Fressssssh

nedjelja, 28.10.2018.

Krećo Hakija



Zenico mrzim svaki kamen tvoj
Zbog tebe ja mrzim život svoj
Ko preživi dvanaest godina
U KP domu Zenica
Taj je pravi hadžija



U prijateljskoj i nesvrstanoj Danskoj se priprema zakon po kojem će se oni koji budu govorili ili pisali po fejspuku protiv liberalne demokracije i NATO pakta ić u zatvor na 12 godina.

Dakle ako Hamlet bude nešto govorijo protiv NATO pakta, ili protiv Alahu akbara, pedera i istanbulske konvencije, ne gine mu 12 godina strogog zatvora.

Vidljivo je da su se maloumnici koji su se kod nas nazivali komunistima i socijalistima, koji su imali sličan odnos prema slobodi govora, u prijateljskoj i nesvrstanoj Hamletovini, a i diljem Europe nazivaju liberalnim demokratima.

Naši liberalni demokrati, njih oko 60 održali su veličanstveni protest protiv Vatikanskih ugovora, bili su Igor Mandić, Rada Borić, Danijela Trbović, Marijana Puljak, Anka Mrak Sararaš, i onaj Tahirović šta se zove Richtenberg.

Obzirom na broj prosvjednika tribalo bi iznajmit bus i vozat ih okolo po zemlji da građani vidu koje su nakarade ti liberalni demokrati, našto to liči i koja je to pamet.
Šteta da se samo onih deset slučajnih prolaznika upozna s likom i djelom velebnog prosvjeda, take performanse triba u svako selo odvest, i još triba uzet liberalnog demokrata Olivera Frljića da režira kako Rada Borić izvlači odojak iz pizde od Anke Mrak i onda Igor Mandić sa glavon od odojka govori Tahiroviću, Tahiroviću, zašto si Rictenberg, Tahiroviću, oš bit Richtenberg il neš bit Richtenberg, Tahiroviću.

U liberalnon demokraciji jako je važno da svaki idiot i pijana krmača more vozit auto i gliser, jer tako se troši puno benzina, a kad se troši puno benzina onda država puno zarađuje, pa se po cestama vozu alkoholičari, narkomani, psihopate i kreteni i gazu ljude.

Ako nekoga ubiješ pištoljon, onda si ubojica, a ako nekoga ubiješ auton ili brodon onda imaš sinkopu, ili si iz dobre obitelji, ili samohrana majka.

U liberalnon demokraciji ako udariš ćuku, dobiješ zatvorsku kaznu, i ako crncu kažeš da je crnac isto, a ako malo pedofilišeš neku djecu ili siluješ neku ženu, dobiješ dobrotvorni rad.

U liberalnon demokraciji ako rumbaš trafiku, isto ideš u pržun, a ako orobiš državu, penzijoni fond ili tako nešto, dobiješ bonus.

Zadnje šta je od demokracije ostalo, kad je postala liberalna, bila je sloboda govora, i sad su Hamletovi sinovi rekli, neš majci, dobro došli u socijalizam, koji je samo prelazni oblik do komunizma.

I onda retardirane američke feministice pričaju o distopijama u kojima neko kontrolira njiove maternice.

Jebale vas maternice, verbalni delikt i liberalna demokracija.

- 10:12 - Komentari (30) - Isprintaj - #