Fressssssh

srijeda, 31.10.2018.

Hygge


Nevjerojatna je mržnja koju objektivni i profesijonalni ljevičarski mediji zadnjih dana ispoljavaju prema Srbima u Hrvatskoj.

Počevši od Srbina Igora Vukića koji je napisao nekakvu knjigu o Jasenovcu, pa do Milanke Opačić koja je pristupila klubu Milana Bandića.

Posebno je odvratno i suprotno Istanbulskoj konvenciji, da se prema našoj Milanki koja je osim što je pripadnica manjine, još i žena tako odnosi.

Koji je Milankin krimen, što je tako strašno uradila, nakon što je trideset godina krvarila za partiju, trenutni partijski faraon Bero jon je jasno stavijo do znanja da ona nije Stevo Culej i da njene krvave gaće ne znače ništa.

I šta je tribala Milanka učinit, nego se javit starom drugu još iz saveza komunista, čovjeku koji je novcem građana Zagreba partiju dizao iz pepela, sve dok i njemu jedan od partijskih faraona nije rekao da svoje krvave gaće nosi kud god zna.

Otkad je Mile uskratio financijsku pomoć građana grada Zagreba partiji, ista je u stečaju, tako da će ostat samo faraon i sedam patuljaka, a naši Mile i Milanka će mržnji ljevičarskih medija na nacijonalnoj osnovi uprkos, sa sinovima članova saveza komunista i vojnih lekarki i dalje gradit samoupravni socijalizam, bratstvo i jedinstvo, te miroljubivu aktivnu koegzistenciju.

Chernobyl boys

Kamen se izgleda smanjio i spustio tako da ponovo mogu hodat, pa sam jučer prohodao nešto više od 13 km, još nije izašao, ne zna se ni kad će, i to me nervira, stalno očekujem kad će oni veliki bolovi pa da to riješimo, ali eto možda prođe i bez njih.

Sutra ćemo spremati patku i češnjovke i krvavice, kiselo zelje, mlince, pečeni krompir i bundevu, razmišljam i o bunceku, iako je i ovo previše, ali ravnoteže u svemiru radi, feng shuija radi, i Hyggea, buncek bi bio nužan.
Ne znan oće li ko kolače neke Napravit, ja ih ionako neću jesti, iako ako budu paradirali ispred mene ko zna, niko ništa ne zna, krhko je znanje.

- 10:02 - Komentari (31) - Isprintaj - #