Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Igra asocijacija 3

Nakon dva neuspješna kruga, naše igre, neko drugi bi odustao, jer bi mislio da je to samo igra, ali mi znamo bolje i više od toga, zato ćemo u ovom krugu povećati nagradni fond sa kuponom za izradu izgubljenih ključeva od auta za marku po izboru, inače rješenje jučerašnje igre asocijacija je bilo Lidija, što pokazuje da su neki bili na dobrom tragu, ali na žalost nagrađujemo samo točna rješenja a ne i dobre tragove.

Ka šta ste vidili kolega Kupus je posta top bloger, za razliku od nekih koji to nikada neće postat, pa mu ovom prigodom još jedan put čestitamo, nije lako završit uspješno iscrpljujuće pristupne pregovore.

Iznenadit će vas da se na sastanku tajnog društva Top blogera, prijemu Kupusa u taj elitni klub najviše suprostavljala blogerica Julka, koja uostalom i inače sa svojih 6 glasova, blokira cijelu skupinu blogera, uz obrazloženje da Kupus je simpatičan, ali da se previše boji Šefike, i da ona ne podržava koncept po kojem iza svakog uspješnog kupusa, stoji uspješna šefika, ona naime misli da Šefika mora stat isprid Kupusa.

Ateističko antifašistička pobuna još traje na blogu, iako su neki revolucijonari posustali, a oni rijetki Osviješteni koji imaju koje zrno soli u glavi se prave mrtvi ka da su srili medvida u šumi, što ih automatski svrstava u kategoriju Zombi Osviještenih.

Na kraju ćemo doć do zaključka da su svi oni, cila ta ekipa kreteni, kao što ja to oduvijek tvrdim, a vi ka naivne francuske sobarice, uvik iznova istom poremećenim likovima dajete novu šansu.

Današnja igra asocijacija je vrlo lagana za pogodit, održat će se pod radnim nazivom Žena koja je odbila umrijeti, oni koji pažljivo prate znat će rješenje, a oni šta samo blebnu, mogu blebetat i dalje, viš mogli bi uvest rubriku blebetanje subotom, sutra ćemo krenut sa time, rubrika će se sastojat od ogovaranja blogerica i ponekog blogera.



Ne to nije ta asocijacija, prelazimo na slijedeću



Ova je već bila, Bože kako su mi neuredno složene te asocijacije



Dakle dvije riječi, na hrvatskom da mi se ne bi neko razbaciva poznavanjem svahilija, i u zadnji čas ugodna novost, nagradni fond se nenadano povećao Kremom za šćegetoušek, donacijom do koje smo došli dobrotom naše koruško patagonijske veze.

Uz stari blogerski pozdrav.

Kisić Pusić cmokić, krenimo u novi dan.




Post je objavljen 07.12.2018. u 07:04 sati.