Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Laura Palmer i pet kretena

Malo šta mene more raspizdit ka olakotne okolnosti, to je ono kad idu osuditi pedofila, pa mu smanju kaznu jer ima dvoje krasne dičice.

Da nije olakotnih okolnosti, koje su ništa drugo nego, izraz našeg konformizma, potreba da ne prljamo ruke, i prije svega kukavičluk da se suprotstavimo zlu, u ovoj vaseljeni bi bilo kudikamo manje suza i boli.

Uzet ćemo recimo dva najveća zla koja opterećuju kolektivno sjećanje, fašizam i komunizam, nisu li oba krenula iz istog ishodišta, koristili iste metode, imali iste ili vrlo slične ciljeve, čak i slične nuspojave.

Razlikovali su se jedino u duljini trajanja, i broju žrtava, u čemu je komunizam uvelike nadmašio fašizam.

Nepobitne činjenice, ako ništa drugo broj žrtava, nam govori da se radilo o čistom esencijalnom zlu.

E sad ćemo doć na početak, na olakotne okolnosti, uvijek ćete nać kretena koji će branit fašizam, jer je eto u okviru istoga uspostavljena država, pa nuspojave i nisu tako strašne, ili kretena koji je dobio ili naslijedio društveni stan, koji će branit komunizam jer sto je par milijuna žrtava, kad je tuđi stan u pitanju.

Imat ćete skoro sve Srbe i Zorana Milanovića, koji će tvrditi da se u Srebrenici nije dogodio genocid, momke u crnom koji se postrojavaju po trgovima jer se ne volu cijepit, šefiće u partijama koji bi dizali spomenike masovnim ubojicama, i olakotne okolnosti za ljude koji napastuju djecu.

A sve se moglo suzbiti puno ranije da se na vrijeme bombardirao Beograd, jer s teroristima se ne pregovara.


šta vi mislite kad u postu napišem kreten koja petorica se uvijek prepoznaju

Post je objavljen 07.12.2021. u 14:26 sati.