Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kako prepoznati Judu



Mi Hrvati smo Čudesan narod.

Kod nas u Hrvatskoj o tome tko će vladati odlučuju predstavnici agresora i cigan, a u susjednoj i prijateljskoj Bosni i Hercegovini Hvate će u predsjedništvu iste predstavljat Jugoslaven kojeg su izabrali muslimani.

Ako uzmemo u obzir da je u Hrvatskoj prije rata bilo oko 400.000 članova saveza komunista, i 800.000 suradnika Jugoslavenskih tajnih službi, sve to nas ne treba uopće čudit, razvidno je da je malo koji narod u svom nacionalnom korpusu imao toliko Juda kao naš.

Kako prepoznati Judu.

Vrlo jednostavno, recimo to su svi oni koji kad kolegica obilazi grobove srpskih junaka oduševljeno komentiraju, a kad se u nekom postu spomenu hrvatske žrtve onda ih politika ne zanima.

Da ne bi neko slučajno pomislio da ja imam nešto protiv kolegice koja obilazi groblja srpskih junaka, dapače iako imamo suprotstavljena mišljenja o nekim stvarima, ja izuzetno cijenim njen angažman, i mogu samo žaliti zbog toga što moje Jude ne cijene hrvatske žrtve, onako kako ona poštuje srpske.

Kada pitaju je li Hrvatska onakva za kakvu sam se ja borio, moram reći da nije, nisam se borio za Hrvatsku u kojoj će o vlasti odlučivat oni koji su do jučer po njoj pucali, i sutra bi opet da im se pruži prilika, i cigan.
Nisam se borio ni za hrvatsku u kojoj će vladat djeca komunista u suradnika udbe, niti sam se borio za hrvatsku u kojoj će kad se spomenu hrvatske žrtve okrenut glavu na drugu stranu i reći da ih politika ne zanima.
Uostalom koga zanima za što sam se ja i ostali borili, kad smo mi svoje obavili, na scenu su stupile Jude koje politika ne zanima, koji će uvijek kad treba, da bi sačuvali vlast pružiti ruku agresoru, i crnom ciganinu, i okrenuti glavu od vlastitog naroda, jer ih eto politika ne zanima.

Sretan vam Dan neovisnosti.


Post je objavljen 08.10.2018. u 10:22 sati.