Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Cinderella story

Listam ja tako u subotnje jutro medije da vidim što se piše o epskom teniskom dvoboju Hrvatske i Srbije, srpski mediji se očekivano prave da se nije ni dogodio, a "hrvatski" pišu šta je uradio Nole, jal je piškio il' se usro.

Kako znam da vas ne zanima tenis, i ne pratite to, najbolji igrač dosadašnjeg natjecanja je naš Borna Gojo 279. Igrač na svijetu, koji je satra u papar kudikamo bolje rangirane igrače.

Kaže naš Borna koji je šokirao sve koji nesto znaju o tenisu, Kad igram za sebe ja popizdim, razbijem reket, i tako, ali kad igram za Hrvatsku, onda si to ne mogu dopustiti.

To je ono, one sitne nijanse koje razlikuju najbolje od najvećih, zbog tih finesa neki nikad ne postanu najbolji, a neki nikad ne postanu najveći.

Slično je i kod nas na blogu, neke pojede bug, neki nikad neće postati najveći silnom trudu uprkos, a neki s lakoćom poput Niprija koji idu u Čvoglave, osvajaju srca nevinih blogerica.

Baš bi volio da naši pobijede u finalu i osvoje Davis cup, cisto radi priče o Borni Goji 279. Igraču na svijetu, pa da vidim onoga ko će reć da Sveti Nikola ne postoji.

Post je objavljen 04.12.2021. u 09:41 sati.