoj riječi dosegao kad sam uveo načelo nerazgovaranja s kretenima.

Nema većeg priznanja, iskaza poštovanja, i naklonosti, nego razgovarati se s ljudima, makar bili neistomišljenici, zar ne.

A nije da se ja s neistomišljenicima sit ne napričam, cak i s onima koji nesuvislo brane kretene.

U prošlom postu sam se referirao na visprenu raspravu u kojoj nisam sudjelovao, ali sam kao negativan primjer spomenut.

Zamjera mi se što osobe koje svojim idiotarijama po recentnim znanstvenim spoznajama ugrožavaju živote drugih ljudi, nazivam glupanima i kretenima, pa sam nakon pomnog razmišljanja došao do zaključka da bi bilo ispravnije karakterizrati iste kao ubojice, a one koji im daju pravo na drugčije mišljenje, i nesuvislo pokušavaju racionalizirati kukavičluk i bolesne umove, idiotima i kretenima.

I da i ja koji sam se tri puta cijepio se mogu zaraziti, i prenijeti virus nekome drugome, i da taj neko drugi može umrijeti, ali ja sam uradio sve sto sam mogao da se to ne desi, a vi filozofi koji laprdate o jebenim slobodama, ste kukavice i zadnje ljudsko smeće

Ne vi niste glupi vi ste bešćutni ološ a oni koji zagovaraju neka vaša prava su besprizorno glupi.

eto sad smo nakon, fašista, komunista, homoseksualaca, libtarda, migranata, vjerskih fanatika, militantnih ateista, dobili još jednu skupinu koja objedinjuje navedene kao agresivnu manjinu koja bi život svih nas oblikovala po njihovim mentalnim i inim poremećajima

inače danas se na još jednom blogu vodi rasprava u kojoj ne sudjelujem, niti imam namjeru sudjelovati, ali me se spominje

nije li fenomenološki zanimljivo kako se kod autora koje inače skoro niko ne jebe dva posto, čim se muhama učini da bi se moglo raditi o popularnom blogeru, nasrnu na uradak ko na govno

pa sad vi recite da nema nešto u tim narodnim poslovicama

- 13:16 - Komentari (17) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.12.2021.

Stupidi come la testa di cazzo

Većine sam se kretena riješio, ali neki su baš uporni, idioti od one vrste kojima nikako ne možeš objasniti koliko su gadljivi.

Najjači im je argument da ja u stvari želim da oni komentiraju, jer bi ih inače blokirao, stvarno trebaš bit posebna vrsta kretena, da kad ti neko jasno i glasno kaže da si odvratni kreten, i da te ne želi blizu, da sereš o blokiranju.

To su oni likovi šta su dok su bili mlađi nazivali popularne blogerice, i dahćali u slušalicu.

Sve više blogera i blogerica je ljuto na blogericu koja je zapizdila s antivakserskim idiotarijama, cak i oni koje je smatrala iskrenim prijateljima, i srodnim dušama.

Ona ih kad ih hoće uvrijedit uspoređuje sa mnom, jer eto ja sam bio prvi koji joj je rekao da joj je potrebna pomoć, i to stručna.

Meni je silnim neslaganjima uprkos, i mržnji koju ista ne uspijeva kontrolirati, jer joj eto ja već neko vrijeme sugeriram da je glupa, žao te blogerice, ja znam kako trauma prouzročena gubitkom bliske osobe može sjebat čovjeka, i zato odbijam povjerovati da je ta osoba u svojoj biti zla, iako je na najboljem putu da to postane, ja mislim da se i dalje radi o gluposti.

U biti najteže mi je kad ljudi rade ili pričaju gluposti, ne možeš onome ko priča gluposti, reć oprosti nisi u pravu, i argumentirano mu to objasniti, protiv gluposti se ne bori argumentima, argumenti su pred ljudskom gluposti, nemoćni.

I stvarno ne znam što bi trebao reći nekome ko lupeta, nego da je glup.

Nerijetko se ljudi zbog toga na mene naljute, iako je to znak da mi je stalo do njih, jer svi znate da se sa zlim ljudima i kretenima ne razgovaram.

