Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

jabuke u francuskoj

Jednog dana kad se svi pocjepamo, i riješimo se te korone ka šta smo se riješili drugi bolešćina, našim antivakserima će se srušit svit, i njiov život će izgubiti smisao.
Nadajmo se da će budaletine i blogove pobrisat.

Iako svjedoci smo da i danas nakon trideset godina postoje umobolnici koji o u krvi nastaloj i nestaloj tvorevini pišu hvalospjeve, tako će i ovi novovjeki vjerojatno narednih trideset godina tumačit kako su nas u stvari tili čipirat, ti ljudi gušteri.

Kažu na anketi da su blogeri prije bili bolji, to je mišljenje uglavnom onih koji su došli na blog onda kad ga je većina starih napustila, dijelom zato što su ih privukle druge suvremenije platforme, a dijelom i jer nisu htjeli imati posla s novopridošlim snagama, držeći se one narodne, da pametniji popušta.

Dakle Moremo zaključit da su blogeri prije bili pametniji, od ovih glasača sada.

Sad se događaju nemile stvari, pa je neka pevaljka Ava Max, koja sebe naziva Belladona ili Donnabella ili tako nekako, izvršila nesmiljeni atak na seksi nedepiliranu studenticu, koja je frendica od psihijatrice, pa zato zna da triba ostavit prvi komentar.

Nesriknja studentica nije stigla ni okačit sliku pulsirajuće vadžajne, na blog da mladi umjetnici soboslikari ne moraju plaćat da je vidu, a već su je mračne snage bloga predvođene blogericama koje nećemo imentovat nego ćemo ih samo značajno pogledat, napale iz sviju oružja.

Ako se ta praksa nastavi niko od nas više pulsirajuće vadžajne neće vidit.


Mećete li vi jabuku u francusku salatu?


Mislim kome je to uopće palo na pamet, stavljat jabuke u francusku, dobro nije banane uvalio unutra ili limunove, baš svašta.

Post je objavljen 29.12.2021. u 08:53 sati.