Fressssssh

utorak, 30.06.2020.

Privremeni prekid štrajka

Ja mislin da je najveće prokletstvo na svitu bit žensko.
Evo uzet ćemo moju prijateljicu Julku ka primjerak.

Ona je vidila kako je kolega kupus neki dan od mora svoji obožavatelja dobijo priko sto komentara, i sad Oće i ona.

Šta ima more obožavatelja više volit kupusa nego nju.

I tako gledam ja sinoć sučoljavanje našog anemičnog prajmministera i nadasve lipe i pametne Maje Sever, šaptačice izgubljenim djevojčicama, kad eto ti Julke Oće sto komentara.

Imate li vi neku prijateljicu ili neko žensko u obitelji koje kad navali i nešto Oće postane terorista, samo šta ne skače po kući i viče Alahu akbar.

Jeste li i vi nekada bili žrtvom peemesa, klimaesa, i drugih esova.

Jeste li vi gledali sučoljavanje naših kandidata za prajmministera, jel tako da koliko god vam ono dezertersko đubre išlo na živce ne morete zamislit da vam prajmminister bude Maja Sever, u potrazi za izgubljenim papirom.

Ali jebiga u zemlji u kojoj je Stipe Mesić bio precjednik dvaput, a Jaca Kosor prajmministerica, sve je moguće, pa i da Maja Sever u paklu papira postane prajmministerica.

Ali lako ćemo za to, šta ćemo s Julkom, nisam nikad ništa od vas tražio, jel tako, neću ni sada, ali braćo i sestre oćemo li ostavit u uvjerenju našu kolegicu Julku, miljenicu uredništva koje ne postoji, da je oni Kupus, šta nema empatije prema blogerin koji učinu blogosujicid, niti razumijevanje za njiova uskrsnuća, više voljen od Julke.

Naravno da nećemo, zato braćo i sestre ajmo pisat Julki komentare, svih sto, pokažimo joj da je volimo više od blognjuza, vidite da jon triba.

- 06:48 - Komentari (19) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 29.06.2020.

jopet štrajk

Moja prijateljica Julka je po sedmi put ove godine blog tjedna, jer je ispekla neki kruv, bolje nego tventi for kičn.
Tu minimalističku perfekciju nemore nadmašit ni obid od sedan slidova kako bi to skuvali ja ili kolega kupus.
Kraj takog remek-djela naše kužinavanje bi parilo ka ofucana bivša prostitutka u usporedbi s ljepoticom koja se iz djevojke tek počela transformirat u ženu.

Jebate jesan ovo super smislija pravi san gastro kritičar.

Neki dan sam kad sam vozija dragu na posal vidija mladu trudnicu, negdje na pragu dvadesetih.
U zadnje vrime tako mladih trudnica i nema baš previše, sve više žena se na trudnoću odlučuje u kasnijim godinama, kad shvate da ti ciljevi koje su realizirale i nisu baš nešto, pa ne znaš je li Dite rodila mater ili baba.

E pa ta trudnica koja je bila s mamom, Na koju je jako ličila, izgledala je prekrasno, u trudničkoj haljinici.
U stvari i nema puno tako lijepih prizora kao što su trudnice, pogotovo te mlade.

neki idiot, nije tio metit masku u vlaku, i još je onda vriđa policiju, pa su ga drugovi spakirali

odma su se antifašisti i ostala žgadija digli nha zadnje noge, kako bi branili lik i djelo idiota bez maske

Baš me to čudi, da nisu primjenili čuvenu levičarsku floskulu, ako se ne želi vozit s maskom nek se ne vozi, more ić i na noge.


Inače šteta je šta su ti prvoborci za ljudska prava, imali radnu obvezu devedesetih, jebate da su oni izašli Srbima na megdan, Srbi bi poumirali od smija, pa bi ta bitka ušla u anale svjetske povijesti ratovanja.


Danas je jako vruće, popio sam hektolitar vode i mineralne, triba san uzet oni limun, tako da mršavim, šta od sunca, šta od limuna, pripolovija bi se.

idem sad vidit kako se moja omiljena blogerica nosi sa ulogom bloga šetemane

mislim nije joj prvi put, ali svaki put je izazov

- 15:09 - Komentari (32) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.06.2020.

Blognjuz i plaćenici

Ja sam baš ponosan na mog druga Eura.
Osim što je šaljivdžija koji nas skoro svakodnevno razveseljava šalama, pošalicama i slikama sisa, Euro je za razliku od mnogih ovdje nimalo površna, nego dapače vrlo pažljiva osoba.

Za obid će bit riba, i blitva, i salata, i druga salata i treća salata, ima i juve od jučer, lipa od telećeg mulama, sa korabicom, tikvicama, karoton, korjenom i listom od Selena i petrusimula.

Ko zna možda bude i neki kolač, ja sam diskretno kupio maline, a ima i bresaka, pa šta bude, ako Bog ne providi ništa ima sladoleda u frižideru.

Ovi novi blognjuz samo provocira sa ovim njegovim anketama, tribalo bi pokrenit inicijativu da se vrati stari blognjuz, ovaj šta oda za mnom i zavodi nevine blogerice nije nikako dobar.

Na Yutelu je objektivni i profesijonalni nounar, Hrvoje Krešić ima emisiju di je skupio ka neke obične građane, da laprdaju o izborin, onda se jedna od obični građanki koja je rekla da Bero nije lider, pojavila ka kandidatkinja za ministricu kulture esdepeja, koja nije mogla sastavit dvi rečenice, i bila pod utjecajem opijata iako je laprdala o napadima panike.

Posli je Yutel reka da je dotičnu izabrala agencija, pa je agencija rekla da objektivni građani, po narudžbi Yutela moraju bit nezadovoljni i planiraju odselit, a kandidatkinja za ministricu je rekla da su nju vidili na televiziji ovi iz esdepeja prije tri dana i ponudili jon da bude ministrica.

Sad moran ić ist, čuvajte mi blog ka zenicu oka svog, nadajte blognjuzu da vas svadi, recite ne napadajima panike, budite objektivni i profesijonalni.

- 14:56 - Komentari (28) - Isprintaj - #

subota, 27.06.2020.

treći dan štrajka

Jeste vidili vi onog Goldena, kako on kokolava mojin blogofrendicama, skoro im je najbolja prijateljica.
A one se eto po ko zna koji put nadaju da na blogu ima još poneki savršen muškarac osim mene, šta ćeš žene, ti su iracijonalna bića.

Danas mi se vraća Purgerica s mora, čini se da je cilu vječnost tamo, i njoj je ka i svima nama ostalima bio potreban odmor od ovih korona, potresa, i šta ja znam čega, a kako sam ja mora pazit da ne sjebemo i ovaj socijalizam, i vrijedno i marljivo radit, ja sam bio u Zabregu.

