Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kraljevska obitelj

Danas su me Yutarnji, Slobodanka, i Yudex, mediji koji djeluju u Hrvatskoj a koji su izrazito Jugoslavenske orjentacije, za razliku od Večernjeg koji je prosrpskih orjentiran, informirali šta ima novoga sa sinom Đorđa Balaševića.
Ti Balaševići dođu nešto ka jugoslavensko socijalističko plemstvo, pa nas onda ti jugoslavenski mediji bombardiraju vijestima o Balaševićima ka da su božemiprosti u rangu sa Meghan i Kate, šta znači da bi naš Đokica bio nešto ka britanska kraljica majka, koja neće da umre jer ne želi da Čarli bude kralj.
Naravno jugoslavenski mediji kao što su Yutarnji, Slobodanka, i Yudex, nas ne informiraju kad se Srbija, ceo svet i vaseljena sprda s Bebom Balašović, o čijoj su nad jutarnjoj stolici i mišljenju o bilo čemu u Hrvatskoj informirali, jer Beba je toliko glupa da je popušila priču da je Vučić proda neku tvornicu Iliji Garašaninu.

Da objasnim vama koji ne znate ko je Ilija Garašanin, to je srpski terorista koji je osmislio projekt velike Srbije.

Tako nas Yudex Yutarnji i Slobodanka informiraju o socijalističkoj jugoslavenskoj kraljevskoj obitelji, i tako podgrijavaju nadu da će se kraljevska obitelj prognana u Srbiju, kad tad vratit u Jugoslaviju, pa ako kralj Đorđe, nekad i umre, tu su prestolonasljednici na čelu s Bebom koja je nešto pametnija od brata, kojeg su mnogo udarali u glavu pa nije tako bistar kao Beba.

Upravo je u tijeku talačka kriza u Kolnu u Nemačkoj, i sad san ja na sto muka, straj me je da neko nije oteo blogija, ili da Blogi isprovociran debaklom socijaldemokrata i ceesuja Anđini koalicijskih partnera na izborima u Bavarskoj nije oteo tu ženu u Kolnu.

Izdrži Blogi, sve će bit dobro, Hrvatska te neće zaboravit nikada.

Kad već pišem o dijaspori, puno najvećih pozdrava šaljem u daleku Patagoniju.

Inače i Meghan je izgleda trudna, za razliku od Bebe Balašović pa će Englezi opet dobit unuče prije nego Jugoslovenski podanici.

Kod nas nema ništa novo osim šta smo dobili prvog pasa, šta je iznerviralo kolegicu Annaboni, i četrdeset Jugoslovena, a nema nikakvog razloga za nervozu.
Ako mi Hrvati i imamo prvog pasa, imaju i oni prvu Bebu, i njenog brata također.

Post je objavljen 15.10.2018. u 14:39 sati.