FreshCaYg

petak, 03.04.2020.

Moj viličar i ja

Eto došlo je vrime da je i Vedrana Rudan postala Hrvatica, i iz Beograda u kojem se tako dobro osjećala, dok je pljuvala po ovoj napaćenoj zemlji, skupa s ostalim šljamom zgiljala u otadžbinu.
To me nekako neodoljivo podsjeća na one rane devedesete kad su partizani počeli slavit Božić, i nejač viličarom nosili na krštenje.

Prijateljska i nesvrstana Nemačka je prvo zabranila dolazak sezonaca za poljoprivredne radove, pa su onda odma tu odluku povukli, jer su shvatili da će maslina Ostat neobrana, švabe neće te ropske poslove da radu ni pod razno, a Alahu akbari koje je Anđelija uvezla neće da rade ništa, pa eto Švabe nudu Poljacima kojima je šanasa da umru od korone sedam puta veća u Nemačkoj nego u Poljskoj, da dođu obrat maslinu, mislim ne nudu samo njima može i Vedrana Rudan otić, njoj je šansa da umre samo četri puta veća.

Bilo bi Cool kad bi se maslina mogla obrat od doma, priko enterneta, mogli bi naši skojevci fašistima brat masline.

Još veća frka je u staračkim domovima, eto netriba ni befel više za starim Švabama šta umiru od Korone, prat guzicu, Fašistima je najveća noćna mora, da se Štefica, Jelisaveta, i Rabija neće Vratit ako odu za Uskrs pa da će im falit dvista iljada perača guzice.

Antifašisti po portalima su u bedu jer se kod nas nije dogodila katastrofa, pa su puni teorija zavjere, po kojima su Članovi stožera u stvari ljudi gušteri stvoreni u američkim labortorijama, uz pomoć tajnih zapisa iz Vatikanske riznice, koji su poslani da bi se spriječio povratak komunizma, i braća Rusi su nam jedina nada protiv tih reptila.

Jedino šta ih veseli je to šta je propala sezona, pa su eto sve naznake da će propast i Hrvatska.

Ako se slučajno dogodi da se ovo smiri, i da Švabe krenu na urlaub u one zemlje u kojima je šansa da se umre od korone četri puta manja nego kod njih, a koje imaju prekrasno more, tribat će zavarit krov na onom neboderu u Rijeci na koji je Nemanja metio petokraku, jer će antifašisti skakat s petokrake.

- 08:51 - Komentari (16) - Isprintaj - #