Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Nove akvizicije

U suradnji s našom dijasporom smo nabavili nove nagrade koje ćemo dijeliti u našoj igri asocijacija, a sve kako bi vas motivirali da sudjelujete i adekvatno nagradili vaš trud.

Pa da pogledamo najnovije nove akvizicije u naš nagradni fond



Univerzalna krema za jaja u kojon možete uživati i vi i vaš partner Brez obzira na homo ili heteroseksualni status veze, Drugarice lezbe kremu pošto ni jedna od njih nema jaja, mogu aplicirat negdi drugo, recimo na kapke, jer relaksirajući efekt kreme je ka i sve drugo šta mi dilimo multifunkcijonalno.



Multifunkcijonalni priručnik za ljubitelje seksa, i ljubitelje kulinarstva, kako kokoš upotrebiti u svrhu postizanja orgazmičkog zadovoljstva, s posebnim osvrtom na oralne tehnike.



Vrlo praktičan modni detalj, moglo bi se reći posljednji modni jauk za tridesetogodišnjake, koji još uvijek žive s roditeljima, a koji vadžAjnu idu vidit u kazališće.



Multifunkcijonalni tariguz za one koji misle da su pametniji od ovih koji se svađaju po blogu, kako bi snagu svog intelekta mogli demonstrirat dok seru.



Praktičan i hranjiv obrok za ljubitelje malih prinčova, poruka sa boce, Brune Šimleše, Ane Bučević, i Mile Kekina.



Vrlo praktična unisex vesta, idealan poklon koji si međusobno mogu darivati slobodoumni, parovi Brez obzira na seksuValnu orjentaciju, za Drugarice lezbe imamo varijantu sa dvi pizdice ali nismo našli sliku, pa nan morate virovat na rič.



Ručnik Mehak ko duša s više motiva, za osviještene blogere koji uvijek iznova ko udomljeni biglovi plazu jezike kod seksi blogerica, a onda sutin blogerican opći neka agresivna seljačina.

Eto toliko ta danas, idemo tražit dalje, sponzori javite se, šta se čeka.

Post je objavljen 09.12.2018. u 13:52 sati.