Fressssssh

ponedjeljak, 17.12.2018.

Dječaci sa šibicama 5

Umirem, sto puta dnevno, umirem, a tebi je svejeeednoooo

Šta ti je šta zavijaš?

Ne zavijan nego pivan, Domenico pivan

A koja ti je to pisma?

Umireeeeeen

Dobro jebate čuja san umireš sto puta dnevno, ka ovi Blogeri šta nikako da umru. Jubavi šta to čitaš koja ti je to knjižurina?

Ovo je leksikon, iđen vidit šta to ovin našin kmetovima nije kjaro, oš da ti pročitan.

Ajde reči.

Peder nije uvreda nego rič koja označava muškog koji voli muške, i to mlađe, a dolazi iz Krčkog jezika, još su stari Grkljani, jubav muški prema dječkima nazivali pederastija.

Lezba isto nije uvreda nego pojam koji označava žensku osobu koja voli druge žemske, isto dolazi iz jezika starih grkljana.

Srbin nije uvreda nego pojam koji označava osobu srpske nacijonalnosti.

Jugoslaven nije uvreda nego pojam koji označava osobu koja se smatra pripadnikom nepostojeće nacije, iz nepostojeće zemlje.

Komunista ili komunjara nije uvreda nego pojam koji označava pripadnike, bivše pripadnike, i simpatizere neke od komunističkih partija, poznatih po tome da su prouzročile najmasovnija stradanje u dvadesetom stoljeću.

Kreten nije uvreda nego pojam koji označava osobu koja boboluje od kretenizma, bolesti koja za posljedicu ima mentalnu retardaciju.

Idiot nije uvreda nego osoba koja boluje od idiotizma, patološke zaostalosti uvjetovane najčešće bolestima mozga.

Glupost nije uvreda nego, nedostatak inteligencije, razumijevanja; razuma, humora; ili zdravog razuma.

Meni se čini moj Domenico da su ovi naši kmetovi neuk svit, pa pizdu na Fresha zato šta ima vako široko leksikografsko znanje.

A biće je tako jubavi kad ti kažeš.

Umireeeeeeeem sto puta dnevno umireeeeeeem.

Oš umrit više matere ti.

E neću, vidiš kako naše kmetuše umiru sto puta dnevnoooooo, umiruuuu, sto puta dnevno.

Oš vidit šta san još našla.

Aj da vidin



Manija je karakterizirana slijedećim simptomima:

pojačana do ekstremno ubrzana životna i vegetativna i ukupna aktivnost, koja nije u skladu s uobičajenom bolesnikovom aktivnošću
osnovni životni dinamizmi su prenaglašeni i najčešće neusklađeni (hiperhormičnost)
povišena stanja emocija (hipertimičnost)
Manija obično počinje postepeno i često se poneki simptomi razvijaju i po nekoliko tjedana. Samo u slučajevima jatrogeno izazvane manije simptomi počinju vrlo naglo, ponekad tijekom jednog dana.

U nepsihotičnim manijama kliničkim slikama dominira hiperaktivnost, pojačani seksualni nagoni, pojačani apetit, ali bolesnici često "nemaju vremena jesti", skloni su pretjeranom trošenju novaca, zaduživanju, logoroični, skloni nezgodnim šalama, izrazito veseli i/ili razdražljivi, aktivni u organizaciji različitih poduhvata, zabava, druženja, žele pokazati svoje vrline (estetske, seksualne i sl.), ekscitiran, upadno se odijevaju, obično se pretjerano kite, skloni su pisati pisma, udvarati se, mimika im je živa, ne ispunjavaju obećanja, bježe s teme na temu, govor im je logoroičan (vrlo često zbog ubrzanog i dugotrajnog pričanja postaju afonični), duktus pseudoinkoherentan

Ništa te nisan razumija

Kad nisi načitan ka Fresh

Ko ga jebe zato san ja kralj.

- 22:34 - Komentari (23) - Isprintaj - #