Fressssssh

subota, 06.06.2020.

Lipanjske svečanosti

Dobit ćemo kažu neke silne milijarde eura iz EU, i sad je to postalo problem, barem nekima, ekipa koja je do jučer kukala kako ništa od te Europe nismo niti ćemo dobit, sad se bune jer ćemo dobit, iz čega se može iščitat sva silina neinteligencije dotičnih.

Nogometni klub Cvena Zvezda iz Beograda, za koji navija većina komšija, je Draganu Vasiljkoviću, zvanom kapetan Dragan, uručio počasni dres kluba.

Kapetan Dragan je inače osuđeni ratni zločinac, kojem je bila specijalnost mučenje ratnih zarobljenika, u zatvoru u Kninu.

Dakle nisu mu počasni dres dali huligani koji sebe nazivaju Delijama, koji kontinuirano svojataju hrvatske teritorije, nego službeni predstavnici kluba, pa se samo od sebe nameće pitanje, hoće li biti čudno ako u nekoj budućnosti netko, nekoga u zvezdinom dresu, dakle kluba čiji službeni predstavnici ratnom zločincu osuđenom za zločine nad Hrvatima, baci u more.

Možda bi sve bilo drugačije kad bi sve progresivne snage u Hrvatskoj, predvođene socijaldemokratima, homoseksualcima, Srbima i Jugoslovenima, digle svoj glas onako kako se zajapure, kad neko, nekoga u zvezdinom dresu baci u more, i jebu mater službenim predstavnicima kluba i svima koji šute kad se ratnom zločincu da počasni dres.

Zanimljivo je kako na blogu dežurni čuvari svijetlih tradicija antifašizma, humanizma i pulsirajućih Vadžajna u koje hipnotisano gledaju, šute kao pičke, neko zločest bi rekao da su to u stvari govnari kojima ništa srpsko ni jugoslovensko ne smeta, a možda ljudi jednostavno nisu vidili, izmoreni od antifašističke borbe i išćerivanja istine su eto na sekundu ubili oko i eto ti nevolje.

Mile Kekin, Srbin iz Bosne rođen u Nemačkoj, koji je ka i Doris Pinčić, kupio stan bez kredita i to u centru, te bio korisnik po povlaštenim uvjetima gradske garaže na Tuškancu, šta mu je sredio gradonačelnik Mile, odlučio se aktivirat u politici.

Mili sigurno niko neće provjeravat porezne prijave ka Tonsonu, i ispitivat porijeklo imovine, jer Mile se angažira na listi jedne od 59 stranki sačinjenih od Srba i Jugoslovena, jer bi to bilo ugrožavanje prava manjina i atak na antifašizam.

Stvarno je šteta što se niko s bloga nije osvrnuo na veličanje ratnog zločinca i pružio prigodu našim kolegama Srbima da glasno kriknu, kako oni podržavaju mir u svijetu, toleranciju, i prava homoseksualaca, i da im se gadi to promovisanje velikosrpstva, putem ratnih zločinaca.

Valjda je to zato jer su svi oni vispreni zauzeti promoviranjem prava crnaca u Americi, pa su ostali dežurat samo oni priglupi i netalentirani.

- 20:04 - Komentari (15) - Isprintaj - #