A to sto se neki neće razgovarati sa mnom valjda i oni misle da sam zao ili kreten, sto ja razumijem, i podržavam, nemojte se razgovarati s kretenima, samo da ostane zabilježeno, da ja za vas mislim samo da ste glupi.

- 21:51 - Komentari (17) - Isprintaj - #

Sedam kuna za burek



komandir Zoka je sretan što živimo u demokratskoj državi, vremenu i društvu, u kojem se svakojake dogme mogu preispitivati

da nije tako, njegovi dojučerašnji drugovi bi ga razapeli jer se usudi dirnuti u dogme, njihovi totalitarni umovi bi i komandira Zoku smaknuli, kao što su njihovi pretci po šumama i gorama zavezane žicom smicali neprijatelje komunističke partije, prije useljenja u njihove stanove

a zoka je rekao samo da su obitelj Zec ubili kriminalci

zamislite da je komandir Zoka nabrojio kriminalce

Nebojša Hodak , Munib Suljić , Siniša Rimac Igor Mikola i Snježana Živanović.

Odma se po bezimenu vidi da su to sve Hrvati arijevci, čisti Vastaše, jer sveopće poznato je da je svaki hrvatski nacijonalista ditetu amantalno čin se rodilo da ime Nebojša Siniša Munib Hrvoje Vukčić Hrvatinić


eto šta ti je kismet, mi smo se dok je komandir Zoka isteza bolne prepone na Vakultetu, izborili da zokini birači, koji su na Vakultetu čekali oćemo li pobijedit mi ili njihovi, nesmiju umlatit Zoku, čak i ako se ne slaže da su Hrvati svojom nesmotrenom težnjom za neovisnom državom, isprovocirali mirne i miroljubive, te nadasve kulturne Srbe da ih pokušaju okupirat

U zadnje vrijeme imam vrlo redovitu probavu, ujutro prije nego sto se ustanem pročitam po portalima novosti, i vidim što je novoga s znanstvenicom svjetskog glasa Oliverom Balašević i njenon ćeri Bebon, i odma mi se od toga da prostite prisere, a ako ne ide samo se dodatno informiran o liku i djelu Danijele Dvornik i njene ćeri Ele i nastupa zagarantirano pražnjenje.

U našem gradu i dalje rastu hrpe smeća po ulicama, dok se gradonačelnik junački obračunava s majkama odgojiteljicama, sportašima, i svima ostalima kojima je bivši gradonačelnik dijelio naše novce.

Od obračuna s korupcijom i kriminalom ne ostade ni O, sve se svodi na pripremu pokušaja uvođenja bolesnih ideologija, u režiji fetivih purgera Rade Borić, i Toše Celakoskog.

Idealan prorotip zagrepčanina sutrašnjice po ukusu nove vlasti je homoseksualac bez djece, sa pason, pasionirani ljubitelj Đoleta i Noleta.

Inače neke kobasice na adventu koštaju po četrdeset kuna, i to dobijete samo kobasicu i pecivo, prodavačica vam ga ne popuši za tu lovu.

Dok je Mile bijo gradonačelnik kobasice su bile po dvaes kuna, što je očit pokazatelj korumpiranosti i nezajažljivog karaktera ovih gej friendly ljubitelja pasa i đemperićima koji nisu u stanju pokupiti smeće po gradu.

Šta da se radi Moremo se samo nostalgično prisjećat vrimena kad je mladi zagrebački student užasnuto gledao kako njegovi ipak neće dobit rat, kad je komandira Zoku ćaća zapošljava priko Piruške Canjuge i ministarstvu vanjski poslova, kad je burek bijo sedam, a bili ronhill šes ipo kuna

- 07:22 - Komentari (14) - Isprintaj - #

petak, 10.12.2021.

E moj Šamile


Digitalna transformacija komandira Zoke u mladog Vastašu najteže je pala Jugoslovenima, Pa ga se eno listom odriču od Jurice Pavičića, priko Ante Tomića pa sve do Vedrane Rudan.