A jeste vidili šta je savršen muškarac sam sam kuva, svaki dan se tušira, nekad i više puta, ni jedan put nisam prispava na posa, pra sam robu, to je ono kad metite robu u makinju i stisnete botun.

Nisan ništa skuva, sva roba je u boji i veličini u kojon triba bit.

A šta ti je emancipirat muškarac.

Baš se veselin šta će mi doć, cilo vrime san bijo postojan kano klisurina, i nisan nikako cendra, iako se nas dvoje otkad smo se upoznali rijetko razdvajamo, nekako ja barem više volim bit s njom nego s bilo kim drugim, aj dobro, unuka možda najviše volim ali to je zato jer je on mali, a i ona ga isto voli, pa se to ni ne računa, ajmo reć da je on izvan konkurencije.

Robu nisan pegla, to bi ipak bilo malo previše, ionako nisam nikud iša, a ovo za po doma i radna odora se ionako ne triba peglat, bar ja tako mislin.

Zaključio sam da se previše presvlačim.

Mislim ono, je li normalno da ja sam napunim makinju za prat robu za dva najviše tri dana.

Svako večer zaboravim uključit ono šta tira komarce, pa me izidu, da je ona tu, to se ne bi događalo, ona ne zabhoravlja takve stvari.

Moram se ošišat, za razliku od kolege kupusa ja iman kose kolkoš, trenutno i previše, pa mi uskuva mozak, a i cidi mi se znoj u oči, tako da ću se odma sutra ostrić, meni je moja draga kupila onu makinju za šišat i brijat se, pa se onda ona učila na meni, zanimljivo ja se stalno svima nudim da ih šišam, i niko neće, ima bit da mene niko ne voli ka ja nju.

Malo sam se jutros voza viličarom, sad počinje bit vruće pa sam uteka u ured, i upalio klimu, malo sam umoran, akumulira se po malo to kroz tjedan, i već nekoliko dana loše spavam, i nisam jedini, svi kolege se žale da ne spavaju najnolje, ko zna šta je razlog, merkur, venera il nešto treće, možda misec.

Šta vi radite, osim šta glumite da imate pametnijeg i važnijeg posla nego visit po blogu.

- 09:38 - Komentari (39) - Isprintaj - #

petak, 26.06.2020.

drugi dan štrajka

Moj kolega Euro je nemili influjencer, ka šta sam i sam.

Eto tek šta je savjetova da bi bilo bolje da umisto sridnjeg prsta blogerice pokažu pičku, mlada umjetnica Nina se popela ma vrh Džamije i svima pokazala nedepiliranu pičku, pa je se sada u performerskin krugovima od milja zove grmuša.

Dakle na blogu u intelektualnim krugovima ustanovljena praksa gledanja u pičku su širi i zagrebačkim ulicama.

Da ne bi ispalo da je mlada umjetnica pokazivala pičku mukte, jer bi jon u tom slučaju policija napisala kaznu za remećenje javnog reda, a možda je i odvela u vrapče, pokazivanje pičke je sponzorirano od strane ministarstva kulture, HAVC a, više gradova i županija, turističkih zajednica, i udruga koje se financiraju iz proračuna.

Obzirom na to mislim da smo našli i adekvatan odgovor na nadolazeću ekonomsku krizu, mogle bi sve nezaposlene žene, i pensijonerke s malim pensijama uspet se na neku kuću i pokazivat pičku za lovu, one koje se depiliraju bi mogle stavit među noge krepanu pantaganu dok osobno ne ogrmušu, a ministarstvo kulture bi im moglo davat novce za luftanje mandoline.

Jesan ja uvik govorio da smo mi na blogu avantgarda, kod nas se umjetnički izričaj gledanja u pičku njeguje odavno, samo ja ka neobrazovana seljačina nisam znao da naše uzorite intelektualke, majke i bake, fasciniranim i pasioniranom gledanjem u pičku u stvari potiču umjetničko izražavanje, pa bi eto bilo poželjno, da kako je moj drug i blogerski uzor Euro reka umisto sridnjeg prsta pokazujete pičku, i tako svim seljačinama kao ja dokažete da se ne sramite svog tijela.

Učinite to radi svoje unučadi ne dopustite da vas zaustave primitivci kao ja pokažite je, zeru proluftajte, pokažite da pripadate kulturnim krugovima, recite ne ginekolozima koji misle da jedino oni tribaju gledat vaše pičke, pokažite ih svima.

- 10:54 - Komentari (29) - Isprintaj - #

četvrtak, 25.06.2020.

Prvi dan štrajka

Za razliku od profešura kojima je bilo samo do dvista kuna, za koje su se prodali, i na koncu ih nisu dobili, vaš omiljeni bloger će Nastavit s edukacijom, iako je u štrajku.

Malo edukacije nikad nije na odmet.

Da ne bi laprdali bez veze kakav je ovdje običaj



Ode na slici vidimo da je svega 13 posto pobačaja koji idu u onu skupinu za koju ćemo se složiti, da je opravdana, znači 87 posto ih obave rekreativke, koristeći ih kao metodu kontracepcije nad čime se svi zgražamo.

Na slijedećoj slici koja govori više od tisuću riječi je podatak koji će izazvati još veće zgražanje,



Dakle iz navedenog je vidljivo da 81 posto rekreativki nije koristio nikakvu kontracepciju, šta će im kad mogu pobacit zar ne.

Moremo zaključit da se mavalo sridnjim prstom, da bi se rekreativke mogle jebat bez ikakve kontracepcije i da in ga zagondžija ne vadi, pa da onda mogu pobacivat, po mogućnosti na vaš račun.

Sve to skupa bi se mogle svest pod devizu, njiova maternica, račun naš.

Evo i mali video uradak na kojem se vidi kako simpatizeri restartat koalicije u okolini Rijeke, slave dan antifašizma.
Obratite pažnju na glazbenu podlogu, a obzirom da ima dosta Blogera i blogerica iz Rijeke, možda je neko sudjelovao u proslavi, pa može prenijeti utiske.

