Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • FreshCaYg

    Širi se jeziva priča da je pročelnik iz jedne slavonske općine, odselio u Irsku, srećom priča nije istinita, nego je izmišljotina zagovornika trulog kapitalizma, nedajmo naše pročelnika

    Smrt fašizmu sloboda pročelnicima

    avatar

    21.10.2018. (11:01)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Jes ti normalan...nemaš ti pojma o čemu pišeš...ne može se samo tako postat pročelnik... nije to uhljebljivanje... uljebiti implicira na nekoga nemjestiti samo tako na neko mjesto... a to nije samo tako.... iza toga ti se krije gospodarska djelatnost u zoni crne ekonomije... da bi se postalo bilo što bilo gdje moraš dignut kredit i spremit lovu u nečiji džep... kupiš radno mjesto pročelnika.. znači, nije ti ono bogomdano, već je sasvim (ne)legalno kupljeno... katkad se ne mora platiti cashom već svojim biračkim tijelom, koje seliš iz stranke u stranku....opet protuusluga u sasvim opipljivim vrijednostima...
    možeš se ti baviti politikom kolko god hoćeš, uložiti u nju 24-satno radno vrijeme, stranka na izborima na tvom trudu postizati odlične rezultate, ali ako si pošten i nisi ništa iskeširao predsjedniku ili predsjednikovom predsjedniku, nema majci da ćeš doći na listu za sabor. jer liste se ne slažu na stranačkim sastancima, na demokratskom principu prijedloga i rasprava na sastancima, već uvijek na sastanak dođe predsjednik s već gotovom listom, koju je posložio negdje u kuloarima, s nekim nevidljivim ljudima...pa ako nisi podmazao hijerarhiju, nema te na listi...već te važno nazovu hoćeš li biti predsjednik izbornog povjerenstva, što bi ti trebalo biti na čast, jer to znači da si pošten, ali i da ne možeš biti na listi....
    da sam ja država, ja bih prisluškivala telefone prije svakih izbora...jer tu teče rijeka love... e, to bi trebalo oporezivati, pa bi se popunili penzijski fondovi.

    avatar

    21.10.2018. (11:44)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Joj Lion pa država prisluškuje telefone stalno a ne samo prije izbora, prije je Udba morala imat 800.000 špijuna u Hrvatskoj, koji su jedni druge špijali, a sad imaju nešto ovih šta prisluškuju i par hakera, vidiš da kad god in nešto triba izvuku i plasiranu u objektivne i profesijonalne medije, i onda miču, postavljaju, i tako redom, predsjednici su draga Lion potrošna roba, marionete, Budo Lončar, i Joža Manolić i četrdeset međunarodnih kriminalaca svime upravljaju :))

    avatar

    21.10.2018. (12:26)    -   -   -   -  

  • lion queen

    pa kad već prisluškuju, nek bar oporezuju... ja bi tu ubacila stopu od 50% poreza pa da i država štogod ušićari. a inače je to uhljebljivanje prenapuhano, 70% na neto ide u državnu kasu, a 25% od neta isto. od ostatka neta žive dobavljači, a bankama ne ostane puno, osim kamate na minus :) znači i nije neka šteta od tolikih uhljeba.

    avatar

    21.10.2018. (12:43)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Pa to i ja kažem, nisu oni problem, mi uopće nemamo problema, recimo da je trošak 100.000 uhljeba, koji da od sutra ne dođu na posao niko ne bi ni primjetio, košta otprilike milijardu i dvjesto milijuna kuna, bez onoga što ukradu, to je godišnje skoro petnaest milijardi kuna, znači u proteklih 27 godina to je četristo milijardi kuna, obzirom da je javni dug nešto manje od 300 milijardi kuna, nameće se zaključak da mi u stvari i nismo ništa dužni, to je samo ulaganje u socijalnu politiku pod nazivom 88 komunalnih redara za druga Tita.

    avatar

    21.10.2018. (12:56)    -   -   -   -  

  • lion queen

    eto :))) ni za vrijeme druga tite nije bilo većih socijalnih davanja od ovih, a ono su zvali "socijalistička federativna bla bla bla".. e, a znaš šta je najbolje... u ono vrijeme se hrvatska lova slijevala u beogradske nerazvijene, a sad bar ostaje u hrv :))) vidiš da i nije tolko loše kolko se čini.. :)))

    avatar

    21.10.2018. (13:02)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Je li ono Bušić (Bruno) predvidio da kad se oslobodimo tuđih tlačit će nas naši!? To što se lova sliva u džepove domaćih gramzljivaca slaba je utjeha.

    avatar

    21.10.2018. (13:27)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Kakvi loše u skandinaviji u koju se svi kunu nesposobnima za rad daju neku crkavicu i tjeraju ih da čiste snijeg, kod nas nesposobni za rad dobiju uredić, službeni telefon, službeni autić, karticu, plaćicu, božićnicu, a Mile Betmen sam očisti snijeg.

    Da ne zaboravimo i socijalni program pod nazivom Gdje se sjetiš ti udrugu posadi, koji zapošljava više od 20.000 ljudi.
    Hrvatska kao socijalna država onima koji oće iskorištavat Hrvate tako da ih zaposle i tjeraju da rade, traži početni kapital i još sto čuda, za razliku od udruga di se samo tri jebivjetra tribaju nać i sitit se nečega što bi branili da zadnje proračunske kune.