Čeka se samo finalno obraćanje nekog od anrifašista, možda opskurnog lika koji godinama nevinoj blogerici s limunovima laže da je Hrvat, kažu u njega u selu da se je dobro uda, nešto ka Vaso Ladački.

Baš šteta šta ste tako svi zauzeti, pa slabo pišete, a nije da ne bi imali šta napisat jel tako.

Kad se sitimo onih vrimena na blogu kad je petero njih imalo šta napisat, pa je sve prštalo od visprenih diskusija.

Sad se uglavnom pišu budalaštine, htjeli mi to priznati ili ne, petero kvalitetnih blogera je u ovom sastavu misaona imenica, i to je prvi zadnji i jedini problem na blogu.

Nekad se moglo naći pet talentiranih pjesnika, fotografa, o onima koji su pisali samo priče da ne pričamo,

Danas na blogu imamo pet kretena i gomilu bezveznjaka, i to je to, jebiga

- 22:00 - Komentari (28) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.12.2021.

kokice i pivo

baš me zanima šta se dogodilo sa brojačima srbijanskih čokoladica Kolinde Grabar Kitarović

dobro nekih na žalost više nema među nama, ali tu je živa i fala bogu zdrava Annaboni i četrdeset antifašista, koji su valjda listom glasovali za komandira Zoku, nisu sigurno za Kolindu ili Škoru

fascinantno je kako su svi najednom izgubili interes za politiku

komandir Zoka, more srat po Srbima Bosančerosima, Babama, Pupovcu, pederima, lezbama, Pupovcu, Aleksandri Zec, drugu Titu, svim manjinama, jer eto lumeni su glasali za njega i doveli ga na Pantovščak

nema zapjenjenih postova
nema boldanih naslova i tekstova
niko ne broji čokoladice
antifašisti su se eto zeru umorili

Zoka je sjeba šefa i stanicu, glupi desničari skoro da ne svršavaju po cesti na zokine izjave, a glupi ljevičari se ponašaju ko da su se usrali u gaće pa in je bed sist da se ne ulitaju

Važno je naime biti glupi ljevičar, ili glupi desničar, nikome nije važno je li ono što politički nekorektni komandir Zoka govori istina ili nije

istina ionako nikad nije bila na nekoj cijeni, glupi ljevičari ili glupi desničari će podržat komandira Zoku ili bilo kog samo ako je naš ili barem misle da je naš

u konačnici možemo zaključit da je komandir Zoka neka vrsta lakmusa, koji provocira najveća govna da isplivaju na površinu, a talog koji ga je doveo na vlast, jer znali smo valjda svi koja je budala u pitanju, sad mudro šuti, jer kad plivaš u septičkoj jami zna se šta ti more uletit u usta ako zineš


- 08:34 - Komentari (14) - Isprintaj - #

srijeda, 08.12.2021.

pet kretena na pustom ostrvu

srića šta san sritno zaljubljen, inače bi bijo u velikon problemu, eno su slobodne jopet, Iva Todorić i Josipa Pavičić, teško bi se moga odlučit između Josipinog diskretnog šarma, i širokog Ivinog osmjeha, tako da je najbolje bit sretno zaljubljen pa nemaš nikakvi problema

kad se samo sitin dok san bijo slobodan, šta je to bilo, te blogerice, emajlovi, nabacivanje, to je bilo strašno, i još su mrzile jedne druge, ajme i kuku

neko smeće od novinara, inače baš svakakvo smeće naziva sebe novinarima i kolumnistima, je neki dan izmislilo da su BBB napadali studente po studentskom domu, a onda je smeće od portala to objavilo, pa su neki prenijeli i tako
reakcije na događaj koji se eto srećom nije dogodio, su bile uobičajeno žestoke, osim naravno one koja je izostala, državnog odvjetništva po službenoj dužnosti zbog širenja lažnih vjesti

nakon toga su se ko pijan plota, časni pripadnici novinarskog ceha, koji su uglavnom bez iznimke bili ili jesu na platnom spisku bjegunca od hrvatskog pravosuđa, ulovili pisanja o skandalu koji proizlazi iz toga da su neki nogometaši s vlastitim navijačima pivali navijačke pisme u kojima se ne govori lijepo o rivalima, a sve kako bi se izazvala netrpeljivost, pogotovo stoga što kad su igrači rivala sa svojim navijačima pjevali slične pjesme, nije bilo nikakvog skandala

