Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

On će meni, ne dolazi u obzir.

Znaš šta protuho.

Da mi nije moje frendice Julke, i da se pametna Anči nije pojavila, sad bi pobrisa blog i svima obznanio da je to radi tebe, i još bi organizira masovni blogosujicid, blogovi bi nestajali ka oni mijurići od sapunice.

Nego kako je to kad ti je najveći domet u životu bit u uredništvu koje ne postoji, ti dođeš ka neki imaginarni lik, superantifa, lip ka Rada Borić, građen ka Gordan Maras, i pametan ka Karolina Pejović.

Dobro sad kad san izvriđa blognjuza moremo dalje.

Ovih dana se vodila bjesomučna rasprava oko pobačaja silovanih žena, polemiziralo se s nečim što nikad nije izgovoreno, dežurne laprdače su se itale sridnjin prstima, a one smanjene inteligencije su ih oponašale, čak su i neki muški primati između dva češanja guzice nešto laprdali.

Obzirom da je po svima dostupnim statističkim podatcima, razvidno da se preko devedeset posto pobačaja vrši kao sredstvo kontracepcije, nakon rekreativnog seksa, malo ćemo o tome.

Pa bi ja volio da vi kažete šta mislite o tome, je li to opravdano, spada li to u civilizacijske dosege, i je li degutantno da se ovih devedeset posto rekreativki, skriva iz onih deset posto koji su posljedica silovanja, incesta, malformacija, i maloljetničkih trudnoća.

Obzirom da ste svi vi barem po onome što ste do sada ovdje napisali svih ovih godina, generalno protiv pobačaja, ja ne sumnjam da ćete izrazit svoje gađenje prema onima koje na taj način saniraju vlastitu neodgovornost, i prema onima koje za takve mašu srednjim prstom.

Na žalost upravo zbog svođenja pobačaja na kozmetički zahvat, u režiji rakreativki, i nedepiliranih skojevki, te onih smanjene inteligencije koje mašu srednjim prstom, navedenoj temi se još dugo neće pristupiti na način kakav ta tema zaslužuje.

Niti na način kakav žene zaslužuju, jer mi muškarci smo u velikoj mjeri lišeni trauma oko toga, a traume moraju biti nesagledive, i ženama na svaki način treba pomoći, kako onima kojima se pobačaji dogode spontano, tako i onima koje obave pobačaj na zahtjev.

Da bi napokon došli do modela diskusije kakav navedenoj traumi priliči, moramo prestat s preseravanjem, i ne pričat idiotarije, jer nerođeno dijete je dijete, bez obzira na koji način ga netko izgubio, i zbog toga rasprava o tome mora bit humana, etična, i dostojanstvena, pa u njoj mahačicama srednjim prstom nema mjesta.

Inače ja osobno nemam ništa protiv toga, da o svemu skupa rasprave i odluče isključivo žene, pod uvjetom da se one smanjene inteligencije isključe iz rasprave, oni smanjene inteligencije bi trebali biti isključeni iz svih rasprava o bilo čemu.

I ne, nikako se ne smije zabraniti pobačaj, to nije rješenje, moramo kako se to u progresivnim krugovima kaže, osvijestiti da je svaki pobačaj na zahtjev, ubojstvo, te da uprkos tome ipak u određenim slučajevima, mora dopustiti.

Eto vi žene odlučite obzirom da ste sve načelno protiv, mogu li ga i rekreativke obavljat i služit se istim kao metodom kontracepcije.

Meni tako svejedno.

U potpunosti se slažem s vama da je to pretežito žensko pitanje, ja bi samo volio da se ne vrijeđa moja inteligencija.



Post je objavljen 23.06.2020. u 18:52 sati.