Fressssssh

petak, 12.10.2018.

Da se ne lažemo

Svi mi koji smo bili za neovisnu hrvatsku znamo zašto smo bili za nju kao što znamo i zašto su neki bili protiv.
Svi mi koji smo branili domovinu znamo zašto smo je branili, kao i zašto je neki drugi nisu branili.
Svi mi koji podržavamo prosvjed u Vukovaru znamo zašto ga podržavamo, kao što znamo zašto ga neki ne podržavaju.

Zar ne ?







Onaj srpski bagerista koji je gazio bagerom, one koji su još uvijek bili živi u jami na Ovčari, i oni koji su zbog svog neznanja, nesposobnosti, nemara ili bilo koje drugog razloga odgovorni za neprocesuiranje zločina, su potpuno isti.

Vilim Karlović, preživjeli s Ovčare.


Kažu da je sutrašnji prosvjed protiv Andreja Plenkovića, šta je naravno skandalozno jer je nedopustivo dirat u Kralja Sunce, koji je eto sa svojim pobočnikom sinom kapetana JNA i vojne lekarke, čuda radi da se ufatu zločinci. Nije on kriv zato šta se prije nije radilo, oni iz hadezeja su svemirskim brodom iz vaseljene transportirani u miroljubivu i nesvrstanu Hrvatsku, ima nedavno.

Njonjo nikad prije nije bio u adezeu, ministar pravosuđa Bošnjaković isto, nit je bio u adezeu nit je radijo u pravosuđu, Branko Bačić ni sada nije siguran da je u adezeju, a ministar Faljen Isus i Marija Kuščović nije siguran u ništa osim da je Kralj Sunce reka, Lovro referendum nesmi proć.

Kralj Sunce bi se naša u problemu da opozicija može iskoristit trenutak i napast ga svim silama, ali vođa opozicije Bero u zemlji čudesa, radi Srba i Jugoslovena koji su mu većina u stranci, mora držat štangu anemičnom govnaru, jer sve je bolje nego da Srbe i Jugoslovene stigne zaslužena kazna.

Sramotno je da u Hrvatskoj postoji stranka pojedinac i bilo koja grupacija koja će problematizirat zahtjev da se procesuiraju ratni zločini, bez obzira od koga dolazio i koja mu pozadina bila.

Ne može biti nikada i ništa problematično u zahtjevu da se kazni zločin i zločinci privedu pravdi.

Kažu da prosvjed ima političku pozadinu.

Eto mene zanima kakvu pozadinu ima činjenica da 27 godina nakon zlodjela na Ovčari Veleprometu i Vukovarskoj bolnici, mitskim mjestima naše povijesti, počinitelji šetaju slobodni, osigurane egzistencije u državnim službama.

Ima li to ikakvu političku pozadinu ili je to tek pitanje odnošaja koalicijskih partnera,

Da se ne lažemo

- 14:49 - Komentari (23) - Isprintaj - #