Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Dođi meni sa Pojila diko


Idu dva blogera ulicom i gledaju svog posla, prvi bloger pita drugog blogera, kumpanjo a jesi li ti silova koju blogericu, ajme jesi li ti normalan kaže drugi bloger, ja san pola Slovenije da prostiš ali sve dragovoljno, nije meni potriba silovat, jebate kumpanjo kaže prvi bloger, koja si ti sirotinja, oš da ti dan koji dolor.

Šta ti je došlo u vrime ove sveopće komercijalizacije Božića, ako nemaš para nemoš ni silovatelj bit, evo recimo moremo uzet nekog igraća iz Mračaja iz Runovića.

Prvo da riješimo ko ne zna di su Runovići, odma jedan iz zemljopisa, povijesti, tjelesnog i vjeronauka.

Sad moremo dalje, Mate koji igra u Runovićin nema para, ima za piće desetog kad baba dobije pensiju pa mu dadne sto kuna, srići babinon.

Koliko je ženski Mate silova, ni jednu, nije luda ni jedna da se fali da je silovana od strane Mate koji nema za piće nego kad baba primi pensiju.

S druge strane recimo, moremo ako pažljivo pratimo medije, a pratimo, vidit da je Christiano Ronaldo serijski silovatelj, sve više žena se javlja da ih je silova Ronaldo.

Ono šta je fascinantno je bezočnost njegovi postupaka.

To nisu bila obična silovanja, kad Ronaldo recimo meti kapu fantomku na tintaru, iskoči iz grma, opandrči bildalu, i onda je nako opandrčenu zaskoči.

Ne on je to radija krajnje perfidno, prvo bi cilu večer plesa s njima, pijo šampanjac, stiska se, bavijo se s onin petingom, onda bi oša s njima u sobu u hotelu, i taman kad bi nevina blogerica klekla kraj postelje molit krunicu, Ronaldo bi je zaskočija i breskrupulozno penetriso u nju.

Eto dokle je došlo to sa ton komercijalizacijon Božića, naš junak Mate šta ganja balun po Pojilu more postat silovatelj samo ako mu umre baba, ostavi mu onu ledinu na kraj sela i na njon nađe rudnik dijamanata, inače more ka i do sad, kad baba primi pensiju otić u Gaudeamusa u Pošušje, štagod jebat bez ikakve nade da će se neka pofalit da je, dok je klečala i spremala se molit krunicu, penetrisana od strane Mate iz Runovića, perspektivnog igrača Mračaja.

Post je objavljen 11.10.2018. u 08:37 sati.