Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Samo ime sve ti kaže

Prvo su Dica dobivala moje stare mobitele, onda su Dica prva
Dobivala nove mobitele, a sad ja od dice dobivan njiove stare mobitele, pa san tako dobija ajfon veći broj od onoga prije, koji slikava slike koje ne mogu metit na blog jer su nešto, umisto da su nešto nešto.

Sarah be je pokvarila blog zato šta je smotana, i sad ga ne zna popravit, a ona stara lezbača blognjuz se pravi da ne vidi njezine emajlove, i pravi se blesava, iako svi znamo da mrzi Sarah be zato šta je cila vrckasta i nesputana i mlade blogerice, više se volu družit s njom nego sa starom lezbačom.

Mislim koja bi to bila katastrofa da naša Sarah be nemore se ulogirat na blog i da mi ostanemo uskraćeni za njene promašene jubavi, užas jedan.

Mislin nije da je Sarah be jedina uspaljenica ode, ima ih još, čak bi se moglo reć i dosta, jedva ih Kupus sve obiđe u jednom danu,

Inače te ženske su skroz manite, one se prema muškin ponašaju ka prema autin, a znamo svi kakve su vozačice, kad vidiš nešto malo žuto na autoputu kako se vozi 90 na sat u livoj traci odma znaš da je žensko ili grubnić.

Mislin auta su kompleksni strojovi, jel tako, a njima je najvažnije koje je boje i ima li veliko ogledalo ispod oni suncobrana.

Dakle one se ponašaju nako kako je opisala blogerica Antilopa u svom dirljivom oproštaju od aVuta, di je zorno prikazala kako ga je izbubala, izgrebala, satrala ga, a sad jon ga je ža.

Blogerice se tako isto, a ka šta smo vidili iz priloženog isto tako ponašaju prema muškima, jer znamo kakve su vozaćice, izbubaju i, ogrebu, dušu in iščupaju, i onda posli kad i dibiduz sataru kukumavče za njima.

Draga Blogerico, da baš ti, baš se tebi obraćam, mukte je kukumavčit kad čovika satareš, i izgrebeš jer eto malo nisi pazila, i bubneš jer si mislila da je ono drugo desno u pitanju.

Baš mi je ža šta van ne mogu metit slike, slika san plažu i more, i gradele, danas popodne ću se ić kupat, pa bi van moga uslikat i svoje vretenaste mišiće, a šta kad ne mogu objavit, pitat ću u stvari Purgericu more bit da ona zna prominit to nešto u nešto nešto.

Ona šta se zove Magnet, šta je sigurno mlada i nevina blogerica, čim jon ona uspaljena lezbača svaki post meti na naslovnicu, se eno izrugiva sa svojin bolesnin mužon, i cili kokošinjac se skupio tamo kod nje na blogu, i oduševljeno kokodaču.

Zamislite one su oduševljene, zato šta one i kad su bolesne mogu laprdat bez veze, i ponašat se ka luđakinje, umisto da dostojanstveno odboluju ka navedeni gospodin.
Uostalom kakvo je to ime magnet, biće je prikoviše puta gledala fatalnu privlačnost.
Srića da nije gledala Psiha.



Post je objavljen 28.09.2019. u 08:10 sati.