Update



Evo malo o dobnih kategorija, da demistificiramo i tu priču o mladosti i neiskustvu.


antife

- 17:51 - Komentari (40) - Isprintaj - #

srijeda, 24.06.2020.

ljubovanje ludom radovanje

Na ovom blogu se pristojnost uopće ne honorira, niti od blogera niti od uredništva koje ne postoji

evo recimo ja već neko vrime ove šta su glupi ko kurac, nazivam osobama smanjene inteligencije, to je najpristojnije šta san moga smislit

znate li vi braćo i sestre, more bit, kako se pristojnije mogu zvat ovi šta su glupi ko kurac, pomagajte ako boga znate

vako se neki blogeri ljutu, valjda se pripoznaju, a budaletine nisu svjesni toga da ih ja u stvari tako zovem od milja

o ovom zlikovcu blognjuzu da ni ne pričam

mukte se ja trudim bit pristojan, evo i ljubav bi svukud po blogu vodio, da se ne bojim cure, a on ne jebe dva posto

kad ću više ja bit blog tjedna, je li

mogu i ja izmišljat neke čudne filmove i knjige, ka Golden

kako on more bit blog tjedna, je li njega iko igdi vidijo da vodi ljubav po blogu

ima li ijedna blogerica koja bi mogla posvidočit da je vodila ljubav sa Goldenom

mene se ode diskriminiše

ankete se naručuju od jedan manje pet koja ih kupuje od Jelena

ovo ode braćo i sestre je leglo nepotizma i bluda

idem štrajkat

- 12:07 - Komentari (43) - Isprintaj - #

utorak, 23.06.2020.

On će meni, ne dolazi u obzir.

Znaš šta protuho.

Da mi nije moje frendice Julke, i da se pametna Anči nije pojavila, sad bi pobrisa blog i svima obznanio da je to radi tebe, i još bi organizira masovni blogosujicid, blogovi bi nestajali ka oni mijurići od sapunice.

Nego kako je to kad ti je najveći domet u životu bit u uredništvu koje ne postoji, ti dođeš ka neki imaginarni lik, superantifa, lip ka Rada Borić, građen ka Gordan Maras, i pametan ka Karolina Pejović.

Dobro sad kad san izvriđa blognjuza moremo dalje.

Ovih dana se vodila bjesomučna rasprava oko pobačaja silovanih žena, polemiziralo se s nečim što nikad nije izgovoreno, dežurne laprdače su se itale sridnjin prstima, a one smanjene inteligencije su ih oponašale, čak su i neki muški primati između dva češanja guzice nešto laprdali.

Obzirom da je po svima dostupnim statističkim podatcima, razvidno da se preko devedeset posto pobačaja vrši kao sredstvo kontracepcije, nakon rekreativnog seksa, malo ćemo o tome.

Pa bi ja volio da vi kažete šta mislite o tome, je li to opravdano, spada li to u civilizacijske dosege, i je li degutantno da se ovih devedeset posto rekreativki, skriva iz onih deset posto koji su posljedica silovanja, incesta, malformacija, i maloljetničkih trudnoća.

Obzirom da ste svi vi barem po onome što ste do sada ovdje napisali svih ovih godina, generalno protiv pobačaja, ja ne sumnjam da ćete izrazit svoje gađenje prema onima koje na taj način saniraju vlastitu neodgovornost, i prema onima koje za takve mašu srednjim prstom.

Na žalost upravo zbog svođenja pobačaja na kozmetički zahvat, u režiji rakreativki, i nedepiliranih skojevki, te onih smanjene inteligencije koje mašu srednjim prstom, navedenoj temi se još dugo neće pristupiti na način kakav ta tema zaslužuje.

Niti na način kakav žene zaslužuju, jer mi muškarci smo u velikoj mjeri lišeni trauma oko toga, a traume moraju biti nesagledive, i ženama na svaki način treba pomoći, kako onima kojima se pobačaji dogode spontano, tako i onima koje obave pobačaj na zahtjev.

Da bi napokon došli do modela diskusije kakav navedenoj traumi priliči, moramo prestat s preseravanjem, i ne pričat idiotarije, jer nerođeno dijete je dijete, bez obzira na koji način ga netko izgubio, i zbog toga rasprava o tome mora bit humana, etična, i dostojanstvena, pa u njoj mahačicama srednjim prstom nema mjesta.

Inače ja osobno nemam ništa protiv toga, da o svemu skupa rasprave i odluče isključivo žene, pod uvjetom da se one smanjene inteligencije isključe iz rasprave, oni smanjene inteligencije bi trebali biti isključeni iz svih rasprava o bilo čemu.

I ne, nikako se ne smije zabraniti pobačaj, to nije rješenje, moramo kako se to u progresivnim krugovima kaže, osvijestiti da je svaki pobačaj na zahtjev, ubojstvo, te da uprkos tome ipak u određenim slučajevima, mora dopustiti.

Eto vi žene odlučite obzirom da ste sve načelno protiv, mogu li ga i rekreativke obavljat i služit se istim kao metodom kontracepcije.

Meni tako svejedno.

U potpunosti se slažem s vama da je to pretežito žensko pitanje, ja bi samo volio da se ne vrijeđa moja inteligencija.

- 18:52 - Komentari (24) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 22.06.2020.

Inicijativa

Eto jebiga mi Hrvati baš nemamo sreće s tim bratstvom i jedinstvom, tek što su naši šupci dopustili Noletu regionale da organiziruje svoj privatni dernek u Zadru, eto pizdarije.

Sad lipo cili svit umisto da piše o Hrvatskoj uspješnosti u borbi protiv korone, radi šupaka koji su šupku koji je uteka ka pička a da se nije ni testir, dopustili da derneči, piše o Hrvatskoj ka o leglu zaraze.

Da je dernek organizira neki Hercegovac sve bi gorilo, ovako antife su zauzete meditacijom, pa niko ništa.

Zanimljivo je da niko ne spominje ni slučaj u Vukovaru kad je skupina četnika napala Hrvata dok je šetao s ženom i djetetom.

Kad su mlade ustaše napisale da će jebat Srpkinje, znači napisale ne i jebale, danima se guslalo po tome, nema ko u državi nije da izjavu i osudio, Srpčad oko etnoPupija je cvilila, a adezeovci se zaklinjali u pravnu državu i slali policiju da apsi.

Kad mladi četnici napadnu, dakle ne napišu da će napast, nego napadnu Hrvata nikome ništa ko da se nije ni dogodilo, veliki četnici, inače koalicijski partneri, našog adezea se prave mrtvi, a naši adezeovci pravnu državu drže vezanu za plot, da ne uznemire koalicijskog partnera.

Ovi dana sam silno zabrinut za naše radodajke od Severine, priko Februarke, do Ide Prester, I ostalih.

Mora bit da im je sada grozno bit u Beogradu kad se broj zastupnika u skupštini koji promoviraju velikosrpsku ideologiju sa 74 %, podiga na 100 %, ja virujen da bi one sigurno da znaju Srpski digle svoj glas, upravo onako kako od tamo daleko komentiraju naše hrvatske prilike i neprilike, pa predlažem da skupimo novce i uplatimo im tečaj Srpskog.

Kolega blognjuz obzirom da se diljem bloga, raspreda o mom liku i djelu, u diskusijama u kojima ja ne sudjelujem, od strane blogera koje ja ne posjećujem, niti želim na bilo koji način općiti s njima, bilo bi oportuno uvest kategoriju Fresh, kako bi osobe smanjene inteligencije lakše našle put, zgodno bi bilo pozicionirat je poviše kategorije sex/ljubav.

