Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

treći dan štrajka

Jeste vidili vi onog Goldena, kako on kokolava mojin blogofrendicama, skoro im je najbolja prijateljica.
A one se eto po ko zna koji put nadaju da na blogu ima još poneki savršen muškarac osim mene, šta ćeš žene, ti su iracijonalna bića.

Danas mi se vraća Purgerica s mora, čini se da je cilu vječnost tamo, i njoj je ka i svima nama ostalima bio potreban odmor od ovih korona, potresa, i šta ja znam čega, a kako sam ja mora pazit da ne sjebemo i ovaj socijalizam, i vrijedno i marljivo radit, ja sam bio u Zabregu.

A jeste vidili šta je savršen muškarac sam sam kuva, svaki dan se tušira, nekad i više puta, ni jedan put nisam prispava na posa, pra sam robu, to je ono kad metite robu u makinju i stisnete botun.

Nisan ništa skuva, sva roba je u boji i veličini u kojon triba bit.

A šta ti je emancipirat muškarac.

Baš se veselin šta će mi doć, cilo vrime san bijo postojan kano klisurina, i nisan nikako cendra, iako se nas dvoje otkad smo se upoznali rijetko razdvajamo, nekako ja barem više volim bit s njom nego s bilo kim drugim, aj dobro, unuka možda najviše volim ali to je zato jer je on mali, a i ona ga isto voli, pa se to ni ne računa, ajmo reć da je on izvan konkurencije.

Robu nisan pegla, to bi ipak bilo malo previše, ionako nisam nikud iša, a ovo za po doma i radna odora se ionako ne triba peglat, bar ja tako mislin.

Zaključio sam da se previše presvlačim.

Mislim ono, je li normalno da ja sam napunim makinju za prat robu za dva najviše tri dana.

Svako večer zaboravim uključit ono šta tira komarce, pa me izidu, da je ona tu, to se ne bi događalo, ona ne zabhoravlja takve stvari.

Moram se ošišat, za razliku od kolege kupusa ja iman kose kolkoš, trenutno i previše, pa mi uskuva mozak, a i cidi mi se znoj u oči, tako da ću se odma sutra ostrić, meni je moja draga kupila onu makinju za šišat i brijat se, pa se onda ona učila na meni, zanimljivo ja se stalno svima nudim da ih šišam, i niko neće, ima bit da mene niko ne voli ka ja nju.

Malo sam se jutros voza viličarom, sad počinje bit vruće pa sam uteka u ured, i upalio klimu, malo sam umoran, akumulira se po malo to kroz tjedan, i već nekoliko dana loše spavam, i nisam jedini, svi kolege se žale da ne spavaju najnolje, ko zna šta je razlog, merkur, venera il nešto treće, možda misec.

Šta vi radite, osim šta glumite da imate pametnijeg i važnijeg posla nego visit po blogu.

Post je objavljen 27.06.2020. u 09:38 sati.