Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Klimatski utjecaj na tvrdoću bradavica



Za mog kolegu Eura prijevod, neki rođo je negdi u Ikei nacrta na podu lažne strelice pa ekipa nije znala izać vani, i onda je njega uapsilo.

Ako me nešto nervira to su najčešće žene, a nekad i muškarci koji traže ženu u sebi, sa kolicima u Ajkii, kad se očajna kućanica s praznin kolicima vozi po Ajkii brzinom od pola metra na sat, i blokira cili prolaz dok gleda Set podmetača od pluta za 9.99, ja bi jon stavio petardu u guzicu.

U biti najbolje je nikako ne ić u Ajkiu, ja kad san zadnji put bio sam diza neke kutijetine, ono dvokrilni ormar u maloj kutiji, i sutradan me počelo bolit. Prvo san mislija da san nešto istega i čeka da prođe, pa san onda mislija da je slipo crivo i čeka da dobijen temperaturu, i onda san mislija da iman kilu, ali nisan moga napipat ništa to di je puklo.
Ukratko kad sam iscrpio sve mogućnosti dijagnosticiranja uz pomoć interneta, otiša san kod doktora, jer bol ni nakon dva tjedna koliko sam ga ja tjerao metodama Ane Bučević, nije tio otić.

Tako sam prekjučer bio na uzv i na nagradnoj igri dobio kamenac na bubregu od 6 mm, koji sad trebam popišat.
Tako da sad sve vi kojima san se ruga radi porođajni bolova morete guštat :))

Šta je najgore, ja sam već jedan put piša to nešto i znan kako boli, pa san se naoruža spasmexom, pijem čajeve ko deva vodu, onaj od peršina je užasan, gutam maslinovo ulje i limun, i sve ostalo što internet preporuča u cilju eventualnog topljenja i mrvljenja kamenčića da lakše izađe.

Neki lik je izumio grudnjak koji onemogućava da se sise njišu i poskakuju, i spriječava da se bradavice vide kad je ladno.
Legenda kaže da ga je nakon prezentacije natamburala grupa bijesnih muškaraca.
Eto kojin se pizdarijama ljudi bave, umisto da izumljivaju nešto za pišanje kamenaca, a ne da se moran prasit ka krmača.

Nesretna žrtva pedofilije Emanuel Makaron je iša u Slovačku i tamo je napa Mađarsku i Poljsku jer eto Mađari i Poljaci ne razmišljaju ka Emanuel Makaron žrtva pedofilije.

Emanuel Makaron žrtva pedofilije, ne priča ništa po Francuskoj, naime tamo ga podržava i želi slušat 29 % građana, pa je zato eto otiša u Slovačku pričat o Mađarima i Poljacima.

Dakle nakon šta smo saznali da psihički bolesne osobe mijenjaju vjeru i ime, saznali smo i da žrtve pedofilije kad odu u jednu zemlju pričaju o drugima jer ih kod njih doma niko ne jebe, to me nekako podsjeća na blogere koje na njihovim blogovima niko ne jebe pa su znali doć i dolaze kod mene na blog, i opet mi je bed jer sam im svašta govorio, a oni su u stvari nesretne žrtve pedofilije.

Čaj od peršina je stvarno grozan.



Post je objavljen 27.10.2018. u 10:36 sati.