Fressssssh

nedjelja, 22.09.2019.

Uvijek ćemo imati Pariz

Dinamo je pobijedio, pa je Dinamo izgubio, Hajduk će i ako izgubi bit prvi na tablici, a Srbi, Jugosloveni, pederi, i ostali “levičari” i dalje raspravljaju u cilju da obrane četnika Milorada i masnu Bosansku pederčinu Duhačeka.
Našli su čak i zanimljivo rješenje u Nemačkoj, po kojem kad kažeš da su svi policajci kopilad, to more ali nemoreš policajcu Hansu reć da je govno, ja mislin da bi to tako tribalo i kod nas metit u zakon tako da moreš reć da su svi Srbi Jugosloveni, pederi i ljubitelji šnaucera govna, a nesmiš reć da je četnik Milorad govno ili masna bosanska pederčina Duhaček govno, jer triba zaštitit dignitet svakog pojedinačnog pedera, i četnika.

U Parizu su štrajkali progresivni i profesijonalni borci protiv klimatskih promjena, i prigodno zapalili pola grada, šta je vrlo zanimljivo, uvik kad štrajkaju levičari i ekstremni islamisti, zapalu Pariz, razbiju izloge i opljačkaju banku.
Za razliku od manjina koje su naše bogatstvo, i osviještenih progresivaca kad štrajkaju desničari, koje se voli nazivat ekstremnima, Pariz ne gori osim ako se pojavi neka skupina antifa kojima se ne sviđa što ovi štrajkaju pa zapalu Pariz.
Moremo zaključit da se desničari s pravom nazivaju fašistima jer su u kurcu i ni štrajkat ne znaju, jebeš štrajk ako nisi zapalio Pariz.

Ljevičari su ka i žene,

Reka je Winston Churchil, ako kad si mlad nisi ljevičar onda nemaš srca, a ako si ljevičar kad ostariš onda nemaš mozga.

Tako i one, mogu imat sto godina, one se zaljubu, to leptirići bumbari, cvjetići, lipu postere od Vlade Kalembera po sobi, i šta ti ja znam.
Zašto se žene tako nenormalno ponašaju a i neki muškarci, možda je odgovor u tomen šta je reka dobri stari Winston.

Ja mislin da je problem u odgoju, nas muške se odgaja da moremo jebat šta oćemo, a ženskinjama se natura da se prije jebanja moraju, jeli ono ka zaljubit.
Obzirom da sva živa bića imaju potribe i nenormalno se ponašaju kad i uvati nejebica, onda se naše kolegice blogerice svako malo zaljubljuju da bi riješile taj problem.
Da nestanu svi muški sa planete, naše kolegice bi se zaljubljivale u one njiove vajbratore, i lipile postere s njiovin slikama po sobi.

Pa sad ti budi pametan.

- 08:42 - Komentari (25) - Isprintaj - #