ajmo se još zeru zadržat na smeću koje sebe naziva nounarima i kolumnistima

svi znate da sam ja recimo to tako skromno, vješt s riječima

i sad zamislite da sam napisao članak o relativizaciji i izjednačavanju krivnje, etno biznisu, uvođenju nejednakosti među žrtve, parazitiranju na nevinim žrtvama, opravdavanju srpske agresije, sve to lijepo argumentirao, sa zaključkom da je trideset godina iskorištavanja nevine žrtve za nečasne nakane, stvarno previše

jeste li zamislili

dobro, sad zamislite da sam stavio naslov jebala vas ....

odvratno i nezamislivo, zar ne

- 09:14 - Komentari (8) - Isprintaj - #

utorak, 07.12.2021.

Pet kretena u raljama života.


Što pomislite kad shvatite da dijelite neke stavove s kretenima, ili da oni podupiru vaše stavove i rado bi se druškali s vama.

- 21:33 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Laura Palmer i pet kretena

Malo šta mene more raspizdit ka olakotne okolnosti, to je ono kad idu osuditi pedofila, pa mu smanju kaznu jer ima dvoje krasne dičice.

Da nije olakotnih okolnosti, koje su ništa drugo nego, izraz našeg konformizma, potreba da ne prljamo ruke, i prije svega kukavičluk da se suprotstavimo zlu, u ovoj vaseljeni bi bilo kudikamo manje suza i boli.

Uzet ćemo recimo dva najveća zla koja opterećuju kolektivno sjećanje, fašizam i komunizam, nisu li oba krenula iz istog ishodišta, koristili iste metode, imali iste ili vrlo slične ciljeve, čak i slične nuspojave.

Razlikovali su se jedino u duljini trajanja, i broju žrtava, u čemu je komunizam uvelike nadmašio fašizam.

Nepobitne činjenice, ako ništa drugo broj žrtava, nam govori da se radilo o čistom esencijalnom zlu.

E sad ćemo doć na početak, na olakotne okolnosti, uvijek ćete nać kretena koji će branit fašizam, jer je eto u okviru istoga uspostavljena država, pa nuspojave i nisu tako strašne, ili kretena koji je dobio ili naslijedio društveni stan, koji će branit komunizam jer sto je par milijuna žrtava, kad je tuđi stan u pitanju.

Imat ćete skoro sve Srbe i Zorana Milanovića, koji će tvrditi da se u Srebrenici nije dogodio genocid, momke u crnom koji se postrojavaju po trgovima jer se ne volu cijepit, šefiće u partijama koji bi dizali spomenike masovnim ubojicama, i olakotne okolnosti za ljude koji napastuju djecu.

A sve se moglo suzbiti puno ranije da se na vrijeme bombardirao Beograd, jer s teroristima se ne pregovara.


šta vi mislite kad u postu napišem kreten koja petorica se uvijek prepoznaju

- 14:26 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 05.12.2021.

Who the fuck is Frances

Kaže Frances McDormand, neku večer na televizoru nekom svećeniku, ako si se pridružio skupini, onda si i ti odgovoran ako neki drugi svećenik nategne ministranta, jer si se pridružio skupini.

Ako adeze krade a ti si član adezea, onda si i ti odgovoran, jer si član.

Ako je savez komunista bio zločinačka organizacija, koja je likvidirala protivnike onda si i ti odgovoran jer si bio član.

Ako su antivakseri skupina idiota radi čijih bolesnih ideja ljudi umiru, onda si i ti odgovoran jer ih podržavaš.

Prosto ko pasulj zar ne

Ili recimo ako prešućuješ ili relativiziraš zločine onda si i ti odgovoran.

