Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Inicijativa

Eto jebiga mi Hrvati baš nemamo sreće s tim bratstvom i jedinstvom, tek što su naši šupci dopustili Noletu regionale da organiziruje svoj privatni dernek u Zadru, eto pizdarije.

Sad lipo cili svit umisto da piše o Hrvatskoj uspješnosti u borbi protiv korone, radi šupaka koji su šupku koji je uteka ka pička a da se nije ni testir, dopustili da derneči, piše o Hrvatskoj ka o leglu zaraze.

Da je dernek organizira neki Hercegovac sve bi gorilo, ovako antife su zauzete meditacijom, pa niko ništa.

Zanimljivo je da niko ne spominje ni slučaj u Vukovaru kad je skupina četnika napala Hrvata dok je šetao s ženom i djetetom.

Kad su mlade ustaše napisale da će jebat Srpkinje, znači napisale ne i jebale, danima se guslalo po tome, nema ko u državi nije da izjavu i osudio, Srpčad oko etnoPupija je cvilila, a adezeovci se zaklinjali u pravnu državu i slali policiju da apsi.

Kad mladi četnici napadnu, dakle ne napišu da će napast, nego napadnu Hrvata nikome ništa ko da se nije ni dogodilo, veliki četnici, inače koalicijski partneri, našog adezea se prave mrtvi, a naši adezeovci pravnu državu drže vezanu za plot, da ne uznemire koalicijskog partnera.

Ovi dana sam silno zabrinut za naše radodajke od Severine, priko Februarke, do Ide Prester, I ostalih.

Mora bit da im je sada grozno bit u Beogradu kad se broj zastupnika u skupštini koji promoviraju velikosrpsku ideologiju sa 74 %, podiga na 100 %, ja virujen da bi one sigurno da znaju Srpski digle svoj glas, upravo onako kako od tamo daleko komentiraju naše hrvatske prilike i neprilike, pa predlažem da skupimo novce i uplatimo im tečaj Srpskog.

Kolega blognjuz obzirom da se diljem bloga, raspreda o mom liku i djelu, u diskusijama u kojima ja ne sudjelujem, od strane blogera koje ja ne posjećujem, niti želim na bilo koji način općiti s njima, bilo bi oportuno uvest kategoriju Fresh, kako bi osobe smanjene inteligencije lakše našle put, zgodno bi bilo pozicionirat je poviše kategorije sex/ljubav.


Post je objavljen 22.06.2020. u 20:32 sati.