Fressssssh

četvrtak, 12.09.2019.

Tarniq

Jebate cilo lito su nas trali da nema furešta da je sve prazno da smo propali, i sad kad je finija feragosto, znamo da je furešta bilo 800.000 više nego lani, jebate 800.000 pa to je skoro koliko je Srba pobijeno u Jasenovcu.

Zaradili smo 1,6 milijardi, to je ono sa devet nula više nego lani, a sezona još nije gotova.

I ne bi li se sad Čovik s guštom najeba matere onima koji su zazivali, predviđali, i veselili se katastrofi.

Ima ta jedna skupina psihičkih bolesnika, koji jedva čekaju da se u ovoj zemlji dohodi nešto loše, pa onda svršavaju nad time, imamo ih i mi na blogu, doduše psihički bolesnici je malo preteška kvalifikacija, prije bi se moglo reć idioti.

To su likovi na nivou Ide Prester, ili Ivane Bodrožić, koje otkad su se počela jebavat sa Srbima, ne propuštaju ni jednu priliku da se poseru po ovoj lijepoj zemlji koja im stvarno ništa nije kriva, mislin dobro da su otišle u Švicarsku ili barem Kanadu, ka Vlatka pokos pa ajde, ali u Srbiju, dobro nisu u Južni Jemen.

Jedna moja fejspuk prijateljica je bila sasvim normalna, lijevo orjentirana, sve žene su uglavnom više lijevo, one puše ta sranja bratstvo ljubav i bla bla. Onda jon je muž posta neki manager, pa su se preselili negdi pa su se počeli družit s Mirkovićima, Severima i ostalima, i žena se pretvorila u zapjenjenu luđakinju, koja mrzi sve redom, osim Srba i Jugoslovena, nešto ko naša Anči.
Eto i ona je danas na fejspuku objavila video kako Kolinda čita bajke, ni kod nje osim dežurnih Jugoslovena niko se nije javio.

Jučer smo imali baš lipu diskusiju o demokraciji koju bi svi ali ne u njihovoj kući.

Tako smo došli i do ideje kolege Kupusa koji bi ovima od sedamdeset godina zabranio glasat, jer su oni a ne suluda politika EU i Angele Merkel krivi za Brexit.

Zanimljivo je to sa tim zabranama, evo kolega kupus bi zabranio glasat seniorima, sigurno bi neko, recimo Mek zabranio glasat Srbima, našli bi se i oni koji bi zabranili glasat ženama, koje bi i ja podrža za raspisivanje referenduma, svi Srbi Jugosloveni antifašisti, i Annaboni bi zabranili glasat dijaspori, ali samo Hrvatima, neki bi zabranili glasat onima koji ne plaćaju porez, i tako dalje i tako dalje

A Hrvatski Ustav lipo kaže da Svaki punoljetni poslovno sposobni državljanin Republike Hrvatske ima pravo birat i biti biran.

Šta vi mislite o ovima koji bi eto nekome nešto zabranjivali, recite slobodno, nemojte se ustručavat, ja mislim da ne to jako pogrešno i nedopustivo.

Niko nije pozvan da bi oduzimao bilo kome njegovo ustavno pravo, to je dapače agresivan i neciviliziran čin, pogotovo što imamo mogućnost promjene ustava na referendumu, doduše ako o tome ne odlučuju djeca bivših komunista, i lažni Faljen Isus vjernici.

Zvijezda dana je bila sindikalna povjerenica ili tako nešto, učitelja ili profešura ili jednih i drugih, ne da mi se provjeravat, koja je nako zeru nepismena.
Mislin nije to strašno da ne znaš di je č a di ć, ali onda ne ideš u profešure, ima milijun zanimanja di ti nije od velikog značaja.
Doduše ti sindikalni predstavnici i jesu uglavnom najveći neradnici i ne baš pretjerano pametni.

Milorad je održa dramatičnu presicu i potreseno reka da nije četnik, i to nije slaga, svaka ideologija ima svoje političko i militantno krilo, tako je Milorad pripadnik političkog krila velikosrpske ideologije, koja je radila i radi pripremu za militantno krilo ono četničko.

Blog još nije nesta a ne zna se ni kad će, more bit da ćemo svi do onda imat sedamdeset godina i nećemo moć glasat, s druge strane među tim sedandesetogodišnjacima ima dosta onih šta se boju žena ka Geo i još neki, pa moraju bit atejisti i Jugosloveni, pa ne bi bilo loše tu kupusovu ideju malo bolje proučit.

Mislin nije da je kupus neka moralna vertikala, dosta je da se sitimo situVacije s tikvicama, i šta je sve obeća Julki pa ga ona ka manita u vinčanici gonja po blogu, ali to je već neka druga tema kojon ćemo se posvetit nekom drugom prigodom.

- 06:48 - Komentari (36) - Isprintaj - #