- 20:32 - Komentari (18) - Isprintaj - #

Više od tisuću riječi



Na slici je konceptualni umjetnik, okružen progresivnim, lijevo orijentiranim, intelektualcima, perjanicama kulturne publike i ljubiteljima umjetnosti.

U tijeku je performans zajedničkog lizanja žlice.

Inače konceptualni umjetnik je u stvari bijedni neradnik koji živi na grbači žene koja crnči u Nemačkoj.

Sad ćemo mi imat performans.

Ajde sad zatvorite oči.

Jeste li.

Jeste.

Sad zamislite umjetnika sa žlicom.

Jeste li.

Jeste.

Sad zamislite blogere i blogerice koji ližu žlicu.

Koga ste od blogera zamislili ?

Umjetnik želi dokazati da su ljudi nastali od majmuna jer su majmuni poznato je skloni oponašanju, pa ako oni koji su nastali od majmuna vide da neko liže žlicu, svi ližu žlicu, ako neko pokazuje srednji prst, svi pokazuju srednji prst, očekujemo u slijedećim nastavcima lizanje srednjeg prsta i tako redom.

Uopće ne dvojim da bi progresivne lijevo orjentirane intelektualke u cilju promicanja kulture, bez ustručavanja sisale čepove koje bi Prle i Mrle ispalili iz guzice.

- 10:34 - Komentari (20) - Isprintaj - #

nedjelja, 21.06.2020.

Judita


Ovo nije post za one smanjene inteligencije




Patuljci pojma nemaju.

- 15:25 - Komentari (34) - Isprintaj - #

subota, 13.06.2020.

3000

Mom dragom drugu Euru koji se izborio za povišicu, za nas obojicu, a moga je samo za sebe, želim od srca sritan imendan.

Naš drug Euro je duša od čovika.

Ako ima još koji Antun i njemu želim sve najbolje.

Sve najbolje želim i našoj Antoniji, neka je Bog čuva, krasna je to žena.

Eto toliko za danas, neka vas Sveti Antun čuva, sve vas koji vjerujete, i neka čuva svu vašu djecu bez obzira vjerovali ili ne.

Pusa :)*

- 12:42 - Komentari (31) - Isprintaj - #

petak, 12.06.2020.

Kanibalke


Ja u načelu znam kad radim nešto pogrešno, u biti gotovo uvijek znam kad radim nešto pogrešno, u stvari baš uvijek znam kad radim nešto pogrešno.

To pogrešno ne znači i ono što se bilo kome od vas ne sviđa, nego ono što je pogrešno, recimo da lažem, kradem, seksam se sa tuđim ženidbenim drugom, ubijam, iznosim lažna svjedočanstva, i tako dalje.

Ja ne mislim da sam ja bolji od drugih, tako mislim da i drugi znaju kad griješe, osim ako nisu retardiraNi, dobro ovdje na blogu ima i retardiranih likova koji u realnom životu vjerojatno teško ostvaruju bilo kakve socijalne kojtakte, pa im je ove fala enternetu, prozor u svijet.

Ti koji znaju kad griješe, pa onda iznose lažna svjedočanstva, kako bi uljepšali sliku o sebi, tako će osobe nikakvog morala tvrdit da nisu nikada rekle ili napisale ono što su svi vidjeli i mogu još uvijek vidjeti, a one izrazito tašte osobe, kojima je u konačno neugodno zbog toga što su se razotkrile, će pisat traktate o uzvišenim vrijednostima koje su iznad činjenice da je car gol.

Dakle svjedoci smo svakodnevno nastojanja pojedinaca da se jebu a da im ne uđe.

Ono šta me fascinira je moć autosugestije, koju primjenjuju uvjeravajući sebe da su svi oko njih baš tako glupi da ne vide kakvi su.

Muškarce koji to rade bi mogli nazvati pizdekima, jer su to u pravilu likovi koji nisu sigurni u svoju seksualnost, ili oni koji pičku tražu po enternetu, pa opčinjeno gledaju u nju.

Za razliku od njih, žene koje to rade su odvatne, jer uglavnom napadaju i bjesomučno progone druge žene, pošto u svojoj otužnoj ocvalosti ne mogu dopustit sebi da propuste i te zadnje prilike da se dopadnu muškarcima, makar to bili i gore navedeni pizdeki.

Inače ako niste znali, pravim muškarcima ništa nije tako odvratno kao žene koje se iskaljuju na drugim ženama.

E da to što se vama ne sviđa nešto što pišem ne znači jednostavno ništa, sve dok nisu lažna svjedočanstva u pitanju.

- 12:20 - Komentari (24) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.06.2020.

Mesija

Ima li neko neki savjet, kako da se čovjek riješi intelektualno potkapacitiranog šljama, kojem je jasno rekao da ih više ne želi na svom blogu.
Mogu li se ti idioti svrstat u nasilnike.
Zamislite da su to bijeli muškarci na poziciji moći, pa to bi silovalo sve u šesnajst, to ne razumi da ne znači ne.

Ima li ikakve razlike između tih idiota i onog maloumnog nasilnika, nad čijim se postupcima svi zgražaju, a onda mu pomažu što mailovima, što fejspukom, ne, bar ne neke značajne.

Ako se neko od vas osjeća glupo jer ste možda za vrijeme alchajmer krize podržali pacijenticu, i suprostavili se specijalistima, nemate razloga za to, vi ste u tom trenutku postupili ispravno.

To što se pokazalo da je to sve ista bagaža, ne znači da kad idući put maloumni idioti napadnu nekoga, ne trebate postupiti isto, ako ne učinite tako nekad će nastradat neko vrijedan vašeg angažmana.

Ja stvarno mislim da ljudi dobiju ono što zaslužuju, a ovi naši heroji zaslužuju jedni druge, cijela ta ekipa se međusobno zaslužuje, ono što ne zaslužuju je da im se daje druga prilika, jer ma koliko se na trenutke možda učinili normalnima, nisu, samo im dajte prigodu i oni će to dokazati.

Jel tako da nekako ispane da ma koliko se ne momente činio brutalan, da sam ja u pravu.

Tajna nije u čitanju zajedničkog maila, ni samo nama urednicima dostupnim tajnama.

Ja jednostavno za razliku od većine vas ne uljepšavam stvarnost pa ni ljude u njoj, promatram ih onakve kakvi jesu i takve ih prihvaćam, ne pada mi na pamet, da bi imao neke mesijanske komplekse, i popravljao ih.

Problem nastane kad se njima ne sviđa to kakvi su, pa onda je postanem, fašista, homofob, zatucana seljačina, neobrazovan, i šta ti ja znam.