Inače za vas koji ne odate po adventima, informacija da je ove godine advent u prestolnici jadan, kobasice besprizorno i degutantno skupe, ali zato nam čistoća ne odvozi smeće, kažu da smetlištari nemaju covid potvrde. Žičara još ne vozi, ne zna se ni kad će.
Neki ljudi svaki dan protestiraju pred poglavarstvom, iz insajderskih krugova se može čuti da je grad u totalnom rasulu, sredstva za obnovu zgrada u vlasništvu grada za obnovu od potresa nisu povučena, kako stvari stoje neće ni biti.

Zanimljivo je kako mediji o očitoj nesposobnosti vlasti koju su nekritičkom podrškom i neprimjerenim angažmanom doveli na vlast, sada mudro šute, skupa s idiotima koji su glasali za ove neradnike.
Jedva čekam da krenu poskupljenja da mi neko rastumači kako trebam biti sretan sto Ce mi neko uzet sto kuna da bi mi odvezao smeće, odvoz kojeg i sada plaćam, a idioti ga nisu u stanju odvest, samo zato jer mi je gradonačelnik umjesto Hercegovca Bosanac.
Daklen da vas čujem

Ako znamo da neka skupina radi nešto loše, i da su u njoj loši ljudi, a mi joj se priključimo radi nekog svog osobnog probitka, lagodnog života, tuđeg stana, zaposlenja preko veze, ili straha od igle ili vatiranog štapića, jesmo li i mi odgovorni za zlo koje iz djelovanja te formalne ili neformalne skupine proizlazi.

Ili ćemo se kao i do sada praviti blesavi, laprdat o osobnoj odgovornosti, ne uvažavajući činjenicu, da nije naših kaplji ni slapa ne bi bilo.

- 07:27 - Komentari (18) - Isprintaj - #

subota, 04.12.2021.

Cinderella story

Listam ja tako u subotnje jutro medije da vidim što se piše o epskom teniskom dvoboju Hrvatske i Srbije, srpski mediji se očekivano prave da se nije ni dogodio, a "hrvatski" pišu šta je uradio Nole, jal je piškio il' se usro.

Kako znam da vas ne zanima tenis, i ne pratite to, najbolji igrač dosadašnjeg natjecanja je naš Borna Gojo 279. Igrač na svijetu, koji je satra u papar kudikamo bolje rangirane igrače.

Kaže naš Borna koji je šokirao sve koji nesto znaju o tenisu, Kad igram za sebe ja popizdim, razbijem reket, i tako, ali kad igram za Hrvatsku, onda si to ne mogu dopustiti.

To je ono, one sitne nijanse koje razlikuju najbolje od najvećih, zbog tih finesa neki nikad ne postanu najbolji, a neki nikad ne postanu najveći.

Slično je i kod nas na blogu, neke pojede bug, neki nikad neće postati najveći silnom trudu uprkos, a neki s lakoćom poput Niprija koji idu u Čvoglave, osvajaju srca nevinih blogerica.

Baš bi volio da naši pobijede u finalu i osvoje Davis cup, cisto radi priče o Borni Goji 279. Igraču na svijetu, pa da vidim onoga ko će reć da Sveti Nikola ne postoji.

- 09:41 - Komentari (7) - Isprintaj - #

petak, 03.12.2021.

o feminizmu i glupačama

piše u večernjem listu članak koji je napisala žena, u rubrici koju isto tako najvjerojatnije uređuje žena, ne da mi se provjeravati stvarno, a koju uglavnom čitaju žene

naslov članka je Bivša djevojka Gorana Ivaniševića obara s nogu

dakle Bivša djevojka Gorana Ivaniševića nema ime, oduzeta joj je osobnost

nevažno je što je gospođa već desetljaćima udata za drugog muškarca, što s tim muškarcem ima mislim troje djece, nisam siguran, nevažno je što ima karijeru, dosta uspješnu akademsku karijeru, naime bivša djevojka Gorana Ivaniševića je doktorica znanosti, i redovna profesorica na jednom fakultetu

možemo dakle zaključiti da su glupača koja je pisala članak, glupača koja ga je pustila u novine, i glupače koje ga razdragano čitaju, sramota za ženski rod, i da više škode ženama nego kockastoglavi neandertalci, kojih je za razliku od glupača ipak sve manje

- 11:38 - Komentari (22) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.12.2021.

