Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Dječaci sa šibicama 2

Nediljko, Nediljkoooooo
Đava te manitog nosa, jesi li kupija bakalar, ušta san ja gledala, šta ćemo ist za Badnjak, travu od one tvoje kuvarice, a mogla san se udat za Freša i živit ka gospoja, da mi dvorac po bakalaru miriše.

E jubavi bija san ti zeru zauzet, ka da je lako bit kralj, gore je bit kralj nego Blognjuz, jesi vidila kako je on odjeba pancijente šta mu pišu, jubavi more bit da je Freš kupija bakajar pa će nan dat pinku, Ajmo se volit.


Za to vrime na Trsteniku


Bakice bakice šta to radiš.

Ništa zlato babino, zeru bacan uroke po šupjačama, ajme vidi onoga, brzo pokrij oči ne gledaj tamo, alo ti redikulu biži ća odatle, kako te nije sram stoko jedna, obisit ću te na palmu, jesi vidija znak majmune



Bako Reci mu da je retardirani antifašista, vidi ga kaki je, na šta liči, bakice potiraj ga da ide negdi drugo tražit ženu u sebi.



Ajme šporkog jezika, to si od onog Freša vidija, jesan ti rekla da ne čitaš blog da to nije za malu dicu, šta ti majmune Oćeš, Ajde biži odavde, strašiš mi dicu, jebate moran se sredit, neće mene ona Sarah be provocirat, vidit će ona šta je seksi baka, a ne ona, da je ona nesrića ne reklamira, ko bi zna za nju

Bakice a di odlazu Blogeri i blogerice koji se samoubiju.

Na selo, to su ti vlaji, srićo Babina, ka oni Bandić šta zida fontane.

Jel vamo bakice



E tu srićo babina.

Evala in šjor ministar, ja san umitnik, reka mi je šjor Freš da van triba slika za kancelariju, pa san ja zeru šara, znate ja nisan oni akademski umitnik, oni su svi maniti, ja vako zeru šaran u slobodno vrime, evo recimo jučer san....

Dobro je jebate, moš pričat više nego Stara teta, daj da vidin šta si donija



Jebate jesi meštar i gotovo, a crtaš li ti aktove, ili samo vako sa krznon.

A šta ja znan, šjor ministar mogu van ja i tu aktovku nacrtat, samo ne bi tija crtat Gole ženske, uvik mi da prostiš ispanu ka da imaju vuka među nogaman.

U dvorcu

Jubavi ja bi kupija Ajduka

Štaš ti kupit, berle jedan, da nije Freša ni bakalar ne bi bija kupija, pa bi za badnji dan sa onon tvojon kuvaricon pasli trave, ili bi klice od tikve, na pjenici od organski artićoka, napuvali bi se ka žabe, mogli bi vatromet za Božić ispaljivat iz tvoje gujice.

Ali jubavi, uvik san tija bit glavni u Ajduka

E moja Prinčipesa ušta si i ti gledala vako lipa



Da san imalo glavon mislila mogla san bit gospođa Fresh, cila kuća bi mi po bakalaru mirisala, jebate blago se onon Purgerici.


Post je objavljen 16.12.2018. u 11:48 sati.