Fressssssh

nedjelja, 14.10.2018.

Mjesečina ko limun žut

Naš veliki vođa se danas pojavio u javnosti, jučer ga nije bilo, mater mu nije dala da izađe iz kuće, da ga ne napadne anemija.
Danas je otiša na vojnu vježbu, mater mu je rekla da more ić, da ne smi ić samo u pravi rat i služit vojsku, jer kad se brani domovina anemija vreba iza svakog ugla.
U ovim kobajagi ratovima anemija nije angažirana, pa onda more
Ić jer se tu sve događa po ranije utvrđenom scenariju koji ne predviđa anemiju, a dobro je bit u dobre s vojskom, jer nikad ne znaš kad će narod krenit na tebe, i onda ko će te branit od Hrvata nego JNA.
Mama zna najbolje ona je toliko godina liječila pripadnike JNA pa su jon odali sve tajne i pomogli da velikog vođu sačuva od anemije.

Bubnjar Dine Merlina je reka da bi na prosvjednike Hrvate u Mostaru tribalo poslat tenkove, srića da to nije reka bubnjar od Marka Perkovića Tonsona, jer bi mu Miletić čiji je ćaća bijo s Plenkovićevon materon skupa u JNA, zabranijo da svira u Areni u Puli.
Tonsonov bubnjar nikad nije reka da bilo koga triba ubijat iz tenka, zato Tonson nemore ni u Dubrovniku svirat za novu godinu za 80.000 eura.

Inače za toliko eura su mogli dovest i Beyonce i još orgijat s njom i sestrom, ali ni ona ni njen bubnjar ne žele slat tenkove na Hrvate, pa onda ni ona ne more pivat u Dubrovniku a ni njen bubnjar udarat po bubnju, za razliku od Dine Merlina i njegovog bubnjara, koji bi tenkove na Hrvate posla taj čas.

Umrla je Milena Dravić, u srpskim medijima u Srbiji kažu da je bila Srpska glumica, a u jugoslavenskim medijima u Hrvatskoj da je bila jugoslavenska glumica.
Od Milena su se od viđenijih oprostili i Krešo Beljak i Elizabeta Gojan, što bi njoj sigurno puno značilo, a velik broj komentatora po portalima, potreseno komentira kako je otišla svom Ljubiši, toliko o tome.

Nevažno, bila je dobra glumica, i zaslužila je da počiva u miru, a ne da je uznemiravaju likovi poput Kreše Beljaka i Jugoslovena koji znaju da je otišla svom Ljubiši.

- 12:15 - Komentari (32) - Isprintaj - #