Ako mislite da sam po pitanju nekoga pogriješio, slobodno me argumentirano ispravite, naravno ovo se odnosi na vas koji ste dobro došli na moj blog, vi koji niste prestanite bit nasilni i ne sramotite se više nego što već jeste.

Pusa

- 15:52 - Komentari (30) - Isprintaj - #

srijeda, 10.06.2020.

Performance


Halelujah braćo i sestre

Ne kaže se zaludu u našem narodu da je svako zlo za neko dobro.

Tako smo svjedoci novopronađenog jedinstva u burama i olujama recentnih događanja.

Ne znam kako vi ali ja sam Bio izuzetno dirnut kad saM vidio kako umiljato ćurlikaju vodeće stručnjakinje za alchajmer i najpoznatija žrtva alchajmera na bloghaeru.

Moremo dakle braćo i sestre zaključit da među osobama iste pameti nema prepreka uspostavi bratstva i jedinstva, traumatični događaji kojima su svjedočili, rezultirali su saznanjem da je sve što su jedne o drugima pisale istina i da se nemaju zbog čega ljutit jedne na druge.

Još samo da im se na jednoj od seansi intelektualnog gledanja u razjapljenu pičku, pridruži i mladi eminentni stručnjak za suhe pičke i kupoprodaju diploma, pa ćemo moć odahnuti, i radosno kliknuti, nešto prigodno, i održat performans oralnog seksa.


U ime tajanstvene grupe administratora koji svi čitaju isti mail, i svoje osobno zahvaljujem vam se što vodite ljubav a ne rat, ako vam nije teško možete nam i slike Poslat, bit će objavljene na foto blogu, obećajem.

- 19:37 - Komentari (15) - Isprintaj - #

Čipiraj me nježno polako

A blognjuz jesi vidio kako ti sve luđake išćeram na livadu i natjeram da skaču na jednoj nozi, drugi put ću obuć maršalsku uniformu, i ocvale nedepilirane skojevke će mi nosit štafetu.

Ja stvarno ne znam šta je s ovim ofucanim babuskarama, koje napadaju mlade i talentirane blogerice, te kravetine stvarno nisu normalne.
Priglupe dotrajale luđakinje ne mogu podnit naše princeze, pa ka sumanute nasrću na njih.

Ne znam samo šta misle postić, jel možda misle da će njih neko više volit, jebate takve kakve su, ni pasi ih više ne vole.

Ne razumin ni ove intelektualce, mi zaostali i zatucani smo odgojeni tako da ne provaljujemo u tuđe kuće, niti da idemo tamo di nismo pozvani, ubio taj odgoj revolucionarni duh u nama.

Mi ako neko neće da razgovara s nama, pustimo čovika na miru, ne skačemo ka maniti oko njega, nebi li eto obratio pažnju na nas, nas zatucane i zaostale su učili da moramo čuvat ponos, a ne se ponašat ka histerične žene u masivnom peemesu.

Jel tako da sam bio u pravu kad sam pisao kako Su ti ljudi u stvari priglupi, ko zna zašto, možda su u pitanju greške u odgoju, nasilni očevi, previše zaštitničke majke, previše gledanja u razjapljenu pičku, uŽivanje lakih i teških droga, nejebica, psikički poremećaji, može bit svašta, iako bi ja u konačnici reka da su ipak samo priglupi.

E sad more bit da nije politički korektno reć da je neko priglup, politička korektnost i inače je zadnje utočište nositelja raznoraznih poremećaja, pa se eto ovi naši pozivaju na to kao argument da se mene eliminira iz društvenog života na blogu.

Ja pak s druge strane mislim da ako su protiv mene, antifašisti, Jugosloveni, homoseksualci, fašisti, intelektualci, nedojebane skojevke, kojekakve kravetine, Impotentni pjesnici, i specijalisti za alchajmer, da mora bit da ipak radim i nešto dobro.


Dakle da zaključimo izvor sviju zala je netalentiranost, i priglupost, iz koje proizlazi frustracija.

Ili je ipak u pitanju opća urota ljudi guštera predvođenih blognjuzom, koji je u stvari vrhovni vođa tajne administratorske grupe,sastavljene od tri člana najmanje, koji u dogovoru s Kupusom, koji je u stvari Freš i u isto vrime i Bill Gates, koji tehnikom hipnoze, i tajnog čipiranja, nevine blogerice privodi na svoj blog.

Nema šta drugo bit.

- 10:13 - Komentari (20) - Isprintaj - #

utorak, 09.06.2020.

EliAna

a lipo je meni moja pokojna baba govorila, sinko ne tresi im kavez, uzmuvaju se i onda smrdi sve okolo

Dragi blogeri, i blogerice, moramo Vas izvjestiti, da Fresh u stvarnom svijetu ne postoji, nego da je u potpunosti izmišljeni lik, za razliku od blogera kupusa, koji nije Fresh i postoji u stvarnosti.

Fresha sam izmislila ja.

Moje ime je Ana, žena sam na pragu pedesetih, i podvojena sam osobnost.

U stvari malo je reć podvojena, od malih dana smo bile ja Ana i Elizabeta, pa je jedan mangup Elizabeti slomio srce, i onda sam ja Ana po uzoru na tog mangupa stvorila Freša, koji kao što sam rekla ne postoji.

Obzirom da sam ja Ana na svom blogu pristojna, osjećajna, i nadasve tolerantna osoba, za razliku od Elizabete koja je koketa, koja stalno nešto petlja na svom blogu, Freš nam služi kako bi se obračunavao s onima koji meni Ani i Elizabeti stanu na žulj.

Priznat ćete da je lakše kad to radi muškarac, barem je u skladu sa stereotipima, a taj muškarac, naš muškarac je morao biti drugačiji od ostalih muškaraca ovdje, samopouzdan, sa zavidnom količinom testosterona, od one vrste koja se voli ili mrzi, prema kojoj ne možeš biti indiferentan.

Da je bilo po Elizabetinom, bio bi to neki pizdek koji bi njoj pisao pjesme, ali ja Ana, ja sam ga stvorila takvim kakav je, onakvim kakvog bi svaka žena poželila da je čuva i pazi, i mazi.

Evo baš čitam post koji je napisao naš dragi i simpatični blognjuz, i mislim kako bi Freš kojeg sam ja Ana izmislila, rekao muški mi se gade, a sa ženskima mi cura ne da vodit ljubav, šta ja da radim.

- 17:57 - Komentari (30) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.06.2020.

Aktualije

Svima ovdje je poznato koliki sam ja Fan anemičnog dezertera Plenkovića, ali objektivnosti radi, a ja se trudim biti objektivan, jer mi ta objektivnost daje pravo da bilo kome jebem mater kad to zasluži, moram reći da ga se za neke stvari nepravedno optužuje.

