Fressssssh

utorak, 28.12.2021.

ladno je

Europski sud za ljudska prava presudio je da države mogu zabraniti stranke koje njeguju tradiciju komunističkih partija.
Dobro da su se sitili obzirom na razmjere zločina i broj žrtava koje su te partije ostavile za sobom.

To naravno neće pokolebat glomazni otpad kojem su te partije dijelile stanove, pa se tom glomaznom otpadu, nikakve žrtve ne cine pretjerane.

Vjerojatno neće pokolebat ni fekalije koji ovdje po blogu uzdišu za propalom tvorevinom i masovnim ubojicom koji je istom rukovodio.

I onih idiota koji se kao bore za slobodu, zajedno s fašistima i vjerskim fanaticima, je sve manje, nevjerojatno je koliko štete može napravit nekolicina poremećenih likova, uz pomoć velikog broja glupana, sad kad se broj glupana smanjuje, poremećenost onih poremećenih se više ističe.

Sad kad se to svelo na stotinjak bolesnika, glupani bi najradije da svi mi zaboravimo, kako su i koga slijedili, da se mogu dalje pravit da nisu glupani.

U stvari nije zgorega da svako toliko osvijestimo koliko nas glupana i kukavica okružuje, da se ne bi opustili, jer ima ih sasvim dovoljno da nas vrate u srednji vijek.

Uostalom nije li se to i dosada kroz povijest uvijek događalo, kad bi elite zabrazdile u incestu i pederastiji, i laprdale o slobodama, došli bi glupani predvođeni idiotima, i počeo bi mračni srednji vijek.

Inače, glupani su odgovornost svih nas, jer ako im jasno i gtlasno svaki put ne kažemo da su glupani, oni će postajati sve glasniji, i uslijed te svoje priglupe larme, biti uvjereni da su u pravu.

eto pa se vi držite one ne bi se štel mešat, dok se ne probudite u mračnom srednjem vijeku

- 09:09 - Komentari (15) - Isprintaj - #