Fressssssh

subota, 20.10.2018.

Nogom stani, maramicom mani

U trenutku kada se činilo da je sve izgubljeno, da se Hrvatska ljevica nepovratno raspada, i da će naša draga domovina biti prepuštena, na milost i nemilost klerofašistima i mrziteljima svega progresivnog i tolerantnog, ukazao se po ko zna koji put naš gradonačelnik Miki.

Miki na razvalinama hrvatske ljevice ka tica Feniks skuplja zastupnike ljevice i nacionalnih manjina i promiče se u jedinu branu povampirenim ustašama iz hadezeja i Pupijevim četnicima.

Miki ko prekaljeni komunista suvereno brodi mutnim vodama hrvatskog pravosuđa, ne mogu mu ništa ni UDBA ni SOA, ni Uskom ni Poskok, a kako bi i mogli, pa oni su svi još u pelenama bili kad je Miki partijskim kolegama zabija noževe u leđa.

Tu je Miki pravi virtuoz, tako da njegova umjetnost izbjegavanja noževa u svojim leđima i zabijanjem u tuđa, jasno upućuje na to da je obučen u supertajnom centru za obuku, zabijanja noževa u leđa koji vodi Stara teta.

Svi oni koji prođu obuku u supertajnom centru su taki virtuozi u zabijanju noža u leđa i izbjegavanju istih, da se ta vještina s pravom uspoređuje s baletom, i nerijetko se mora upotrebljavat slow motion tehnika da bi se vidilo šta se u stvari dogodilo.

Nekad ranije je to bio općenarodna vještina, posebno njegovana u Savezu komunista, di je bila najviše korištena za pomicanje na listama za društvene stanove i u hijerarhiji u društvenim firmama.

Zato je nevjerojatna sreća što u Hrvatskoj nije provedena lustracija, zamislite koja bi tragedija bila da se našem gradonačelniku Mikiju kao istaknutom članu saveza komunista zabranilo političko djelovanje zbog sudjelovanja u totalitarnom režimu, ko bi sad sakuplja zabludjele ljevičare, i bio jedina brana pred povampirenim ustašama iz hadezeja i Pupijevim četnicima.

Naš gradonačelnik je uvik zna odgovorit izazovima vremena u Savezu komunista, u esdepeju i sada kad u svome toplom krilu čuva ideju bratstva jedinstva i socijalne pravde.




Pjesma

- 10:17 - Komentari (33) - Isprintaj - #