Naravno oni koji to rade, rade s ciljem da bi ekipa se smanjene inteligencije; pridružila onima koji se lažno predstavljaju Hrvatima, i onima koji Hrvatsku vole jednako kao što sam ja volio Jugoslaviju.

Jedna od teza koja se stalno provlači, je ona o najkorumpiranijoj vladi u povijesti, pri čemu se kao argument koristi broj smijenjenih ministara.

Ta teza je apsolutno pogrešna, jer svakako ne znači da su druge vlade bile manje korumpirane, jer ministri nisu smjenjivani.

Anemični dezerter je svoje nestašne kolege iz stranke smjenjivao, što recimo slučajni precjednik, dok je bio premijer nije radio.

Nije valjda da ima neko tko vjeruje da slučajni nije ima razloga smijeniti, kojekakve Jakovine, Zmajloviće, Šipuše, Mrsiće, Lalovce, Pusiće, Vrdoljake, Sauche, Mrak Sataraše, Glavaševiće i Matiće.

Možemo se samo nadat da će i slijedeći premijer zadržat taj standard da se one koji su sumnjivi smijeni, i da se nećemo Vratit maksimi osudit pojavu, i spasit druga.

U taboru levičarske koalicije, došlo je do nemilih scena, kad je komunistička pederčina natamburala partnera, socijaldemokratu homoseksualca.

Krajnje je vrijeme da se digne glas protiv tog Gej nasilja, nedopustivo je da te pederčine mlatu homoseksualce, nadam se da će dotični bit suđen za zločin iz mržnje, ko je vidija tuć čovika jer je homoseksualac.

Nije li žalosno da smo o prvom saborskom zastupniku homoseksualcu saznali tako da ga je neki nasilni peder natambura.

Šta je slijedeće da se Njonjo outa ko prvi gej hadezeovac tako da ga Lovro Kuščović u tangama s leopard uzorkom izudara kurcom po čelu.

- 20:56 - Komentari (25) - Isprintaj - #

Piši, piši miiii

Morete li vi zamislit da na ovom blogu ima idiota koji, pored toga što se mailovima svađaju i mire, uredno se dopisuju s uredništvom i žale se na koješta, još se i dopisuju sa našim Mirkom kojega se inače svi groze.


Neka individua je cijenjenog kolegu Mirka koji je zbog svega što mu rade tužio bivšeg urednika Ribafiša i uredništvo bloghaera, kako su na blogu tri tajna administratora, a da svime upravlja moja malenkost.

Odma ću iskoristit prigodu da se tome informatoru kolege Mirka najebem matere lažljive, to je jedan neopisivi smrad, besprizorno i beskarakterno smeće, i pozvat ga da ako nije zadnja šupčina javno sam iznese te informacije i kaže iz kojeg izvora ih je dobio.

Pretpostavit ćemo da je informator žena ili homoseksualac, jer muškarac se ne bi time na takav način bavio.

I to mentalno poremećena žena jer, znamo da na blogu nema teenagerica, a jedino bi one bile u stanju izvodit takve budalaštine.

Dakle poremećena ženo ili stara olinjala pederčino, najebem ti se matere još jednom.

U stvari jebe mi se što jedan kreten piše drugome, ali zbog vas ljubitelja istine i samo istine i pravde, ne mogu propustit ovakvu priliku da izvrijeđam lažljivi okot koji se koristi emocionalno nestabilnim osobama, zbog svoje intelektualne i spolne impotencije.

nego jel morete vi zamislit šta je ovaj s početka priče, ko uzorni član Saveza komunista radio, kolegama s posla, susjedima, rodbini i prijateljima, za dobit društveni stan, koji je to žbir bio, čisti talog septičke jame

Šta vi mislite koji bi to bloger ili blogerica mogli bit :)

Mislite li vi da je idiotu kad ovo čita bar malo neugodno da mu neko jebe mater, zato šta je idiot, koji se eto bavi tim čim se bavi.

Hoće li budaletini u i jednom trenutku past na pamet, da je u stvari on ili ona , taj koji radi nešto pogrešno, ili i vi mislite da budaletini nema pomoći.

- 11:46 - Komentari (35) - Isprintaj - #

nedjelja, 07.06.2020.

Predizborni folklor u Jakobsfeldu

Nakon prigodnih predizbornih uhićenja, imamo i prigodnu predizbornu raspravu o borbenoj pjesmi Bojna Čavoglave.

Pisma je stara tries godina, kad je tek izašla svi osim Srba i notornih jugoslovena, su je oduševljeno pivali, i dobrih petnajst godina niko nije pravio problem oko toga.

Onda se Tonson zamirija doktoru Ivi Sanaderu, i posta legitimna meta, pa su ga od onda napadala i napadaju naizmjence oba krila saveza komunista.

Ajmo na meritum stvari, triba li iz javnog prostora maknuti simbole totalitarnih sustava, i organizacija koje su provodile zločine.

Ja sam osobno protiv zabrana, i protiv kolektivne odgovornosti, pogotovo protiv kazne bez provedenog suđenja.

Ono za što svakako nisam je selektivna primjena savjesti, na način da selektivno sankcioniramo samo određene totalitarne sustave i zločinačke pokušaje.

Ukoliko želimo biti ljudi a ne govna, što svi oni koji su selektivni jesu, u konkretnom slučaju, ukoliko želimo zabraniti obilježja fašizma istim aršinom se moramo odnositi i prema obilježjima jednako zločinačkog komunističkog totalitarnog režima, a o obilježjima pod kojima se vršila velikosrpska agresija na Hrvatsku, da ne pričamo.

Svi naši problemi naime proizlaze upravo iz selektivnosti, i licemjernog odnosa prema meritumu.

Ishodište zla je u selektivnom odnosu prema zločinu i kazni, tako da su počinitelji zločina za vrijeme fašizma, kažnjeni brutalno bez suda i mogućnosti da se brane pred istim, počinitelji zločina za vrijeme komunizma, nikada nisu kažnjeni, i danas se od strane počinitelja i njihovog okota, svako inzistiranje na pravdi proglašava fašizmom, i u konačnici počinitelji zločina za vrijeme velikosrpske agresije su tragičnom i pogrešnom odlukom bivše komunjare i jugoslavenčine, abolirani.

Upravo ta neravnoteža u kazni za počinjene zločine ohrabruje poklonike zločinačkih ideologija Srpske i Jugoslovenske provenijencije da zagovaraju selektivan odnos prema zločinima.

Po ko zna koji put predizborna suradnja partizana i četnika, u izazivanju nestabilnosti, a sve u cilju zadržavanja nepripadajućih privilegija, rezultira podjelama u društvu, pri čemu srpsko jugoslovenska koalicija uvijek može računati na pomoć Hrvata smanjene inteligencije.

