Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Bahrina svakodnevna jadikovka


Drugovi i drugarice, kao što smo se više puta osvjedočili omiljena zabava nas blogera i blogerica je kukumavčenje, i to po načelu što veći glupan veće kukumavčenje.

Tako smo svjedočili da blogerkama i blogerima za pocetak ne valja država, pa ne valja uredništvo koje ne postoji, pa ne valja bug, ne valja stožer, ne valjaju drugi blogeri, u biti još nismo našli nikoga i ništa a da valja.

U rijetkim trenutcima opuštanja, i zanosu ljubavi prema pisanoj rici očajne kućanice same sebe i svoje istomišljenike proglašavaju uzorom tolerancije jer eto toleriraju sve osim onih koje ne toleriraju.

Krivci za tako stanje, nesretne ljubavi, to šta ih niko ne razumi, i ostalo, su razasuti po svim meridijanin i paralelan, i svako je adekvatan kandidat za krivca osim blogerki i blogera samih, pošto se oni tako skromni i književnici od formata nepogrješivi.

Zli jezici bi doduše rekli da svi problemi proizlaze iz karaktera samih blogera i blogerki, te da su za sve probleme, nesriknje jubavi, i to šta ih niko ne razumi sami krivi, šta je brezočna laž, jer onda bi precjednik s karakterom bio kriv, šta ga se Aca Srbin stidi, jer lupeta.

Zato je ključno da se stalno iznova blogerke i blogeri međusobno podupiru, borbenim pokličima tipa, draga ovo ti je fantastično, najbolja si, volim ljubim žvalim, moćna si, to si ti, nemoj se nikad mijenjati, ovo ti je za antologiju, i slično.

Jer ako se međusobno u svakoj prigodi ne podržavamo moglo bi nekome past na pamet preispitivanje karaktera od strane Ace Stankovića, i sve će otić u pizdu materinu ka oni kuglof šta ga je Gibonni zgazija.

Post je objavljen 23.12.2021. u 06:48 sati.