Fressssssh

ponedjeljak, 22.10.2018.

KonceptuValna umjetnost

Poznati konceptualni umjetnik i performer, Siniša Labrović porijeklom iz Glavica kod Sinja, odakle su i bivši premijer s bolnim preponama Milanović i Piruška Canjuga, odselijo je u Berlin, Dojčland.

Moram priznat da me prenerazila vijest da je umjetnik poznat između ostalog po pišanju po Markovom trgu, zato šta ga žena s plaćon tete u Vrtiću u Vinkovciman nije mogla više uzdržavat dok on performiše po Zagrebu, pa su morali odselit u Berlin, Dojčland di će ona ka teta u Vrtiću u Berlinu zarađivat više, pa će ga lakše uzdržavat.

Siniša je s druge strane obeća da će on ipak dolazit i performisat po Zagrebu, jer nemore pustit da mračne sile osvoje Hrvatsku zato šta njegova žena mora ić u Njemačku da bi njega uzdržavala, dok performiše.

Ne Triban vam ni govorit koliki je to gubitak za Hrvatsku, nakon što je Jelena Veljača ošla u Beograd a Siniša u Berlin, sve je pusto.

Dva stara druga iz Saveza komunista BiH, Dragan i Milorad, uspila su drugarski prevladat činjenicu da je jedan postao Četnik a dugi Ustaša, i sklopili postizbornu koaliciju, evocirajući uspomene kad su bili u istoj partiji a nisu imali svaki svoju.

Mediji u regijonu nisu događaju za razliku od naših posvetili veliku pažnju, bošnjački šute, jer bi neko moga postavit pitanje je li se kombinatorika s Komšićem isplatila, i ako nije kome je to trebalo i koja budala je to smislila.
U komšiluku isto tako nema previše odjeka, jer eto nezgodno bi bilo na velka zvona reklamirat kako favorit srpskog faraona, nakon svega što je Amon Ra rekao o Hrvatima i Hrvatskoj, koalira s ustašama.

Samo kod nas mediji su slobodni, našim građanima je normalno da najdomoljubnija stranka, majka domovine, koalira s Četnicima, kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Mile Kekin je sa Momčilom Bajagićem snimio duet u kojem njih dvojica nariču za vremenima u kojima su svi Srbi živeli u jednoj državi, prije nego je Sloba na Gazimestanu rekao, Niko ne sme da vas bije, i krenuo da radi veliku Srbiju.

Šta se sporta tiče Tigi je bija na utakmicu, i navija za Lokomotivu, a sve zato jer je naš dobri Ćaća kojega nevinog sude dušmani, prvi prigrlio koaliciju sa Četnicima, a naše anemično čedo samo oponaša velikog državnika i vođu, našeg Ćaću, koji stoički podnosi sve udbaške podvale navijača Lokomotive i Tigija naravno.

Vratit će se Ćaća, a onda Tigi drž gaće.

- 19:22 - Komentari (24) - Isprintaj - #