Ako se pitate do kada će to trajati, vjerojatno još dugo, jer kao što mi koji smo odgajani kao Hrvati nismo nikada prihvaćali Jugoslaviju kao nešto svoje, tako ni Srbi i Jugosloveni nikada neće prihvatiti Hrvatsku kao nešto svoje.

Obzirom da je i ovih Hrvata smanjene inteligencije koji predstavnicima Srpskog i Jugoslovenskog okupatora, pomažu u stvaranju podjela, te da ne možemo očekivat da se nešto po tom pitanju popravi, neka značajnija promjena nije izgledna.

Rješenje problema je da prema svim zločinačkim sustavima i organizacijama te njihovim simbolima, zauzmemo istu poziciju i sve na jednak način sankcioniramo, na način da se iz javnog prostora uklone sva obilježja fašističke, komunističke i velikosrpske ideologije.

Evo ja vjerujem da je velika većina vas spremna se odreći svih zločina i zločinaca, a oni koji nisu nego bi se selektivno bavili time su ionako govna, to smo zaključili već ko zna koliko puta zar ne.

- 10:21 - Komentari (15) - Isprintaj - #

subota, 06.06.2020.

Lipanjske svečanosti

Dobit ćemo kažu neke silne milijarde eura iz EU, i sad je to postalo problem, barem nekima, ekipa koja je do jučer kukala kako ništa od te Europe nismo niti ćemo dobit, sad se bune jer ćemo dobit, iz čega se može iščitat sva silina neinteligencije dotičnih.

Nogometni klub Cvena Zvezda iz Beograda, za koji navija većina komšija, je Draganu Vasiljkoviću, zvanom kapetan Dragan, uručio počasni dres kluba.

Kapetan Dragan je inače osuđeni ratni zločinac, kojem je bila specijalnost mučenje ratnih zarobljenika, u zatvoru u Kninu.

Dakle nisu mu počasni dres dali huligani koji sebe nazivaju Delijama, koji kontinuirano svojataju hrvatske teritorije, nego službeni predstavnici kluba, pa se samo od sebe nameće pitanje, hoće li biti čudno ako u nekoj budućnosti netko, nekoga u zvezdinom dresu, dakle kluba čiji službeni predstavnici ratnom zločincu osuđenom za zločine nad Hrvatima, baci u more.

Možda bi sve bilo drugačije kad bi sve progresivne snage u Hrvatskoj, predvođene socijaldemokratima, homoseksualcima, Srbima i Jugoslovenima, digle svoj glas onako kako se zajapure, kad neko, nekoga u zvezdinom dresu baci u more, i jebu mater službenim predstavnicima kluba i svima koji šute kad se ratnom zločincu da počasni dres.

Zanimljivo je kako na blogu dežurni čuvari svijetlih tradicija antifašizma, humanizma i pulsirajućih Vadžajna u koje hipnotisano gledaju, šute kao pičke, neko zločest bi rekao da su to u stvari govnari kojima ništa srpsko ni jugoslovensko ne smeta, a možda ljudi jednostavno nisu vidili, izmoreni od antifašističke borbe i išćerivanja istine su eto na sekundu ubili oko i eto ti nevolje.

Mile Kekin, Srbin iz Bosne rođen u Nemačkoj, koji je ka i Doris Pinčić, kupio stan bez kredita i to u centru, te bio korisnik po povlaštenim uvjetima gradske garaže na Tuškancu, šta mu je sredio gradonačelnik Mile, odlučio se aktivirat u politici.

Mili sigurno niko neće provjeravat porezne prijave ka Tonsonu, i ispitivat porijeklo imovine, jer Mile se angažira na listi jedne od 59 stranki sačinjenih od Srba i Jugoslovena, jer bi to bilo ugrožavanje prava manjina i atak na antifašizam.

Stvarno je šteta što se niko s bloga nije osvrnuo na veličanje ratnog zločinca i pružio prigodu našim kolegama Srbima da glasno kriknu, kako oni podržavaju mir u svijetu, toleranciju, i prava homoseksualaca, i da im se gadi to promovisanje velikosrpstva, putem ratnih zločinaca.

Valjda je to zato jer su svi oni vispreni zauzeti promoviranjem prava crnaca u Americi, pa su ostali dežurat samo oni priglupi i netalentirani.

- 20:04 - Komentari (15) - Isprintaj - #

utorak, 02.06.2020.

Madonna generala Višnjića

Osnovna zamjerka političarima je da nikad ništa drugo nisu radili osim što su se bavili politikom.
To apsolutno stoji, međutim jednako tako se i ljudi koji su se nečim drugim u životu bavili ili se bave, dočekaju na nož, ako se odluče bavit politikom, pa onda ispadne da se u stvari niko ne bi trebao bavit politikom.

Većina ljudi će reć da bi se politikom trebali bavit pošteni ljudi, što je potpuno pogrešno.

Politikom bi se kao i svim ostalim trebali baviti pametni i sposobni ljudi, a moralnost i poštenje se ne mogu prepustit, slučajnom odabiru posjedovanja, moraju postojat mehanizmi koji detektiraju one nepoštene i eliminiraju ih.

Da je tome tako stranka koja je sljednica partije koja je upravljala tajnim službama koje su fizički likvidirale političke protivnike, i petinu stanovnika vrbovale kao doušnike, ne bi postojala, niti bi se ijedan njen član mogao baviti javnim poslovima.

Jednako tako ni stranka koja je optužena za organizirani kriminal, a svi mi znamo da ga je provodila, i da nije jedina takva ne bi mogla postojati, a niti jedan njen član ne bi se mogao baviti javnim poslovima.

Ipak i na slijedećim izborima ljudi će glasati za te stranke, čak će glasati i za notornog kokošara, koji je krao tranzistore iz auta, i dalje Nastavit pričat o tome kako bi političari trebali bit pošteni.

Slučaj sa slikom Marije Raspudić je razotkrio jako puno toga, što na žalost velika većina građana podložnih medijskim i inim manipulacijama ne može shvatiti, radi vlastite intelektualne podkapacitiranosti.

Kao prvo razotkriveni su objektivni i profesionalni mediji u Hrvatskoj, koji se postavljaju navijački i čija funkcija nije objektivno informiranje, nego zadržavanje postojećeg stanja.

Kao drugo razotkrivene su sve organizacije i pojedinci koji se bore za ljudska prava posebno oni koji se bore za prava žena, koji su gromoglasnom šutnjom pokazali da su u stvari, ništa drugo nego parapolitičke parazitske organizacije koje financira jedna politička opcija, a drugoj služe za izvaninstitucionalne političke bitke.

