Fressssssh

petak, 05.10.2018.

Pi ar

Vi blogerice i Blogeri uopće ne pratite suvremene trendove.

Silno se trudite bit popularni a nikako da napravite nešto za sebe.
Ka šta svi znamo u životu je najvažniji pi ar. Morete bit zadnja očajna kućanica ako imate dobar pi ar, odma ćete parit glamurozno ka Merlinka.

Kako učinit dobar pi ar, za ženske bi priporučija Severina model, odma uzmite mobtel i trk u banju, tamo prvo dobro oribajte banju, i sve poredite, jer ako ove druge vidu da van je neuredno ajme, znate koje su to zmije, to sikće ko Annakonda.

Kad ste to sve poredile sad se skinite i obucite neke mudante, uzmite neke svoje i odrižite po pet centimetara sa svake strane, one tange šta van je kuma kupila iz zajebancije za rođendan, šta ste ih jedanput nosile pa su vas nažuljale ne mogu, samo čobanice nosu tange, nosu se male mudante.
Kad ste obukle mudante, morate se naguzit zeru priko kade, Obziron da se tako nagužene teško morete Slikat a da vas ne uvati išijas, najbolje je da zovete kumu, jer malo je nezgodno da vas dica ili neko drugi od ukućana slika nagužene priko kade u malin mudantama.
Možda je najbolje da kumu zovete odma prije nego počnete, more van pomoć i ošistit banju.

Kad ste se uslikale morete kumi skuvat kavu i nagovorit je da otvori blog, pa da objavi vaše slike kako se guzite priko netom očišćene kade, ka šta i nepoznat neko objavljuje slike od Severine.

Da ne bi ispalo da samo o blogerican mislimo ima i za muške šema kako Napravit pi ar.
Za muške je to ka i obično masu manje komplicirano, vi tribate od doma uzet lancun, razapet ga na vrata od garaže, umočit kurac u kantu jupola, i mlatit kurcon po lancunu.

Eto nemoj da sad još čujem od nekoga da ne zna kako se radi pi ar.

- 09:12 - Komentari (24) - Isprintaj - #