Fressssssh

ponedjeljak, 01.10.2018.

Me too ili U2

Danas je počela Istanbulska nevista, proslava u povodu stupanja na snagu iste je počela jučer, kad je neki rođo iz Kanade u kojon svaki peder koji se osjeća ka žena, more bit žena, izvadijo pišu i s njime crta sliku.

To je novi pravac u umjetnosti koji se zove kurcizam, a koji je počejo u Kanadi na gej paradama, kad su gejovi od razdraganosti šta vide toliko šupaka počeli kurcima mlatit po platnu.

Sad bi se još kogod i pobunija, ali ako je ona mala iz Vukovara lani, koju je oduševljeni ćaća gleda kako trese guzicon mogla trest guzicon more i rođo iz Kanade mavat kurcon, šta je njena guzica bolja od njegovog kurca.

Mavanje kurcon je sigurno pozdravijo Ivan Vrdoljak, antifašista i liberal, uz radosno kliktanje Ministrice Blaže, pa je i on izvadijo pišu i popiša se po prosvjetnim radnicima, da ne ispane da mi kurca za utrku nemamo, imamo Ivanov i Blažin.

Također je macanje kurcon izazvalo oduševljenje kod Saveza antifašističkih boraca i članova Radničke Fronte, esdepeja, i Rade Borić jer je neko na televizoru Priko kurca stavija petokraku, pa se more reć da je Kanađanin nosijo petokraku na kurcu.

Sve to je izazvalo kiseli osmijeh kod Miće žrtve atentata limunom, jer Kanađanin nije na kurcu ima kokardu, nego petokraku.

Obziron da je i naš bloghaerić u vlasništvu nove tv, moremo očekivat da se se pojavi i anketa s pitanjem čiji je Veći, pa se morete već sad za svaki slučaj prijavit da vas se meti u anketu ka kandidata.

I šta sad bit liberalan i promicat ljudske slobode ili nastup lole s isukanim pišom smatrat uvredljivim za žene u suprotnosti s odredbama Istanbulske neviste.

Me too ili U2 question is now.

Šta vi mislite.

- 18:53 - Komentari (33) - Isprintaj - #