Kao treće razotkriveni su svi oni koji pričaju o poštenju u politici, jer eto dokazani intelektualci, sposobni artikulirati stavove, bez mrlje u karijeri, koji nisu krali tranzistore, niti bili članovi partije koja je likvidirala političke protivnike, a ni one koja se bavila organiziranim kriminalom, su eto ne samo nepoželjni nego i opasni za krhku hrvatsku demokraciju.

U Amerikami se situVacija ne smiruje, i dalje se pali i pljačka, a počeli su se i ubijat, tako to biva kad se previše sniva, eno je i Goran Višnjić objavio dirljiv status o nedopustivosti toga da neko ubija crnce.

Inače crnce u Americi najviše ubijaju crnci, ubiju ih nekoliko tisuća svake godine.
Bijelci ih ubiju oko dvije stotine, znači najmanje svaki drugi dan neki bijelac ubije crnca.

S druge strane crnci ubiju oko petsto bijelaca, šta bi značilo da svaki dan ubiju najmanje jednoga.
Inače i bijelce najviše ubijaju bijelci.

E sad zašto kad su ovih drugih dvjesto crnaca ubili bijelci, to nije bio rasizam, i niko nije palio banke i dućane, ili zašto kad su crnci ubili ovih petsto bijelaca niko nije priča o rasizmu, i zašto nikad kad crnci ubiju bilo koga niko ne radi nikakvu dramu, a pogotovo ne pali banke i dućane će Ostat vječna enigma.

Mogli bi razgovarat i o policijskoj brutalnosti u Americi, i ustvrdit da je ona sveprisutna, i da se prakticira prema svim rasama, mogli bi staviti u relaciju i odnos između učestalosti u kriminalnim aktivnostima pojedine rase, i policijske brutalnosti prema pojedinim rasama, ali to ne bi bilo politički korektno, a možemo i sherat Madonninog sina kako senzuValno pleše za preminulog crnca ili dirljivo dramatični status Gorana Višnjića.

Kako god i danas će neki crnac ubit najmanje jednog bijelca, a ako bijelac danas ne ubije crnca, Oće sutra sigurno.


- 13:01 - Komentari (20) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 01.06.2020.

Agramer

Danas se navršilo točno dvadeset godina od kada je na krilima pobjede koalicije naprednih snaga predvođenih esdepejom, bivši istaknuti član Saveza Komunista, gospodin i drug, a prije svega antifašista i visokopozicionirani član esdepea, Milan Bandić, postao gradonačelnik grada Zagreba.

Jedna od prvih aktivnosti gradonačelnika Mile je bila detuđmanizacija nogometnog kluba Dinamo uz svesrdnu pomoć Zdravka Mamića.

Ovom prigodom se zahvaljujemo providnosti svih naprednih i slobodnomislećih lijevo orijentiranih birača koji su doveli na vlast gradonačelnika Milu, te godinama glasali za njega, svim Milinim kumovima, i svim članovima esdepea i ostalih stranaka ljevice koji su i teškim vremenima nalazili utočište u holdingu i gradskoj upravi kod gradonačelnika Mile, svim antifašistima, pripadnicima nacionalnih manjina, homoseksualne zajednice i poglavito srpske nacijonalne manjine koja je najradije česnicu namištala gradonačelniku Mili koji je istom žlicom hranio sebe i Duška Ljuštinu dok je ljubitelj četničkih pjesama Porfirije, vika Hristos se rodi.

Da nije bilo njihove oštroumnosti i promoćurnosti, nikad Mile ne bi posta gradonačelnik.










- 20:34 - Komentari (21) - Isprintaj - #

vrijeme očaja vrijeme nade

A lipo san joj ja govorio, Severina nije ti to muškarac, vidiš da njemu triba mama, a ne žena, jednog dana će shvatit da je u stvari homoseksualac i ostavit će te.

A ona mene nije slušala, pričala je o ljubavi, o tome da bi on bez nje bio nesritan, nije tila slušat da će kad tad doć dan kad će se nji dvoje zaljubit u istog muškarca.

Tako je to kad mene neće niko da sluša, eno oni ingleški princ, šta više nije princ, jesan ja lipo reka da će ga ona raspušćenica, sjebat, a on tupan po svome pa je eno lipo završija na psihijatriju.

Nadam se da se po naravoučenju kolege kupusa neće nać neka budala koja će sebe pripoznat u Severini ili u ingleškom princu.

u Amerikami je neki žandar ubijo crnca, i sad sve gori, napredne snage američkog društva izražavaju negodovanje paljenjem auta, pljačkom dućana, i na sve ostale kreativne druge načine

ubojstvo je grozna stvar, , prema ubojicama ne triba imat milosti, ne triba im tražit olakšavajuće okolnosti u nesretnom djetinjstvu, bez obzira koje su boje kože, oni ili žrtve

pogrešno je od ubojstva radit političko pitanje, jer iz iskustva znamo da to može donijeti samo novo nasilje i ništa drugo

crnci u Amerikami po statistikama ubiju svaki dan više od dvadeset ljudi, uglavnom druge crnce, ali vjerojatno svaki dan ubiju i nekog bijelca, vjerojatno se dogodi da ubiju i policajce, kako bi bilo kad bi konzervativni dio političkog spektra, organizirao palež i pljačku, svaki put kad crnac ubije bijelca, ili kineza, ili latinosa, ili policajca, kako to sad rade progresivne snage u Amerikami

do sada u povijesti nije zabilježeno da se neko ubojstvo, ili rasizam bilo koje vrste, jer ne postoji rasa koja je imuna na aktivno prakticiranje rasizma, riješilo paleži i pljačkom

kod nas se pučanstvo zabavlja najnovijim predizbornim uhićenjima

poprilično mi je poznata materija, zbog jednog sličnog slučaja sam dao otkaz u javnom poduzeću, zbog sličnih projekata, u zatvoru bi trebalo biti, pola Račanove vlade, skoro svi iz obe Sanaderove vlada, skoro svi iz vlade Jadranke Kosor, skoro svi iz Milanovićeve vlade, te obavezmo župani Istarski i Primorsko goranski, za ovu zadnju ne znam, malo sam se maknuo iz te priče, ali čisto sumnjam da se praksa promijenila, pogotovo što je unutra ekipa iz haenesa,

ne treba se posebno ni truditi dokazivati, ekipa je toliko bahata i neinteligentna da je posvukud ostavila pisane tragove vlastitih nedjela

u konačnici vjerojatno će sva završiti kao i do sada, da niko neće odgovarat za ništa ili će neko gulit krompire

ekologija i obnovljivi izvori energije su igralište organiziranog kriminala u cijelom svijetu pa tako i kod nas

jebiga štaš

- 14:10 - Komentari (15) - Isprintaj - #