Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Blognjuz i plaćenici

Ja sam baš ponosan na mog druga Eura.
Osim što je šaljivdžija koji nas skoro svakodnevno razveseljava šalama, pošalicama i slikama sisa, Euro je za razliku od mnogih ovdje nimalo površna, nego dapače vrlo pažljiva osoba.

Za obid će bit riba, i blitva, i salata, i druga salata i treća salata, ima i juve od jučer, lipa od telećeg mulama, sa korabicom, tikvicama, karoton, korjenom i listom od Selena i petrusimula.

Ko zna možda bude i neki kolač, ja sam diskretno kupio maline, a ima i bresaka, pa šta bude, ako Bog ne providi ništa ima sladoleda u frižideru.

Ovi novi blognjuz samo provocira sa ovim njegovim anketama, tribalo bi pokrenit inicijativu da se vrati stari blognjuz, ovaj šta oda za mnom i zavodi nevine blogerice nije nikako dobar.

Na Yutelu je objektivni i profesijonalni nounar, Hrvoje Krešić ima emisiju di je skupio ka neke obične građane, da laprdaju o izborin, onda se jedna od obični građanki koja je rekla da Bero nije lider, pojavila ka kandidatkinja za ministricu kulture esdepeja, koja nije mogla sastavit dvi rečenice, i bila pod utjecajem opijata iako je laprdala o napadima panike.

Posli je Yutel reka da je dotičnu izabrala agencija, pa je agencija rekla da objektivni građani, po narudžbi Yutela moraju bit nezadovoljni i planiraju odselit, a kandidatkinja za ministricu je rekla da su nju vidili na televiziji ovi iz esdepeja prije tri dana i ponudili jon da bude ministrica.

Sad moran ić ist, čuvajte mi blog ka zenicu oka svog, nadajte blognjuzu da vas svadi, recite ne napadajima panike, budite objektivni i profesijonalni.


Post je objavljen 28.06.2020. u 14:56 sati.