Fressssssh

petak, 24.12.2021.

Sorry Bahro

Ne znam zašto se za Božić svi nesto uvate opraštanja, ka da će svitlo bejbi Đizusa uć u njih, pa bi oni najradije dili oproste.

Meni su ti šta opraštaju masu sumnjivi, jebate ja neman nikoga kome bi nešto oprašta, a oni imaju cile liste.

O opraštanju isto ka i o toleranciji laprdaju oni koji bi minjali druge ljude, i to bi ih navrćali na svoj kalup.


Kaže Noletov ćale da nikad neće oprostit NATO u jer su bombardovali Beograd, ni on ni Jelena ni Nole.
U njega bejbi Đizus nemere unić ni da oće, bacače cvijeća po tenkovima nije spominja pa ne znamo je li njima oprostio.

Mi bi na blogu tribali uvest praksu slanja limuna jedni drugima, recimo umisto da nekome kažemo da je glup, da mu pošaljemo limune, i šta mislimo da je gluplji to mu više limunova pošaljemo.

To bi ako ništa drugo pokrenulo ekonomiju tribali bi proizvoditi limunova ka Izrael, poštanski kombiji bi letali tamo vamo, umisto pašta šute Aleksa bi izijo tortu od limuna.

Jel vama idu na živce ovi turbo čestitari, ovi šta Božić čestitaju pet dana ranije, i taman čovik misli da su negdi ošli i da nas neće neko vrime tlačit, kad evo njih opet i tako svaki dan do Božića, njima Noletov ćale isto ne bi oprostio.

Tribalo bi počet organizirat doček Božića po restoranima, ionako još malo i niko neće znat zamotat sarmu, ispeć odojka, skuvat bakalar, napravit orahnjaču i makovnjaču.

Zato je najbolje pribacit se u restorane, pa neka neko drugi kuva a mi moremo surfat i gledat turske seraje, i pratit situVaciju sa kuglofom.

Mogli bi u McDonald'su napravit Božićni meni, koji bi se prodava na Badnjak a sastoja bi se od Bakalara i odojka,

U stvari ionako ovi progresivni oće ukinut Božić, Ne uklapa se u tolerantnu agendu tražitelja novog nivoa Svijesti, a i migrante uznemirava, pa ćemo ima bit Božić slaviti samo u svoja četri zida, ili skroz u ilegali, i onda ćemo po uzoru na gej paradu organizirat Božić parade, svak će imat malog bejbi Đizusa i mavat šnjimi.

Već se sad veselim tom novom ejđu, kad ćemo svi bit ponosni članovi nove svijesti, s bejbi Đizusom u jednoj i limunovima u drugoj ruci, s Bahrom i Noletovim ćaletom na čelu parade.



- 05:56 - Komentari (10) - Isprintaj - #