Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Sült kacsa gesztenyével

Jer ja ne mogu, više ne mogu
I neću i ne dam, pred svima
Neko drugi da te ima

Politika je ka prodaja svijeća za predstojeći nam Dušni dan, prije nekog vremena kad nisu baš bile aktualne mogli ste paket od četri svijeće kupit za deset kuna, a sada kad se najviše prodaju možete isti paket od četri svijeće kupit sa pedeset posto popusta za dvadeset kuna.

To da se ono što ste do jučer mogli kupit za deset kuna, kad se približi dušni dan uz veliki popust možete kupit za dvadeset kuna, znaju oni koji i inače otiđu na groblje, prigodničari koji jedan put godišnje svrate misle kako su super prošli sa tako značajnim popustima.

Tako je i s izborima, prigodničarima koji se tu i tamo sjete obić mrtve, možete koješta prodat, pa i Daliju bljedunjavu Orešković, ili Borisa Jokića kakvog do sada niste vidjeli.

Dovoljno je samo pričati nešto o ukidanju vjeronauka u školama koje je Jugoslovenima nešto ko mir u svijetu misicama, i eto ti ga na, 0,4 % je zagarantirano na izborima.

Mađarske K plus patke su po 22 kune kilo, i skroz su dobre, nemojte virovat ksenofobnim blogericama koje se zalažu za uvoz Alahu akbara, a mađarskim patkama ne bi dale prić granicu.

Neki dan sam bio u šumi i skupio kestenja pa ćemo spremit Mađarsku patku, domaće mlince, i šumske kestene, ali tek za vikend kad moremo ist ugljikohidrate.

Mladen Burnać iz čijih stihova gori na početku izbija očaj ko kod naših Jugoslovena u potrazi za idealnim kandidatom je u vezi s Iskrom Brajović, vjerojatno vam to ne znači ništa ko ni meni, ali eto neka znate, zašto bi samo ja bio riznica nepotrebnih znanja.

Ako neko ima neki savjet glede patke, neka govori sada ili neka šuti zauvijek.





Post je objavljen 23.10.2018. u 12:49 sati.