Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Piši, piši miiii

Morete li vi zamislit da na ovom blogu ima idiota koji, pored toga što se mailovima svađaju i mire, uredno se dopisuju s uredništvom i žale se na koješta, još se i dopisuju sa našim Mirkom kojega se inače svi groze.


Neka individua je cijenjenog kolegu Mirka koji je zbog svega što mu rade tužio bivšeg urednika Ribafiša i uredništvo bloghaera, kako su na blogu tri tajna administratora, a da svime upravlja moja malenkost.

Odma ću iskoristit prigodu da se tome informatoru kolege Mirka najebem matere lažljive, to je jedan neopisivi smrad, besprizorno i beskarakterno smeće, i pozvat ga da ako nije zadnja šupčina javno sam iznese te informacije i kaže iz kojeg izvora ih je dobio.

Pretpostavit ćemo da je informator žena ili homoseksualac, jer muškarac se ne bi time na takav način bavio.

I to mentalno poremećena žena jer, znamo da na blogu nema teenagerica, a jedino bi one bile u stanju izvodit takve budalaštine.

Dakle poremećena ženo ili stara olinjala pederčino, najebem ti se matere još jednom.

U stvari jebe mi se što jedan kreten piše drugome, ali zbog vas ljubitelja istine i samo istine i pravde, ne mogu propustit ovakvu priliku da izvrijeđam lažljivi okot koji se koristi emocionalno nestabilnim osobama, zbog svoje intelektualne i spolne impotencije.

nego jel morete vi zamislit šta je ovaj s početka priče, ko uzorni član Saveza komunista radio, kolegama s posla, susjedima, rodbini i prijateljima, za dobit društveni stan, koji je to žbir bio, čisti talog septičke jame

Šta vi mislite koji bi to bloger ili blogerica mogli bit :)

Mislite li vi da je idiotu kad ovo čita bar malo neugodno da mu neko jebe mater, zato šta je idiot, koji se eto bavi tim čim se bavi.

Hoće li budaletini u i jednom trenutku past na pamet, da je u stvari on ili ona , taj koji radi nešto pogrešno, ili i vi mislite da budaletini nema pomoći.



Post je objavljen 08.06.2020. u 11:46 sati.