Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

EliAna

a lipo je meni moja pokojna baba govorila, sinko ne tresi im kavez, uzmuvaju se i onda smrdi sve okolo

Dragi blogeri, i blogerice, moramo Vas izvjestiti, da Fresh u stvarnom svijetu ne postoji, nego da je u potpunosti izmišljeni lik, za razliku od blogera kupusa, koji nije Fresh i postoji u stvarnosti.

Fresha sam izmislila ja.

Moje ime je Ana, žena sam na pragu pedesetih, i podvojena sam osobnost.

U stvari malo je reć podvojena, od malih dana smo bile ja Ana i Elizabeta, pa je jedan mangup Elizabeti slomio srce, i onda sam ja Ana po uzoru na tog mangupa stvorila Freša, koji kao što sam rekla ne postoji.

Obzirom da sam ja Ana na svom blogu pristojna, osjećajna, i nadasve tolerantna osoba, za razliku od Elizabete koja je koketa, koja stalno nešto petlja na svom blogu, Freš nam služi kako bi se obračunavao s onima koji meni Ani i Elizabeti stanu na žulj.

Priznat ćete da je lakše kad to radi muškarac, barem je u skladu sa stereotipima, a taj muškarac, naš muškarac je morao biti drugačiji od ostalih muškaraca ovdje, samopouzdan, sa zavidnom količinom testosterona, od one vrste koja se voli ili mrzi, prema kojoj ne možeš biti indiferentan.

Da je bilo po Elizabetinom, bio bi to neki pizdek koji bi njoj pisao pjesme, ali ja Ana, ja sam ga stvorila takvim kakav je, onakvim kakvog bi svaka žena poželila da je čuva i pazi, i mazi.

Evo baš čitam post koji je napisao naš dragi i simpatični blognjuz, i mislim kako bi Freš kojeg sam ja Ana izmislila, rekao muški mi se gade, a sa ženskima mi cura ne da vodit ljubav, šta ja da radim.


Post je objavljen 09.06.2020. u 17:57 sati.