Fressssssh

petak, 12.06.2020.

Kanibalke


Ja u načelu znam kad radim nešto pogrešno, u biti gotovo uvijek znam kad radim nešto pogrešno, u stvari baš uvijek znam kad radim nešto pogrešno.

To pogrešno ne znači i ono što se bilo kome od vas ne sviđa, nego ono što je pogrešno, recimo da lažem, kradem, seksam se sa tuđim ženidbenim drugom, ubijam, iznosim lažna svjedočanstva, i tako dalje.

Ja ne mislim da sam ja bolji od drugih, tako mislim da i drugi znaju kad griješe, osim ako nisu retardiraNi, dobro ovdje na blogu ima i retardiranih likova koji u realnom životu vjerojatno teško ostvaruju bilo kakve socijalne kojtakte, pa im je ove fala enternetu, prozor u svijet.

Ti koji znaju kad griješe, pa onda iznose lažna svjedočanstva, kako bi uljepšali sliku o sebi, tako će osobe nikakvog morala tvrdit da nisu nikada rekle ili napisale ono što su svi vidjeli i mogu još uvijek vidjeti, a one izrazito tašte osobe, kojima je u konačno neugodno zbog toga što su se razotkrile, će pisat traktate o uzvišenim vrijednostima koje su iznad činjenice da je car gol.

Dakle svjedoci smo svakodnevno nastojanja pojedinaca da se jebu a da im ne uđe.

Ono šta me fascinira je moć autosugestije, koju primjenjuju uvjeravajući sebe da su svi oko njih baš tako glupi da ne vide kakvi su.

Muškarce koji to rade bi mogli nazvati pizdekima, jer su to u pravilu likovi koji nisu sigurni u svoju seksualnost, ili oni koji pičku tražu po enternetu, pa opčinjeno gledaju u nju.

Za razliku od njih, žene koje to rade su odvatne, jer uglavnom napadaju i bjesomučno progone druge žene, pošto u svojoj otužnoj ocvalosti ne mogu dopustit sebi da propuste i te zadnje prilike da se dopadnu muškarcima, makar to bili i gore navedeni pizdeki.

Inače ako niste znali, pravim muškarcima ništa nije tako odvratno kao žene koje se iskaljuju na drugim ženama.

E da to što se vama ne sviđa nešto što pišem ne znači jednostavno ništa, sve dok nisu lažna svjedočanstva u pitanju.

- 12:20 - Komentari (24) - Isprintaj - #