    Eto i taj projekt nas košta skoro dvi milijarde kuna godišnje što znači priko prdeset milijardi kuna od samostalnosti, biće su se u Jugoslaviji mogli udruživat, na golom otoku možda.

    Stoka nezahvalna :)))

    avatar

    21.10.2018. (13:36)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Sjećanja nije to rekao Bruno Bušić to je neki skojevac smislio, a znamo kako ide s lažima, i ponavljanjem; uostalom što znači to naši, di počinje i završava to mi, :))

    avatar

    21.10.2018. (13:41)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    na žalost :(

    avatar

    21.10.2018. (14:05)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Nećemo sad bit žalosni :)

    avatar

    21.10.2018. (14:49)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ne, nikako :) sve trebamo shvatiti lakonski :)

    avatar

    21.10.2018. (14:52)    -   -   -   -  

  • stara teta

    grincajg, sam da ti velim da je onaj uobraženi kretino imbečile fkral ime kojim te obično ovdje oslovljavam!!! čak i stil i modus pisanja je u nekim strukturalnim detaljima sličan mojoj oštrini. no, taj ljubitelj električnih ovaca (svaka sličnost s mojom sklonošću kvalitetnom sajnsfikšnu je slučajna, ma što govorili o tomu pristalice sudbinske-karmičke-etc. neslučajnosti) je svoje frustrativne netrpeljivačke sarkastične misli već u više navrata rasprostirao ovdjekarce. ne kažem da puno toga nije istinito, no, zabogamiloga, čemu sve to?? ne namjeravam s kokom komunicirati, samo da ti velim da nisam ja.
    jebemumiša, otvorim internet, klliknem, pa kliknem, i onda umjesto lijepih relaksirajućih slikica i tekstova u ležernom nedjeljnom revijalnom tonu nabasam na izljev histeričnog negodovanja koji deklarativno nema nikakvu svrhu. a niti polučuje ikakav pozitivni pomak. nego samo žučljive reakcije i nekonstruktivno dalje žlabranje i verbalno virtualno nadjebavanje. gleč, ta spodoba očito rešeta svaki nick, svaki post, svaki komentar. valjda se itekako našao među svim onima koje proglašava anksioznim, ovakvima, onakvima. malo znanja psihologije i verbalne sposobnosti čine čuda. ne čini mi se da je admin niti itko s one strane. osim ak nije ona legendarna okoš bokoš koja svako malo pod drugim nickom uleti i sračka. kaj buš, prdne pred publikom pa ostane živa. no, samo sam štela reč da odlučno odbijam svaku pomisao i tebe i ostalih blogera da sam to ja, stara teta. nisam. ne branim se ni od čega, samo ne želim da se dobije krivi dojam. (bajdvej, već sam nekoliko puta ovdje bila prozivana da mijenjam nick. što nikad nisam radila, i ne želim da mi se imputiraju stvari s kojima nemam veze).

    avatar

    21.10.2018. (15:59)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...slušal sam Daliju, stanje u državi je opisala bolje nego ti u postu. Ne kažem da se slažem sa svime što je izlamentirala ali premisa je ok...
    A sad, ajmo življe...:))))))))

    avatar

    21.10.2018. (16:03)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Stara teta, samo neuka budala je mogla pomislit da si ti napisala ono, iz onoga izvire impotencija na svakom zarezu, a ja mogu posvjedočit da si ti vatrena puca, s kojom bi i pravi muškarci imali posla :)))

    avatar

    21.10.2018. (16:20)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Joj Sagitt prijavit ću te ženi, ti se pališ na ove bljedunjave slabokrvne, prvo Švaljekica pa sad Dalija, nisam gleda, sprema sam neku varijantu Szekelya u pećnici, šta zahtjeva da mi odjedamput rade svi ringovi i pećnica, a žene koje me seksualno ne privlače a ta me definitivno ne privlači, ni ne doživljavam previše, nit ima privlačan ženski um ni sise ni guzicu, a i parole su joj šuplje :)

    avatar

    21.10.2018. (16:25)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Freshi
    samo se "seronje" dočepaju fotelja...
    ali jadan je to svijet...i pomoći im treba

    nego za koga ću ja navijat tam u Kranjčevićevoj...a idem sa dva napaljena BBB

    avatar

    21.10.2018. (16:42)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ja sam tek došla i ne znam o čemu se radi, samo znam da si se ovaj put potrudui biti korektno aktualan...........nemaš ustaša i partizana ali imaš UDBU I OZNU......

    avatar

    21.10.2018. (16:55)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Za naše /)))

    avatar

    21.10.2018. (17:58)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Udba i ozna su uvik aktualne ni jedna diktatura ne more Brez njih

    avatar

    21.10.2018. (17:59)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    ajme :)))) pa jel moguće da su tak nestručni ti pročelnici :)))))

    avatar

    21.10.2018. (19:03)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Je kurca tebe ne ratumiju, najčešće su i toliki alkoholičari da se znaju i upišat u gaće.

    avatar

    21.10.2018. (19:37)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    situVacija je ozbiljna :)

    avatar

    21.10.2018. (21:47)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    i ja sam za te naše, kako ti kažeš prijatelju :)

    avatar

    21.10.2018. (22:07)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    SituVacija je bremenita :))

    avatar

    21.10.2018. (22:25)    -   -   -   -  

učitavam...