Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Privremeni prekid štrajka

Ja mislin da je najveće prokletstvo na svitu bit žensko.
Evo uzet ćemo moju prijateljicu Julku ka primjerak.

Ona je vidila kako je kolega kupus neki dan od mora svoji obožavatelja dobijo priko sto komentara, i sad Oće i ona.

Šta ima more obožavatelja više volit kupusa nego nju.

I tako gledam ja sinoć sučoljavanje našog anemičnog prajmministera i nadasve lipe i pametne Maje Sever, šaptačice izgubljenim djevojčicama, kad eto ti Julke Oće sto komentara.

Imate li vi neku prijateljicu ili neko žensko u obitelji koje kad navali i nešto Oće postane terorista, samo šta ne skače po kući i viče Alahu akbar.

Jeste li i vi nekada bili žrtvom peemesa, klimaesa, i drugih esova.

Jeste li vi gledali sučoljavanje naših kandidata za prajmministera, jel tako da koliko god vam ono dezertersko đubre išlo na živce ne morete zamislit da vam prajmminister bude Maja Sever, u potrazi za izgubljenim papirom.

Ali jebiga u zemlji u kojoj je Stipe Mesić bio precjednik dvaput, a Jaca Kosor prajmministerica, sve je moguće, pa i da Maja Sever u paklu papira postane prajmministerica.

Ali lako ćemo za to, šta ćemo s Julkom, nisam nikad ništa od vas tražio, jel tako, neću ni sada, ali braćo i sestre oćemo li ostavit u uvjerenju našu kolegicu Julku, miljenicu uredništva koje ne postoji, da je oni Kupus, šta nema empatije prema blogerin koji učinu blogosujicid, niti razumijevanje za njiova uskrsnuća, više voljen od Julke.

Naravno da nećemo, zato braćo i sestre ajmo pisat Julki komentare, svih sto, pokažimo joj da je volimo više od blognjuza, vidite da jon triba.

Post je objavljen 30.06.2020. u 06:48 sati.