Fressssssh

četvrtak, 18.10.2018.

Imagine

Danas ćemo se igrat Đona Lennona.

Odma ćemo vako natašte zamislit da je adeze na vlasti, je da je to nekima bolno, ali na muki se poznaju junaki.

Jesmo zamislili, jesmo, sad ćemo zamislit da su Boris Jokić i Rada Borić organizovali referendum o uzgoju graška s okusom marijuane u kontroliranim uvjetima.

Sad ćemo zamislit, da su Boris i Rada skupili četristo iljada potpisa, i da ih adezeov Faljen Isus i Marija, Lovro veliki Kuščović broji ka šta je brojio ove sada.

Jeste to sve do sada zamislili, jeste.

E sad ide veliko finale, Ajmo sad zamislit šta bi o katoliku Lovri, njegovom velikom anemičnom vođi, i adezeju napisali jugoslavenski mediji u Hrvata, kako bi sve grmilo, kako bi svi Tomići, Dežulovići, Pavičići, Duvačeki, Tomaševići i ostali jaukali nad sudbinon demonkracije u Rvata o klerofašističko talibanskoj diktaturi, prekrasnu ranu jesen poput ove presijecali bi leleci Baba, Gongova, Esenvea, digli bi se na noge Srbi, Jugosloveni i antifašisti, svoje bi rekli i Mile Kekin, i Ida Prester, Jelena Veljača, i Nataša Janjić.

Dobro dosta smo zamišljali, jebeš Lennona Ajmo dalje.

Dakle referendumi

Ka prvo ko od vas viruje da u Hrvatskoj ima tri milijuna sedansto i nešto iljada birača, vjerojatno nemamo više toliko ni stanovnika, a ako su uzeti u obzir svi državljani s pravom glasa, onda su se potpisi morali moćn prikupljat i u Bosni, Irskoj, Njemačkoj i Patagoniji, šta koliko ja znam nije dopušteno.

Ka drugo ovi šta su sakupljali potpise su mogli iznajmit mene, a je nazvat svog čovika u telekomu ili rođu javnog bilužnika, pa smo mogli uzet deset petnajst dice priko student servisa, da i kompjutora vadu ta imen i bezimena i oibove, i nešo zeru začaraju, i imali bi potpisa kolko Oćeš.

Ka treće Lovro Faljen Isus i Marija Kuščović bi da mu je anemični vođa reka i lemozinu sa oltara ukra a kamo li nebi potpise za referendum.

Ali dosta o referendumu sad ćemo malo od ljudskim pravin.

Dakle šta su ljudska prava.

Ljudska prava su univerzalna prava koja se odnose na sva ljudska bića, bez obzira na spol, rod, seksuValnu orijentaciju, nacinonalnost, vjeru, nevjeru, boju kože, kose, očiju, veličinu sisa, nosa i guzice.

Dakle metodologija zaštite žena i djece od nasilja ne spada u ljudska prava, ljudsko pravo je da se na nikomen bez obzira ke li muško žensko ili ono ne smi radit nasilje, a da li će se neka grupacija unutar općeljudske štitit Istanbulskon konvencijon ili na neki drugi način, to ne spada u domenu ljudskih prava nego je tehničko pitanje, ništa više od toga.

Pravo nacionalnih manjina da imaju rezervirana mista u saboru, tek pogotovo nije ljudsko pravo, čak niti demokratsko pravo birati i biti biran nije ljudsko pravo, jer ka ljudsko pravo bilo bi dostupno svom ljudskim bićima, a znamo da nije, maloljetnicima recimo ili onima kojima je oduzeta poslovna sposobnost, i onima kojima su oduzeta građanska prava, apatridima, azilantima i još nekim skupinama.

Dakle kad Milorad Pupovac, Furio Radin i ostali etno biznismeni, ili Rada Borić i Neva Tole kažu da se radi o ljudskim pravima, lažu ka pasi.

Kad bi pitanje glasačkog prava manjina bilo pitanje ljudskih prava, onda bi rezervirana mista u saboru imali i pederi, lezbe, dijabetičari, slijepi, crnci, Hercegovci, radioamateri, i drugi.

Dakle šta smo danas naučili, naučili smo da će Lovro Faljen Isus i Marija Kuščović i njegov anemični vođa ili neko drugi, jednog dana doć i po vaš referendum i uzalud ćete onda skupa s Antom Tomićem, Jugoslovenima, pederima i lezbama, lelekat u prekrasnu ranu jesen, jer ako ste se pitali kome zvono zvoni, vama zvoni.

- 09:19 - Komentari (14) - Isprintaj - #