Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Razumijevanje SituVacije



Ako ništa drugo naša domovina se može pohvaliti činjenicom da vodi računa o idiotima više nego li i jedna druga zemlja na svijetu.

Dakle rijedak je slučaj da se u nekoj zemlji totalno neupotrebljivo stanovništvo zbrinjava zapošljavanjem u javnim i državnim tvrtkama i službama kao kod nas.

Recimo kod nas onaj ko nije u stanju bit konobar postane načelnik općine, oni koji nisu u stanju vozit se za kamionom šta kupi smeće postaju pročelnici za prostorno uređenje, a oni koji nisu u stanju biti ništa postanu komunalni redari, ili već nekakvi referenti.

Zli proroci su sigurno pomislili da će u ovim teškim trenutcima kad je sve šta je imalo upotrebljivo ošlo patit u kapitalizmu po Europama, i kad kod nas nema više radne snage, da će se smanjit broj eksperata zaposlenih u javnim službama, koji se kolokvijalno nazivaju uhljebima, i da će ti uhljebi navalit u realni sektor, jer su tamo veće plaće.

Pri tom su zli proroci namjerno zaboravili da te naše uhljebe, niko nigdi da nije bilo naše socijalističke domovine, ne bi ni zaposlio, nisu oni krivi šta su neupotrebljivi.

U okrutnom kapitalizmu takvi metu ulice, rade ka pomoćni radnici negdi, ili primaju socijalnu pomoć, za razliku od toga kod nas postaju, načelnici, pročelnici i komunalni redari.

Zato naša domovina koja sad ima stanovnika ka Berlin, kojim upravlja trista ljudi ima u javnom sektoru 250.000 zaposlenih.
Samo lani je država u svojim skutima zbrinula više od 4.000 pročelnika načelnika i komunalni redara.

Dakle zlim prorocima možemo reći samo jedno, samo je jedna zemlja na svijetu na putu da ostvari ideal komunizma, Socijalistička Republika Hrvatska.

Program Saveza komunista se uspješno realizira, sve one koji oće radit, iselit će se kapitalistima da se oni njima bave, svi oni koji su dovoljno neupotrebljivi zaposlit će se u javnim službama, a i te radnike ćemo valjda negdi nać, u krajnjoj liniji kad ti turisti dođu neka ih dovedu sa sobom, moraju i oni razumit situVaciju.

Post je objavljen 21.10.2018. u 10:56 sati.