Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Tri ratna druga


Baš je dirljivo vidit ljude koji su danima mogli mlatit praznu slamu, pretenciozno se prenemagat, držat se kao da su bolji od ostalih, kao da znaju nesto više od drugih, lupetat bez veze o smislovima života i preseravat se s višim nivoima svijesti, kako ih sada dijeli nešto tako prizemno kao sto je Cyrus the vyrus.

Sad eto jedni za druge misle da su kreteni, ali se još ustručavaju to izgovoriti, kao da daju priliku onima drugima da se u ime pretencioznih idiotarija koje su ih spajale, čudesno preobrate.

Inače sve je to folklor, imali smo ovdje idiota koji su se furali na živi zid, ridikuloznih sljedbenika Mirele Holly, o budaletina koje su uzdizale Mislava Kolakušića, pa i debila kojima su ovi iz moremo bas super, i nikome zbog toga nije neugodno.

O notornim slučajevima koji su podupirali ili podupiru bivše komunjare, bilo u adezeju ili esdepeju da ne pričamo.

Tako Ce se i kreteni koji su se zato šta su kukavički šupci, udružili s fašistima glupim anarhistima, jer pametni anarhisti ne postoje, turbo katolicima i militantnim ateistima, kad sve ovo prođe pravit blesavi u ko nas bre zavadi maniri.

Kreteni to uvijek rade, jer ih silno nervira sjećanje na sranja koja su radili i žrtve koje ostave za sobom.

A tri ratna druga Ce se pravit da se ništa nije ni dogodilo, jer su poznati po lakoći opraštanja sebi samima u potrazi za višim nivoom svijesti.

Post je objavljen 16.12.2021. u 21:44 sati.