Vjerovanje

Vjerujete li vi Muji ili svojim očima?

- 22:20 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Petrčane here we come

na sve se čovik navikne, pa tako i na činjenicu da umiru ljudi, koji možda ni nisu trebali umrit

umiru ljudi svakako, i to je nešto sasvim prirodno, koliko god to bilo sudbinski i potresno, za one koji ostaju

sada se evo događa da umiru ljudi koji možda i nisu trebali, da su se eto cijepili

nekako mi je pogrešno to što smo se navikli na činjenicu da ljudi koji možda nisu trebali umrijeti umiru, možda i zbog toga što psihopate i neempatična stvorenja kojima je samo njihova guzica važna, našu Annaboni koju eto uznemiri kada umre šezdeset ljudi od kojih neki nisu trebali umrijeti, izruguju, nazivaju nekrofilom i ušutkavaju

problematičan lik oduvijek sklon nasilju, kriminalu i rubnom ponašanju, koji je iz potpuno pogrešnih pobuda godinama proglašavan žrtvom, prikla je ženu u dućanu, nikoga valjda to nije iznenadilo osim onih koji su ga godinama na pogrešan način i iz pogrešnih pobuda proglašavali žrtvom, kako bi gurali neku svoju bolesnu agendu

naravno tragediju u kojoj je nasilno prekinut jedan život, iskoristili su svi, od Vedrane Rudan, preko kojekakvih udruga, zadruga i čega već ne, koje su svrha same sebi i ne rade ništa osim što sisaju proračun, do političara opće prakse, čeka se samo Boro Dežulović da napiše traktat u kojem će svima objasnit kako je za tragediju kriv Franjo Tuđman osobno, jer je uništio tekovine bratstva i jedinstva, što će naravno izazvat oduševljenje kod antifašista, Mariana i nedepiliranih skojevki

neki dan se utušilo 26 migranata koji su gumenjakom krenuli iz francuske u englesku, pa su onda Johnson i žrtva pedofilije Makaron jebavali mater jedan drugome, ko je kriv

ja san posli gleda na televizoru, kako neki crnac negdi u Francuskoj kaže kako njemu ne preostaje ništa drugo nego ić u Englesku, pa sve nešto mislim imaju li ti migranti koji eto bježe od kuge gladi i rata, baš pravo birat di će ić, pa im Francuska eto nije dovoljno dobra, nego moraju baš u englesku, eto ja bi silno želio živit u Petrčanima, pa me zanima ima li koja organizacija koja bi mi osigurala jedno 500 kvadrata uz more ako nije problem

- 12:33 - Komentari (23) - Isprintaj - #

srijeda, 01.12.2021.

Željo moja, tugo moja

Jeste vi primjetili da ljudi projiciraju stvarnost prema vlastitim željama, sto onda naravno nema veze s realnošću.

Valjda zato ja vaki prizeman sustavan i analitičan ljudima idem na živce, pogotovo kad ispadne da sam ja koliko njihove želje bile žarke, nekako bliži realnosti.

Dakle nisam ja baš toliko pametniji od vas koliko se čini, nego manje fantaziram, a i pametniji sam ali ne tako strašno puno kao što se čini.

U konačnici se bez veze ljutite na mene, zbog vlastitih fantazija, i neprihvaćanja vaših vlastitih mana.

Morate naučit prihvaćat sebe kakvi jeste, ako se ne sviđate sebi kakvi jeste, mijenjajte se, budite kakvi god želite, bez veze vam je da ostajete isti i pizdite na mene jer eto za razliku od drugih, ja sam pošten prema vama pa vam ne uljepšavam stvarnost.

Evo recimo kad ja kažem da se neću razgovarati s vama jer se s kretenima ne razgovaram dovoljno je da se prestanete ponašat kao kreteni, i siti ćemo se napričat.

Nemojte biti ko Ipsilonka koja se uvijek iznova nada da nisam u pravu, budite realni.


- 21:09 - Komentari (13) - Isprintaj - #